- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 173
- 34
Benim de bu haftaGünaydın canım çok güzel geçsin inşallah. Benim de pazartesi..
Yazamıyorum bakabildiğim zamanlar da bakabiliyorumevde olmadığım için nasılsınız hanımlar
Perinatolog sola sağa yatabilirsin kan akışı için sola yatman daha iyi olur dedi.Sırt üstü yüz üstü yasak .Bu arada kizlar Halen yuz ustu yatan var mi?
Ben doktoruma sorduğumda sorun yok yatabilirsin demisti bebito hareket edene kadar yatıyorum yada polar sikistiriyorum karnımın altına..
Sizin doktorlar ne diyor
Sayfa sallanıyorHello millett herkes iyi miii
anladim kuzum , saglik olsun ne diyeyiminan hiç umudum yok burası çok kalabalık bir mahalle ve evlerin hepsi birbirne benziyor ve ben daha yeni taşındım kedimin çok bildiği yerler değilaklıma geldikçe ağlıyorum insan alışıyor mu maalesef alışıyor ama içimde bir boşluk var çok farklı şeyler hayal etmiştim
Alice listemizde onceden vardi ama niye cikardik bilmiyorumBen de Mia ve Elizi sevdim hatta Alis koyabilirsin Alice olarak yazarlar bence çok tatlı bir isim . Ben Aylis düşünüyorum yurtdışına giderse Alis desinler diyebiz de hala kararsızız ben Aylis diyorum babası Ada diyor. Aylis Ada kulağa nasıl geliyor iki isim mi koysak bilemedim.
Mandalina cok iyiyimis yaa
Jelibon da deneBiz de 2 gündür yakalıyor eşim ve onun için milat oldu resmen erkeklerin duygusal alışma süreci bu ilk temas ile başlıyor herhaldebenimkiler tam analarının çocukları kan şekerini yükselten her şeye tepki veriyorlar tatlı, meyve, karbonhidrat sonra içeride dans başlıyor
Ben hamile kalmadan once covid oldum. iki asim vardi, covid gecirmemde 3. asim gibi oldu ama heralde artik benimde 3. asiyi olma zamanim geldi.Sence gebelikte yapılmalımı yoksa bende 2 doz biontech oldum 3.cuyu yaptirmamistim oda gebeliğimin ilk ayına geliyordu ne bilim ilk üç ay herşey yasak olduğu için çok üstüne düşmedim
al benden de o kadar, bir an once izne cikalim yaaKanama olmaması iyi bir şey yine de doktor onayi olmadan kendini yorma. Ay su doğum izinleri bir an önce gelse çalışmak istemiyorum gerçekten ayaklarım geri geri gidiyor
canim ekim annelerinde de benzer durum yasayanlar vardi ,24. haftadan sonra cogunun ki yukari ciktiValla canım kanama ve erken doğum riski olayı çok gözümü korkuttu 37 de sezeryan olmaya razıyım şu an ama daha erken olursa diye çok korkuyorumhaftaya pazartesi doktoruma gidip görüşeceğim hem belki biraz yukarı çıkmıştır plesenta
benimde oyle canim , az az sık sık yiyorum son bir haftadir. hatta dun 2-3 saat arayla aciktimKizlar ben yemek yiyince midem cabuk sisiyo gerginlesiyo ama yakinlarim diyoki bebis yukarda duruyo karnin pek yok diyo. Bebisim yukarda midir o kadar oyu!den mideye baskisi sebebiyle daha mi cabuk tikaniyorumdur ne dersiniz?
ay yok degmez ya , youtube dan bak . zaten bebek dogdugun da hastaneye gittiginde de sorarsin dogrumu emziriyorum diye onlarda yardimci oluyorKızlar online olarak emzirme eğitimi var iki günlük toplam 6 saatlik 613 lira sizce değer bu paraya? Yani doğum öncesi eğitimler almak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk geliyor bilemedim
cok zormus bu isim isiLinaburda da çok kullanılıyor artık hem..
Biz de karar veremedik henüz, geleneksel isimlere bakacağım galiba
Gokce de cok guzelLina çok hoş. Yanına bir tane daha isim ekleyebilirsiniz belki. Kanada da linayı kullanır. Biz Gökçe düşünüyoruz inşallah
On duvarda olmasi belki bebegin hareketlerini bizlere gore bir hafta fln daha gec hissedersin. onun disinda hicbir iyi yada kotu denilebilecek birseyi yok canimBenim de ön duvar diyor, ön duvar olması daha mı iyi ki
ben hergun bir kola iciyorum . gebelikten once icmiyordumİstesemde frenleyemiyorum kuzum tek sakatat ve kola tuketmedim.
Bakma dalga geçiyor gibi oluyor .
Streste yediriyor. Sahte mutluluk etkisi yapıyor
evet elin Kanada sinda kadin dogumcularin odasinda ultroson olmadigi icin mezura ile olcuyorlarKızlar bugün yeni birşey öğrendimBi mezura yardımı ile kasık çatısından karın boşluğu arasındaki mesafeyi ölçtüğünde çıkan cm bebeğin tam olarak kaç hafta olduğunu söylüyormuş. Ultrason olmadan önce bu şekilde öğrenirlermiş. Neden annenin bel çevresi ölçülür onu çözemedim.
off benimkide sirt ustu yatinca show yapiyor. disardan da cok rahat gozukuyorKozlar benim fırfırellam çok hareketli sırt üstü yatınca karnım vuruşlarından ağrıyor bazen.
uzme kendini canim, ben taa 27 haziranda detayliya girdim ,11 nde de plesanta icin girdim , ne arayan var ne soran . doktorlarimdan birinin ariyip bilgi vermesi lazim ama sesli mesaj biraktim bir suru donen yok.Amin canım ALLAH razı olsun,daha hiç rahim ağzı vs falan ölçülmedi bile kendimi aksatılmış hissediyorum bir problem bir sorun varmı yokmu bilemiyorum moralim düşük
ben yatamiyorum karnim agriyorBu arada kizlar Halen yuz ustu yatan var mi?
Ben doktoruma sorduğumda sorun yok yatabilirsin demisti bebito hareket edene kadar yatıyorum yada polar sikistiriyorum karnımın altına..
Sizin doktorlar ne diyor
2022 Kasım Anneleri adını Marazlı hamisler olarak değiştirdiBen sürüne sürüne yola devamböbrek ağrısı çekmiştim alışkınım oda fazla su içmekten olmuştu varsada ondan hissetmiyorum olabilir onuda gebeliğin 2.ayinda yaşamıştım sanırım
Yanlız en son vuruldugumuz aşıdan 6 ay geçmesi lazım diye biliyorum ben mesele 3. Yu Şubat'ın başında vuruldum şimdi ağustosta 6 ay olacak ama doktora soracağım tabi önceHaklisiniz. Simdi bizler gribin ve Covidin sezonunda dogum yapacagiz. Hastane var, her ne kadar gelme gitme desek de gelen giden olacak. Eslerimiz disari cikip gelecek. Asi icin bizler oncelikli grup olabiliyoruz, ben aile hekimi ile de konusayim bu hafta. Bakalim gebeleri de almalari lazim 60 yas ustu gibi oncelikli gruba.
1 kola derken tatlım bir bardakmi 1 litremianladim kuzum , saglik olsun ne diyeyim
Belki yavru bir kedi sahiplensen , iki bebek birlikte buyurler
Alice listemizde onceden vardi ama niye cikardik bilmiyorum
Ada burada arkadaslarimin kizlari var o yuzden direk elendi.
Mandalina cok iyiyimis yaaBizde tek isimli herkes o yuzden iki isim koymak sanki yasakmis hissi uyandiriuor bende
Jelibon da deneBiri bu sayfada soylemsiti , ozaman denedim , baya tepki veriyorlar
Ben hamile kalmadan once covid oldum. iki asim vardi, covid gecirmemde 3. asim gibi oldu ama heralde artik benimde 3. asiyi olma zamanim geldi.
al benden de o kadar, bir an once izne cikalim yaa
canim ekim annelerinde de benzer durum yasayanlar vardi ,24. haftadan sonra cogunun ki yukari cikti
benimde oyle canim , az az sık sık yiyorum son bir haftadir. hatta dun 2-3 saat arayla aciktim
deyince esim gulme krizine girdi
ay yok degmez ya , youtube dan bak . zaten bebek dogdugun da hastaneye gittiginde de sorarsin dogrumu emziriyorum diye onlarda yardimci oluyor
cok zormus bu isim isi
Gokce de cok guzel
Mia ve Lina acik ara önde zaten :)
On duvarda olmasi belki bebegin hareketlerini bizlere gore bir hafta fln daha gec hissedersin. onun disinda hicbir iyi yada kotu denilebilecek birseyi yok canim
ben hergun bir kola iciyorum . gebelikten once icmiyordum
evet elin Kanada sinda kadin dogumcularin odasinda ultroson olmadigi icin mezura ile olcuyorlar
off benimkide sirt ustu yatinca show yapiyor. disardan da cok rahat gozukuyor
uzme kendini canim, ben taa 27 haziranda detayliya girdim ,11 nde de plesanta icin girdim , ne arayan var ne soran . doktorlarimdan birinin ariyip bilgi vermesi lazim ama sesli mesaj biraktim bir suru donen yok.
ben yatamiyorum karnim agriyor
Nazara geliyoruz .Mutluluğumuzu sömürüyorlar.2022 Kasım Anneleri adını Marazlı hamisler olarak değiştirdi
1 kutu canim1 kola derken tatlım bir bardakmi 1 litremi
Covid olmadım ama en hakikatlisinden grip oldum hakkını verdim belki aşıdan oldum hafif atlattım. Benim anbiyotigim sarımsak soğan limon et suyu tavuk suyu corba 3 güne toparlatiyor bir öksürük kalıyor oda 15 güne anca geçiyor
Oğlumun ismide eşimin rahmetli babasının ismi olacak ben kıza odaklandigim için hiç erkek ismi düşünmedimdeiçimden gelen bir isim yok.
Hahahahah Ay nazarla oluyorsa benim şeker kötü geçti ona da nazar degirsinler iyi geçsin yarınki ,Nazara geliyoruz .Mutluluğumuzu sömürüyorlar.
Özet geçerek yazmak daha iyi evet tamam iyi geçti tahliller güzel herşey yolunda
1 kutu canim330 ml .
Ben hamile kalmadan once doktorum grip asisida yapti bana ne olur ne olmaz diye. Daha cok sukur hastalanamadim
anladim canim , benimki cok duygusal koyamam annemin adina benzer bir isim dedi.
Kalk silkelen kendine gel dedim ihi sntrede çıkmışsa bendede çıkar dedim tarhana cipsi wasa cicibebe ne varsa yiyorumHahahahah Ay nazarla oluyorsa benim şeker kötü geçti ona da nazar degirsinler iyi geçsin yarınki ,eve geldim ben şeker hastasiyim diye modlara girdim 3 saat uyudum
Insallah bende gulerek dogururumNe kadar marketten vitamin alsanizda doktorlariniz ilgili ultrason bile az öz sinir stres yok senin bebek gülerek çıkar
Hem abisini hem babasını kısa aralıklarla kaybettiği için böyle karar verdik hatta ikisinin ismi olacaktı ağır gelir diye babasında karar verdik
Kız olsaydı Özüm Öznur olacaktı yada İlkim İlknur
Bende bugün sütlü cicibebeye sardım 1 litreye yakın süt içmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?