İnternette okudum özellikle yaz aylarında böyle oluyormuş ben kış döneminde hamileydim hiç sismedim bilmem bileBenimde ayak bileklerim ve dizimin arkasında şişkinlik var, bir kaç haftadır böyle. Sıcaktan olabileceğini hiç düşünmemiştim.
Çok çok güzel bir hisDun aksam, burda bir arkadas yazmisti firfirella diyefirfir firfir dondu kizim. esim elini merak edip karnima koydugunda minik bir tekme atti ve esim de hissetti :) Cok guzel bir his.
Çok geçmiş olsun canım Acil şifalar diliyorum sizlere inşallah hiç olmamış gibi atlatirsiniz biran onceKızlar iyi aksamlar size covid e dikkat edelim derken nasıl olduğunu anlamadigimiz bir şekilde covid olduk, maskemizi hiç çıkarmamış bayram ziyareti yapmamis olmamiza rağmen önce ben sonra esim rahatsızlandık test verdik ve pandemi başladığından beri ilk defa pozitifi gorduk, geçmek bilmeyen bas ağrısı kemik ağrısı baya sarstı beni en çok ateşten korktum ama çok şükür bastan tedbir alınca yukselmedi hala karantinamiz bitmedi virüs tazelenmesin diye evde ayrı odalardayiz esimle ortak alanlarda maske takıyoruz çift kat gerçekten korkunç bir durum stresi bile yetiyormuş insana size tavsiyem her zamankinden çok daha fazla dikkat edin test yaptirmayip dışarda hasta gezen o kadar insan varmış ki zaten karantina da denetlenmiyor izole olun diyorlar bitiyor çıkıp gezsen kim bilecek yani herkesin vicdani insafına kalmis belki bize de hasta gezen birilerinin dokunduğu bir şeyden bulaştı dikkatsizligimize geldi bilemiyoruz
Şarkıyı kendi söylemiş en azından buna da şükürErkekler işte bizim kadar heyecanlı olmadıkları için suclayamiyorum bile onları yaOnlar bence ilk kokuyu içlerine çekene kadar tam anlamıyla baba olamayacaklar.Benim eşimde hemen konuşmaya başlaması tabi Langidi langidi samsak dovecini söylüyordu ilk haftalarda çocuğuma
Kıyamam ya civciv gibiler birde trip yiyorlar üzerineŞarkıyı kendi söylemiş en azından buna da şükürbenimki de bir ara "hadi doğur artık, ne kadar uzun bu hamilelik, ne zaman doğucak off daha çok var" diyip duruyordu. Dedim bir rahat ver bebeğe büyüsün, niye böyle diyorsun? Neden diyormuş biliyo musun şu an bebeğe dair hiçbir şey yaşayıp ortak olamıyor yaa, bebekle ilgili bir şeyler yaşamak istiyormuş bence birçoğu bu şekilde hissediyor, o yüzden aynı heyecanı da yaşayamıyolar dediğin gibi ama kendilerince haksız da değiller aslında
Çok geçmiş olsun. Son günlerde çok yayıldı. Çok duyar olduk.Kızlar iyi aksamlar size covid e dikkat edelim derken nasıl olduğunu anlamadigimiz bir şekilde covid olduk, maskemizi hiç çıkarmamış bayram ziyareti yapmamis olmamiza rağmen önce ben sonra esim rahatsızlandık test verdik ve pandemi başladığından beri ilk defa pozitifi gorduk, geçmek bilmeyen bas ağrısı kemik ağrısı baya sarstı beni en çok ateşten korktum ama çok şükür bastan tedbir alınca yukselmedi hala karantinamiz bitmedi virüs tazelenmesin diye evde ayrı odalardayiz esimle ortak alanlarda maske takıyoruz çift kat gerçekten korkunç bir durum stresi bile yetiyormuş insana size tavsiyem her zamankinden çok daha fazla dikkat edin test yaptirmayip dışarda hasta gezen o kadar insan varmış ki zaten karantina da denetlenmiyor izole olun diyorlar bitiyor çıkıp gezsen kim bilecek yani herkesin vicdani insafına kalmis belki bize de hasta gezen birilerinin dokunduğu bir şeyden bulaştı dikkatsizligimize geldi bilemiyoruz
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.Kızlar bu gece dualarınıza talibimSabah kalp doktoruna gidicez, hem bende hem eşimde kalp rahatsızlığı öyküsü var fetal eko istedi doktorumuz.
benimki kendin ve bebek sağlığında erken teşhis için şart halk yorumlarına kulak asma dedi. Doktoruma güveniyorumKimileri yaptırmayın diyor, henüz doktoruma sormadım ne düşünüyor diye ama ben biraz kararsız kaldım. Senin doktorunun yorumu ne şeker yüklemesine?
bunca bakımlara rağmen çatlarsa çok üzülürüm, sıcaklar geldi e kilo da alıyoruz benim göğüs altlarım ve bacak aralarım çok terliyor, elimden gelse klima önünden kalkmamBadger catlak onlemek icin direk karin icin kullaniliyor. Bunu sabah dusumu aldiktan sonra karnima suruyorum.
Yves Rocher'in kremi ise asiri yagli bir krem, onarim icin. Ben ek destek olsun diye suruyorum bir de bacak aralarima (yaz sicaklari ve hamilelikten surtunme oluyor) ve kollarima da suruyorum. Gece yatarken de karnima bir kere suruyorum.
doktoru arayıp sormuştum limon muhabbetini, izin vermemiştiYanında mutlaka limon getir, o hafifletiyormuş
Gerçekten asi çok önemli benim 2 doz olmasına rağmen faydası olmuştur diyebilirim çünkü ilk günler hastalık yatırsa da sonra hızlı toparladım olmasa kim bilir ne olurdu Allah korusun annemler 4 doz asili zaten bir tek onlarla temasımız oldu onlarda yok çok şükür, benim de en büyük korkumdu bu hastalık simdi tek tesellim inşallah antikorumuz oluşmuştur çünkü doğum zamanı hastalık daha çok artacak gibi sanırım asi da çıkmaz artik bi sure bana hepimiz Allah a emanetiz yavrularimizla birliktecok cok gecmis olsun. cok ates olmadan atlatmaniza sevindim. umarim bir an evvel kurtulursunuz. en buyuk korkum bu benim de. hasta olup izole olmayanlar, asi karsitlari vs. Onumuzdeki pazar doktor ziyaretim olacak, 4. doz icin soracagim. Acikcasi dogum hemen oncesi yada sonrasi kaparsam nasil korurum kendimi ve bebegi diye endiseleniyorum.
Hayır epidural analjezi normal doğumda da sezaryende de kullanılıyorEpudral yöntem sezeryanla oluyor diye biliyorum .ilk çocuğum da sezeryanla dogmustu epudral yöntemle olmuştum..bu seferde sezeryan yolu görünüyor ama epudralmi olacak yoksa genel anestesizimi yapacak bilmiyorum
Kesimlike kızlar sizde dikkat edin Allah korusunCok cok gecmis olsun. Bu haftalarda bagirsaklarimiz iyice sacmaliyormus zaten, ustune usutmek cok agir olmalı
Burt bees tercih edebilirsin tatlım ♡Kızlar bu iki çatlak kremini kullanan oldu mu? Almaya değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?