Her şry üst üste geliyor bir şey ters gittiğinde benim tamemen hayat tepetaklak neyse bunada şükür ne diyim
Olumlamayı unutma kuzum .Her şry üst üste geliyor bir şey ters gittiğinde benim tamemen hayat tepetaklak neyse bunada şükür ne diyim
Belli olmaz belki gelir geriHer şry üst üste geliyor bir şey ters gittiğinde benim tamemen hayat tepetaklak neyse bunada şükür ne diyim
Canım benim cumartesiydi
Kızlar iyi aksamlar size covid e dikkat edelim derken nasıl olduğunu anlamadigimiz bir şekilde covid olduk, maskemizi hiç çıkarmamış bayram ziyareti yapmamis olmamiza rağmen önce ben sonra esim rahatsızlandık test verdik ve pandemi başladığından beri ilk defa pozitifi gorduk, geçmek bilmeyen bas ağrısı kemik ağrısı baya sarstı beni en çok ateşten korktum ama çok şükür bastan tedbir alınca yukselmedi hala karantinamiz bitmedi virüs tazelenmesin diye evde ayrı odalardayiz esimle ortak alanlarda maske takıyoruz çift kat gerçekten korkunç bir durum stresi bile yetiyormuş insana size tavsiyem her zamankinden çok daha fazla dikkat edin test yaptirmayip dışarda hasta gezen o kadar insan varmış ki zaten karantina da denetlenmiyor izole olun diyorlar bitiyor çıkıp gezsen kim bilecek yani herkesin vicdani insafına kalmis belki bize de hasta gezen birilerinin dokunduğu bir şeyden bulaştı dikkatsizligimize geldi bilemiyoruz
Maya ve Lina güzel bence canım.Kizlar biliyorsunuz ki hala benim bebemin bir ismi yokTurkce ingilizce rahatlik olsun diye facebook ta canim gocmen kadinlar grubunda sordum ve bir suru oneri geldi. Mia ve Lina arasinda kaldim , sizce hangisi ?
bu ikisi disinda
Dora
Maya
Eliz de var en cok yazilanlarda
şunu fark ettim çok mutlu olacağım diye direttikçe daha kötü oluyorum oluruna bırakmalıyım sanırım tabi ki kötüyü çağırmadan.Olumlamayı unutma kuzum .
Ne çok mutlu olacağız nede dibi göreceğiz denge önemli ben buna inanıyorum. Çok mutlu olunca biranda dibide görüyoruz
inan hiç umudum yok burası çok kalabalık bir mahalle ve evlerin hepsi birbirne benziyor ve ben daha yeni taşındım kedimin çok bildiği yerler değilBelli olmaz belki gelir geri, gecen hafta forumda birinin daha kedisi kybolmustu ama kendi geri gelmisti
Mia / Maya hoşuma gittiKizlar biliyorsunuz ki hala benim bebemin bir ismi yokTurkce ingilizce rahatlik olsun diye facebook ta canim gocmen kadinlar grubunda sordum ve bir suru oneri geldi. Mia ve Lina arasinda kaldim , sizce hangisi ?
bu ikisi disinda
Dora
Maya
bence farklı gün git tetenoza bebeği uyutur diye bir şey bilmiyorum ama tedbir almak gerekir detaylı ultrasonda ne kadar rahat görürse o kadar iyiKızlar selam,
Yarın detaylı ultrasonum var birde tetenoz aşım var. Aşıyı sabhtan yaptırıp öğlen de detaylı ultrasona girsem bi sıkıntı olur mu acaba? Yani aşı bebeği uyutur falan birde hareket etmez inceleyemez doktor emin olamadım size bi sormak istedim.
Sağ ol kuzum valla ne bulsak yemeye çalışıyoruz tat koku gitti gelmedi o yüzden çirkini güzeli kalmadı yiyeceklerin faydalı şeylere ağırlık veriyoruz misal ben aci biber yiyemem normalde tat almadığım için artik yiyebiliyorum
Asinin etkisi mutlaka var sizler de çok dikkat edin özellikle görüştüğünüz kişilere muhakkak dikkat edin belirti varsa büyük ihtimal coviddir ya teste gitmemiştir ya karantinadan kaçıyordur biz de basta soğuk algınlığı klima falan çarptı sanmıştık kim bilir nasıl bulaştıAhh çok çok geçmiş olsunvakalar artmış gerçekten duyuyoruz, daha duymadıklarımız var. Senin vitaminlerin vardır zaten, eşin de alsın, kemik suyu çorba, iyi beslenme gibi şeylere de dikkat edin. Aşıların hafif atlatmamızda etkisi vardır kesin diye düşünüyorum.
Kizlar biliyorsunuz ki hala benim bebemin bir ismi yokTurkce ingilizce rahatlik olsun diye facebook ta canim gocmen kadinlar grubunda sordum ve bir suru oneri geldi. Mia ve Lina arasinda kaldim , sizce hangisi ?
bu ikisi disinda
Dora
Maya
Bende tetonoz dan sonra bebek hareketsizlesmedi normal sekildeydi hareketleri ve detaylı ultrason icin bebegin cok fazla hareket etmemesi daha iyi diyolar genelde cok kıpırdarsa sabit kalmadığı için rahat göremiyolarmış doktorlar ben gittiğimde de uyuyodu bebek cok rahat incelemisti doktor sadece kafası altta kaldığı icin en son biraz hareket etmesi gerekti onuda karnımı hafif salladık hareket etti ve gördükKızlar selam,
Yarın detaylı ultrasonum var birde tetenoz aşım var. Aşıyı sabhtan yaptırıp öğlen de detaylı ultrasona girsem bi sıkıntı olur mu acaba? Yani aşı bebeği uyutur falan birde hareket etmez inceleyemez doktor emin olamadım size bi sormak istedim.
Az kaldi, az hasarla atlatacagiz bu yazi. Biraz daha dayanmamiz lazim.bunca bakımlara rağmen çatlarsa çok üzülürüm, sıcaklar geldi e kilo da alıyoruz benim göğüs altlarım ve bacak aralarım çok terliyor, elimden gelse klima önünden kalkmam
Haklisiniz. Simdi bizler gribin ve Covidin sezonunda dogum yapacagiz. Hastane var, her ne kadar gelme gitme desek de gelen giden olacak. Eslerimiz disari cikip gelecek. Asi icin bizler oncelikli grup olabiliyoruz, ben aile hekimi ile de konusayim bu hafta. Bakalim gebeleri de almalari lazim 60 yas ustu gibi oncelikli gruba.Gerçekten asi çok önemli benim 2 doz olmasına rağmen faydası olmuştur diyebilirim çünkü ilk günler hastalık yatırsa da sonra hızlı toparladım olmasa kim bilir ne olurdu Allah korusun annemler 4 doz asili zaten bir tek onlarla temasımız oldu onlarda yok çok şükür, benim de en büyük korkumdu bu hastalık simdi tek tesellim inşallah antikorumuz oluşmuştur çünkü doğum zamanı hastalık daha çok artacak gibi sanırım asi da çıkmaz artik bi sure bana hepimiz Allah a emanetiz yavrularimizla birlikte
amin inşallah vallaAz kaldi, az hasarla atlatacagiz bu yazi. Biraz daha dayanmamiz lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?