2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim kafamda vardı bir isim ama erkek olsaydı inan ki dokuz ay şu isim diyemezdim umarim içine sinen bir isim bulursun
benimde kafamda ki isim belli de nalet Kanada lilar ne okuyabiliyor ne de telaffuz edebiliyor. cocugumun hayati her seferinde isminin harflerini tek tek hecelemesin diye burada okunup yazilabilen bir isim ariyoruz

benimde kafamda ki isim belli de nalet Kanada lilar ne okuyabiliyor ne de telaffuz edebiliyor. cocugumun hayati her seferinde isminin harflerini tek tek hecelemesin diye burada okunup yazilabilen bir isim ariyoruz
Yurtdışındaysan çocuğuna yapabilecegin en büyük sevap ve iyilik bu bence.Kesinlikle işin tercihini o yönde seçmelisin çocuğum zorlanmasin yaaaa Artık aklındaki ismi göbek adina saklarsin

Bir kisi bile diyemesn adımı da şu ekonomi ve orta doğu batakligindan refaha ulasalim yeterkiii Türkiye bildiğiniz gibi değil artık Agizlarini yaya yaya söylüyorlar soyleyebildikleri isimleri çok taddliss
Hahaha çok güldüm katılıyorum sana medeniyet, demokrasi falan olsun alım gücü olsun isterse adımı söyleyemesinler

Hepimiz hülyalara dalarak okuduk şu Kanada kısmını Elbette vatan özlemi bambaşka ve kim bilir ne zorluklara göğüs gerdiniz. Benim iki kez yurtdışında yaşama deneyimim oldu ama onlar hep kısa süreli öğrenciliklerdi. Kalıcıya çevirmeye cesaret edemedim.
Gelecekte ne bekliyor olacak evlatlarımızı bilmiyorum ama bazı şeyleri yeterince koruyamadık ülkemizde umarım düzelir, değişir…

Kızlar iyi hafta sonları dün geceden beri hastanedeyim sakın gazınızı tutmayın ve şort tşort çok gezmeyin soğuk almışım birde gaz sancım vardı ölüyorum sandım böyle ağrı yok nefes alamadım göğüs kafesimi resmen kırıyorlarmış gibi acı veriyordu 3 serum bağladılar ancak kendime geldim gece 4 de başladı eve geldiğimde öğlendi dikkatli olun kendinize dikkat edin Allah kimseye vermesin o sancıyı.

Kuzum çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun dikkat et kendine

Çok çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım bu ara senin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor resmen. Bir okut üflet kendini

Kızlar bu depend külotlarda ki ölçü karnımızın ölçüsü mü ona göre mi almak gerekiyor bedeni?

Gecmis olsun canım. Gaz sancısını çok iyi bilirim. Kalp krizi geçiriyorum sanmıştım. Bu dönemlerde özellikle dikkat etmek lazım. Sonra olan gene bize oluyor.

Gecmis olsun canım. Gaz sancısını çok iyi bilirim. Kalp krizi geçiriyorum sanmıştım. Bu dönemlerde özellikle dikkat etmek lazım. Sonra olan gene bize oluyor.
Evet gerçekten hamileyken daha kötüymüş bebek baskı yaptıkça ölmek istiyorum diye ağladım resmen,

Benimde ayak bileklerim ve dizimin arkasında şişkinlik var, bir kaç haftadır böyle. Sıcaktan olabileceğini hiç düşünmemiştim.

Ben geçen gün denk getirdim, eşimin eli karnımdayken öyle güçlü tekme attı ki baya hissettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…