Dünden beri bu konuyu tartışıyoruz hepimizin o kadar çok eksiği var kiGünaydın kızlar. Alış veriş yaptınız mı kendinize, bebeğe? Mesela bu durum beni kaygılandırıyor ne alacağım kışın ne giyeceğim. Bol swet tişörtler falan mı almalıyım. 20+5 teyim. Bi yandan almak için erken bi yandan geç kalmışım gibi geliyor. Gecelik falan hiç bişey almadım. Bebeğe de almadım çanta dışında siz naptınız?Bir de Pazartesi ayrıntılı ultrasona gidicem çok heyecanlıyım
Anne alisverisi miiDünden beri bu konuyu tartışıyoruz hepimizin o kadar çok eksiği var kiFakat aynı çeyiz dizme dönemindeki gibi ne eksiliyor alacak listesi ne eklenenler bitiyor.Ana listeni oluşturduysan sorun yok.Ne alacağını bilince insan iki günde alıyor.Anne alışverişine çoğumuz geçmedi sanırım tecrübeli annelerden öneri almak lazim
Emzirme sütyeni, gecelik, pijama takımı. Sezeryanlarda ilk gün gecelik iyi oluyor sürekli bi kontrol halinde geçiyor. Göğüs pedi, göğüs ucu kremi. Listem yanımda değil aklıma ilk etapta gelenlerAnne alisverisi miiemzirme sudyeni disinda ne alicaz ki ?tecrubeli anneler benide aydinlatsin lutfen
Kaçıncı haftadasiniz şimdi ..ilk çocukta oldumu kanama benim de ikinci gebelik fakat ilk çocuğumda yoktu böyle birseyBenimde aynı rahme uzanıyor fakat kapatmıyor. Bunda sıkıntı kanama olmucak olursa durmaz diyo doktor doğuma gidilir direk diyolar. Benim ilk cocugumda vardı bundada var malesef. Şükür kapatmiyor fakat uzanıyor yinede risk var.
Ya teşekkür ederim
Benimkide vajinusmus bebeği
Bebek bebek işte hayırlısıyla doğsunlarda
Vajinusmus olduğumu kimse bilmiyordu Ankaraya gitmiştik tedaviye .Herkes tüp bebek için zannetti sanırım oysa teyzemde orada yaşıyor gezmeye gitmiştikah şu ön yargı birde herşeyi bilmek isteyen akraba arkadaş leş leş çıkaramıyorsunda çevrenden. Şimdi gebeyim ya ne yaptin ne ettin diye soran yok öncesi bebek yokmu ne zaman düşünüyorsunuz patavatsız pervasız çok. Birde cinsiyeti merak ettiler birde 2.yide yaparsın diyorlar sanki kendileri bakacak
kızlar sırt ve bel ağrınız var mı sizin. Ben nasıl yatacağımı şaşırdım sızlıyor sürekli
Benimde 3 bölge kuzu .Bebegi nerelerde hissediyorsunuz hareketliyken?Benim degisiyor gun icinde defalarca .Bazen alt karin bolgesinde bazen gobek deligimde bazen gobek deliginin yanlarinda:)
Bende almadım bende yalnız değilsin kendime alıyorumCanım ne alacağımı nedense kafamda oturtamadım bi türlü, listem var aslında ama bi türlü başına oturamadım. Kafam çok dolu belki ondandır. Bayram geçti nasılsa şimdi başlasam iyi olur.
Bende de var. Bide sol daha iyi dediler diye sol ağırlıklı yatıyorum, sırt üstü rahat edemiyorum sağa dönsem de nadiren. bide ayaklarımı nereye koyacağımı da bilemiyorum. Magnezyumu bikaç gündür aksattım şimdi tekrar başladım. Geceleri sürekli uyanıyorum yetmiyor evin içinde geziyorumbiraz oturunca da bel ağrım oluyor, tutunarak ayağa kalkıyorum. 8. Aydan sonra ne yapacağız bilemiyorum.
Yok değiştirme, meraklanma son adet tarihin odur ama geç döllenme olmuştur. Hepimiz robot değiliz illa ki 15. Gün yumurtlama olacak diye bir kural yok. Bazısı erken bazısj geç oluyor. 2 haftaya kadar normalmiş. Zaten o süreler değişiyor. Bizde de bazen 1 hafta geç oluyor bazen 1 gün geç oluyor. Doktorun sana riskli bişey olursa aöyler, doktoruna güvenmiyorsan bi doktora daha git. Muz iyi geliyor demişlerdi galiba bi araştır derim.
Tam aradığım şey bende bakayım, beyaz gürültü olanını istiyordum alırsam öyle olsun diye düşünüyordum ama nefes alıp vermesi de artısı olmuş çok tatlı
Ayyy trendyola paracıkları bayilicazzzz artık
Ayyy ben daha bebişime oyuncak almadım galiba yaaa kötü anne oluyorum galiba
Aç gitme ama çok tok da olma. Bide hafif sıkışık gel demişlerdi bana. Gelmeden de tatlı ye demişlerdi. Şekerin yoksa at ağzına bişeyler
Allah'ım sana geliyorum
Canım gece o kadar çok hareket ediyorum ki yastık nerde onu bile zor buluyorum. Uykular haram oldu
Ayyy sorma sorma. Sanki belim oradan kırılacak .Hem de nasıl. E Bebek’ten hamile yastığı aldım, u şeklinde olan büyüklerden. Kılıfını yıkayıp öyle kullanıcam, bakayım işe yararsa tavsiye yazayım buraya. Sanki bel oyuntusunda yara varmış gibi bir ağrı sızı.
Günaydın kızlar. Alış veriş yaptınız mı kendinize, bebeğe? Mesela bu durum beni kaygılandırıyor ne alacağım kışın ne giyeceğim. Bol swet tişörtler falan mı almalıyım. 20+5 teyim. Bi yandan almak için erken bi yandan geç kalmışım gibi geliyor. Gecelik falan hiç bişey almadım. Bebeğe de almadım çanta dışında siz naptınız?Bir de Pazartesi ayrıntılı ultrasona gidicem çok heyecanlıyım
KatieMorosky
İşte olmayınca bir sorgu sual sanki herkes çocuk yapmak zorunda .Belki istemiyorlar .Belki maddi manevi yönden hazır değiller. Hemen hastalar olmaz .Hastada olabilirler.Ne kadar takmamaya çalışsakta bir yerde takılı kalıyoruz. İnsanların beynine işliyorlar. Onun için önce akıl sağlığımız daha önemli. Sağlıklı bir birey olacaksak .Önce psikoloji
O kadarda değil daha çatlak yağı almadımAllah'ım sana geliyorumgeniş hatunsun vesselam
Stres en büyük etkenmiş. Tedavi görmeden stresten dolayı olmayanda varmış. İşte herkesin fizyolojik yapısıda farklı.Ya zaten şöyle düşünüyorum, tedaviyle çocuk sahibi olanların çoğu çevre baskısı olmasa çok daha önceden rahatlıkla çocuk sahibi olabilirdi. Sürekli arkadaş, iş, akraba, aile çevresinde hep bi çocuk muhabbeti dolanıyor, sana doğrudan söylemeseler de başkalarından bahsederek yine seni strese sokuyorlar. Sanki çiftler iki kişilik hayatı tercih etmiş olamazlar! Ahh ahh, o süreçte ne baskılar, ne yaralayıcı laflar…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?