2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Dun aksam, burda bir arkadas yazmisti firfirella diye firfir firfir dondu kizim. esim elini merak edip karnima koydugunda minik bir tekme atti ve esim de hissetti :) Cok guzel bir his.
Çok çok güzel bir his Babasına naz yapıyordu ilk başlarda ne zaman eşim elini karnıma koysa asla oynamiyordu şimdi artık babası hem bakınca hem elini koyunca varlığını hissediyor minnosumun

Çok geçmiş olsun canım Acil şifalar diliyorum sizlere inşallah hiç olmamış gibi atlatirsiniz biran once

Şarkıyı kendi söylemiş en azından buna da şükür benimki de bir ara "hadi doğur artık, ne kadar uzun bu hamilelik, ne zaman doğucak off daha çok var" diyip duruyordu. Dedim bir rahat ver bebeğe büyüsün, niye böyle diyorsun? Neden diyormuş biliyo musun şu an bebeğe dair hiçbir şey yaşayıp ortak olamıyor yaa, bebekle ilgili bir şeyler yaşamak istiyormuş bence birçoğu bu şekilde hissediyor, o yüzden aynı heyecanı da yaşayamıyolar dediğin gibi ama kendilerince haksız da değiller aslında

Kıyamam ya civciv gibiler birde trip yiyorlar üzerine

Çok geçmiş olsun. Son günlerde çok yayıldı. Çok duyar olduk.

bunca bakımlara rağmen çatlarsa çok üzülürüm, sıcaklar geldi e kilo da alıyoruz benim göğüs altlarım ve bacak aralarım çok terliyor, elimden gelse klima önünden kalkmam

Gerçekten asi çok önemli benim 2 doz olmasına rağmen faydası olmuştur diyebilirim çünkü ilk günler hastalık yatırsa da sonra hızlı toparladım olmasa kim bilir ne olurdu Allah korusun annemler 4 doz asili zaten bir tek onlarla temasımız oldu onlarda yok çok şükür, benim de en büyük korkumdu bu hastalık simdi tek tesellim inşallah antikorumuz oluşmuştur çünkü doğum zamanı hastalık daha çok artacak gibi sanırım asi da çıkmaz artik bi sure bana hepimiz Allah a emanetiz yavrularimizla birlikte

Epudral yöntem sezeryanla oluyor diye biliyorum .ilk çocuğum da sezeryanla dogmustu epudral yöntemle olmuştum..bu seferde sezeryan yolu görünüyor ama epudralmi olacak yoksa genel anestesizimi yapacak bilmiyorum
Hayır epidural analjezi normal doğumda da sezaryende de kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…