2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben Mia'yı beğendim en çok
Geçmiş olsun, güzel sonuçlar gelsin inş

Mia ve aida yada ada çok güzeller

Hamilelik tribi o ya Nerde görsem tanirim
Tribim kalmadı aslında ilk üç ay alışma dönemi ya o zaman sanki hergün regl hali vardı sinirli mutsuz memnuniyetsiz şimdi biri birşey desin umrumda olmuyor doktoru bile geçtim artık (SICAK SICAK )Klima ve karpuzla mutluyuzsıcaktan epridim onun için çatamıyorum kimseye

Özeödeki doktorum elips kese demesine gülmüştü. O zamanlar benimde 4 5 haftalıktu diye hatırlıyorum. Bu kesenin olduğu alanı elipse benzetmiş cahil. Bide kürtaj yapacaktı sizin durum ne oldu bilemem ama bende durumlar buydu

Gec kalmis olmazsiniz. Hic endiselenmeyin.

Aman takmamak güzel ya karpuz fazla tüketme gebelik şekerine aman dikkat diyoruz Bu arada kan sonucum çıktı Normal referanstan 8 puan yüksek çıktığı için yarın yüzlük icirecekler her saatte bir kan alacaklarmis eğer ikisi referans dışı çıkarsa welcome to gebelik şekeri

Kizlar ben yemek yiyince midem cabuk sisiyo gerginlesiyo ama yakinlarim diyoki bebis yukarda duruyo karnin pek yok diyo. Bebisim yukarda midir o kadar oyu!den mideye baskisi sebebiyle daha mi cabuk tikaniyorumdur ne dersiniz?

Ben hastaneme sordum 25. Haftaya dek yapilabiliyo dedi, hatta telefonda doktoruma sordular ben bu haftaya randevu bulamadigim icin.. Ben de 23. Haftamda gitmis olacagim endiselenme

Ayy inanmıyorum ya Ağustos sonu Eylül başı dusunuyordum ben hiç değilse yaza kadar çıkarsın beni diye ama inşallah o zamana kadar aşıları kalır ellerinde
Ben de eylul basi yada ortasi gibi dusunuyorum. Herhalde o zamana kadar duzenli satin alma yaparlar. Sadece biz degil, eslerimizin de olmasi lazim.

Kızlar online olarak emzirme eğitimi var iki günlük toplam 6 saatlik 613 lira sizce değer bu paraya? Yani doğum öncesi eğitimler almak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk geliyor bilemedim

Kızlar online olarak emzirme eğitimi var iki günlük toplam 6 saatlik 613 lira sizce değer bu paraya? Yani doğum öncesi eğitimler almak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk geliyor bilemedim
Ben youtube'da ingilizce ve Turkce egitim videolari buluyorum ebe hemsirelerden. online ders dusunmedim acikcasi.

YouTube dden bedava daha iyi gibi zaten emmeyi iç güdüsel olarak bilerek doğuyor bir çocuk bilinçlenmek için bize de birnksx video anlatım yeter diye düşünüyorum o paraya bir eksiğini kapatirsin çocuğun ya

Ben youtube'da ingilizce ve Turkce egitim videolari buluyorum ebe hemsirelerden. online ders dusunmedim acikcasi.

Evet haklısınız ben de youtubedan bakayım en iyisi

Evet zaten hiç bir belirtim yoktu kanama olma ihtimali korkutuyor beni de o yüzden evde kalıp dinlenmek daha iyi mi olur dedim acaba
Bence bir konuş doktorla belki doğum iznine 1 ay kala heyet raporu falan verirler erken başlarsın rahat edersin şimdilik bir riski olmaz ama Bebek büyüdükçe risk artabilir

Sadece emzirme için 600 lira bence çok ben doula hizmeti almak istiyorum son aylarımda o bana emzirme eğitimi verecek kasılmalar başlayınca eve gelecek sonra doğumda eşlik edecek bebeğin ilk banyosunu yaptıracak ek olarak sayamadığım bir sürü hizmeti var. Sadece emzirme eğitimi yerine böyle bişey de düşünebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…