2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Doktorun ne diyorsa ona göre hareket et. Sürekli seyahat yoruyor insanı. Kanama oluyor mu?
Kendi doktorumla daha yüzyüze görüşmedim ama mesaj ile şu an için takip edicez kanama olursa gel dedi. Şu an için kanamam yok ama masa başı işim olmadığı için o beni tedirgin ediyor :/

Yeni çıktı kuzum şekerimde hep normal seviyedeydi oda düşük çıkıyor
Kanımıda vampir gibi emiyor oda düşük çıkmıştı.
Bunda nasıl çıkar göreceğiz.

Zekasını etkiler diye bir kişi öyle olumsuz yorum var sadece onun düşüncesi o yöndeymis
Ay tobe estağfurullah valla bu konularda aşıp kesen olumsuz yorum yapan insanlara sinir oluyorum ve sessizce uzaklaşıyorum.Boyle bir cehalet olabilir mi ya.Tetenozda yaptirmasin madem doktora da gitmesin kendisini mağaraya davet ediyorum

Kanama olmaması iyi bir şey yine de doktor onayi olmadan kendini yorma. Ay su doğum izinleri bir an önce gelse çalışmak istemiyorum gerçekten ayaklarım geri geri gidiyor
Kendi doktorumla daha yüzyüze görüşmedim ama mesaj ile şu an için takip edicez kanama olursa gel dedi. Şu an için kanamam yok ama masa başı işim olmadığı için o beni tedirgin ediyor :/

Ben kendime bakmıştım aşı çıkmış görünüyordu. Bence sizlere de çıkmıştır kontrol edin. Bugün soracağım doktoruma 4.dozu.

Arkadaşlar birşey sorucam. Benim ayrıntılı ultrasonum buzamana kalmıştı bugun doktor randevum vardi, kendisi ozelbir görüntüleme merkezine yonlendirdi orada yaptr diye. Orasi da ta 3 ağustosa randevu verdi en erken. O tarihte 24.haftaya girmiş olacak sanırım. Geç kalmış olmaz mıyım ki internette 18. 23. Haftalar arası yapılır diyor emin olamadım.

yanma varmı yaptıktan sonra bol su iç ve idrarın geldiği an yap bekletme normalden biraz fazla su içersen hep idrara çıkıp atlatırsın

Merhaba için rahat edecekse al tabi kuzum. Aslında araç içinde olmak değil de ayakta çok uzun süre durmak sıkıntı olabilir. Ama bence dinlenmek her türlü iyi gelir canım.

yanma varmı yaptıktan sonra bol su iç ve idrarın geldiği an yap bekletme normalden biraz fazla su içersen hep idrara çıkıp atlatırsın
Yok canım yanmam yok, normalde baya su içiyorum ama daha da dikkat edeyim. Bu arada az önce okudum çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? evde ben de yanıyorum her yeri açıyorum cereyanda yatıyorum aslında çok riskli şeyler yaptığımın farkındayım ama vücudumu ateş basıyor

o zaman korkulacak bir şey yoktur bebek baskı yaptığı içinde tuvaletin var sanıyorsundur ikizdi bide senin . Açma valla ben bu sabah ter içinde uyandım ama yinede uzun pijama kısa kollu yattım o acıyı bir daha çekeceğime terlerim daha iyi çok kötü bir şey Allah kimseye yaşatmasın .

Hayırlısı neyse o olur.
Biz desekte ötesine geçemeyiz zaten.
Onun için tedbirimizi alıp akışa bırakacağız

Merhaba için rahat edecekse al tabi kuzum. Aslında araç içinde olmak değil de ayakta çok uzun süre durmak sıkıntı olabilir. Ama bence dinlenmek her türlü iyi gelir canım.
Valla canım kanama ve erken doğum riski olayı çok gözümü korkuttu 37 de sezeryan olmaya razıyım şu an ama daha erken olursa diye çok korkuyorum haftaya pazartesi doktoruma gidip görüşeceğim hem belki biraz yukarı çıkmıştır plesenta

Kanama olmaması iyi bir şey yine de doktor onayi olmadan kendini yorma. Ay su doğum izinleri bir an önce gelse çalışmak istemiyorum gerçekten ayaklarım geri geri gidiyor
Evet zaten hiç bir belirtim yoktu kanama olma ihtimali korkutuyor beni de o yüzden evde kalıp dinlenmek daha iyi mi olur dedim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…