2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
O işler belli olmuyor ya. Benim arkadaşımın pek durumu yok ve wee tarzı hatta markasını bile bilmediğim marketlere gelenlerden almıştı hep, oğlu şu an cihicco avent takılıyor
bizimki anasına benzerse chicco takar babasına benzerse market emziği bebekken bir tane bez markası varmış ondan başkasını taktıklarında pişik olurmuşum annem senin kıçın kıymetliydi abin senin gibi değildi çocuk sana benzemez inşallah diyor

Benim oğlan da ona yakın. Pişik olmuyor ama hafif kızarıklığı oluyor bir kere yengemden almıştım yanımda bittiği için kızarmıştı. Gerçi ben çok değiştirmedim. Prima almıştım başta ama üç numaraya geçince sızdırmaya başlamıştı. Sonra sleepy e geçtik ve hala da onu kullanıyoruz. Kızıma direkt sleepy başlayacağım inşallah ona da uyar. Artık kime çekeceklerini doğunca öğrenicez

bende sleepy aldım stokluyorum eğer pişik yaparsa büyük patlicam

bende sleepy aldım stokluyorum eğer pişik yaparsa büyük patlicam
Ben arada dolap a da bakıyorum. Bebek ürünlerinde az ya da hiç kullanılmayan şeyleri satıyorlar çabucak büyüdükleri ve ihtiyaç kalmadığı için. Bez satan çok gördüm olmazsa sen de oradan satarsın ama inşallah uyar. Sadece 1 numara yalnızca bir ay kadar oluyor genelde biz çabucak ikiye geçmiştik. Gerçi benim oğlan 3800 dü doğduğunda ondan da olabilir bebeğin sondaki kilosuna göre stoklamak mantıklı iki doğanda var üç dört doğanda

Günaydın hanımlar. Ben dün gittim 21+1 ayrıntılı ultrason a herşey normal görünüyor verdiği raporda da öyle yazıyor doktorun ama garanti veremiyoruz yanılma payı da var diye 3-4 defa dedi Doktor. 10 dk sürdü.Normal mi? Hem prof.hem peritanoloji uzmanı. Bişey görse söylerdi değil mi bende sordum hani niye böyle dediniz, bu garanti bi yöntem değil her hastama söylüyorum. Çok emin olmak istersen fetal Dna ya da Yurt dışı kan testi hakkında bilgi verdi.Size de böyle şeyler söylendi mi? Bu durum normal mi?

10 dakika çok kısa bir süre değil mi ? Genelde 30 40 dk arası sürüyor.

Ben daha heyecanlıyım
Bende meteor amorf nedir baktirmaya gidiyorum havalı adı var
Bakalım tansiyon yükseklerde uçuyormu
Annelik hunisiz delilik demek
O neymiş kizzz inşallah tertemiz çıkar sonucun bugün bu bahtsizligin belini birinin kırması gerek iki gündür hayırlı haber alamadık ya

Ben aldım ultra air night aldım anne bebek çantası aldım, bir de tırnak bakım seti aldım chicconun. Hepsi de piyasa fiyatının altındaydı. Sevimli kirpiyi de alacaktım bir anda fiyatı yükseldi alamadım
Çantayı hangisinden aldın çanta da bakıyorum aynı zamanda

Ayrıntılı kontrole mi gittin sen ? 10 dakikada ne görmüşte sana bu korkuyu salmış.İkili tarama testi yaptirmismiydin haftasında herhangi bir sorun varmiydi ki sana fetal DNA talebinde bulundu..Ben fetal DNA yaptırdım risk grubundaydi temiz çıktı sonucu çok şükür Fakat senin haftasal boşlukların varsa ikili tarama haftasinds yapılmamışsa isteyebilir

Ben aldım ultra air night aldım anne bebek çantası aldım, bir de tırnak bakım seti aldım chicconun. Hepsi de piyasa fiyatının altındaydı. Sevimli kirpiyi de alacaktım bir anda fiyatı yükseldi alamadım
Chicco çok derli toplu duruyordu bende onu aldım panda konseptli mi

O neymiş kizzz inşallah tertemiz çıkar sonucun bugün bu bahtsizligin belini birinin kırması gerek iki gündür hayırlı haber alamadık ya
Ne olduğu meçhul bol su içmeye devam.
Tansiyon yine yüksek çıktı yürüyerek gidip direk girince böyle oluyor.Birde terlemistim. Birde dedi evde sakin olduğun zaman ölç dedi 3 gün üst üste ölçeceğim.
Şekerim düşük diye sağlıklı ara öğün yap dedi.
Aşıya 10 ağustos gel dedi ebe ben erken giderim ondan sonraki gün doktorum var kolumu kaldıramıyorum ertesi güne hep bir aksiyon zaten birde üstüne o gün şeker yüklemesi yapar hem tetanoz hem şeker yüklemesi hunimi takarsınız artık

Ben aventin night serisinden almayı planlıyorum. Karanlıkta parlaması kullanışlı olur bence. bir de bibs alacağım onlar çok tatlı ve duruyor beğeniyorum. Ben de bakayım bir Amazondan o halde
Ben de bir bibs bir de avent düşünüyorum hangisini severse artık

Babymom yatakli çantası hoş duruyor gözleri falan da çok kullanışlı ama yatağı ne kadar süre kullanabilir diye düşünüyorum sırf yatak için alınmaz myroka diye bir marka gördüm Instagram'da onun gözleri de çok kullanışlı emin olamıyorum bakalım dokunup hissetmem lazım

2 li tarama yaptırmıştım ben onun sonucunu istedi sonuç iyi dedi. Bebeğin pozisyonu uygunmuş o yüzdendir belki. Ben kötü bişey görmedim görsem söylerim dedi ama garanti veremiyoruz dedi. Ne bilim bu beni biraz gerdi üstüne basa basa sordum bişey mi var? Yok hiç sıkıntı göremedim dedi.Suyu, gelişimi vs iyiymiş

Banada profosör baktı tıp fakültesinde %80 sağlıklı dedi hiç bı sorun yok ultrasonda göründüğü kadarıyla diye ekledi.normalmis %80 kadarı gorunuyormus %100 sağlıklı diyemiyor doktorlar.

10 dakika çok kısa bir süre değil mi ? Genelde 30 40 dk arası sürüyor.
İşte bilemedim bütün organlarını el ayak parmaklarını, akciğer, mide, kalp beyin hepsini gösterdi önce kendi baktı sonra bana gösterdi herşey normal diye. Beni tedirgin eden de kısa sürmesi ve garanti veremiyoruz demesi hani az da olsa yanılma payı varmış. Başka bi Doktora mı gitsem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…