2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Zorluyo büyüdükce aynen ben de zorlanmaya basladım bayadır erken basladı zaten uyumada zorluk burun tıkanıklığı zor oluyo Allah yardımcımız olsun şom agzımı açmayım kusma yeni yeni geçiyo
Senin için çok kötü olduğunu biliyorum kusmanin ama aşermek adı altında çok saçma beslenmenin önüne geçiyor biraz olumlu yanıda var

Sağlık Ocağı doktorunu şimdi baktım hepsini yapmış bir amorf yüksek şeker neden düşük çıkar acaba 3 defadır şekerim düşük kuzum

Benimde henüz çıkmamış 35lere kadar çıkar dediler merak etmeyin stres yapmayın
Bebeklerin bacakları zaten aşağı doğru değilmi. Ben arada kasık kısmındada hissediyorum su içip yemek yiyince yukarıda hareket ediyor öyle birşeymi acaba

Sen fındık sütünü yulaf lapasi yap bir daha normal süt içmezsin net söylüyorum akcaagac surubu yada maple surubu kat bal yerine sizin meşhur tatlandırıcı ikisi mükemmel olur

Peki göbek çevresini neden ölçüyorlar o neyi gösteriyor

Şöyle ki bebeğin her şeyine baktı ve güzel de baktığını düşünüyorum bize tek tek hepsini gösterdi burası şurası diye. O açıdan içim rahat gayet güzel bakmıştır. Mesela bu plesantan önde, rahmi kapatıyor dedi ilişkiye dikkat edeceksin dedi kanama olabilir dedi, doğum şeklinde sezeryan olur ama zaten doktorun takip eder dedi. Ben bir kaç soru sordum bununla ilgili en sonunda bana bunu sizin bilmenize gerek yok doktorunuz ilgilendiren bir durum ama ben gene de söyledim dedi. İşte o pilates soruma verdiği cevap sonra bu son dediği şey benim hoşuma gitmedi o yüzden değişik geldi. Bilgisinden şüphem yoktur atladığı ya da gözden kaçırdığı bir şey yoktur eminim ama tavır olarak değişik geldi. Kafamda bir ton soru işareti ile yanından ayrıldım o yüzden tuhaf geldi. Bence siz hiç şüpheye düşmeyin gayet güzel bakmıştır her şeye

Ya sen iyi ki varsın görünce hemen aldım bu arada avent emzikler de indirimli ama hangisini alacağımı bilemedim alan var mı?
Ben aldım ultra air night aldım anne bebek çantası aldım, bir de tırnak bakım seti aldım chicconun. Hepsi de piyasa fiyatının altındaydı. Sevimli kirpiyi de alacaktım bir anda fiyatı yükseldi alamadım

Git canım bence ikinci bir doktordan görüş almak her zaman daha iyidir. Doktoruna ayıp olmaz hem nerden bilecek ki

Ah deli kız inşallah iyi sonuçları yazarim buraya yarım saat sonra başlıyor seruvenimiz
Ben daha heyecanlıyım
Bende meteor amorf nedir baktirmaya gidiyorum havalı adı var
Bakalım tansiyon yükseklerde uçuyormu
Annelik hunisiz delilik demek

Mamacitalar günaydın bebişinize hangi emziği aldınız amazonda avent emziklerde de indirim var da hangisini alsam bilemedim
Ben aventin night serisinden almayı planlıyorum. Karanlıkta parlaması kullanışlı olur bence. bir de bibs alacağım onlar çok tatlı ve duruyor beğeniyorum. Ben de bakayım bir Amazondan o halde

Ben aldım ultra air night aldım anne bebek çantası aldım, bir de tırnak bakım seti aldım chicconun. Hepsi de piyasa fiyatının altındaydı. Sevimli kirpiyi de alacaktım bir anda fiyatı yükseldi alamadım
Sevimli kirpiyi ben alamadigim için olabilir
Sevgilerimi yolladım

O işler belli olmuyor ya. Benim arkadaşımın pek durumu yok ve wee tarzı hatta markasını bile bilmediğim marketlere gelenlerden almıştı hep, oğlu şu an cihicco avent takılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…