2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım sen yinede girmişsin detaylıya ben daha giremedim bile iptal edildi randevum grevden ötürü,randevu bile verilmedi direk özelde çektir dendi sanki bedavaymış gibi
Sikayet etsen hastane yonetimi veya cimer e fln ise yarar mi acaba ? yada twitter dan saglik bakanina yaz belki gorurler
Bir sonraki bebegin kiz olur insallah

ben bir tek yulaf sutu seviyorum normal sut disinda. onuda sade icemem , smoothie nin fln icinde yada kahvede

Kızlar tansiyonum 8/6 ve 8/5 sürekli. Yemekten sonra özellikle çok kötü oluyorum. Ne yapsam

Cok teşekkür ederim cevabiniz icin:) geçtiğimiz haftasonu gittim, buradaki doktorum da orda kullanılan cihazın cok eski olduğunu söyledi, hersey yolunda çok şükür kalp atışını da duyduk. Kesenin şekli normal dedi

Merak etmeyin yapıyorlar �nşallah bebeğiniz inatçı çıkmaz hemen her yerini gösterir bizimki beni çok uğraştırdı
Teşekkür ederim inşaalah oyle olur çünkü ilçeden gidicez yolumuz uzun eşim herzaman izin alamiyor, birdaha çağırırlarsa çok zor olur bize

Moralim aşırı bozuk kaç gündür kendime gelemiyorum ben hep ya kasık yada tam vajina üstü hissediyorum bi göbeğe çıkamadık normal mi acaba
Normaldir canım. Çok hareketliler. Bebeğin aşağıda da olabilir bu sorun değil benim aşağıda mesela. Göbeğim biraz aşağıda

Çok sevindim canım, çok güzel haber. Bende hem kan sulandırıcı iğne hemde hap kullanıyorım. Yeterki sağlılla gelsin meleklerimiz

Maalessf kendini bilmeyen çok var, ya grip bile olsa bi insan dikkat etmeli. Bazen görüyorum ağzı burnu akıyor yetmiyor eli ile silip elini üstüne siliyor. Böyle insanların karantinaya uymasını falan beklemiyorum. Daha neler neler görüyorum. Doğrudan uzaklaşıyorum o tiplerden. Maskeyi çıkarmadık biz hala. Dediğin doğru mnce vicdan lazım

Normaldir canım. Çok hareketliler. Bebeğin aşağıda da olabilir bu sorun değil benim aşağıda mesela. Göbeğim biraz aşağıda
Doktorum hiç belirtmedi aşagıda olduğunu onada ayrı takıldım randevu günü bi gelse ferin nefes alacağımevet aşırı hareketliler ama hep bi genital hep bi kasık işte

Yeni bir aksiyonum var kum döküyorum sanırım amorf idrarda yüksek çıkmış.
Suyla yatıp suyla kalkacagim wcden çıkmam artık
Çok geçmiş olsun aman bol suya devam

Geçmiş olsun kuzucum ay grubun başında tuz mu cevirsek okusak uflesek mi herkesin başına bi şeyler geliyor bu ara
Var bişeyler benim de aklıma geldi dün

Benden bir iyi haber var ferritinim yükselmiş
Yarim iyi haber tshme bakmamış t3 e bakmış gelde çıldırma ya o iyi çıkmış ama tshyle bir bütün
Değiştirmek şart oldu
Neyi değiştiriyosun doktoru mu yine? Ya bişry dicem ben kendi doktorumdan memnunum ama arkadaşlar ısrarla bi doktor daha görsün diyo özelde bi doktor daha varmış, iyi diyolar. Ona da gitsem mi ayıp olur mu kendi doktoruma?

O nasıl bişry oluyo ki anlamadım ben

Bu arada kizlar Halen yuz ustu yatan var mi?
Ben doktoruma sorduğumda sorun yok yatabilirsin demisti bebito hareket edene kadar yatıyorum yada polar sikistiriyorum karnımın altına..
Sizin doktorlar ne diyor
Bana doktorum sola yat, kan hızlanır ayrıca bebeğin sıvısı da artar dedi. Yüzüstü sanki beneği rahatsız eder gibi, ben sağa hatta sırt üstü bile kısa süreli yatıyorum rahatsız olmasın diye

Doktorum hiç belirtmedi aşagıda olduğunu onada ayrı takıldım randevu günü bi gelse ferin nefes alacağımevet aşırı hareketliler ama hep bi genital hep bi kasık işte
Bugün bi ara benim fıstık da genitale baskı yaptı nedenini bilmiyorum

Mücadeleye devam sürüne sürüne yıkılmadık
Sen nasılsın
Zorluyo büyüdükce aynen ben de zorlanmaya basladım bayadır erken basladı zaten uyumada zorluk burun tıkanıklığı zor oluyo Allah yardımcımız olsun şom agzımı açmayım kusma yeni yeni geçiyo

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Sizinle aynı perinatoloji uzmanına gittik, hastayı gereksiz yere korkutmayan bir hocaya benziyordu, ikili test ile ilgili endişelerimizi açık şekilde giderdi. Hamilelikte bazı doktorlar risk almamak için yuvarlak cevap veriyor ya da en kötüsünü söylüyor, internette de genelde her şeyin en kötüsü yazılıyor, belki internette yazdığı kadar riskli bir durum içinde değilsinizdir. Bir de bana çok değişik biri gelmedi ama siz öyle diyince panik oldum, iyi bir doktor değil mi acaba diye? Detaylı ultrasonu yinelesem mi diye düşündüm. Size neden değişik geldi eğer özel değilse tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…