- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Canım ben de geldim ayrıntılıdan benim de plesentam aşağıda imiş hala çıkmamış :/Valla canım kanama ve erken doğum riski olayı çok gözümü korkuttu 37 de sezeryan olmaya razıyım şu an ama daha erken olursa diye çok korkuyorumhaftaya pazartesi doktoruma gidip görüşeceğim hem belki biraz yukarı çıkmıştır plesenta
Canım sen yinede girmişsin detaylıya ben daha giremedim bile iptal edildi randevum grevden ötürü,randevu bile verilmedi direk özelde çektir dendi sanki bedavaymış gibianladim kuzum , saglik olsun ne diyeyim
Belki yavru bir kedi sahiplensen , iki bebek birlikte buyurler
Alice listemizde onceden vardi ama niye cikardik bilmiyorum
Ada burada arkadaslarimin kizlari var o yuzden direk elendi.
Mandalina cok iyiyimis yaaBizde tek isimli herkes o yuzden iki isim koymak sanki yasakmis hissi uyandiriuor bende
Jelibon da deneBiri bu sayfada soylemsiti , ozaman denedim , baya tepki veriyorlar
Ben hamile kalmadan once covid oldum. iki asim vardi, covid gecirmemde 3. asim gibi oldu ama heralde artik benimde 3. asiyi olma zamanim geldi.
al benden de o kadar, bir an once izne cikalim yaa
canim ekim annelerinde de benzer durum yasayanlar vardi ,24. haftadan sonra cogunun ki yukari cikti
benimde oyle canim , az az sık sık yiyorum son bir haftadir. hatta dun 2-3 saat arayla aciktim
deyince esim gulme krizine girdi
ay yok degmez ya , youtube dan bak . zaten bebek dogdugun da hastaneye gittiginde de sorarsin dogrumu emziriyorum diye onlarda yardimci oluyor
cok zormus bu isim isi
Gokce de cok guzel
Mia ve Lina acik ara önde zaten :)
On duvarda olmasi belki bebegin hareketlerini bizlere gore bir hafta fln daha gec hissedersin. onun disinda hicbir iyi yada kotu denilebilecek birseyi yok canim
ben hergun bir kola iciyorum . gebelikten once icmiyordum
evet elin Kanada sinda kadin dogumcularin odasinda ultroson olmadigi icin mezura ile olcuyorlar
off benimkide sirt ustu yatinca show yapiyor. disardan da cok rahat gozukuyor
uzme kendini canim, ben taa 27 haziranda detayliya girdim ,11 nde de plesanta icin girdim , ne arayan var ne soran . doktorlarimdan birinin ariyip bilgi vermesi lazim ama sesli mesaj biraktim bir suru donen yok.
ben yatamiyorum karnim agriyor
Mutluluk gözyaşların olacakInsallah bende gulerek dogururum
Isim ne bilmiyorum ama agir isimler cocuklarin kisiliklerinede yansiyor ben o yuzden boyle cicek ismi gbi ferah birsey olsun istiyorum hep
Özüm cok guzel
Ay kiz gaz cokisini nasil hallediyorsunben bir bardak icince pert
Çıkar Çıkar yani bebekmi aşağıda oluyor 25.haftada çıkıyor diyorlar .Canım ben de geldim ayrıntılıdan benim de plesentam aşağıda imiş hala çıkmamış :/
Yok yok diğer herşey yi geçti çok şükür :) sana da çok geçmiş olsun canım.Çıkar Çıkar yani bebekmi aşağıda oluyor 25.haftada çıkıyor diyorlar .
Üzülme
Birimiz mutlu olsun ne günmüş be
Sevindim tatlımYok yok diğer herşey yi geçti çok şükür :) sana da çok geçmiş olsun canım.
Canım ben ilk doğumdan tetanoz olduğum için 30.haftada tek doz tetanoz olacakmışım. Biontech'i de 4.dozunu önermed şimdilik prosedürü belli değil dedi.Sevindim tatlım
Diğer sorunlarda hayırlısıyla hallolur
Teşekkür ederim
2.doz tetanoz oldunmu.
Biontechmi olacaksın covid aşını.
Hadi yaCanım ben de geldim ayrıntılıdan benim de plesentam aşağıda imiş hala çıkmamış :/
Allahtan bebeklerimiz sağlıklı kendimi öyle avutuyorum ben deM Mekap canım sen de sormuşsun ayrıntılımı çok sağol. Özet geçeyim bebeğin heryerine bakıldı çok şükür bir sıkıntısı yok. 6 gün önden gidiyormuş hatta 400 gr çıktı. Alttan da muayene etti rahim ağzı uzunluğu 32 mm çıktı dikişler de normal dedi. Bir tek plesentam hala aşağıda tam kapatmıyormuş ama baya aşağıda imiş. Sonradan çıkar inşallah.
3 hafta sonrasına şeker yüklemesine çağırdı. Bu arada biontech 4. dozu sordum. Klavuz da bununla ilgili bir açıklama yok henüz şimdilik maske mesafe şeklinde devam et dedi.
Eneee tüüh ben 305 liraya aldım. Bugün de geldi ve çok tatlı kızlar imkanı olan alsın ben beğendimKızlar amazonda sadece prime üyelerine anne bebek ürünlerinde %35 %40 indirim var. Mesela fisher price su samuru 263tl gibi gibi
Ben 3. asiyi Aralik sonu oldum. Ama doguma dogru antikorlar tavan yapsin diye Eylul basi yada ortasi yaptiracagim.Yanlız en son vuruldugumuz aşıdan 6 ay geçmesi lazım diye biliyorum ben mesele 3. Yu Şubat'ın başında vuruldum şimdi ağustosta 6 ay olacak ama doktora soracağım tabi önce
Hızlı geliyor o zaman ya 15 gün surmuyormus demek ki Tcherchi satıcısıBenim daha yarın kargoya verilecek. Satıcı ismi ney canım.
Canım yukarı çıkar merak etme lütfen. Benimde alttan bakar mı merak ediyorum. Senin kendi doktorun mu yoksa perinatolog mu baktı. Açıkçası alttan bakmasını pek istemiyorum eşim biraz rahatsız oluyor bu durumdan.M Mekap canım sen de sormuşsun ayrıntılımı çok sağol. Özet geçeyim bebeğin heryerine bakıldı çok şükür bir sıkıntısı yok. 6 gün önden gidiyormuş hatta 400 gr çıktı. Alttan da muayene etti rahim ağzı uzunluğu 32 mm çıktı dikişler de normal dedi. Bir tek plesentam hala aşağıda tam kapatmıyormuş ama baya aşağıda imiş. Sonradan çıkar inşallah.
3 hafta sonrasına şeker yüklemesine çağırdı. Bu arada biontech 4. dozu sordum. Klavuz da bununla ilgili bir açıklama yok henüz şimdilik maske mesafe şeklinde devam et dedi.
Onla alakalıdır belki ben inceledim gayet iyiydiTuoer benim satıcı
Merhabalar bebeğinizin tamM Mekap canım sen de sormuşsun ayrıntılımı çok sağol. Özet geçeyim bebeğin heryerine bakıldı çok şükür bir sıkıntısı yok. 6 gün önden gidiyormuş hatta 400 gr çıktı. Alttan da muayene etti rahim ağzı uzunluğu 32 mm çıktı dikişler de normal dedi. Bir tek plesentam hala aşağıda tam kapatmıyormuş ama baya aşağıda imiş. Sonradan çıkar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?