2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Her şry üst üste geliyor bir şey ters gittiğinde benim tamemen hayat tepetaklak neyse bunada şükür ne diyim
Olumlamayı unutma kuzum .
Ne çok mutlu olacağız nede dibi göreceğiz denge önemli ben buna inanıyorum. Çok mutlu olunca biranda dibide görüyoruz

Ahh çok çok geçmiş olsun vakalar artmış gerçekten duyuyoruz, daha duymadıklarımız var. Senin vitaminlerin vardır zaten, eşin de alsın, kemik suyu çorba, iyi beslenme gibi şeylere de dikkat edin. Aşıların hafif atlatmamızda etkisi vardır kesin diye düşünüyorum.

Maya ve Lina güzel bence canım.

Olumlamayı unutma kuzum .
Ne çok mutlu olacağız nede dibi göreceğiz denge önemli ben buna inanıyorum. Çok mutlu olunca biranda dibide görüyoruz
şunu fark ettim çok mutlu olacağım diye direttikçe daha kötü oluyorum oluruna bırakmalıyım sanırım tabi ki kötüyü çağırmadan.

Belli olmaz belki gelir geri , gecen hafta forumda birinin daha kedisi kybolmustu ama kendi geri gelmisti
inan hiç umudum yok burası çok kalabalık bir mahalle ve evlerin hepsi birbirne benziyor ve ben daha yeni taşındım kedimin çok bildiği yerler değil aklıma geldikçe ağlıyorum insan alışıyor mu maalesef alışıyor ama içimde bir boşluk var çok farklı şeyler hayal etmiştim

Kızlar selam,
Yarın detaylı ultrasonum var birde tetenoz aşım var. Aşıyı sabhtan yaptırıp öğlen de detaylı ultrasona girsem bi sıkıntı olur mu acaba? Yani aşı bebeği uyutur falan birde hareket etmez inceleyemez doktor emin olamadım size bi sormak istedim.

Mia / Maya hoşuma gitti

bence farklı gün git tetenoza bebeği uyutur diye bir şey bilmiyorum ama tedbir almak gerekir detaylı ultrasonda ne kadar rahat görürse o kadar iyi

Ruyaperisi
Geçmiş olsun kuzum .
Bol bol c vitamini tüket.
Sarımsak soğan
Sağ ol kuzum valla ne bulsak yemeye çalışıyoruz tat koku gitti gelmedi o yüzden çirkini güzeli kalmadı yiyeceklerin faydalı şeylere ağırlık veriyoruz misal ben aci biber yiyemem normalde tat almadığım için artik yiyebiliyorum
Asinin etkisi mutlaka var sizler de çok dikkat edin özellikle görüştüğünüz kişilere muhakkak dikkat edin belirti varsa büyük ihtimal coviddir ya teste gitmemiştir ya karantinadan kaçıyordur biz de basta soğuk algınlığı klima falan çarptı sanmıştık kim bilir nasıl bulaştı

Hepsi de bahsettiğin kritere uyuyormuş sıralama yapsak: Mia, Maya, Eliz, Dora, en son Lina derim

Bende tetonoz dan sonra bebek hareketsizlesmedi normal sekildeydi hareketleri ve detaylı ultrason icin bebegin cok fazla hareket etmemesi daha iyi diyolar genelde cok kıpırdarsa sabit kalmadığı için rahat göremiyolarmış doktorlar ben gittiğimde de uyuyodu bebek cok rahat incelemisti doktor sadece kafası altta kaldığı icin en son biraz hareket etmesi gerekti onuda karnımı hafif salladık hareket etti ve gördük

Kızlar günaydın, hastaneden şimdi çıkıyorum koştur koştur iş yolundayım
Şeker yüklemesi yapıldı 75 gr kanlar verildi benim gibi hamilelikte şekerden tiksininen arkadaşlara Allah sabır diliyorum, ben özellikle içtikten sonra çok kötü oldum, çok şükür istifra etmedim. ama ilginç ki şerbeti içtikten sonra çocuk kesin fırfırların döner dedim aksine kımıldamadı bile. neyse Kanları da verdim. Doktor sonuç için seni arıcam dedi. Bi saate çıkarmış zaten hemen sonrasında o şeker tadı ağzımdan gitsin diye yemediğim şey kalmadı ama maalesef

Haklisiniz. Simdi bizler gribin ve Covidin sezonunda dogum yapacagiz. Hastane var, her ne kadar gelme gitme desek de gelen giden olacak. Eslerimiz disari cikip gelecek. Asi icin bizler oncelikli grup olabiliyoruz, ben aile hekimi ile de konusayim bu hafta. Bakalim gebeleri de almalari lazim 60 yas ustu gibi oncelikli gruba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…