2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Eşim hissetti ama aynen dedigin gibi baskasi elini koyunca biliyormus gibi sanki, duruyo bebis

Kızlar bu iki çatlak kremini kullanan oldu mu? Almaya değer mi?
Burt's Bees iyi bir marka diye biliyorum. Ben Badger aldim, bir hayli yagli. Bir de kollarim-bacak arasi ve gece yatarken karnima surmek icin, Yves Rocherden su kremi aldim. Indirime de girmis. Burada set halinde gosteriyor ama ben tekli buyuk siseyi aldim:

Bizimki de o an tesaduf oldu. Gunlerce yakalayamadik. Tam elini cekecegi anda esim, pit diye kuvvetli bir tekme savurdu bizim firfirella. Bir tanecik ama, sonra durdu.

Eşim hissetti ama aynen dedigin gibi baskasi elini koyunca biliyormus gibi sanki, duruyo bebis

Hepsi mi aynı olur

Bizimki de o an tesaduf oldu. Gunlerce yakalayamadik. Tam elini cekecegi anda esim, pit diye kuvvetli bir tekme savurdu bizim firfirella. Bir tanecik ama, sonra durdu.
Ben bu durum için şöyle düşünüyorum. Babaların sesini yabancılıyo herhalde, yakına gelip konuşunca duruyor bebek yani aklıma başka bir şey gelmiyor, çünkü haftalardır aynı şey oluyo geçen hatta karnımı inceledim vururken, bildiğin artık dışardan bile görünüyor tekmeleyince ama gel gör ki adam elini koyunca her şey duruyor

Ben tekmeleri dışarda görüyorum eşime bak diyorum dediğim anda duruyor. Ama bi kaç kez gece yatarken uzun süre elini tutmuştu eşim o zaman hissetti

bu krem çatlak önleyiciden çok nemlendirici dimi canım, açıkcası ben bana yeterli gelebileceğini sanmıyorum o yüzden özellikle çatlak önleyici için araştırmalara girdim.

Kızlar yarın şeker yüklemesi için hastaneye gideceğim. 75 mg demişti doktor. inşallah içtikten sonra kötü olmam
Kimileri yaptırmayın diyor, henüz doktoruma sormadım ne düşünüyor diye ama ben biraz kararsız kaldım. Senin doktorunun yorumu ne şeker yüklemesine?

bu krem çatlak önleyiciden çok nemlendirici dimi canım, açıkcası ben bana yeterli gelebileceğini sanmıyorum o yüzden özellikle çatlak önleyici için araştırmalara girdim.
Badger catlak onlemek icin direk karin icin kullaniliyor. Bunu sabah dusumu aldiktan sonra karnima suruyorum.
Yves Rocher'in kremi ise asiri yagli bir krem, onarim icin. Ben ek destek olsun diye suruyorum bir de bacak aralarima (yaz sicaklari ve hamilelikten surtunme oluyor) ve kollarima da suruyorum. Gece yatarken de karnima bir kere suruyorum.

1haftadir tatildeyim bnm de yolda sisti daha da inmedi ayaklarim. Gecen gun biraz fazla gezdik yoruldum sabahina heryerim sis uyandim. Ellerimi.yumruk yaparken aciyodu. Donuste ayrintili var sorcam bakalim. Ben de tuzlu yemiyorum ama burda ne kdr olsa da evdeki duzenim bozuldu. Bi de evimde bol.bol.dinlenebiliyodum burda kv yanindayim o da olmuyo

Benim de esim elini koyunca vurmuyo. Az bekle hareketsiz kal diyorum hissedersem korkarim ben diyo bugun ogluma tekme atti ama ufaklik nasil sevindi kardesim beni duydu diye

benimde oyle oluyordu canim 21.-22. haftalarda , bir kac kez cok az hissebildi ve eminde olamadi . Fakat dun cok net tekmeleri hissetti hatta gozumuzle disardan gorduk , cok heycanlandi

Bir kaç gündür eşim ne zaman karnıma doğru elini koyup ona ismiyle seslense tekme atıyor ama ben bir kac haftadır hep konuşturuyorum sesinden seni tanıyacak ve diye hakikaten tanımaya başladı galiba Tekmeyi gösterene kadar gobegm catlwmisti benim de ilk zamanlarimda

benim kizimin hala bir ismi yok allahim ne zor isim secmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…