Teşekkür ederim kuzu bizlerde bilinçlenelimCanım ben ilk doğumdan tetanoz olduğum için 30.haftada tek doz tetanoz olacakmışım. Biontech'i de 4.dozunu önermed şimdilik prosedürü belli değil dedi.
Senin için çok kötü olduğunu biliyorum kusmanin ama aşermek adı altında çok saçma beslenmenin önüne geçiyor biraz olumlu yanıda varZorluyo büyüdükce aynen ben de zorlanmaya basladım bayadır erken basladı zaten uyumada zorluk burun tıkanıklığı zor oluyo Allah yardımcımız olsunşom agzımı açmayım kusma yeni yeni geçiyo
Sağlık Ocağı doktorunu şimdi baktım hepsini yapmış bir amorf yüksek şeker neden düşük çıkar acaba 3 defadır şekerim düşük kuzumÇok geçmiş olsun aman bol suya devam
Var bişeyler benim de aklıma geldi dün
Neyi değiştiriyosun doktoru mu yine? Ya bişry dicem ben kendi doktorumdan memnunum ama arkadaşlar ısrarla bi doktor daha görsün diyo özelde bi doktor daha varmış, iyi diyolar. Ona da gitsem mi ayıp olur mu kendi doktoruma?
O nasıl bişry oluyo ki anlamadım ben
Bana doktorum sola yat, kan hızlanır ayrıca bebeğin sıvısı da artar dedi. Yüzüstü sanki beneği rahatsız eder gibi, ben sağa hatta sırt üstü bile kısa süreli yatıyorum rahatsız olmasın diye
Bugün bi ara benim fıstık da genitale baskı yaptı nedenini bilmiyorum
Bebeklerin bacakları zaten aşağı doğru değilmi. Ben arada kasık kısmındada hissediyorum su içip yemek yiyince yukarıda hareket ediyor öyle birşeymi acabaBenimde henüz çıkmamış 35lere kadar çıkar dediler merak etmeyin stres yapmayın
Sen fındık sütünü yulaf lapasi yap bir daha normal süt içmezsin net söylüyorum akcaagac surubu yada maple surubu kat bal yerine sizin meşhur tatlandırıcı ikisi mükemmel olurSikayet etsen hastane yonetimi veya cimer e fln ise yarar mi acaba ? yada twitter dan saglik bakanina yaz belki gorurler
Bir sonraki bebegin kiz olur insallah
ben bir tek yulaf sutu seviyorum normal sut disinda. onuda sade icemem , smoothie nin fln icinde yada kahvede
Peki göbek çevresini neden ölçüyorlar o neyi gösteriyoranladim kuzum , saglik olsun ne diyeyim
Belki yavru bir kedi sahiplensen , iki bebek birlikte buyurler
Alice listemizde onceden vardi ama niye cikardik bilmiyorum
Ada burada arkadaslarimin kizlari var o yuzden direk elendi.
Mandalina cok iyiyimis yaaBizde tek isimli herkes o yuzden iki isim koymak sanki yasakmis hissi uyandiriuor bende
Jelibon da deneBiri bu sayfada soylemsiti , ozaman denedim , baya tepki veriyorlar
Ben hamile kalmadan once covid oldum. iki asim vardi, covid gecirmemde 3. asim gibi oldu ama heralde artik benimde 3. asiyi olma zamanim geldi.
al benden de o kadar, bir an once izne cikalim yaa
canim ekim annelerinde de benzer durum yasayanlar vardi ,24. haftadan sonra cogunun ki yukari cikti
benimde oyle canim , az az sık sık yiyorum son bir haftadir. hatta dun 2-3 saat arayla aciktim
deyince esim gulme krizine girdi
ay yok degmez ya , youtube dan bak . zaten bebek dogdugun da hastaneye gittiginde de sorarsin dogrumu emziriyorum diye onlarda yardimci oluyor
cok zormus bu isim isi
Gokce de cok guzel
Mia ve Lina acik ara önde zaten :)
On duvarda olmasi belki bebegin hareketlerini bizlere gore bir hafta fln daha gec hissedersin. onun disinda hicbir iyi yada kotu denilebilecek birseyi yok canim
ben hergun bir kola iciyorum . gebelikten once icmiyordum
evet elin Kanada sinda kadin dogumcularin odasinda ultroson olmadigi icin mezura ile olcuyorlar
off benimkide sirt ustu yatinca show yapiyor. disardan da cok rahat gozukuyor
uzme kendini canim, ben taa 27 haziranda detayliya girdim ,11 nde de plesanta icin girdim , ne arayan var ne soran . doktorlarimdan birinin ariyip bilgi vermesi lazim ama sesli mesaj biraktim bir suru donen yok.
ben yatamiyorum karnim agriyor
gobek altindan iste gobek deligine kadar olcuyorlar . Haftasina gore gobek buyumus mu diye bakiyorlar santimetre olarakPeki göbek çevresini neden ölçüyorlar o neyi gösteriyor
Birde göbek çevresi ölçülüyor o ne anlama geliyor onu sormak istedimgobek altindan iste gobek deligine kadar olcuyorlar . Haftasina gore gobek buyumus mu diye bakiyorlar santimetre olarak
Ah deli kız
Göbek deliği altı deliğin yanları. Ayakta vurma tarzı düz yatınca göbeğin heryerine vuruyor dalgalanıyor.Kızlar ya bebeğinizin hareketlerini nerede hissediyorsunu 24. Haftada olanlar özellikle
Şöyle ki bebeğin her şeyine baktı ve güzel de baktığını düşünüyorum bize tek tek hepsini gösterdi burası şurası diye. O açıdan içim rahat gayet güzel bakmıştır. Mesela bu plesantan önde, rahmi kapatıyor dedi ilişkiye dikkat edeceksin dedi kanama olabilir dedi, doğum şeklinde sezeryan olur ama zaten doktorun takip eder dedi. Ben bir kaç soru sordum bununla ilgili en sonunda bana bunu sizin bilmenize gerek yok doktorunuz ilgilendiren bir durum ama ben gene de söyledim dedi. İşte o pilates soruma verdiği cevap sonra bu son dediği şey benim hoşuma gitmedi o yüzden değişik geldi. Bilgisinden şüphem yoktur atladığı ya da gözden kaçırdığı bir şey yoktur eminim ama tavır olarak değişik geldi. Kafamda bir ton soru işareti ile yanından ayrıldım o yüzden tuhaf geldi. Bence siz hiç şüpheye düşmeyin gayet güzel bakmıştır her şeyeMerhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Sizinle aynı perinatoloji uzmanına gittik, hastayı gereksiz yere korkutmayan bir hocaya benziyordu, ikili test ile ilgili endişelerimizi açık şekilde giderdi. Hamilelikte bazı doktorlar risk almamak için yuvarlak cevap veriyor ya da en kötüsünü söylüyor, internette de genelde her şeyin en kötüsü yazılıyor, belki internette yazdığı kadar riskli bir durum içinde değilsinizdir. Bir de bana çok değişik biri gelmediama siz öyle diyince panik oldum, iyi bir doktor değil mi acaba diye? Detaylı ultrasonu yinelesem mi diye düşündüm. Size neden değişik geldi eğer özel değilse tabi.
Ben aldım ultra air night aldımYa sen iyi ki varsın görünce hemen aldımbu arada avent emzikler de indirimli ama hangisini alacağımı bilemedim alan var mı?
Git canım bence ikinci bir doktordan görüş almak her zaman daha iyidir. Doktoruna ayıp olmaz hem nerden bilecek kiÇok geçmiş olsun aman bol suya devam
Var bişeyler benim de aklıma geldi dün
Neyi değiştiriyosun doktoru mu yine? Ya bişry dicem ben kendi doktorumdan memnunum ama arkadaşlar ısrarla bi doktor daha görsün diyo özelde bi doktor daha varmış, iyi diyolar. Ona da gitsem mi ayıp olur mu kendi doktoruma?
O nasıl bişry oluyo ki anlamadım ben
Bana doktorum sola yat, kan hızlanır ayrıca bebeğin sıvısı da artar dedi. Yüzüstü sanki beneği rahatsız eder gibi, ben sağa hatta sırt üstü bile kısa süreli yatıyorum rahatsız olmasın diye
Bugün bi ara benim fıstık da genitale baskı yaptı nedenini bilmiyorum
http://www.ilkebebe.com/urun/philips-avent-scf-19401-soothie-yalanci-emzik-0-3-m-512908Mamacitalar günaydınbebişinize hangi emziği aldınız amazonda avent emziklerde de indirim var da hangisini alsam bilemedim
Ben daha heyecanlıyımAh deli kızinşallah iyi sonuçları yazarim buraya yarım saat sonra başlıyor seruvenimiz
Ben aventin night serisinden almayı planlıyorum. Karanlıkta parlaması kullanışlı olur bence. bir de bibs alacağım onlar çok tatlı ve duruyor beğeniyorum. Ben de bakayım bir Amazondan o haldeMamacitalar günaydınbebişinize hangi emziği aldınız amazonda avent emziklerde de indirim var da hangisini alsam bilemedim
Sevimli kirpiyi ben alamadigim için olabilirBen aldım ultra air night aldımanne bebek çantası aldım, bir de tırnak bakım seti aldım chicconun. Hepsi de piyasa fiyatının altındaydı. Sevimli kirpiyi de alacaktım bir anda fiyatı yükseldi alamadım
O işler belli olmuyor ya. Benim arkadaşımın pek durumu yok ve wee tarzı hatta markasını bile bilmediğim marketlere gelenlerden almıştı hep, oğlu şu an cihicco avent takılıyorPhilips Avent SCf 194/01 Soothie Yalancı Emzik 0-3 m | İlke Bebe
Philips Avent SCf 194/01 Soothie var şuanda kuzenim verdi yeğenim hep dandik emzikleri tuttubende hep pahalı pahalı alıyorum biberon emziği en son gidecek wee tutacak adım kadar eminim ama yine de ana yüreği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?