Kendi doktorumla daha yüzyüze görüşmedim ama mesaj ile şu an için takip edicez kanama olursa gel dedi. Şu an için kanamam yok ama masa başı işim olmadığı için o beni tedirgin ediyor :/Doktorun ne diyorsa ona göre hareket et. Sürekli seyahat yoruyor insanı. Kanama oluyor mu?
Yeni çıktı kuzum şekerimde hep normal seviyedeydi oda düşük çıkıyorYüksek tansiyon sende hep varolan bir sorunmuydu yoksa hamilelik ile mi çıktı o da.Hayirlisi olsun da nereyi gösterirlerse o yana gideceğiz.Hic bilmediğimiz bir durum sonuçta.Heveslik bir durum yok ya bebek sağlıklı olsun da Allah'ın izniyle herşey hallolur
Aylis çok güzel benceBen de aylis diyorum o yüzden ama eşim alışamadı bu sefer o da Ada deyip duruyor bir an önce de hastane çıkışı vs almak istiyorum isimli
Arada yürü kuzu 10-15 dkKendi doktorumla daha yüzyüze görüşmedim ama mesaj ile şu an için takip edicez kanama olursa gel dedi. Şu an için kanamam yok ama masa başı işim olmadığı için o beni tedirgin ediyor :/
Ay tobe estağfurullah valla bu konularda aşıp kesen olumsuz yorum yapan insanlara sinir oluyorum ve sessizce uzaklaşıyorum.Boyle bir cehalet olabilir mi ya.Tetenozda yaptirmasin madem doktora da gitmesin kendisini mağaraya davet ediyorumZekasını etkiler diye bir kişi öyle olumsuz yorum var sadece onun düşüncesi o yöndeymis
Kan ilacı başlamadi mı doktorunYeni çıktı kuzum şekerimde hep normal seviyedeydi oda düşük çıkıyor
Kanımıda vampir gibi emiyor oda düşük çıkmıştı.
Bunda nasıl çıkar göreceğiz.
Kendi doktorumla daha yüzyüze görüşmedim ama mesaj ile şu an için takip edicez kanama olursa gel dedi. Şu an için kanamam yok ama masa başı işim olmadığı için o beni tedirgin ediyor :/
Ben kendime bakmıştım aşı çıkmış görünüyordu. Bence sizlere de çıkmıştır kontrol edin. Bugün soracağım doktoruma 4.dozu.Haklisiniz. Simdi bizler gribin ve Covidin sezonunda dogum yapacagiz. Hastane var, her ne kadar gelme gitme desek de gelen giden olacak. Eslerimiz disari cikip gelecek. Asi icin bizler oncelikli grup olabiliyoruz, ben aile hekimi ile de konusayim bu hafta. Bakalim gebeleri de almalari lazim 60 yas ustu gibi oncelikli gruba.
yanma varmı yaptıktan sonra bol su iç ve idrarın geldiği an yap bekletme normalden biraz fazla su içersen hep idrara çıkıp atlatırsınKızlar idrar yolu enfeksiyonu geçirenler belirtileriniz nelerdi? Son birkaç gündür yine çok sık idrara çıkıyorum mesaneyi tam boşaltamıyorum ve alt karın bölgemde baskı hissediyorum çok idrarım gelmiş gibi gidiyorum azıcık. Geçen ay da böyle oldu idrar tahlili ve kültürü yaptırdım bişey çıkmadı ama yarına aldım yine randevu
Merhaba için rahat edecekse al tabi kuzum. Aslında araç içinde olmak değil de ayakta çok uzun süre durmak sıkıntı olabilir. Ama bence dinlenmek her türlü iyi gelir canım.Kızlar günaydın herkese, plesanta previa teşhisi konmuştu acaba bu süreçte rapor alsam mı? İşim hareketli ve günlük araç ile denetimlere gidiyorum haftada en az 3 gün 2 3 saatim araç içinde geçiyor bu bir risk oluşturur mu acaba?
Sağol tatlım heyecan doruktaSendin o zaman o tamam
Güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
Güneş'i ben de düşündüm kızıma çok hoş :) ama eşim de bir manası olsun diyor :)Aylis çok güzel benceben de güneş istiyorum eşim de tamam derse Güneş kızım gelecek
Yok canım yanmam yok, normalde baya su içiyorum ama daha da dikkat edeyim. Bu arada az önce okudum çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? evde ben de yanıyorum her yeri açıyorum cereyanda yatıyorum aslında çok riskli şeyler yaptığımın farkındayım ama vücudumu ateş basıyoryanma varmı yaptıktan sonra bol su iç ve idrarın geldiği an yap bekletme normalden biraz fazla su içersen hep idrara çıkıp atlatırsın
o zaman korkulacak bir şey yoktur bebek baskı yaptığı içinde tuvaletin var sanıyorsundur ikizdi bide senin . Açma valla ben bu sabah ter içinde uyandım ama yinede uzun pijama kısa kollu yattım o acıyı bir daha çekeceğime terlerim daha iyiYok canım yanmam yok, normalde baya su içiyorum ama daha da dikkat edeyim. Bu arada az önce okudum çok geçmiş olsun, şimdi nasılsın? evde ben de yanıyorum her yeri açıyorum cereyanda yatıyorum aslında çok riskli şeyler yaptığımın farkındayım ama vücudumu ateş basıyor
Anlamı olmaz mı yaşamın kaynağıGüneş'i ben de düşündüm kızıma çok hoş :) ama eşim de bir manası olsun diyor :)
Hayırlısı neyse o olur.Ay tobe estağfurullah valla bu konularda aşıp kesen olumsuz yorum yapan insanlara sinir oluyorum ve sessizce uzaklaşıyorum.Boyle bir cehalet olabilir mi ya.Tetenozda yaptirmasin madem doktora da gitmesin kendisini mağaraya davet ediyorum
Valla canım kanama ve erken doğum riski olayı çok gözümü korkuttu 37 de sezeryan olmaya razıyım şu an ama daha erken olursa diye çok korkuyorumMerhaba için rahat edecekse al tabi kuzum. Aslında araç içinde olmak değil de ayakta çok uzun süre durmak sıkıntı olabilir. Ama bence dinlenmek her türlü iyi gelir canım.
Başladık kuzum bitmek üzere bugün belli olurKan ilacı başlamadi mı doktorun
Evet zaten hiç bir belirtim yoktuKanama olmaması iyi bir şey yine de doktor onayi olmadan kendini yorma. Ay su doğum izinleri bir an önce gelse çalışmak istemiyorum gerçekten ayaklarım geri geri gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?