Pazartesi olmasının bahtsizligi bayram sonrası herkes akın ettiyse..İnşallah yarın doktorun tüm iyi kalpliliigi ile senin mağduriyetini giderir canimBugün ki hastane meseleside malesef negatif sonuçlandıkalabalıktan doktor muayneleri kapattı ve oda bana denk geldi malesef ne muayne olabildim ne ultrasonu danışabildim,yarın tekrar şansımı deneyeceğim
Ben sürüne sürüne yola devamOnca sıcağın üzerine birde ağrı çekilmez aaman dilini ısır
İnşallah canım ALLAH razı olsun malesef bu hastane konusunda hiç yüzüm gülmeyecek heralde sürekli bi bahtsızlıkPazartesi olmasının bahtsizligi bayram sonrası herkes akın ettiyse..İnşallah yarın doktorun tüm iyi kalpliliigi ile senin mağduriyetini giderir canimDualarım seninle
Amiinn hayırlısıyla,normalde bende sabırsız biriyim ama hastane bu aralar fazlasıyla sabrımı zorluyor bakalımPapatyamelo
Ne desem boş
Karamsarlaşmim diyorum.
Sende iyi sabır var.
Allahım bu sabrının sonunu selamete çıkaracak hayırlısıyla
Değiştirme imkanın varsa başka devlet hastahanesi olsun şimdiden e nabizdan bak randevu yoksa bile açılabilir mesaj geliyor geneldeAmiinn hayırlısıyla,normalde bende sabırsız biriyim ama hastane bu aralar fazlasıyla sabrımı zorluyor bakalım
Canım rabbim yarın yüzünü güldürsün inşallah. Dualarımdasınİnşallah canım ALLAH razı olsun malesef bu hastane konusunda hiç yüzüm gülmeyecek heralde sürekli bi bahtsızlık
Malesef tek bir hastanede perinatoloji bölümü varDeğiştirme imkanın varsa başka devlet hastahanesi olsun şimdiden e nabizdan bak randevu yoksa bile açılabilir mesaj geliyor genelde
Hayır canım devlet Hastanesi'nde verdi gece 12de anca çıkar dedilerÇıktımı sonuç tatlım
Amin canım ALLAH razı olsun,daha hiç rahim ağzı vs falan ölçülmedi bile kendimi aksatılmış hissediyorum bir problem bir sorun varmı yokmu bilemiyorum moralim düşükCanım rabbim yarın yüzünü güldürsün inşallah. Dualarımdasın
Sabahlarimi limonlu su iç balımHayır canım devlet Hastanesi'nde verdi gece 12de anca çıkar dediler
İnşallah kötü bir şey değildir kuzum sadece su ile geçen bir şeyse çok iyiTeşekkür ederim güzellik.
Yok ağrı sızı yarın tam anlatır ne olduğunu sağlık ocağı doktoru mühim birsey derse kendi Jinekologuma giderim.
Googledada saat başı 200 ml su için diyor bebeğe zararı olmazmış. Son haftalarda olursa kötüymüş enfeksiyon olabilirmis bu benim araştırmam
Öyle düşünme. Olmazsa normal bir hekim bakar illa perinatalog gerek yokAmin canım ALLAH razı olsun,daha hiç rahim ağzı vs falan ölçülmedi bile kendimi aksatılmış hissediyorum bir problem bir sorun varmı yokmu bilemiyorum moralim düşük
İnşallah kötü bir şey değildir kuzum sadece su ile geçen bir şeyse çok iyi
Allah razı olsun canım çok şükür negatif çıktıSabahlarimi limonlu su iç balım
Sana bulaşmasın
İnşAllah çıkmaz
Bende hiç belirti yoktu. Hala da çok sık tuvalete gidiyorum gece 2,3 defa uykumdan uyanıyorum hatta. Bebeğin baskısından da olabilir canım, tahlilin temiz çıkarsa ondandır.Kızlar idrar yolu enfeksiyonu geçirenler belirtileriniz nelerdi? Son birkaç gündür yine çok sık idrara çıkıyorum mesaneyi tam boşaltamıyorum ve alt karın bölgemde baskı hissediyorum çok idrarım gelmiş gibi gidiyorum azıcık. Geçen ay da böyle oldu idrar tahlili ve kültürü yaptırdım bişey çıkmadı ama yarına aldım yine randevu
Allahım bir daha bu stresi yaşatmasınAllah razı olsun canım çok şükür negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?