Amin canım inşallahAllahım bir daha bu stresi yaşatmasın
Sikayet etsen hastane yonetimi veya cimer e fln ise yarar mi acaba ? yada twitter dan saglik bakanina yaz belki gorurlerCanım sen yinede girmişsin detaylıya ben daha giremedim bile iptal edildi randevum grevden ötürü,randevu bile verilmedi direk özelde çektir dendi sanki bedavaymış gibi
Bir sonraki bebegin kiz olur insallahMutluluk gözyaşların olacak
Evet yansıyormuş hem akrep hem oğlan hem dedesinin ismi beni bile hizaya getirir
Nedense hala kız hissediyorumbunu sesli söylemiyorum duyup üzülmesin diye .İçimden öyle gelince hemen dikkatimi başka bir yöne çeviriyorum
Ona çözüm yokbir çakmakla alev alır heryer
Laktozsuz içemiyorum su gibi sanırım bademle fındık sütü yaparım soğuk sıkım makine var gebelik öğrenince sebze suyu içemedim antin kuntin içeceklerimede ara verince kaldı.Bademle fındığı suda bekletip sütünü yapınca gaz yapmıyor fitik asidi gidiyormuş.
Olşundu, güle güle kullansın kuzunEneee tüüh ben 305 liraya aldım. Bugün de geldi ve çok tatlı kızlar imkanı olan alsın ben beğendim
Teşekkür ederiz teyzesiOlşundu, güle güle kullansın kuzun
Cok teşekkür ederim cevabiniz icin:) geçtiğimiz haftasonu gittim, buradaki doktorum da orda kullanılan cihazın cok eski olduğunu söyledi, hersey yolunda çok şükür kalp atışını da duyduk. Kesenin şekli normal dediÖzeödeki doktorum elips kese demesine gülmüştü. O zamanlar benimde 4 5 haftalıktu diye hatırlıyorum. Bu kesenin olduğu alanı elipse benzetmiş cahil. Bide kürtaj yapacaktısizin durum ne oldu bilemem ama bende durumlar buydu
Benimde henüz çıkmamış 35lere kadar çıkar dediler merak etmeyin stres yapmayınÇıkar Çıkar yani bebekmi aşağıda oluyor 25.haftada çıkıyor diyorlar .
Üzülme
Birimiz mutlu olsun ne günmüş be
Ben bazen göbekte bazen kasıklarda bazen vajinamdaKızlar ya bebeğinizin hareketlerini nerede hissediyorsunu 24. Haftada olanlar özellikle
Teşekkür ederim inşaalah oyle olur çünkü ilçeden gidicez yolumuz uzun eşim herzaman izin alamiyor, birdaha çağırırlarsa çok zor olur bizeMerak etmeyin yapıyorlar �nşallah bebeğiniz inatçı çıkmaz hemen her yerini gösterir bizimki beni çok uğraştırdı
Moralim aşırı bozuk kaç gündür kendime gelemiyorum ben hep ya kasık yada tam vajina üstü hissediyorum bi göbeğe çıkamadık normal mi acabaBen bazen göbekte bazen kasıklarda bazen vajinamda
Normaldir canım. Çok hareketliler. Bebeğin aşağıda da olabilir bu sorun değil benim aşağıda mesela. Göbeğim biraz aşağıdaMoralim aşırı bozuk kaç gündür kendime gelemiyorum ben hep ya kasık yada tam vajina üstü hissediyorum bi göbeğe çıkamadık normal mi acaba
Çok sevindim canım, çok güzel haber. Bende hem kan sulandırıcı iğne hemde hap kullanıyorım. Yeterki sağlılla gelsin meleklerimizP pembeumutyildizi Teşekkür ederim canımŞükür temiz çıktı ultrason sonucu. İki hafta sonra kontrol amaçlı tekrar çağırdılar. Ben kan sulandırıcı kullanıyorum başından beri malesef. Aman bebişler iyi olsunda gerekirse on tane kullanalım yeterki sorunsuz geçsin şu son düzlük Allah’ın izniyle
Maalessf kendini bilmeyen çok var, ya grip bile olsa bi insan dikkat etmeli. Bazen görüyorum ağzı burnu akıyor yetmiyor eli ile silip elini üstüne siliyor. Böyle insanların karantinaya uymasını falan beklemiyorum. Daha neler neler görüyorum. Doğrudan uzaklaşıyorum o tiplerden. Maskeyi çıkarmadık biz hala. Dediğin doğru mnce vicdan lazımKarantina var 7 gün ama denetim yok tabi çıksan gezsen maske takmasan kim nereden bilecek hes kodu falan da kalmadı ki öyle avmlere giderken toplu taşıma kullanırken denetim olsun kişinin vicdanına kalıyor boyle ruh hastasıysa zaten maske takacak zihinsel gelişimi olmadığından başkalarına bulastırarak devam ediyor yaşamına kimisi de bilerek zevk alarak yapıyor bunu, vicdani olan evinde oturuyor işte
Ya sen iyi ki varsın görünce hemen aldımKızlar amazonda sadece prime üyelerine anne bebek ürünlerinde %35 %40 indirim var. Mesela fisher price su samuru 263tl gibi gibi
Doktorum hiç belirtmedi aşagıda olduğunu onada ayrı takıldım randevu günü bi gelse ferin nefes alacağımevet aşırı hareketlilerNormaldir canım. Çok hareketliler. Bebeğin aşağıda da olabilir bu sorun değil benim aşağıda mesela. Göbeğim biraz aşağıda
Çok geçmiş olsun aman bol suya devamYeni bir aksiyonum var kum döküyorum sanırımamorf idrarda yüksek çıkmış.
Suyla yatıp suyla kalkacagim wcden çıkmam artık
Var bişeyler benim de aklıma geldi dünGeçmiş olsun kuzucum ay grubun başında tuz mu cevirsek okusak uflesek mi herkesin başına bi şeyler geliyor bu ara
Neyi değiştiriyosun doktoru mu yine? Ya bişry dicem ben kendi doktorumdan memnunum ama arkadaşlar ısrarla bi doktor daha görsün diyo özelde bi doktor daha varmış, iyi diyolar. Ona da gitsem mi ayıp olur mu kendi doktoruma?Benden bir iyi haber var ferritinim yükselmiş
Yarim iyi haber tshme bakmamış t3 e bakmış gelde çıldırma ya o iyi çıkmış ama tshyle bir bütün
Değiştirmek şart oldu
O nasıl bişry oluyo ki anlamadım benKızlar bugün yeni birşey öğrendimBi mezura yardımı ile kasık çatısından karın boşluğu arasındaki mesafeyi ölçtüğünde çıkan cm bebeğin tam olarak kaç hafta olduğunu söylüyormuş. Ultrason olmadan önce bu şekilde öğrenirlermiş. Neden annenin bel çevresi ölçülür onu çözemedim.
Bana doktorum sola yat, kan hızlanır ayrıca bebeğin sıvısı da artar dedi. Yüzüstü sanki beneği rahatsız eder gibi, ben sağa hatta sırt üstü bile kısa süreli yatıyorum rahatsız olmasın diyeBu arada kizlar Halen yuz ustu yatan var mi?
Ben doktoruma sorduğumda sorun yok yatabilirsin demisti bebito hareket edene kadar yatıyorum yada polar sikistiriyorum karnımın altına..
Sizin doktorlar ne diyor
Bugün bi ara benim fıstık da genitale baskı yaptı nedenini bilmiyorumDoktorum hiç belirtmedi aşagıda olduğunu onada ayrı takıldım randevu günü bi gelse ferin nefes alacağımevet aşırı hareketlilerama hep bi genital hep bi kasık işte
Eger yorulmussam genelde gobek altinda , kasiklarda ama dinlemis isem gobek deligi ve cevresinde hissediyorum canimKızlar ya bebeğinizin hareketlerini nerede hissediyorsunu 24. Haftada olanlar özellikle
Zorluyo büyüdükce aynen ben de zorlanmaya basladım bayadır erken basladı zaten uyumada zorluk burun tıkanıklığı zor oluyo Allah yardımcımız olsun
Mücadeleye devam sürüne sürüne yıkılmadık
Sen nasılsın
Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Sizinle aynı perinatoloji uzmanına gittik, hastayı gereksiz yere korkutmayan bir hocaya benziyordu, ikili test ile ilgili endişelerimizi açık şekilde giderdi. Hamilelikte bazı doktorlar risk almamak için yuvarlak cevap veriyor ya da en kötüsünü söylüyor, internette de genelde her şeyin en kötüsü yazılıyor, belki internette yazdığı kadar riskli bir durum içinde değilsinizdir. Bir de bana çok değişik biri gelmediYok bu kendi doktorum değildi bir de biraz değişik bir doktordu sorduklarında doğru düzgün cevap vermedi. O yüzden emin olamadım. Yoga pilatese devam edeyim mi diye sordum biz yoga pilates bilmeyiz gibi şeyler dedi. Yani anlamadım plesenta previa diye aratınca baya riskli bir durum olarak karşıma çıkıyor. Kendi doktoruma yazdım bakalım o ne diyecek. Yüzünü de sonradan gösterdi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?