Evet evet 28. Haftaya kadar yapıyorlarmis yanımdaki kız 28 haftalikti annecigi ile gelmiş kıyamam yaaa karnı baya kocamandı bana daha metroda yer vermiyorlar hamileyim diyeBen bunuda geç yaptıracağım gibi kuzu doktor randevum yarındı iptal ettim .2 hafta sonraya aldım 28.haftaya kadar yapiliyormus sanırım.
Bende sağlık ocağına kan tahlili verdim.2 kilo daha almışımumarım yarısından çoğunu bebek almıştır. Tansiyonumda yüksek çıktı
Yıkılmadım sürünüyorum
Jinekolog gitmeme sebebimde daha detaylı ultrason 10 gün oldu 2.doz tetanozdan sonra gidim dedim bende
Asi olmasaydım bu bebiş bana tutunur muydu bilmiyorum...Transferimin 2. Günü Covid oldum iyi ki o aşıları olmuşum yükselip alçalan ateşimi bir nebze hafifleten ağrılara rağmen beni ayakta tutan yegane seydi asi buna eminim..Gittikce mutasyona uğruyor olsa da biz kendimizi ne kadar korusak kar.Ustelik kendimiz için değil bu kez evlatlarımız için..Umarım kalır kuzum. Bende olmayı düşünüyordum 2.doz tetanozdan sonra.Kaç ay aralik olması lazım onu bilemedim.Doktora soracağım. Pek hevesli değilim ama olursakta hafif atlatalım diye
Son 3 ayda yada 1 ayda sanırım 2 haftada 1 yada haftada 1 gideceğizEvet evet 28. Haftaya kadar yapıyorlarmis yanımdaki kız 28 haftalikti annecigi ile gelmiş kıyamam yaaa karnı baya kocamandı bana daha metroda yer vermiyorlar hamileyim diyeBenim her kontrol arasını tam 1 ay yapmaya başladı doktorum özlersen watsapptan yaz diyo
Sence gebelikte yapılmalımı yoksa bende 2 doz biontech oldum 3.cuyu yaptirmamistim oda gebeliğimin ilk ayına geliyordu ne bilim ilk üç ay herşey yasak olduğu için çok üstüne düşmedimAsi olmasaydım bu bebiş bana tutunur muydu bilmiyorum...Transferimin 2. Günü Covid oldum iyi ki o aşıları olmuşum yükselip alçalan ateşimi bir nebze hafifleten ağrılara rağmen beni ayakta tutan yegane seydi asi buna eminim..Gittikce mutasyona uğruyor olsa da biz kendimizi ne kadar korusak kar.Ustelik kendimiz için değil bu kez evlatlarımız için..
Ay beniem eşim alis dedi en baştan beri ama ben istemedimBen de Mia ve Elizi sevdim hatta Alis koyabilirsin Alice olarak yazarlar bence çok tatlı bir isim . Ben Aylis düşünüyorum yurtdışına giderse Alis desinler diyebiz de hala kararsızız ben Aylis diyorum babası Ada diyor. Aylis Ada kulağa nasıl geliyor iki isim mi koysak bilemedim.
İlgisiz doktor hiç sevmediğim şey ya o sebeple bıraktım bir önceki doktoru kendini yoğun göstermek için bir buçuk gün sonra dönüyordu bu garibim 20 dakikadir en geç dönüşü.Ayak sekmesi de çocuğun baskısından kaynaklı mi peki kıyamam sana ya.Son 3 ayda yada 1 ayda sanırım 2 haftada 1 yada haftada 1 gideceğiz
Ya ben kalça ağrısından sekkeleyerek yuruyorum ya karında daha yok insan ayağım hatrina yol verir yokbırak karnı hastaya saygı yok
Benim doktor yazdığına cevap vermez ınstagramda resim paylaşırsosyal adam napak son umudum yoksa evde dogum
Dün haberlerde kadının biri evde doğurmuş hastaneye gitmiş özele kadına daha doğum başlamamış 2 saat sonra gel demiş kadın diyormuş başladı napsin eve gitmiş banyoda doğurmuş trajikomik
Ben de aylis diyorum o yüzden ama eşim alışamadı bu sefer o da Ada deyip duruyor bir an önce de hastane çıkışı vs almak istiyorum isimliAy beniem eşim alis dedi en baştan beri ama ben istemedimbana değişik gelmişti baya
Gebelikte olmanın hiç bir sakincasi yok aşıyı ilk yumurtlama sürecinde vardı mesela ben o süreçte olamadım o sebeple.Simdi tetenoz gibi bizden bebeğe geçerse antikorlar hiç değilse korur diye ümit ediyorumSence gebelikte yapılmalımı yoksa bende 2 doz biontech oldum 3.cuyu yaptirmamistim oda gebeliğimin ilk ayına geliyordu ne bilim ilk üç ay herşey yasak olduğu için çok üstüne düşmedim
Doktorun ne diyorsa ona göre hareket et. Sürekli seyahat yoruyor insanı. Kanama oluyor mu?Kızlar günaydın herkese, plesanta previa teşhisi konmuştu acaba bu süreçte rapor alsam mı? İşim hareketli ve günlük araç ile denetimlere gidiyorum haftada en az 3 gün 2 3 saatim araç içinde geçiyor bu bir risk oluşturur mu acaba?
Mia güzelmiş Ada da olabilir onlarda da var.Kizlar biliyorsunuz ki hala benim bebemin bir ismi yokTurkce ingilizce rahatlik olsun diye facebook ta canim gocmen kadinlar grubunda sordum ve bir suru oneri geldi. Mia ve Lina arasinda kaldim , sizce hangisi ?
bu ikisi disinda
Dora
Maya
Eliz de var en cok yazilanlarda
Kuzu önceki ben olsa gebeliğin ilk üç ayındaki soluğu doktorda almıştım ayağım ağrıyor diye şimdi iyice saldım gitti herseye gebelikten diyorlarİlgisiz doktor hiç sevmediğim şey ya o sebeple bıraktım bir önceki doktoru kendini yoğun göstermek için bir buçuk gün sonra dönüyordu bu garibim 20 dakikadir en geç dönüşü.Ayak sekmesi de çocuğun baskısından kaynaklı mi peki kıyamam sana ya.
O haberi izledim muhtemel sonum diye
Google yazınca gebelikte aşı olanlar kadinlar kulübünde olanlar çoğunlukta hayırlısıylada birşey olmamışGebelikte olmanın hiç bir sakincasi yok aşıyı ilk yumurtlama sürecinde vardı mesela ben o süreçte olamadım o sebeple.Simdi tetenoz gibi bizden bebeğe geçerse antikorlar hiç değilse korur diye ümit ediyorum
Benim var ayrıntılı ultrasonum bugün :)
Yüksek tansiyon sende hep varolan bir sorunmuydu yoksa hamilelik ile mi çıktı o da.Hayirlisi olsun da nereyi gösterirlerse o yana gideceğiz.Hic bilmediğimiz bir durum sonuçta.Heveslik bir durum yok ya bebek sağlıklı olsun da Allah'ın izniyle herşey hallolurKuzu önceki ben olsa gebeliğin ilk üç ayındaki soluğu doktorda almıştım ayağım ağrıyor diye şimdi iyice saldım gitti herseye gebelikten diyorlar
Yine o dönüş yapiyormus bizimki hiç yapmıyor kliniği arıyorsun oradaki asistan ulaşıyor bize geri dönüyor kadın
Ben bu yüksek tansiyondanda sanırım sezeryan doguttururlar normal doğumada hevesim kalmadı neyse onuda diretmiyecegim zaten istediğim olmuyor
Aynen olsa çoktan patlak verirdi yaGoogle yazınca gebelikte aşı olanlar kadinlar kulübünde olanlar çoğunlukta hayırlısıylada birşey olmamış
Sendin o zaman o tamamBenim var ayrıntılı ultrasonum bugün :)
Zekasını etkiler diye bir kişi öyle olumsuz yorum var sadece onun düşüncesi o yöndeymisAynen olsa çoktan patlak verirdi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?