- 9 Mart 2022
- 2.521
- 1.821
- 83
- 40
Eşim hissetti ama aynen dedigin gibi baskasi elini koyunca biliyormus gibi sanki, duruyo bebisİnş sizler de güzel haberlerle gelin kızlar
Ah benim bebek fırfır ama ben daha eşime hissettiremedim. Ne zaman eşime elini karnıma koydursam, bebek duruyor, hareket etmeyi bırakıyorçok istiyorum eşim de hissetsin diye ama daha başaramadık
kullanan var mı etkili mi acabaBurts bee.yi iyi marka olarak biliyorum canim.
Eşim hissetti ama aynen dedigin gibi baskasi elini koyunca biliyormus gibi sanki, duruyo bebis
24. haftada anne sesinden başka sesleri ayırabiliyormuş babalar bol bol konuşsun bebişlerleEşim hissetti ama aynen dedigin gibi baskasi elini koyunca biliyormus gibi sanki, duruyo bebis
Burt's Bees iyi bir marka diye biliyorum. Ben Badger aldim, bir hayli yagli. Bir de kollarim-bacak arasi ve gece yatarken karnima surmek icin, Yves Rocherden su kremi aldim. Indirime de girmis. Burada set halinde gosteriyor ama ben tekli buyuk siseyi aldim:Kızlar bu iki çatlak kremini kullanan oldu mu? Almaya değer mi?
Bizimki de o an tesaduf oldu. Gunlerce yakalayamadik. Tam elini cekecegi anda esim, pit diye kuvvetli bir tekme savurdu bizim firfirella. Bir tanecik ama, sonra durdu.İnş sizler de güzel haberlerle gelin kızlar
Ah benim bebek fırfır ama ben daha eşime hissettiremedim. Ne zaman eşime elini karnıma koydursam, bebek duruyor, hareket etmeyi bırakıyorçok istiyorum eşim de hissetsin diye ama daha başaramadık
Doğrudur ozaman bende 22+4 günlüğüm 6 aylikmiyim yani22. Hafta bitince diye yaziyo her yerde ama...?
5 buçuk aylıksın,24. Hafta bitince 6 aylık deniyor 6 ay bittiği içinDoğrudur ozaman bende 22+4 günlüğüm 6 aylikmiyim yani
Eşim hissetti ama aynen dedigin gibi baskasi elini koyunca biliyormus gibi sanki, duruyo bebis
Hepsi mi aynı olur
Ben bu durum için şöyle düşünüyorum. Babaların sesini yabancılıyo herhalde, yakına gelip konuşunca duruyor bebekBizimki de o an tesaduf oldu. Gunlerce yakalayamadik. Tam elini cekecegi anda esim, pit diye kuvvetli bir tekme savurdu bizim firfirella. Bir tanecik ama, sonra durdu.
Ben tekmeleri dışarda görüyorum eşime bak diyorum dediğim anda duruyor. Ama bi kaç kez gece yatarken uzun süre elini tutmuştu eşim o zaman hissettiBen bu durum için şöyle düşünüyorum. Babaların sesini yabancılıyo herhalde, yakına gelip konuşunca duruyor bebekyani aklıma başka bir şey gelmiyor, çünkü haftalardır aynı şey oluyo geçen hatta karnımı inceledim vururken, bildiğin artık dışardan bile görünüyor tekmeleyince ama gel gör ki adam elini koyunca her şey duruyor
bu krem çatlak önleyiciden çok nemlendirici dimi canım, açıkcası ben bana yeterli gelebileceğini sanmıyorum o yüzden özellikle çatlak önleyici için araştırmalara girdim.Burt's Bees iyi bir marka diye biliyorum. Ben Badger aldim, bir hayli yagli. Bir de kollarim-bacak arasi ve gece yatarken karnima surmek icin, Yves Rocherden su kremi aldim. Indirime de girmis. Burada set halinde gosteriyor ama ben tekli buyuk siseyi aldim:
Kuru Ciltlere Özel Vücut Bakım Seti
Kuru ciltlere özel bu set ile cildiniz nemini ve pürüzsüzlüğünü geri kazansın.www.yvesrocher.com.tr
Kimileri yaptırmayın diyor, henüz doktoruma sormadım ne düşünüyor diye ama ben biraz kararsız kaldım. Senin doktorunun yorumu ne şeker yüklemesine?Kızlar yarın şeker yüklemesi için hastaneye gideceğim. 75 mg demişti doktor. inşallah içtikten sonra kötü olmam
Badger catlak onlemek icin direk karin icin kullaniliyor. Bunu sabah dusumu aldiktan sonra karnima suruyorum.bu krem çatlak önleyiciden çok nemlendirici dimi canım, açıkcası ben bana yeterli gelebileceğini sanmıyorum o yüzden özellikle çatlak önleyici için araştırmalara girdim.
1haftadir tatildeyim bnm de yolda sisti daha da inmedi ayaklarim. Gecen gun biraz fazla gezdik yoruldum sabahina heryerim sis uyandim. Ellerimi.yumruk yaparken aciyodu. Donuste ayrintili var sorcam bakalim. Ben de tuzlu yemiyorum ama burda ne kdr olsa da evdeki duzenim bozuldu. Bi de evimde bol.bol.dinlenebiliyodum burda kv yanindayim o da olmuyoSelam kızlar nasılsınız benim ellerim ve ayaklarim şişiyor tuz falan fazlada kullanmıyorum akşam olunca inanın güçlükle basıyorum ayaklarımın ustune sıcaklardan oluyormuş sanırım sizlerde de varmı ben oğlumda kış doneminde geçirdim bu aylarimi o yüzden böyle olmamıştım hiç
Benim de esim elini koyunca vurmuyo. Az bekle hareketsiz kal diyorum hissedersem korkarim ben diyoEşim hissetti ama aynen dedigin gibi baskasi elini koyunca biliyormus gibi sanki, duruyo bebis
İnş sizler de güzel haberlerle gelin kızlar
Bir kaç gündür eşim ne zaman karnıma doğru elini koyup ona ismiyle seslense tekme atıyorİnş sizler de güzel haberlerle gelin kızlar
benim kizimin hala bir ismi yokBir kaç gündür eşim ne zaman karnıma doğru elini koyup ona ismiyle seslense tekme atıyorama ben bir kac haftadır hep konuşturuyorum sesinden seni tanıyacak ve diye hakikaten tanımaya başladı galiba Tekmeyi gösterene kadar gobegm catlwmisti benim de ilk zamanlarimda
Benim kafamda vardı bir isim ama erkek olsaydı inan ki dokuz ay şu isim diyemezdimbenim kizimin hala bir ismi yokallahim ne zor isim secmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?