toparladım nefes alırken biraz canım acıyor ama geçecek inşallahBende de oluyor canım arada, özellikle çalıştığım zaman çok oluyor.
Bizde de benzer durum var. Sessizlen başlıyor bizim yaramaz, eşim konulmaya başlayınca duruyordiyorum dikkatlice dinlemeye başlıyor seni o yüzden duruyor diye. Ama ses çıkarmadan yaklaşırsa eşim göreviliyor o zaman tekmeleri.
Çok geçmiş olsun canım, umarım toparlamışsındır
Ayy sana da geçmş olsun bikaç gündür her yerden pozitif haberleri alıyorum. Hayır olsun. Karantinada zofunlu değil galiba di mi ?
Canım frtal ekoyu bilmiyorum ama trombofili testi yapmışlardı bana. Bizde de kalp öyküsü var, o yüzden kan sulandırıcıya başladım, haberin olsun yapmazlarsa yaptır mutlaka
Öyle yapayım bende teşekkür ederim. İnşallah olmam bendeBenim de esim oldu gectigimiz haftalarda, hemen odalari ayirdik. Havlular vs herseyi ayirdim, ben olmadim. Tavsiyem bu sure zarfinda bol bol C vitaminli gidalar tuketin ve ne olur ne olmaz diye herseyi ayirin. Siz de olmazsiniz insallah.
Yani rahme yakın demek sanirimBenim de ön duvar diyor, ön duvar olması daha mı iyi ki
İstesemde frenleyemiyorum kuzum tek sakatat ve kola tuketmedim.Allah korusun kuzum beniminşallah tertemiz çıkacak sonuçların salma kendini ciddi söylüyorum ya insan cocuk için suçlu hissediyor kendini
Çıktımı sonuç tatlımÇok teşekkür ederim. Eşim test vermeye gitti sanırım o da covid . Maskesiz çıkmıyorum artık umarımaske için geç kalmamışızdır
Ah o stresin canı cehenneme yaaaaaa sürekli su iç bol bol aklına geldikçe bende sen gibi ne bulsam ağzıma yıkıyorum yeni kesfe çıkmış çocuk gibi sonrada tiksiniyorumİstesemde frenleyemiyorum kuzum tek sakatat ve kola tuketmedim.
Bakma dalga geçiyor gibi oluyor .
Streste yediriyor. Sahte mutluluk etkisi yapıyor
Yeni bir aksiyonum var kum döküyorum sanırımAh o stresin canı cehenneme yaaaaaa sürekli su iç bol bol aklına geldikçe bende sen gibi ne bulsam ağzıma yıkıyorum yeni kesfe çıkmış çocuk gibi sonrada tiksiniyorum
Evet fiyat uçuk ama ucuza ne kqldi kiKızlar online olarak emzirme eğitimi var iki günlük toplam 6 saatlik 613 lira sizce değer bu paraya? Yani doğum öncesi eğitimler almak istiyorum ama fiyatlar
Karantina var 7 gün ama denetim yok tabi çıksan gezsen maske takmasan kim nereden bilecek hes kodu falan da kalmadı ki öyle avmlere giderken toplu taşıma kullanırken denetim olsun kişinin vicdanına kalıyor boyle ruh hastasıysa zaten maske takacak zihinsel gelişimi olmadığından başkalarına bulastırarak devam ediyor yaşamına kimisi de bilerek zevk alarak yapıyor bunu, vicdani olan evinde oturuyor işteBende de oluyor canım arada, özellikle çalıştığım zaman çok oluyor.
Bizde de benzer durum var. Sessizlen başlıyor bizim yaramaz, eşim konulmaya başlayınca duruyordiyorum dikkatlice dinlemeye başlıyor seni o yüzden duruyor diye. Ama ses çıkarmadan yaklaşırsa eşim göreviliyor o zaman tekmeleri.
Çok geçmiş olsun canım, umarım toparlamışsındır
Ayy sana da geçmş olsun bikaç gündür her yerden pozitif haberleri alıyorum. Hayır olsun. Karantinada zofunlu değil galiba di mi ?
Canım frtal ekoyu bilmiyorum ama trombofili testi yapmışlardı bana. Bizde de kalp öyküsü var, o yüzden kan sulandırıcıya başladım, haberin olsun yapmazlarsa yaptır mutlaka
Geçmiş olsun kuzucum ay grubun başında tuz mu cevirsek okusak uflesek mi herkesin başına bi şeyler geliyor bu araYeni bir aksiyonum var kum döküyorum sanırımamorf idrarda yüksek çıkmış.
Suyla yatıp suyla kalkacagim wcden çıkmam artık
Çok geçmiş olsunYeni bir aksiyonum var kum döküyorum sanırımamorf idrarda yüksek çıkmış.
Geçmiş olsun canım ağrın sızın var mı pekiYeni bir aksiyonum var kum döküyorum sanırımamorf idrarda yüksek çıkmış.
Teşekkür ederim tatlımÇok geçmiş olsunHiç dokmedim ama zor oluyor diyorlar umarım kısa zamanda karabulutlar topigimizden uzaklaşır
Teşekkür ederim bal .Geçmiş olsun kuzucum ay grubun başında tuz mu cevirsek okusak uflesek mi herkesin başına bi şeyler geliyor bu ara
Teşekkür ederim güzellik.Geçmiş olsun canım ağrın sızın var mı peki
Evet ya kesinlikle biseyler yapmak lazım Kasım topigi nazara geldiGeçmiş olsun kuzucum ay grubun başında tuz mu cevirsek okusak uflesek mi herkesin başına bi şeyler geliyor bu ara
Onca sıcağın üzerine birde ağrı çekilmez aaman dilini ısırTeşekkür ederim tatlım
Ağrı sızı yok gizli kum sanırım kaçak inşaat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?