2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Umarım pandemi geri gelmez yoksa tek başımıza çok zorlanırız. Ailem başka şehirde yaşıyor yanıma bile gelemeyebilirler

Umarım pandemi geri gelmez yoksa tek başımıza çok zorlanırız. Ailem başka şehirde yaşıyor yanıma bile gelemeyebilirler
Hafif atlatma yada virus yukuyle karsilasinca hasta olmamak icin asi oneriyorlar. Bu haftaici aile hekimligi ebesi ve pazar gunu de beni takip eden Prof hocaya soracagim. Takibimi yapan Prof'un esi de Enfeksiyon hastaliklari Prof'u. Bakalim ne diyecekler. Burdan paylasirim.

Olmak daha iyi sanırım bende doktoruma danışacağım. Kayınvalidem virüs şuanda. Cumartesi günü tıkanmış kadın ambulans çağırdık hemen. Astımı da var o yüzden öksürük gelince nefessiz kalmış . Ambulanstaki görevli virüs şuanda çok arttı kimse ciddiye almıyor neredeyse kışla aynı dedi. Bence şuan turizm olduğu için yasaklar geri gelmiyor. Ekim sonu veya Kasım gibi pandemi geri gelebilir diye düşünüyorum

Cok gecmis olsun. Umarim kolayca atlatir kayinvalideniz.
Evet, kardesim (doktor) Eylul basinda yada ortasinda ol, 1 ay antikor yukselsin dogum icin bebekle beraber hazir olursunuz demisti. Bakalim benim hoca ne diyecek.

S Sntr
Şeker yüklemesi sonucunu bekliyorum
Selam Doktorum benden gece açlığı istediği için sabah hastaneye giriş yaptım.İlk kanı verdim.İlk kan sırasında Glukoz surubu verdiler on dakika içinde bitiriyorsunuz.Surubu içtikten sonra yemek ve su yasak bir saat sonraki kann verme işlemine kadar.İkinci kanı verdikten sonra yemek içmek serbest.Ne yiyeceğim sorusuna gelirsek midenin müsade ettiği herşeyi dedi doktorumuz.Yine bir dilim karpuza esit olduğu,korkulacak bişey olmadigi uyarısı yenilendi elbette.
Glukoz biseye benzetecek olsam asiti kaçmış gazoz derdim. ilk ictigimde 15 dakika acaba şeker mi var bende deyip kendinizi moddan moda soksaniz da beklediğiniz süre icinde topluyorsunuz kendinizi.1,5 saat sonra sonucuma bakacak doktorum iyi dileklerinizi ve dualarınızı bekliyorum

Ben de Mia ve Elizi sevdim hatta Alis koyabilirsin Alice olarak yazarlar bence çok tatlı bir isim . Ben Aylis düşünüyorum yurtdışına giderse Alis desinler diye biz de hala kararsızız ben Aylis diyorum babası Ada diyor. Aylis Ada kulağa nasıl geliyor iki isim mi koysak bilemedim.

Cok gecmis olsun. Umarim kolayca atlatir kayinvalideniz.
Evet, kardesim (doktor) Eylul basinda yada ortasinda ol, 1 ay antikor yukselsin dogum icin bebekle beraber hazir olursunuz demisti. Bakalim benim hoca ne diyecek.
Çok sağ olun Allah razı olsun. C vitamini aldık suya karıştırılandan o çok iyi gelmiş dün sesi falan iyiydi . İnşallah virüs bizlere uğramaz . Bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza inşallah

Senin kendin şekersin sende şeker çıkmaz hayırlısıyla

Biz de 2 gündür yakalıyor eşim ve onun için milat oldu resmen erkeklerin duygusal alışma süreci bu ilk temas ile başlıyor herhalde benimkiler tam analarının çocukları kan şekerini yükselten her şeye tepki veriyorlar tatlı, meyve, karbonhidrat sonra içeride dans başlıyor

Acı biber iyi bağırsakta çalıştırıyor. Kabızlığın varsa bire bir
Hayırlısıyla en kolayından atlatırsınız inşAllah

Güzel kadınlar bu arada covid aşısı hatırlatma dozu için sağlık ocaklarına akın etmişlerdi .Aşıda ellerinde kalmamıştı büyük bir talep var.

Allahım sonumuzu hayırlı etsin
Ayy inanmıyorum ya Ağustos sonu Eylül başı dusunuyordum ben hiç değilse yaza kadar çıkarsın beni diye ama inşallah o zamana kadar aşıları kalır ellerinde

Yiring Ama genel manada bebeği riske atacak bişey olmadığını soyleyebilirim Bir saatte acligina dayanırsin be happy ama sabah erken saatlere randevu al yaptiracaksan öğlen falan bize göre değil
Ben bunuda geç yaptıracağım gibi kuzu doktor randevum yarındı iptal ettim .2 hafta sonraya aldım 28.haftaya kadar yapiliyormus sanırım.
Bende sağlık ocağına kan tahlili verdim.2 kilo daha almışım umarım yarısından çoğunu bebek almıştır. Tansiyonumda yüksek çıktı
Yıkılmadım sürünüyorum
Jinekolog gitmeme sebebimde daha detaylı ultrason 10 gün oldu 2.doz tetanozdan sonra gidim dedim bende

Ayy inanmıyorum ya Ağustos sonu Eylül başı dusunuyordum ben hiç değilse yaza kadar çıkarsın beni diye ama inşallah o zamana kadar aşıları kalır ellerinde
Umarım kalır kuzum. Bende olmayı düşünüyordum 2.doz tetanozdan sonra.Kaç ay aralik olması lazım onu bilemedim.Doktora soracağım. Pek hevesli değilim ama olursakta hafif atlatalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…