benimde kafamda ki isim belli de nalet Kanada lilar ne okuyabiliyor ne de telaffuz edebiliyor. cocugumun hayati her seferinde isminin harflerini tek tek hecelemesin diye burada okunup yazilabilen bir isim ariyoruzBenim kafamda vardı bir isim ama erkek olsaydı inan ki dokuz ay şu isim diyemezdimumarim içine sinen bir isim bulursun
Yurtdışındaysan çocuğuna yapabilecegin en büyük sevap ve iyilik bu bence.Kesinlikle işin tercihini o yönde seçmelisin çocuğum zorlanmasin yaaaa Artık aklındaki ismi göbek adina saklarsinbenimde kafamda ki isim belli de nalet Kanada lilar ne okuyabiliyor ne de telaffuz edebiliyor. cocugumun hayati her seferinde isminin harflerini tek tek hecelemesin diye burada okunup yazilabilen bir isim ariyoruz
aynen ya , daha benim adimi dogru yazip soyleyen yok 8 senedirYurtdışındaysan çocuğuna yapabilecegin en büyük sevap ve iyilik bu bence.Kesinlikle işin tercihini o yönde seçmelisin çocuğum zorlanmasin yaaaa Artık aklındaki ismi göbek adina saklarsin
Bir kisi bile diyemesn adımı da şu ekonomi ve orta doğu batakligindan refaha ulasalim yeterkiiiaynen ya , daha benim adimi dogru yazip soyleyen yok 8 senedir
benim kizimin hala bir ismi yokallahim ne zor isim secmek
Hahaha çok güldümBir kisi bile diyemesn adımı da şu ekonomi ve orta doğu batakligindan refaha ulasalim yeterkiiiTürkiye bildiğiniz gibi değil artık Agizlarini yaya yaya söylüyorlar soyleyebildikleri isimleri çok taddliss
benimde kafamda ki isim belli de nalet Kanada lilar ne okuyabiliyor ne de telaffuz edebiliyor. cocugumun hayati her seferinde isminin harflerini tek tek hecelemesin diye burada okunup yazilabilen bir isim ariyoruz
Kuzum çok geçmiş olsun Allah beterinden korusunKızlar iyi hafta sonları dün geceden beri hastanedeyim sakın gazınızı tutmayın ve şort tşort çok gezmeyin soğuk almışım birde gaz sancım vardı ölüyorum sandım böyle ağrı yok nefes alamadım göğüs kafesimi resmen kırıyorlarmış gibi acı veriyordu 3 serum bağladılar ancak kendime geldim gece 4 de başladı eve geldiğimde öğlendi dikkatli olun kendinize dikkat edin Allah kimseye vermesin o sancıyı.
Kızlar iyi hafta sonları dün geceden beri hastanedeyim sakın gazınızı tutmayın ve şort tşort çok gezmeyin soğuk almışım birde gaz sancım vardı ölüyorum sandım böyle ağrı yok nefes alamadım göğüs kafesimi resmen kırıyorlarmış gibi acı veriyordu 3 serum bağladılar ancak kendime geldim gece 4 de başladı eve geldiğimde öğlendi dikkatli olun kendinize dikkat edin Allah kimseye vermesin o sancıyı.
Geçmiş olsun canım bu ara senin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor resmen. Bir okut üflet kendiniKızlar iyi hafta sonları dün geceden beri hastanedeyim sakın gazınızı tutmayın ve şort tşort çok gezmeyin soğuk almışım birde gaz sancım vardı ölüyorum sandım böyle ağrı yok nefes alamadım göğüs kafesimi resmen kırıyorlarmış gibi acı veriyordu 3 serum bağladılar ancak kendime geldim gece 4 de başladı eve geldiğimde öğlendi dikkatli olun kendinize dikkat edin Allah kimseye vermesin o sancıyı.
Gerçekten öyle olaysız günüm geçmiyorGeçmiş olsun canım bu ara senin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor resmen. Bir okut üflet kendini
Gecmis olsun canım. Gaz sancısını çok iyi bilirim. Kalp krizi geçiriyorum sanmıştım. Bu dönemlerde özellikle dikkat etmek lazım. Sonra olan gene bize oluyor.Kızlar iyi hafta sonları dün geceden beri hastanedeyim sakın gazınızı tutmayın ve şort tşort çok gezmeyin soğuk almışım birde gaz sancım vardı ölüyorum sandım böyle ağrı yok nefes alamadım göğüs kafesimi resmen kırıyorlarmış gibi acı veriyordu 3 serum bağladılar ancak kendime geldim gece 4 de başladı eve geldiğimde öğlendi dikkatli olun kendinize dikkat edin Allah kimseye vermesin o sancıyı.
Evet gerçekten hamileyken daha kötüymüş bebek baskı yaptıkça ölmek istiyorum diye ağladım resmen,Gecmis olsun canım. Gaz sancısını çok iyi bilirim. Kalp krizi geçiriyorum sanmıştım. Bu dönemlerde özellikle dikkat etmek lazım. Sonra olan gene bize oluyor.
Benimde ayak bileklerim ve dizimin arkasında şişkinlik var, bir kaç haftadır böyle. Sıcaktan olabileceğini hiç düşünmemiştim.Selam kızlar nasılsınız benim ellerim ve ayaklarim şişiyor tuz falan fazlada kullanmıyorum akşam olunca inanın güçlükle basıyorum ayaklarımın ustune sıcaklardan oluyormuş sanırım sizlerde de varmı ben oğlumda kış doneminde geçirdim bu aylarimi o yüzden böyle olmamıştım hiç
Ben geçen gün denk getirdim, eşimin eli karnımdayken öyle güçlü tekme attı ki baya hissettikİnş sizler de güzel haberlerle gelin kızlar
Ah benim bebek fırfır ama ben daha eşime hissettiremedim. Ne zaman eşime elini karnıma koydursam, bebek duruyor, hareket etmeyi bırakıyorçok istiyorum eşim de hissetsin diye ama daha başaramadık
Benim doktorum ailende yoksa çokta gerekli değil dedi ama anneannem ve babannemde var o yüzden yapmaya karar verdik.Kimileri yaptırmayın diyor, henüz doktoruma sormadım ne düşünüyor diye ama ben biraz kararsız kaldım. Senin doktorunun yorumu ne şeker yüklemesine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?