2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çantayı hangisinden aldın çanta da bakıyorum aynı zamanda

Çantayı hangisinden aldın çanta da bakıyorum aynı zamanda
Ben oğlum zamanı Bavyera almıştım hala da kullanıyorum iki çocuğa da yeter inşallah olmazsa ben de daha büyük çanta varsa bir araştırmaya geçebilirim ona göre iki küçük çocuğu olanlar öneri yapsın fakat Bavyera güzel ve büyüktü ama benim aldığım tükenmiş. Bebek çantası konusunda önemli olan özellikler bence içi geniş olsun, çok gözü olsun, biberon - ıslak-mendil-telefon yeri vs olsun, bebek arabasına asma özelliği olsun ve kolay temizlenebilir olsun. Bir de sırt çantası formu kullanım açısından daha rahat bebeğin peşinde koşarken tek omuzda çanta rahat olmaz sırtta daha rahat oluyor bana göre.

Eklentiler

• Screenshot_2022-07-19-09-39-00-655_trendyol.com.webp
    14 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_2022-07-19-09-46-27-694_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 65
O kadar az sürmesi çok garip çünkü en az 20 dakika sürmesi gerek. Özelde mıydın eğer öyleyse belki şikayet edebilirsin az bakılması konusunda çünkü genelde bebeği en uzun ve rahat gördüğümüz işlem detaylı. Para verip bir de başından savar gibi 10 dakika göstermeleri her şeyi göstermiş olsalar bile kaziklamaya giriyor bana göre. Devlette yaptırdınsa yoğunluk falan sebebiyle olabilir ona yorum yapamayacağım içine sinmediyse başka birine de görün tabii

Anne karnındaki bebeğe doktorlarin hiç biri baktıkları durum ile alakalı yüzde yüz sağlıklı diyemez.Tani ve tetkikin ancak yüzde Altmis gibi bir kısmına hakimdirler çünkü..İkili taramada burun ve ense kalınlığı ile alakalı durumlari gördüyse önceki baktirdign doktor endişe etme derim.

Ayyyyy kıyamam sana ya baya üst uste gelmiş senin fakat yürüyünce dinlendirmyor mu ya bunlar tansiyon ölçerken evde olcmen en sağlıklısı bencede tetenoz bana ilk vuruldugunda etki etmedi ya o kadar da korkulacak bişey değilmiş umarım ikinci doz da aynısı olur.

Özeldeydi.Bebeğin pozisyonu uygun olsa bile 10 dk çok az geldi işte az değil 600 tl birde yani bi kaç yere de sormuştum aynı. Prof olunca çok güvendim heralde

Kuzum valla sıcaklar tansiyonu yükseltiyor evde sakin zamanda ölç bak göreceksin normal çıkacak. Aman şekerim yüksek olmasın da düşük olsun sağlıklı tatlı şeyler yersin ben de bugün kendi doktoruma gideceğim adamı darladım geleyim rapor yaz diye gel aradan alırım seni dedi

Kızlar Erzurum da bi doktor var İhsan doru varmı aranızda yakın çevresinde olan , radyoloji uzmanı yazıyor ama perinatoloji ye yönlendirmişti doktorum buna gitsek bi farkı oluyor mu , böbrek genişlemesi ve kalpte parlaklık görmüştü en son inşallah düzelmeye başlamıştır

Kızlar günaydın, bu şeker yüklemesini neye göre yapıolar? Yani ne kadar yükleme yapılacağını? Benim glukoz açlık şekerim 72 çıkmıs normal değerinde altında olmus azıcık. Bu iyi mi kötü mü anlayamadım :/

Özeldeydi.Bebeğin pozisyonu uygun olsa bile 10 dk çok az geldi işte az değil 600 tl birde yani bi kaç yere de sormuştum aynı. Prof olunca çok güvendim heralde
Canım çok anormal değil benim bebeğin pozisyonu uygun değildi dürte dürte 16 20 dakka sürdü maksimum belki o kadar bile değil. Zaten bir başlıyor çat çat şurası burası diye her şeyi söylüyor çok uzun süren bir muayene olmuyor. Hele bir de sorun görmemişse normal 10 dakka sürmesi. Sorun olursa belki daha ayrıntılı bakıyordur. İçini ferah tut sen.

İkili taramada 2 doktor da sonuç iyi dedi. Teşekkür ederim size de bu aradaİnsan ister istemez çok endişeleniyor. Birde risk çıkan aileler ne durumda acaba Çok zor. Allah korusun ben bile sonuç normal çıktığı halde huzursuzum

Teşekkür ederim eksik olmayın. Sizde, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri,

Evet evet fiziksel rahatsızlıklar belki daha kolay görülebilir ama down sendromu vs gibi genetik hastalıklar detaylı ultrasonda tespit edilemeyebilir o sebeple öyle demiştir bence. Bir sorun ya da sıkıntı yoktur. Ameliyat öncesi kağıt imzalatırlar ya şu riskleri kabul ediyorum diye o hesap bence doktorun dediği.

Günaydın hanımlar
Bugün 5 te uyandım bebek çok hareketliydi ve midem kazınmıştı ama demir hapı aç karnına oldugu için bişey yemedim
Sonra geri uyudum 8 gibi uyandım kahvaltı mutfak temizliği derken birden üstümde ağırlık hissettim
Şimdi uzandım bebek hareketli ama ben çok halsizim
Tansiyon ölçtüm kahvaltıdan sonra 9 a 6
Her zaman 10 a 6 çıkıyordu
Ne yapsam bilemedim

Normalde 10-6 çıkıyorsa 9-6 çok düşük değil normal bir dalgalanma gibi bence. Benim mesela diştüğü zaman kücüğüm 4.5 - 5 falan oluyor bişiler ağzıma atınca hemen dengeleniyor. Gebelikte düşük tansiuon iyi diyorlar yükselmesi sıkkntıymıs.

O halde hastane ile görüş ve şikayet oluştur tekrar bakılmasını iste. İşlemi kafasına göre kısaltamaz kimse bu devirde kolay para kazanmıyor ve parasını alıyorsa hakkı ile ilgilenip bakmak zorunda. Ben son dakika bebek yüzünü göstermedi diye kalkıp yürüyüp geri yatmıştım 500 verdik biz de hayır diyemedi tabii ki. Ha bizimki göstermemeye inat edince o galip geldi orası ayrı neyse sen peşini bırakma bence ve tekrar girmek istediğini söyle

Malesef korku hepimizin anası bizde bu evlatlara ana olmaya çalışan küçük civcivler gibiyiz.Ozellikle ilk kez anne olanlar neyin yanlış olduğunu,neyin çocuğu için doğru olduğunu bir türlü bilemiyor.El kitabı yok ki açıp okuyalım..Endişelerinde çok haklısın canım rabbim bir an evvel feraha ulaştırsin seni bizde geçtik o yollardan üzme tatlı canını da evladini da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…