Benim eş kişisi o yastığa boşuna para verdik diyip duruyor birde sağa yatınca sola dönim diye dürtüyor uyku felan yok sırt üstü yüz üstü zaten yasak diyorum arada benimde nefes almam gerek sağa dönim yok illa sola yatacaksın diyor yataktan fıldırıp atasım var eşi yazarken bile gerildimCanım gece o kadar çok hareket ediyorum ki yastık nerde onu bile zor buluyorum. Uykular haram oldu
Sakin oluyoruz sakinBenim anksiyete krizlerim tutardı kesin
Nasıl birşey kim yaptırıyorKızlar ben hamile yoga-pilatesine başladım online olarak, önceden kuyruk sokumunda ağrı olurdu oturdukça ama şimdi olmuyor. Bel bacak ağrılarım da olmuyor. İmkanınız varsa öneririm size de
12. Haftada 2 günde bir nemlendirerek basladim at kılı fircasi ile kuru fırçalama sonrasında nemlendirerek devam ediyorum.bio oil ve lierac dönüşümlü kullanıyorum zaten sen farkedersin bu günlerde kasılmaların yan taraftan başladığını acil baslamalisinO kadarda değil daha çatlak yağı almadımbir yandan fedakarlık yapıyorum
Sahi kaçıncı ayda çatlayacağız
Ben yarın 23haftalik oluyorum.ilk cocugumda kanama olmadı çok şükür fakat bunda ilki sezeryan olunca risk artıyor. Perinatoloji Doktoru rahmi kapatmadigi için çok riskli görmüyorum dedi ama yinede dikkat etmek gerekir. Senin ilki sezeryan miKaçıncı haftadasiniz şimdi ..ilk çocukta oldumu kanama benim de ikinci gebelik fakat ilk çocuğumda yoktu böyle birsey
Yıpratma kendini diyeceğim ama çok zor olduğunun farkındayım umarım en kısa zamanda yeniden karşılaşırsiniz belli mi olur olduğun bolgenin Facebook sayfalarina yazarsan daha çabuk bulunuyor o şekilde arkadaşım o şekilde bulmuştuİnşallah ama hiç umudum yok buraya ben daua yeni tasındımm
Asla bizlik değil aslaaaaBenim anksiyete krizlerim tutardı kesin
En çok taktığım bu konu .12. Haftada 2 günde bir nemlendirerek basladim at kılı fircasi ile kuru fırçalama sonrasında nemlendirerek devam ediyorum.bio oil ve lierac dönüşümlü kullanıyorum zaten sen farkedersin bu günlerde kasılmaların yan taraftan başladığını acil baslamalisin
Koz ben çatladım bile hemen. Yağ krem fayda etmiyorO kadarda değil daha çatlak yağı almadımbir yandan fedakarlık yapıyorum
Sahi kaçıncı ayda çatlayacağız
Evet ilki sezeryan 13 yaşında kızım var ..bende salı günü tam 22 hafta olucam kontrolde var bakalım henüz erken doğum falan bahsetmedi ama takip edicez dedi ..hayırlısı olsun artık sağlıkla atlatırız insallahBen yarın 23haftalik oluyorum.ilk cocugumda kanama olmadı çok şükür fakat bunda ilki sezeryan olunca risk artıyor. Perinatoloji Doktoru rahmi kapatmadigi için çok riskli görmüyorum dedi ama yinede dikkat etmek gerekir. Senin ilki sezeryan mi
İns canım erken olmazlar ins 28.haftaua kadar beklicez ins yukarı çıkar benim rahim ağzıyla plasenta arası 2cm. 3cm üstü erken doğum riski yokkk. Birazcık yukarı çıksa rahatlicammEvet ilki sezeryan 13 yaşında kızım var ..bende salı günü tam 22 hafta olucam kontrolde var bakalım henüz erken doğum falan bahsetmedi ama takip edicez dedi ..hayırlısı olsun artık sağlıkla atlatırız insallah
Toplamda aşağıdan yukarıya kalbe doğru yapmamız gerekiyor saymıyorum ama tam on dakikada bitmiş oluyor fırçalama işlemi hem bacaklara hem göbeğe.Zaten reaksiyon veriyor hafif pembelesiyor amaç orda kan akışını sağlamak fazla bastırmadan kibar kibar kalbe doğru kızarana kadar yapmaya devam.Dus jelini denemedim ama nemli bırakan herşeye ihtiyaç var bu ara iyi geliyorsa denenebilir.Anneni bilmiyorum ama çatlamak kaçınılmaz diyerek beni delirten kişidir kendisiEn çok taktığım bu konu .
Sadece bepanthol sürüyordum oda bacak pul pul olmasın diye .
O fırçadan bendede var her bölgeye kaç dk yapıyorsun yada aşağıdan yukarı kaç sayı.
Bu 3nü alacağım. Şu duş yağını öncedende kullandım nemli bırakıyor banyodan çıkarken.
Çokta almayacağım çünkü annem çatır çatır çatlamış genetik sonra jet basınçla tedavi görürüm birde bunlara para vermim
Teşekkür ederim Güzel dilekleriniz içinBen ilk hamile elbiseleriyle başlamıştım, 6-7. aydan sonra giyerim diye, ama eski kıyafetlerim 34-36 bedendi, hiçbiri olmamaya başladı, nefes alamıyordum germuarlaeıjı kapatınca, o yüzden çabuk geçtim hamile kıyafetlerine.
Onun dışında hastane için gerekecek şeyleri ufaktan tek tük almaya başladım, son aylarda stres olup da unutmayayım diye. Alt açma bezi, müslin örtü, zıbın gibi.
Bir de büyük şeylerden bebek arabasını aldık.
Ayrıntılı da hayırlı olsun, çok heyecanlı, umarım güzel pozlar verir
O da oluyor canım hemde uzun zamandır doktora sordum bisey anlam ifade etmiyor o dedi.Kaskati derken bacağınamı kramp giriyorum benim sağ popo bıçak saplamasi gibi agri var daha yeni alıştım seke seke yürüyorum
Canim bende akzer çatlak yağı aldim kesinlikle mükemmel. Trendyolda da var.Kızlar bio oil yağ aldım ama galiba yanlış almışım, çatlak görünümünde azalma diyortüh ya yine krem bakacağım badem yağı kullanıyordum şimdiye kadar ama artık yeterli gelmez herhalde di mi ? Zaten düzensiz de kullanıyorum çok tembelim ben
Her yere yazdım fotoğrafta paylaştımYıpratma kendini diyeceğim ama çok zor olduğunun farkındayım umarım en kısa zamanda yeniden karşılaşırsiniz belli mi olur olduğun bolgenin Facebook sayfalarina yazarsan daha çabuk bulunuyor o şekilde arkadaşım o şekilde bulmuştu
Sonrası için düşünürsen ben bir merkez biliyorum önce kendim yaptırırım geçerse sanada söylerimKoz ben çatladım bile hemen. Yağ krem fayda etmiyor
Annen çatlamışsa sende çatlarsın bu bir genetik gerçekToplamda aşağıdan yukarıya kalbe doğru yapmamız gerekiyor saymıyorum ama tam on dakikada bitmiş oluyor fırçalama işlemi hem bacaklara hem göbeğe.Zaten reaksiyon veriyor hafif pembelesiyor amaç orda kan akışını sağlamak fazla bastırmadan kibar kibar kalbe doğru kızarana kadar yapmaya devam.Dus jelini denemedim ama nemli bırakan herşeye ihtiyaç var bu ara iyi geliyorsa denenebilir.Anneni bilmiyorum ama çatlamak kaçınılmaz diyerek beni delirten kişidir kendisiUmarım catlamayiz ya bu emeğe catlarsak üzülürüm
Olabilir. Göbüşüm kötü gözüküyorSonrası için düşünürsen ben bir merkez biliyorum önce kendim yaptırırım geçerse sanada söylerim
Son 3 aya nasıl oluruz meçhulO da oluyor canım hemde uzun zamandır doktora sordum bisey anlam ifade etmiyor o dedi.
Canim bende akzer çatlak yağı aldim kesinlikle mükemmel. Trendyolda da var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?