Umarım pandemi geri gelmez yoksa tek başımıza çok zorlanırız. Ailem başka şehirde yaşıyor yanıma bile gelemeyebilirlerHaklisiniz. Simdi bizler gribin ve Covidin sezonunda dogum yapacagiz. Hastane var, her ne kadar gelme gitme desek de gelen giden olacak. Eslerimiz disari cikip gelecek. Asi icin bizler oncelikli grup olabiliyoruz, ben aile hekimi ile de konusayim bu hafta. Bakalim gebeleri de almalari lazim 60 yas ustu gibi oncelikli gruba.
Saka maka 6 ay olduk hepimiz. Simdi agirlastigimiz zamanlara giriyoruz ama bunu da atlatacagiz insallah. Dilerim, gripsiz, Covidsiz, catlaksiz, agrisiz ve kolay dogumla tamamlayip saglikli bebeklerimizi kucagimiza alacagiz.amin inşallah valla
Hafif atlatma yada virus yukuyle karsilasinca hasta olmamak icin asi oneriyorlar. Bu haftaici aile hekimligi ebesi ve pazar gunu de beni takip eden Prof hocaya soracagim. Takibimi yapan Prof'un esi de Enfeksiyon hastaliklari Prof'u. Bakalim ne diyecekler. Burdan paylasirim.Umarım pandemi geri gelmez yoksa tek başımıza çok zorlanırız. Ailem başka şehirde yaşıyor yanıma bile gelemeyebilirler
Olmak daha iyi sanırım bende doktoruma danışacağım. Kayınvalidem virüs şuanda. Cumartesi günü tıkanmış kadın ambulans çağırdık hemen. Astımı da var o yüzden öksürük gelince nefessiz kalmış . Ambulanstaki görevli virüs şuanda çok arttı kimse ciddiye almıyor neredeyse kışla aynı dedi. Bence şuan turizm olduğu için yasaklar geri gelmiyor. Ekim sonu veya Kasım gibi pandemi geri gelebilir diye düşünüyorumHafif atlatma yada virus yukuyle karsilasinca hasta olmamak icin asi oneriyorlar. Bu haftaici aile hekimligi ebesi ve pazar gunu de beni takip eden Prof hocaya soracagim. Takibimi yapan Prof'un esi de Enfeksiyon hastaliklari Prof'u. Bakalim ne diyecekler. Burdan paylasirim.
Cok gecmis olsun. Umarim kolayca atlatir kayinvalideniz.Olmak daha iyi sanırım bende doktoruma danışacağım. Kayınvalidem virüs şuanda. Cumartesi günü tıkanmış kadın ambulans çağırdık hemen. Astımı da var o yüzden öksürük gelince nefessiz kalmış . Ambulanstaki görevli virüs şuanda çok arttı kimse ciddiye almıyor neredeyse kışla aynı dedi. Bence şuan turizm olduğu için yasaklar geri gelmiyor. Ekim sonu veya Kasım gibi pandemi geri gelebilir diye düşünüyorum
Selam Doktorum benden gece açlığı istediği için sabah hastaneye giriş yaptım.İlk kanı verdim.İlk kan sırasında Glukoz surubu verdiler on dakika içinde bitiriyorsunuz.Surubu içtikten sonra yemek ve su yasak bir saat sonraki kann verme işlemine kadar.İkinci kanı verdikten sonra yemek içmek serbest.Ne yiyeceğim sorusuna gelirsek midenin müsade ettiği herşeyi dedi doktorumuz.Yine bir dilim karpuza esit olduğu,korkulacak bişey olmadigi uyarısı yenilendi elbette.
Ben de Mia ve Elizi sevdim hatta Alis koyabilirsin Alice olarak yazarlar bence çok tatlı bir isim . Ben Aylis düşünüyorum yurtdışına giderse Alis desinler diyeKizlar biliyorsunuz ki hala benim bebemin bir ismi yokTurkce ingilizce rahatlik olsun diye facebook ta canim gocmen kadinlar grubunda sordum ve bir suru oneri geldi. Mia ve Lina arasinda kaldim , sizce hangisi ?
bu ikisi disinda
Dora
Maya
Eliz de var en cok yazilanlarda
Çok sağ olun Allah razı olsun. C vitamini aldık suya karıştırılandan o çok iyi gelmiş dün sesi falan iyiydi . İnşallah virüs bizlere uğramaz . Bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza inşallahCok gecmis olsun. Umarim kolayca atlatir kayinvalideniz.
Evet, kardesim (doktor) Eylul basinda yada ortasinda ol, 1 ay antikor yukselsin dogum icin bebekle beraber hazir olursunuz demisti. Bakalim benim hoca ne diyecek.
Senin kendin şekersin sende şeker çıkmaz hayırlısıylaSelam Doktorum benden gece açlığı istediği için sabah hastaneye giriş yaptım.İlk kanı verdim.İlk kan sırasında Glukoz surubu verdiler on dakika içinde bitiriyorsunuz.Surubu içtikten sonra yemek ve su yasak bir saat sonraki kann verme işlemine kadar.İkinci kanı verdikten sonra yemek içmek serbest.Ne yiyeceğim sorusuna gelirsek midenin müsade ettiği herşeyi dedi doktorumuz.Yine bir dilim karpuza esit olduğu,korkulacak bişey olmadigi uyarısı yenilendi elbette.
Glukoz biseye benzetecek olsam asiti kaçmış gazoz derdim. ilk ictigimde 15 dakika acaba şeker mi var bende deyip kendinizi moddan moda soksaniz da beklediğiniz süre icinde topluyorsunuz kendinizi.1,5 saat sonra sonucuma bakacak doktorum iyi dileklerinizi ve dualarınızı bekliyorum
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Bendede aynı durum onun için oluruna akışa bıraktım.şunu fark ettim çok mutlu olacağım diye direttikçe daha kötü oluyorum oluruna bırakmalıyım sanırım tabi ki kötüyü çağırmadan.
Biz de 2 gündür yakalıyor eşim ve onun için milat oldu resmen erkeklerin duygusal alışma süreci bu ilk temas ile başlıyor herhaldeİnş sizler de güzel haberlerle gelin kızlar
Ah benim bebek fırfır ama ben daha eşime hissettiremedim. Ne zaman eşime elini karnıma koydursam, bebek duruyor, hareket etmeyi bırakıyorçok istiyorum eşim de hissetsin diye ama daha başaramadık
Acı biber iyi bağırsakta çalıştırıyor. Kabızlığın varsa bire birSağ ol kuzum valla ne bulsak yemeye çalışıyoruz tat koku gitti gelmedi o yüzden çirkini güzeli kalmadı yiyeceklerin faydalı şeylere ağırlık veriyoruz misal ben aci biber yiyemem normalde tat almadığım için artik yiyebiliyorum
Asinin etkisi mutlaka var sizler de çok dikkat edin özellikle görüştüğünüz kişilere muhakkak dikkat edin belirti varsa büyük ihtimal coviddir ya teste gitmemiştir ya karantinadan kaçıyordur biz de basta soğuk algınlığı klima falan çarptı sanmıştık kim bilir nasıl bulaştı
YiringSenin kendin şekersin sende şeker çıkmaz hayırlısıyla
Ayy inanmıyorum ya Ağustos sonu Eylül başı dusunuyordum ben hiç değilse yaza kadar çıkarsın beni diye ama inşallah o zamana kadar aşıları kalır ellerindeGüzel kadınlar bu arada covid aşısı hatırlatma dozu için sağlık ocaklarına akın etmişlerdi .Aşıda ellerinde kalmamıştı büyük bir talep var.
Allahım sonumuzu hayırlı etsin
Ben bunuda geç yaptıracağım gibi kuzu doktor randevum yarındı iptal ettim .2 hafta sonraya aldım 28.haftaya kadar yapiliyormus sanırım.YiringAma genel manada bebeği riske atacak bişey olmadığını soyleyebilirim Bir saatte acligina dayanırsin be happy ama sabah erken saatlere randevu al yaptiracaksan öğlen falan bize göre değil
Umarım kalır kuzum. Bende olmayı düşünüyordum 2.doz tetanozdan sonra.Kaç ay aralik olması lazım onu bilemedim.Doktora soracağım. Pek hevesli değilim ama olursakta hafif atlatalım diyeAyy inanmıyorum ya Ağustos sonu Eylül başı dusunuyordum ben hiç değilse yaza kadar çıkarsın beni diye ama inşallah o zamana kadar aşıları kalır ellerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?