Sakiniz SakinizAman takmamak güzel yakarpuz fazla tüketme gebelik şekerine aman dikkat diyoruz Bu arada kan sonucum çıktı Normal referanstan 8 puan yüksek çıktığı için yarın yüzlük icirecekler her saatte bir kan alacaklarmis eğer ikisi referans dışı çıkarsa welcome to gebelik şekeri
Canım banada bı doktor plesenta rahmi kapatmış durumda dedi aşırı şiddetli kanamaların olabilir dedi ama şükür kanama yok suan ayrintilida da tam yapışık değil yakın mesafede korkmayın yukarı çıkıyor zamanla dedi doktorValla canım kanama ve erken doğum riski olayı çok gözümü korkuttu 37 de sezeryan olmaya razıyım şu an ama daha erken olursa diye çok korkuyorumhaftaya pazartesi doktoruma gidip görüşeceğim hem belki biraz yukarı çıkmıştır plesenta
İnşallah normal çıkar ya doktorun da beklentisi normal çıkacağı yönünde ama kesinlikle önce tedbiri elden bırakmıyoruz yapacak bişey yok gerisine.Evlatcigim sağlıkla dünyaya gelsin de gerisi hallolurSakiniz Sakiniz
Yarın hayırlısıyla 2 side normal referans aralığında çıkacak
Gelenide kucaklarız hayırlısıyla diyetle hallolur çare var
Kavun kayısı muz ziplatiyormus bu 3ude benim rutinim benden hiç umut yokİnşallah normal çıkar ya doktorun da beklentisi normal çıkacağı yönünde ama kesinlikle önce tedbiri elden bırakmıyoruz yapacak bişey yok gerisine.Evlatcigim sağlıkla dünyaya gelsin de gerisi hallolurYarın ikinci sonuç için kalp atışı sesi veriyorum burdan
canım valla benim detaylıya bakan doktor bir değişikti soru sorunca bile bunu sizin bilmenize gerek yok doktoru ilgilendirir dedi. bir aydınlatmadı beni. kendi doktoruma da randevu bulamadım. peki bu süreçte nelere dikkat ettin? çalıştığım için o tedirgin ediyor beniCanım banada bı doktor plesenta rahmi kapatmış durumda dedi aşırı şiddetli kanamaların olabilir dedi ama şükür kanama yok suan ayrintilida da tam yapışık değil yakın mesafede korkmayın yukarı çıkıyor zamanla dedi doktor
evet böyle bir şey daha mantıklı senin anlaştığın kimdi ?Sadece emzirme için 600 lira bence çok ben doula hizmeti almak istiyorum son aylarımda o bana emzirme eğitimi verecek kasılmalar başlayınca eve gelecek sonra doğumda eşlik edecek bebeğin ilk banyosunu yaptıracak ek olarak sayamadığım bir sürü hizmeti var. Sadece emzirme eğitimi yerine böyle bişey de düşünebilirsin.
Allah korusun kuzum benimKavun kayısı muz ziplatiyormus bu 3ude benim rutinim benden hiç umut yok28.haftaya kadar ben yiyim sonrası diyetli günler
Kocaeli'de bir doula ile anlaştım aynı zamanda pilates eğitmeni şimdilik pilates ile devam ediyoruz 34-40 haftalar arası doula olarak hizmet almayi düşünüyorum. Detaylı emzirme eğitimi lohusa desteği gibi bir çok ayrı paketi de varevet böyle bir şey daha mantıklı senin anlaştığın kimdi ?
Canım merhaba. Ben de bu cuma 23+1 olacağım. Perinatolog bakacak. Kendi doktorum Cumartesi baktı. Perinatalog 25. Haftaya kadar bakıyoruz dediArkadaşlar birşey sorucam. Benim ayrıntılı ultrasonum buzamana kalmıştı bugun doktor randevum vardi, kendisi ozelbir görüntüleme merkezine yonlendirdi orada yaptr diye. Orasi da ta 3 ağustosa randevu verdi en erken. O tarihte 24.haftaya girmiş olacak sanırım. Geç kalmış olmaz mıyım kiinternette 18. 23. Haftalar arası yapılır diyor emin olamadım.
geçmiş olsun benimde maalesef etrafımdaki herkes virüs hastaneye gider gitmez ilk test yaptılar kalbim sıkışıyor dediğim için o yüzden maskesiz dolaşmamak lazım ve gerçekten hastalık sayısı çok yukarılardaOlmak daha iyi sanırım bende doktoruma danışacağım. Kayınvalidem virüs şuanda. Cumartesi günü tıkanmış kadın ambulans çağırdık hemen. Astımı da var o yüzden öksürük gelince nefessiz kalmış . Ambulanstaki görevli virüs şuanda çok arttı kimse ciddiye almıyor neredeyse kışla aynı dedi. Bence şuan turizm olduğu için yasaklar geri gelmiyor. Ekim sonu veya Kasım gibi pandemi geri gelebilir diye düşünüyorum
LinaKizlar biliyorsunuz ki hala benim bebemin bir ismi yokTurkce ingilizce rahatlik olsun diye facebook ta canim gocmen kadinlar grubunda sordum ve bir suru oneri geldi. Mia ve Lina arasinda kaldim , sizce hangisi ?
bu ikisi disinda
Dora
Maya
Eliz de var en cok yazilanlarda
24e kadar yapılıyor dediler bana.Arkadaşlar birşey sorucam. Benim ayrıntılı ultrasonum buzamana kalmıştı bugun doktor randevum vardi, kendisi ozelbir görüntüleme merkezine yonlendirdi orada yaptr diye. Orasi da ta 3 ağustosa randevu verdi en erken. O tarihte 24.haftaya girmiş olacak sanırım. Geç kalmış olmaz mıyım kiinternette 18. 23. Haftalar arası yapılır diyor emin olamadım.
Lina çok hoş. Yanına bir tane daha isim ekleyebilirsiniz belki. Kanada da linayı kullanır. Biz Gökçe düşünüyoruz inşallahKizlar biliyorsunuz ki hala benim bebemin bir ismi yokTurkce ingilizce rahatlik olsun diye facebook ta canim gocmen kadinlar grubunda sordum ve bir suru oneri geldi. Mia ve Lina arasinda kaldim , sizce hangisi ?
bu ikisi disinda
Dora
Maya
Eliz de var en cok yazilanlarda
Çok teşekkür ederim. Eşim test vermeye gitti sanırım o da covid . Maskesiz çıkmıyorum artık umarımaske için geç kalmamışızdırgeçmiş olsun benimde maalesef etrafımdaki herkes virüs hastaneye gider gitmez ilk test yaptılar kalbim sıkışıyor dediğim için o yüzden maskesiz dolaşmamak lazım ve gerçekten hastalık sayısı çok yukarılarda
Ben de çalışıyorum canım vallahi hiçbir şeye de dikkat etmedim desem yeridir yani normal rutin hayatıma devam ettim kanamam olmadı doktora da sorduğumda o şekilde bilgi verdi yakın ama yapışık değil dedi detaylı raporda da ön duvar yazıyor zatencanım valla benim detaylıya bakan doktor bir değişikti soru sorunca bile bunu sizin bilmenize gerek yok doktoru ilgilendirir dedi. bir aydınlatmadı beni. kendi doktoruma da randevu bulamadım. peki bu süreçte nelere dikkat ettin? çalıştığım için o tedirgin ediyor beni
Gec kalmis olmazsiniz. Hic endiselenmeyin.
Ben hastaneme sordum 25. Haftaya dek yapilabiliyo dedi, hatta telefonda doktoruma sordular ben bu haftaya randevu bulamadigim icin.. Ben de 23. Haftamda gitmis olacagim endiselenme
Canım merhaba. Ben de bu cuma 23+1 olacağım. Perinatolog bakacak. Kendi doktorum Cumartesi baktı. Perinatalog 25. Haftaya kadar bakıyoruz dedi
Çok teşekkür ederim hepinize. İçim rahatladı24e kadar yapılıyor dediler bana.
Merak etmeyin yapıyorlar �nşallah bebeğiniz inatçı çıkmaz hemen her yerini gösterir bizimki beni çok uğraştırdıÇok teşekkür ederim hepinize. İçim rahatladı
Benim de ön duvar diyor, ön duvar olması daha mı iyi kiBen de çalışıyorum canım vallahi hiçbir şeye de dikkat etmedim desem yeridir yani normal rutin hayatıma devam ettim kanamam olmadı doktora da sorduğumda o şekilde bilgi verdi yakın ama yapışık değil dedi detaylı raporda da ön duvar yazıyor zaten
Benim de esim oldu gectigimiz haftalarda, hemen odalari ayirdik. Havlular vs herseyi ayirdim, ben olmadim. Tavsiyem bu sure zarfinda bol bol C vitaminli gidalar tuketin ve ne olur ne olmaz diye herseyi ayirin. Siz de olmazsiniz insallah.Çok teşekkür ederim. Eşim test vermeye gitti sanırım o da covid . Maskesiz çıkmıyorum artık umarımaske için geç kalmamışızdır
Bende de oluyor canım arada, özellikle çalıştığım zaman çok oluyor.Selam kızlar nasılsınız benim ellerim ve ayaklarim şişiyor tuz falan fazlada kullanmıyorum akşam olunca inanın güçlükle basıyorum ayaklarımın ustune sıcaklardan oluyormuş sanırım sizlerde de varmı ben oğlumda kış doneminde geçirdim bu aylarimi o yüzden böyle olmamıştım hiç
İnş sizler de güzel haberlerle gelin kızlar
Ah benim bebek fırfır ama ben daha eşime hissettiremedim. Ne zaman eşime elini karnıma koydursam, bebek duruyor, hareket etmeyi bırakıyorçok istiyorum eşim de hissetsin diye ama daha başaramadık
Ben tekmeleri dışarda görüyorum eşime bak diyorum dediğim anda duruyor. Ama bi kaç kez gece yatarken uzun süre elini tutmuştu eşim o zaman hissetti
Çok geçmiş olsun canım, umarım toparlamışsındırKızlar iyi hafta sonları dün geceden beri hastanedeyim sakın gazınızı tutmayın ve şort tşort çok gezmeyin soğuk almışım birde gaz sancım vardı ölüyorum sandım böyle ağrı yok nefes alamadım göğüs kafesimi resmen kırıyorlarmış gibi acı veriyordu 3 serum bağladılar ancak kendime geldim gece 4 de başladı eve geldiğimde öğlendi dikkatli olun kendinize dikkat edin Allah kimseye vermesin o sancıyı.
Ayy sana da geçmş olsun bikaç gündür her yerden pozitif haberleri alıyorum. Hayır olsun. Karantinada zofunlu değil galiba di mi ?Kızlar iyi aksamlar size covid e dikkat edelim derken nasıl olduğunu anlamadigimiz bir şekilde covid olduk, maskemizi hiç çıkarmamış bayram ziyareti yapmamis olmamiza rağmen önce ben sonra esim rahatsızlandık test verdik ve pandemi başladığından beri ilk defa pozitifi gorduk, geçmek bilmeyen bas ağrısı kemik ağrısı baya sarstı beni en çok ateşten korktum ama çok şükür bastan tedbir alınca yukselmedi hala karantinamiz bitmedi virüs tazelenmesin diye evde ayrı odalardayiz esimle ortak alanlarda maske takıyoruz çift kat gerçekten korkunç bir durum stresi bile yetiyormuş insana size tavsiyem her zamankinden çok daha fazla dikkat edin test yaptirmayip dışarda hasta gezen o kadar insan varmış ki zaten karantina da denetlenmiyor izole olun diyorlar bitiyor çıkıp gezsen kim bilecek yani herkesin vicdani insafına kalmis belki bize de hasta gezen birilerinin dokunduğu bir şeyden bulaştı dikkatsizligimize geldi bilemiyoruz
Canım frtal ekoyu bilmiyorum ama trombofili testi yapmışlardı bana. Bizde de kalp öyküsü var, o yüzden kan sulandırıcıya başladım, haberin olsun yapmazlarsa yaptır mutlakaKızlar bu gece dualarınıza talibimSabah kalp doktoruna gidicez, hem bende hem eşimde kalp rahatsızlığı öyküsü var fetal eko istedi doktorumuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?