2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
toparladım nefes alırken biraz canım acıyor ama geçecek inşallah

Benim de esim oldu gectigimiz haftalarda, hemen odalari ayirdik. Havlular vs herseyi ayirdim, ben olmadim. Tavsiyem bu sure zarfinda bol bol C vitaminli gidalar tuketin ve ne olur ne olmaz diye herseyi ayirin. Siz de olmazsiniz insallah.
Öyle yapayım bende teşekkür ederim. İnşallah olmam bende

Allah korusun kuzum benim inşallah tertemiz çıkacak sonuçların salma kendini ciddi söylüyorum ya insan cocuk için suçlu hissediyor kendini
İstesemde frenleyemiyorum kuzum tek sakatat ve kola tuketmedim.
Bakma dalga geçiyor gibi oluyor .
Streste yediriyor. Sahte mutluluk etkisi yapıyor

İstesemde frenleyemiyorum kuzum tek sakatat ve kola tuketmedim.
Bakma dalga geçiyor gibi oluyor .
Streste yediriyor. Sahte mutluluk etkisi yapıyor
Ah o stresin canı cehenneme yaaaaaa sürekli su iç bol bol aklına geldikçe bende sen gibi ne bulsam ağzıma yıkıyorum yeni kesfe çıkmış çocuk gibi sonrada tiksiniyorum

P pembeumutyildizi Teşekkür ederim canım Şükür temiz çıktı ultrason sonucu. İki hafta sonra kontrol amaçlı tekrar çağırdılar. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum başından beri malesef. Aman bebişler iyi olsunda gerekirse on tane kullanalım yeterki sorunsuz geçsin şu son düzlük Allah’ın izniyle

Ah o stresin canı cehenneme yaaaaaa sürekli su iç bol bol aklına geldikçe bende sen gibi ne bulsam ağzıma yıkıyorum yeni kesfe çıkmış çocuk gibi sonrada tiksiniyorum
Yeni bir aksiyonum var kum döküyorum sanırım amorf idrarda yüksek çıkmış.
Suyla yatıp suyla kalkacagim wcden çıkmam artık

Karantina var 7 gün ama denetim yok tabi çıksan gezsen maske takmasan kim nereden bilecek hes kodu falan da kalmadı ki öyle avmlere giderken toplu taşıma kullanırken denetim olsun kişinin vicdanına kalıyor boyle ruh hastasıysa zaten maske takacak zihinsel gelişimi olmadığından başkalarına bulastırarak devam ediyor yaşamına kimisi de bilerek zevk alarak yapıyor bunu, vicdani olan evinde oturuyor işte

Bugün ki hastane meseleside malesef negatif sonuçlandı kalabalıktan doktor muayneleri kapattı ve oda bana denk geldi malesef ne muayne olabildim ne ultrasonu danışabildim,yarın tekrar şansımı deneyeceğim

Geçmiş olsun canım ağrın sızın var mı peki
Teşekkür ederim güzellik.
Yok ağrı sızı yarın tam anlatır ne olduğunu sağlık ocağı doktoru mühim birsey derse kendi Jinekologuma giderim.
Googledada saat başı 200 ml su için diyor bebeğe zararı olmazmış. Son haftalarda olursa kötüymüş enfeksiyon olabilirmis bu benim araştırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…