2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Dünden beri bu konuyu tartışıyoruz hepimizin o kadar çok eksiği var ki Fakat aynı çeyiz dizme dönemindeki gibi ne eksiliyor alacak listesi ne eklenenler bitiyor.Ana listeni oluşturduysan sorun yok.Ne alacağını bilince insan iki günde alıyor.Anne alışverişine çoğumuz geçmedi sanırım tecrübeli annelerden öneri almak lazim

Anne alisverisi mii emzirme sudyeni disinda ne alicaz ki ?tecrubeli anneler benide aydinlatsin lutfen

Anne alisverisi mii emzirme sudyeni disinda ne alicaz ki ?tecrubeli anneler benide aydinlatsin lutfen
Emzirme sütyeni, gecelik, pijama takımı. Sezeryanlarda ilk gün gecelik iyi oluyor sürekli bi kontrol halinde geçiyor. Göğüs pedi, göğüs ucu kremi. Listem yanımda değil aklıma ilk etapta gelenler

Kaçıncı haftadasiniz şimdi ..ilk çocukta oldumu kanama benim de ikinci gebelik fakat ilk çocuğumda yoktu böyle birsey

İnsanların merakı bitmez zaten, bizim de tedaviyle oldu, tüp bebek. Biz de kimseyi dahil etmedik bu sürece, kimseye bahsetmedik. Bilmelerine gerek yok çünkü. Hadsizleşebiliyorlar kolaylıkla.

KatieMorosky

İşte olmayınca bir sorgu sual sanki herkes çocuk yapmak zorunda .Belki istemiyorlar .Belki maddi manevi yönden hazır değiller. Hemen hastalar olmaz .Hastada olabilirler.Ne kadar takmamaya çalışsakta bir yerde takılı kalıyoruz. İnsanların beynine işliyorlar. Onun için önce akıl sağlığımız daha önemli. Sağlıklı bir birey olacaksak .Önce psikoloji

Güzel kadınlar bu arada benim emoji resim atma gönderileri alınmış gizli banlandınmı ne oldum alıntı yapınca da kopyala yapıştır gibi birşey çıkıyor onun için yapmıyorum.

kızlar sırt ve bel ağrınız var mı sizin. Ben nasıl yatacağımı şaşırdım sızlıyor sürekli

Hem de nasıl. E Bebek’ten hamile yastığı aldım, u şeklinde olan büyüklerden. Kılıfını yıkayıp öyle kullanıcam, bakayım işe yararsa tavsiye yazayım buraya. Sanki bel oyuntusunda yara varmış gibi bir ağrı sızı.

Bende almadım bende yalnız değilsin kendime alıyorum

Canım gece o kadar çok hareket ediyorum ki yastık nerde onu bile zor buluyorum. Uykular haram oldu

Ben ilk hamile elbiseleriyle başlamıştım, 6-7. aydan sonra giyerim diye, ama eski kıyafetlerim 34-36 bedendi, hiçbiri olmamaya başladı, nefes alamıyordum germuarlaeıjı kapatınca, o yüzden çabuk geçtim hamile kıyafetlerine.
Onun dışında hastane için gerekecek şeyleri ufaktan tek tük almaya başladım, son aylarda stres olup da unutmayayım diye. Alt açma bezi, müslin örtü, zıbın gibi.
Bir de büyük şeylerden bebek arabasını aldık.

Ayrıntılı da hayırlı olsun, çok heyecanlı, umarım güzel pozlar verir

Ya zaten şöyle düşünüyorum, tedaviyle çocuk sahibi olanların çoğu çevre baskısı olmasa çok daha önceden rahatlıkla çocuk sahibi olabilirdi. Sürekli arkadaş, iş, akraba, aile çevresinde hep bi çocuk muhabbeti dolanıyor, sana doğrudan söylemeseler de başkalarından bahsederek yine seni strese sokuyorlar. Sanki çiftler iki kişilik hayatı tercih etmiş olamazlar! Ahh ahh, o süreçte ne baskılar, ne yaralayıcı laflar…

Stres en büyük etkenmiş. Tedavi görmeden stresten dolayı olmayanda varmış. İşte herkesin fizyolojik yapısıda farklı.
Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

Onlara görede evlenmek demek çoğalmak üremek demek yoksa yuva yuva olmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…