2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bugün ki hastane meseleside malesef negatif sonuçlandı kalabalıktan doktor muayneleri kapattı ve oda bana denk geldi malesef ne muayne olabildim ne ultrasonu danışabildim,yarın tekrar şansımı deneyeceğim
Pazartesi olmasının bahtsizligi bayram sonrası herkes akın ettiyse..İnşallah yarın doktorun tüm iyi kalpliliigi ile senin mağduriyetini giderir canim Dualarım seninle

Benden bir iyi haber var ferritinim yükselmiş
Yarim iyi haber tshme bakmamış t3 e bakmış gelde çıldırma ya o iyi çıkmış ama tshyle bir bütün
Değiştirmek şart oldu

Pazartesi olmasının bahtsizligi bayram sonrası herkes akın ettiyse..İnşallah yarın doktorun tüm iyi kalpliliigi ile senin mağduriyetini giderir canim Dualarım seninle
İnşallah canım ALLAH razı olsun malesef bu hastane konusunda hiç yüzüm gülmeyecek heralde sürekli bi bahtsızlık

Papatyamelo
Ne desem boş
Karamsarlaşmim diyorum.
Sende iyi sabır var.
Allahım bu sabrının sonunu selamete çıkaracak hayırlısıyla
Amiinn hayırlısıyla,normalde bende sabırsız biriyim ama hastane bu aralar fazlasıyla sabrımı zorluyor bakalım

Kızlar bugün yeni birşey öğrendim Bi mezura yardımı ile kasık çatısından karın boşluğu arasındaki mesafeyi ölçtüğünde çıkan cm bebeğin tam olarak kaç hafta olduğunu söylüyormuş. Ultrason olmadan önce bu şekilde öğrenirlermiş. Neden annenin bel çevresi ölçülür onu çözemedim.

Canım rabbim yarın yüzünü güldürsün inşallah. Dualarımdasın
Amin canım ALLAH razı olsun,daha hiç rahim ağzı vs falan ölçülmedi bile kendimi aksatılmış hissediyorum bir problem bir sorun varmı yokmu bilemiyorum moralim düşük

İnşallah kötü bir şey değildir kuzum sadece su ile geçen bir şeyse çok iyi

Bende hiç belirti yoktu. Hala da çok sık tuvalete gidiyorum gece 2,3 defa uykumdan uyanıyorum hatta. Bebeğin baskısından da olabilir canım, tahlilin temiz çıkarsa ondandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…