Ben Mia'yı beğendim en çokKizlar biliyorsunuz ki hala benim bebemin bir ismi yokTurkce ingilizce rahatlik olsun diye facebook ta canim gocmen kadinlar grubunda sordum ve bir suru oneri geldi. Mia ve Lina arasinda kaldim , sizce hangisi ?
bu ikisi disinda
Dora
Maya
Eliz de var en cok yazilanlarda
Geçmiş olsun, güzel sonuçlar gelsin inşKızlar günaydın, hastaneden şimdi çıkıyorum koştur koştur iş yolundayım
Şeker yüklemesi yapıldı 75 gr kanlar verildi benim gibi hamilelikte şekerden tiksininen arkadaşlara Allah sabır diliyorum, ben özellikle içtikten sonra çok kötü oldum, çok şükür istifra etmedim. ama ilginç ki şerbeti içtikten sonra çocuk kesin fırfırların döner dedim aksine kımıldamadı bile. neyse Kanları da verdim. Doktor sonuç için seni arıcam dedi. Bi saate çıkarmış zaten hemen sonrasında o şeker tadı ağzımdan gitsin diye yemediğim şey kalmadı ama maalesef
Hamilelik tribi o yaBaşladık kuzum bitmek üzere bugün belli olur
Nedense umudum yok halsizlik var çünkü
Bence stres yapacağına bir dahaki kontrolüne kadar en azından al izin, hatta heyet raporu falan çıkarılabilir sanırım bir aylık.Evet zaten hiç bir belirtim yoktukanama olma ihtimali korkutuyor beni de o yüzden evde kalıp dinlenmek daha iyi mi olur dedim acaba
Mia ve aida yada ada çok güzellerKizlar biliyorsunuz ki hala benim bebemin bir ismi yokTurkce ingilizce rahatlik olsun diye facebook ta canim gocmen kadinlar grubunda sordum ve bir suru oneri geldi. Mia ve Lina arasinda kaldim , sizce hangisi ?
bu ikisi disinda
Dora
Maya
Dora ve mayaKizlar biliyorsunuz ki hala benim bebemin bir ismi yokTurkce ingilizce rahatlik olsun diye facebook ta canim gocmen kadinlar grubunda sordum ve bir suru oneri geldi. Mia ve Lina arasinda kaldim , sizce hangisi ?
bu ikisi disinda
Dora
Maya
Tribim kalmadı aslında ilk üç ay alışma dönemi ya o zaman sanki hergün regl hali vardı sinirli mutsuz memnuniyetsizHamilelik tribi o yaNerde görsem tanirim
Özeödeki doktorum elips kese demesine gülmüştü. O zamanlar benimde 4 5 haftalıktu diye hatırlıyorum. Bu kesenin olduğu alanı elipse benzetmiş cahil. Bide kürtaj yapacaktıMerhaba, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu. Ben şehir dışındayım yeni ogrendim hamile olduğumu ancak buradaki doktor bana da elips şeklinde kese dedi şeklini beğenmedi. Beta hcg artışı cok iyi, 5+2 deyken dun baktı ultrasonda karından 4+5 haftalik göründü bebegi göremedi. Endişeliyim esim haftaya c.esi ist a dönünce doktora gidelim diyor. Size sonradan normal mi dediler kesenin sekline
Gec kalmis olmazsiniz. Hic endiselenmeyin.Arkadaşlar birşey sorucam. Benim ayrıntılı ultrasonum buzamana kalmıştı bugun doktor randevum vardi, kendisi ozelbir görüntüleme merkezine yonlendirdi orada yaptr diye. Orasi da ta 3 ağustosa randevu verdi en erken. O tarihte 24.haftaya girmiş olacak sanırım. Geç kalmış olmaz mıyım kiinternette 18. 23. Haftalar arası yapılır diyor emin olamadım.
Aman takmamak güzel yaTribim kalmadı aslında ilk üç ay alışma dönemi ya o zaman sanki hergün regl hali vardı sinirli mutsuz memnuniyetsizşimdi biri birşey desin umrumda olmuyor doktoru bile geçtim artık (SICAK SICAK )Klima ve karpuzla mutluyuz sıcaktan epridim onun için çatamıyorum kimseye
Ben hastaneme sordum 25. Haftaya dek yapilabiliyo dedi, hatta telefonda doktoruma sordular ben bu haftaya randevu bulamadigim icin.. Ben de 23. Haftamda gitmis olacagim endiselenmeArkadaşlar birşey sorucam. Benim ayrıntılı ultrasonum buzamana kalmıştı bugun doktor randevum vardi, kendisi ozelbir görüntüleme merkezine yonlendirdi orada yaptr diye. Orasi da ta 3 ağustosa randevu verdi en erken. O tarihte 24.haftaya girmiş olacak sanırım. Geç kalmış olmaz mıyım kiinternette 18. 23. Haftalar arası yapılır diyor emin olamadım.
Ben de eylul basi yada ortasi gibi dusunuyorum. Herhalde o zamana kadar duzenli satin alma yaparlar. Sadece biz degil, eslerimizin de olmasi lazim.Ayy inanmıyorum ya Ağustos sonu Eylül başı dusunuyordum ben hiç değilse yaza kadar çıkarsın beni diye ama inşallah o zamana kadar aşıları kalır ellerinde
Evet evet kanama alanı vardı hamileliğin başında o zaman 1 ay heyet raporu vermişti. Şimdi gene isticem bakalımBence stres yapacağına bir dahaki kontrolüne kadar en azından al izin, hatta heyet raporu falan çıkarılabilir sanırım bir aylık.
Ben youtube'da ingilizce ve Turkce egitim videolari buluyorum ebe hemsirelerden. online ders dusunmedim acikcasi.Kızlar online olarak emzirme eğitimi var iki günlük toplam 6 saatlik 613 lira sizce değer bu paraya? Yani doğum öncesi eğitimler almak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk geliyor bilemedim
YouTube dden bedava daha iyi gibi zaten emmeyi iç güdüsel olarak bilerek doğuyor bir çocuk bilinçlenmek için bize de birnksx video anlatım yeter diye düşünüyorum o paraya bir eksiğini kapatirsin çocuğun yaKızlar online olarak emzirme eğitimi var iki günlük toplam 6 saatlik 613 lira sizce değer bu paraya? Yani doğum öncesi eğitimler almak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk geliyor bilemedim
Alırlar ya gececege benzemiyor bu şey evet eşler de olsa iyi olur dediğin gibiBen de eylul basi yada ortasi gibi dusunuyorum. Herhalde o zamana kadar duzenli satin alma yaparlar. Sadece biz degil, eslerimizin de olmasi lazim.
Ben youtube'da ingilizce ve Turkce egitim videolari buluyorum ebe hemsirelerden. online ders dusunmedim acikcasi.
Evet haklısınız ben de youtubedan bakayım en iyisiYouTube dden bedava daha iyi gibi zaten emmeyi iç güdüsel olarak bilerek doğuyor bir çocuk bilinçlenmek için bize de birnksx video anlatım yeter diye düşünüyorum o paraya bir eksiğini kapatirsin çocuğun ya
Bence bir konuş doktorla belki doğum iznine 1 ay kala heyet raporu falan verirler erken başlarsın rahat edersin şimdilik bir riski olmaz ama Bebek büyüdükçe risk artabilirEvet zaten hiç bir belirtim yoktukanama olma ihtimali korkutuyor beni de o yüzden evde kalıp dinlenmek daha iyi mi olur dedim acaba
Sadece emzirme için 600 lira bence çok ben doula hizmeti almak istiyorum son aylarımda o bana emzirme eğitimi verecek kasılmalar başlayınca eve gelecek sonra doğumda eşlik edecek bebeğin ilk banyosunu yaptıracak ek olarak sayamadığım bir sürü hizmeti var. Sadece emzirme eğitimi yerine böyle bişey de düşünebilirsin.Kızlar online olarak emzirme eğitimi var iki günlük toplam 6 saatlik 613 lira sizce değer bu paraya? Yani doğum öncesi eğitimler almak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk geliyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?