2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Evet evet 28. Haftaya kadar yapıyorlarmis yanımdaki kız 28 haftalikti annecigi ile gelmiş kıyamam yaaa karnı baya kocamandı bana daha metroda yer vermiyorlar hamileyim diye Benim her kontrol arasını tam 1 ay yapmaya başladı doktorum özlersen watsapptan yaz diyo

Umarım kalır kuzum. Bende olmayı düşünüyordum 2.doz tetanozdan sonra.Kaç ay aralik olması lazım onu bilemedim.Doktora soracağım. Pek hevesli değilim ama olursakta hafif atlatalım diye
Asi olmasaydım bu bebiş bana tutunur muydu bilmiyorum...Transferimin 2. Günü Covid oldum iyi ki o aşıları olmuşum yükselip alçalan ateşimi bir nebze hafifleten ağrılara rağmen beni ayakta tutan yegane seydi asi buna eminim..Gittikce mutasyona uğruyor olsa da biz kendimizi ne kadar korusak kar.Ustelik kendimiz için değil bu kez evlatlarımız için..

Son 3 ayda yada 1 ayda sanırım 2 haftada 1 yada haftada 1 gideceğiz

Ya ben kalça ağrısından sekkeleyerek yuruyorum ya karında daha yok insan ayağım hatrina yol verir yok bırak karnı hastaya saygı yok

Benim doktor yazdığına cevap vermez ınstagramda resim paylaşır sosyal adam napak son umudumyoksa evde dogum
Dün haberlerde kadının biri evde doğurmuş hastaneye gitmiş özele kadına daha doğum başlamamış 2 saat sonra gel demiş kadın diyormuş başladı napsin eve gitmiş banyoda doğurmuş trajikomik

Sence gebelikte yapılmalımı yoksa bende 2 doz biontech oldum 3.cuyu yaptirmamistim oda gebeliğimin ilk ayına geliyordu ne bilim ilk üç ay herşey yasak olduğu için çok üstüne düşmedim

Ay beniem eşim alis dedi en baştan beri ama ben istemedim bana değişik gelmişti baya

Kızlar günaydın herkese, plesanta previa teşhisi konmuştu acaba bu süreçte rapor alsam mı? İşim hareketli ve günlük araç ile denetimlere gidiyorum haftada en az 3 gün 2 3 saatim araç içinde geçiyor bu bir risk oluşturur mu acaba?

İlgisiz doktor hiç sevmediğim şey ya o sebeple bıraktım bir önceki doktoru kendini yoğun göstermek için bir buçuk gün sonra dönüyordu bu garibim 20 dakikadir en geç dönüşü.Ayak sekmesi de çocuğun baskısından kaynaklı mi peki kıyamam sana ya.
O haberi izledim muhtemel sonum diye

Sence gebelikte yapılmalımı yoksa bende 2 doz biontech oldum 3.cuyu yaptirmamistim oda gebeliğimin ilk ayına geliyordu ne bilim ilk üç ay herşey yasak olduğu için çok üstüne düşmedim
Gebelikte olmanın hiç bir sakincasi yok aşıyı ilk yumurtlama sürecinde vardı mesela ben o süreçte olamadım o sebeple.Simdi tetenoz gibi bizden bebeğe geçerse antikorlar hiç değilse korur diye ümit ediyorum

Doktorun ne diyorsa ona göre hareket et. Sürekli seyahat yoruyor insanı. Kanama oluyor mu?

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçirenler belirtileriniz nelerdi? Son birkaç gündür yine çok sık idrara çıkıyorum mesaneyi tam boşaltamıyorum ve alt karın bölgemde baskı hissediyorum çok idrarım gelmiş gibi gidiyorum azıcık. Geçen ay da böyle oldu idrar tahlili ve kültürü yaptırdım bişey çıkmadı ama yarına aldım yine randevu

Mia güzelmiş Ada da olabilir onlarda da var.

Kuzu önceki ben olsa gebeliğin ilk üç ayındaki soluğu doktorda almıştım ayağım ağrıyor diye şimdi iyice saldım gitti herseye gebelikten diyorlar
Yine o dönüş yapiyormus bizimki hiç yapmıyor kliniği arıyorsun oradaki asistan ulaşıyor bize geri dönüyor kadın

Ben bu yüksek tansiyondanda sanırım sezeryan doguttururlar normal doğumada hevesim kalmadı neyse onuda diretmiyecegim zaten istediğim olmuyor

Gebelikte olmanın hiç bir sakincasi yok aşıyı ilk yumurtlama sürecinde vardı mesela ben o süreçte olamadım o sebeple.Simdi tetenoz gibi bizden bebeğe geçerse antikorlar hiç değilse korur diye ümit ediyorum
Google yazınca gebelikte aşı olanlar kadinlar kulübünde olanlar çoğunlukta hayırlısıylada birşey olmamış

Yüksek tansiyon sende hep varolan bir sorunmuydu yoksa hamilelik ile mi çıktı o da.Hayirlisi olsun da nereyi gösterirlerse o yana gideceğiz.Hic bilmediğimiz bir durum sonuçta.Heveslik bir durum yok ya bebek sağlıklı olsun da Allah'ın izniyle herşey hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…