2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok geçmiş olsun canım göğüs kafesinde ağrı olduysa muhtemelen iki cam arasında kaldın, onun sancısı çok fena. Rüzgarda kalmamaya dikkat etmek lazım

Canım çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın

Kızlar iyi aksamlar size covid e dikkat edelim derken nasıl olduğunu anlamadigimiz bir şekilde covid olduk, maskemizi hiç çıkarmamış bayram ziyareti yapmamis olmamiza rağmen önce ben sonra esim rahatsızlandık test verdik ve pandemi başladığından beri ilk defa pozitifi gorduk, geçmek bilmeyen bas ağrısı kemik ağrısı baya sarstı beni en çok ateşten korktum ama çok şükür bastan tedbir alınca yukselmedi hala karantinamiz bitmedi virüs tazelenmesin diye evde ayrı odalardayiz esimle ortak alanlarda maske takıyoruz çift kat gerçekten korkunç bir durum stresi bile yetiyormuş insana size tavsiyem her zamankinden çok daha fazla dikkat edin test yaptirmayip dışarda hasta gezen o kadar insan varmış ki zaten karantina da denetlenmiyor izole olun diyorlar bitiyor çıkıp gezsen kim bilecek yani herkesin vicdani insafına kalmis belki bize de hasta gezen birilerinin dokunduğu bir şeyden bulaştı dikkatsizligimize geldi bilemiyoruz

Sonuç olarak yapilacak her şey de yarim kaldı alışverişler yürüyüşler egzersizler... beslenme düzenim bile mahvoldu...
Geçmiş olsun canım. İnşallah hemencik atlatıp sağlığınıza kavuşursunuz ailecek. Lanet hastalık hala kol geziyor ama kimsenin umurunda değil malesef.

Cok cok gecmis olsun. Bu haftalarda bagirsaklarimiz iyice sacmaliyormus zaten, ustune usutmek cok agir olmalı

benimde oyle oluyordu canim 21.-22. haftalarda , bir kac kez cok az hissebildi ve eminde olamadi . Fakat dun cok net tekmeleri hissetti hatta gozumuzle disardan gorduk , cok heycanlandi
23e bir şey kalmadı benim de, yakınsa görebilecek benimki de desene
Bence tanımak ya da tanımamakla ilişkili zaten. Benim kocam pek konuşmuyor, daha doğrusu beceremiyo. Geçen söyledim seni tanımıyo bence diye arada konuşmaya çalışıyo şimdi
Geçmiş olsun canım, benim de ablam gitmişti öyle, ağrısı gerçektrn kriz gibiymiş. Dikkat et kendine
Ben geçen gün denk getirdim, eşimin eli karnımdayken öyle güçlü tekme attı ki baya hissettik
Yok yok 23 de kesn olacak bence
Benim doktorum ailende yoksa çokta gerekli değil dedi ama anneannem ve babannemde var o yüzden yapmaya karar verdik.
Di mi bazı doktorlar böyle yorumluyor. Benim ailemde yok mesela, doktorumla daha bunu hiç konuşmadık fikrini bilmiyorum ama bir dahaki gittiğimde sorucam kesin. Çok zaruri bir şey değilse yaptırmak istemiyorum pek. Yoğun glikoz yüklemesi hamilede bile yan etkileri oluyormuş, o kadar yoğun glikozun bebeğe geçmesine, bir risk yoksa gerek yok dyenler var. Tabi risk halinde yapılması daha faydalıdır ama ailede hiç diyabet öyküsü yok bizim sonuçta. Senin yaptırman iyi olur elbette.
Geçmiş olsun

Ben de ogrenci olarak geldim ama abim burdaydi sansima. 2 sene okul vs derken calisitigim
pizzaci sponsor oldu , o sekilde kaldim. yoksa tekrar univ okuyacak ne azmim ne de param vardi.
En zor kismi maddi sorunlardan dolayi ilk iki sene hic Turkiye ye gelemedim hem suanki esim ozamanki sevgilim hemde ailemi cok ozlemistim. Direk dugumuze 10 gun kala geldim diyebilirim
Burasida cok sahane degil ama en azindan insana saygi var . daha sakin insanlar.

Kızlar iyi hafta sonları dün geceden beri hastanedeyim sakın gazınızı tutmayın ve şort tşort çok gezmeyin soğuk almışım birde gaz sancım vardı ölüyorum sandım böyle ağrı yok nefes alamadım göğüs kafesimi resmen kırıyorlarmış gibi acı veriyordu 3 serum bağladılar ancak kendime geldim gece 4 de başladı eve geldiğimde öğlendi dikkatli olun kendinize dikkat edin Allah kimseye vermesin o sancıyı.

cok gecmis olsun kizlar , dikkat edin kendinize

Erkekler işte bizim kadar heyecanlı olmadıkları için suclayamiyorum bile onları ya Onlar bence ilk kokuyu içlerine çekene kadar tam anlamıyla baba olamayacaklar.Benim eşimde hemen konuşmaya başlaması tabi Langidi langidi samsak dovecini söylüyordu ilk haftalarda çocuğuma

cok cok gecmis olsun. cok ates olmadan atlatmaniza sevindim. umarim bir an evvel kurtulursunuz. en buyuk korkum bu benim de. hasta olup izole olmayanlar, asi karsitlari vs. Onumuzdeki pazar doktor ziyaretim olacak, 4. doz icin soracagim. Acikcasi dogum hemen oncesi yada sonrasi kaparsam nasil korurum kendimi ve bebegi diye endiseleniyorum.

Geçmiş olsun canım herkesten covid haberleri geliyor gerçekten hafif atlatırsınız inşallah

Canım doktoruna danisinca banada bilgi verirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…