2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım ben de geldim ayrıntılıdan benim de plesentam aşağıda imiş hala çıkmamış :/

Canım sen yinede girmişsin detaylıya ben daha giremedim bile iptal edildi randevum grevden ötürü,randevu bile verilmedi direk özelde çektir dendi sanki bedavaymış gibi

Mutluluk gözyaşların olacak

Evet yansıyormuş hem akrep hem oğlan hem dedesinin ismi beni bile hizaya getirir

Nedense hala kız hissediyorum bunu sesli söylemiyorum duyup üzülmesin diye .İçimden öyle gelince hemen dikkatimi başka bir yöne çeviriyorum

Ona çözüm yok bir çakmakla alev alır heryer
Laktozsuz içemiyorum su gibi sanırım bademle fındık sütü yaparım soğuk sıkım makine var gebelik öğrenince sebze suyu içemedim antin kuntin içeceklerimede ara verince kaldı.Bademle fındığı suda bekletip sütünü yapınca gaz yapmıyor fitik asidi gidiyormuş.

M Mekap canım sen de sormuşsun ayrıntılımı çok sağol. Özet geçeyim bebeğin heryerine bakıldı çok şükür bir sıkıntısı yok. 6 gün önden gidiyormuş hatta 400 gr çıktı. Alttan da muayene etti rahim ağzı uzunluğu 32 mm çıktı dikişler de normal dedi. Bir tek plesentam hala aşağıda tam kapatmıyormuş ama baya aşağıda imiş. Sonradan çıkar inşallah.
3 hafta sonrasına şeker yüklemesine çağırdı. Bu arada biontech 4. dozu sordum. Klavuz da bununla ilgili bir açıklama yok henüz şimdilik maske mesafe şeklinde devam et dedi.

Sevindim tatlım
Diğer sorunlarda hayırlısıyla hallolur

Teşekkür ederim

2.doz tetanoz oldunmu.
Biontechmi olacaksın covid aşını.
Canım ben ilk doğumdan tetanoz olduğum için 30.haftada tek doz tetanoz olacakmışım. Biontech'i de 4.dozunu önermed şimdilik prosedürü belli değil dedi.

Allahtan bebeklerimiz sağlıklı kendimi öyle avutuyorum ben de 28. Haftaya kadar çıkma ihtimali varmış, inşallah bizim de çıkar yukarı

Yanlız en son vuruldugumuz aşıdan 6 ay geçmesi lazım diye biliyorum ben mesele 3. Yu Şubat'ın başında vuruldum şimdi ağustosta 6 ay olacak ama doktora soracağım tabi önce
Ben 3. asiyi Aralik sonu oldum. Ama doguma dogru antikorlar tavan yapsin diye Eylul basi yada ortasi yaptiracagim.

Canım yukarı çıkar merak etme lütfen. Benimde alttan bakar mı merak ediyorum. Senin kendi doktorun mu yoksa perinatolog mu baktı. Açıkçası alttan bakmasını pek istemiyorum eşim biraz rahatsız oluyor bu durumdan.

Merhabalar bebeğinizin tam
Haftası suan nedir ? Benimde bebeğim 21+1 de 415 gr çıktı ama
İleri ya da geri demediler merak
Ettim
Size
Sormak
İstedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…