oyle hic olcmediler canim ama cuma randevum var bakalim ozaman bakicaz miBirde göbek çevresi ölçülüyor o ne anlama geliyor onu sormak istedim
bizimki anasına benzerse chicco takar babasına benzerse market emziğiO işler belli olmuyor ya. Benim arkadaşımın pek durumu yok ve wee tarzı hatta markasını bile bilmediğim marketlere gelenlerden almıştı hep, oğlu şu an cihicco avent takılıyor
Benim oğlan da ona yakın. Pişik olmuyor ama hafif kızarıklığı oluyor bir kere yengemden almıştım yanımda bittiği için kızarmıştı. Gerçi ben çok değiştirmedim. Prima almıştım başta ama üç numaraya geçince sızdırmaya başlamıştı. Sonra sleepy e geçtik ve hala da onu kullanıyoruz. Kızıma direkt sleepy başlayacağım inşallah ona da uyar. Artık kime çekeceklerini doğunca öğrenicezbizimki anasına benzerse chicco takar babasına benzerse market emziğibebekken bir tane bez markası varmış ondan başkasını taktıklarında pişik olurmuşum annem senin kıçın kıymetliydi abin senin gibi değildi çocuk sana benzemez inşallah diyor
bende sleepy aldım stokluyorum eğer pişik yaparsa büyük patlicamBenim oğlan da ona yakın. Pişik olmuyor ama hafif kızarıklığı oluyor bir kere yengemden almıştım yanımda bittiği için kızarmıştı. Gerçi ben çok değiştirmedim. Prima almıştım başta ama üç numaraya geçince sızdırmaya başlamıştı. Sonra sleepy e geçtik ve hala da onu kullanıyoruz. Kızıma direkt sleepy başlayacağım inşallah ona da uyar. Artık kime çekeceklerini doğunca öğrenicez
Ben arada dolap a da bakıyorum. Bebek ürünlerinde az ya da hiç kullanılmayan şeyleri satıyorlar çabucak büyüdükleri ve ihtiyaç kalmadığı için. Bez satan çok gördüm olmazsa sen de oradan satarsın ama inşallah uyar. Sadece 1 numara yalnızca bir ay kadar oluyor genelde biz çabucak ikiye geçmiştik. Gerçi benim oğlan 3800 dü doğduğunda ondan da olabilirbende sleepy aldım stokluyorum eğer pişik yaparsa büyük patlicam
Beklemek dışında yapacak birşey yok canım. Tabi baştan beri aşağıda demişti. Ama ben serklajlıyım diye zaten istirahat ediyorum canım.Hadi yapeki senin daha önceden aşağıda mıydı? Doktor ne dedi neler yapmak lazımmış acaba
10 dakika çok kısa bir süre değil mi ? Genelde 30 40 dk arası sürüyor.Günaydın hanımlar. Ben dün gittim 21+1 ayrıntılı ultrason a herşey normal görünüyor verdiği raporda da öyle yazıyor doktorun ama garanti veremiyoruz yanılma payı da var diye 3-4 defa dedi Doktor. 10 dk sürdü.Normal mi? Hem prof.hem peritanoloji uzmanı. Bişey görse söylerdi değil mi bende sordum hani niye böyle dediniz, bu garanti bi yöntem değil her hastama söylüyorum. Çok emin olmak istersen fetal Dna ya da Yurt dışı kan testi hakkında bilgi verdi.Size de böyle şeyler söylendi mi? Bu durum normal mi?
O neymiş kizzz inşallah tertemiz çıkar sonucun bugün bu bahtsizligin belini birinin kırması gerekBen daha heyecanlıyım
Bende meteor amorf nedir baktirmaya gidiyorum havalı adı var
Bakalım tansiyon yükseklerde uçuyormu
Annelik hunisiz delilik demek
Çantayı hangisinden aldın çanta da bakıyorum aynı zamandaBen aldım ultra air night aldımanne bebek çantası aldım, bir de tırnak bakım seti aldım chicconun. Hepsi de piyasa fiyatının altındaydı. Sevimli kirpiyi de alacaktım bir anda fiyatı yükseldi alamadım
okiedog sumo aldım, bebeğimize ne almalıyız grubunda önermişlerdi benim de içime sindi açıkcası :)Çantayı hangisinden aldın çanta da bakıyorum aynı zamanda
Ayrıntılı kontrole mi gittin sen ? 10 dakikada ne görmüşte sana bu korkuyu salmış.İkili tarama testi yaptirmismiydin haftasında herhangi bir sorun varmiydi ki sana fetal DNA talebinde bulundu..Ben fetal DNA yaptırdım risk grubundaydi temiz çıktı sonucu çok şükürGünaydın hanımlar. Ben dün gittim 21+1 ayrıntılı ultrason a herşey normal görünüyor verdiği raporda da öyle yazıyor doktorun ama garanti veremiyoruz yanılma payı da var diye 3-4 defa dedi Doktor. 10 dk sürdü.Normal mi? Hem prof.hem peritanoloji uzmanı. Bişey görse söylerdi değil mi bende sordum hani niye böyle dediniz, bu garanti bi yöntem değil her hastama söylüyorum. Çok emin olmak istersen fetal Dna ya da Yurt dışı kan testi hakkında bilgi verdi.Size de böyle şeyler söylendi mi? Bu durum normal mi?
Chicco çok derli toplu duruyordu bende onu aldımBen aldım ultra air night aldımanne bebek çantası aldım, bir de tırnak bakım seti aldım chicconun. Hepsi de piyasa fiyatının altındaydı. Sevimli kirpiyi de alacaktım bir anda fiyatı yükseldi alamadım
anladım canım inşallah bizim de yukarı çıkar sıkıntılı süreçleri atlatırızBeklemek dışında yapacak birşey yok canım. Tabi baştan beri aşağıda demişti. Ama ben serklajlıyım diye zaten istirahat ediyorum canım.
Ne olduğu meçhul bol su içmeye devam.O neymiş kizzz inşallah tertemiz çıkar sonucun bugün bu bahtsizligin belini birinin kırması gerekiki gündür hayırlı haber alamadık ya
Ben de bir bibs bir de avent düşünüyorum hangisini severse artıkBen aventin night serisinden almayı planlıyorum. Karanlıkta parlaması kullanışlı olur bence. bir de bibs alacağım onlar çok tatlı ve duruyor beğeniyorum. Ben de bakayım bir Amazondan o halde
Babymom yatakli çantası hoş duruyor gözleri falan da çok kullanışlı ama yatağı ne kadar süre kullanabilir diye düşünüyorum sırf yatak için alınmaz myroka diye bir marka gördüm Instagram'da onun gözleri de çok kullanışlı emin olamıyorum bakalım dokunup hissetmem lazımokiedog sumo aldım, bebeğimize ne almalıyız grubunda önermişlerdi benim de içime sindi açıkcası :)
https://productimages.hepsiburada.net/s/31/375/10332946530354.jpg için Google Görsel Sonuçları şu renginden
2 li tarama yaptırmıştım ben onun sonucunu istedi sonuç iyi dedi. Bebeğin pozisyonu uygunmuş o yüzdendir belki. Ben kötü bişey görmedim görsem söylerim dedi ama garanti veremiyoruz dedi. Ne bilim bu beni biraz gerdi üstüne basa basa sordum bişey mi var? Yok hiç sıkıntı göremedim dedi.Suyu, gelişimi vs iyiymişAyrıntılı kontrole mi gittin sen ? 10 dakikada ne görmüşte sana bu korkuyu salmış.İkili tarama testi yaptirmismiydin haftasında herhangi bir sorun varmiydi ki sana fetal DNA talebinde bulundu..Ben fetal DNA yaptırdım risk grubundaydi temiz çıktı sonucu çok şükürFakat senin haftasal boşlukların varsa ikili tarama haftasinds yapılmamışsa isteyebilir
Banada profosör baktı tıp fakültesinde %80 sağlıklı dedi hiç bı sorun yok ultrasonda göründüğü kadarıyla diye ekledi.normalmis %80 kadarı gorunuyormus %100 sağlıklı diyemiyor doktorlar.Günaydın hanımlar. Ben dün gittim 21+1 ayrıntılı ultrason a herşey normal görünüyor verdiği raporda da öyle yazıyor doktorun ama garanti veremiyoruz yanılma payı da var diye 3-4 defa dedi Doktor. 10 dk sürdü.Normal mi? Hem prof.hem peritanoloji uzmanı. Bişey görse söylerdi değil mi bende sordum hani niye böyle dediniz, bu garanti bi yöntem değil her hastama söylüyorum. Çok emin olmak istersen fetal Dna ya da Yurt dışı kan testi hakkında bilgi verdi.Size de böyle şeyler söylendi mi? Bu durum normal mi?
İşte bilemedim bütün organlarını el ayak parmaklarını, akciğer, mide, kalp beyin hepsini gösterdi önce kendi baktı sonra bana gösterdi herşey normal diye. Beni tedirgin eden de kısa sürmesi ve garanti veremiyoruz demesi hani az da olsa yanılma payı varmış. Başka bi Doktora mı gitsem?10 dakika çok kısa bir süre değil mi ? Genelde 30 40 dk arası sürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?