Çantayı hangisinden aldın çanta da bakıyorum aynı zamanda
Ben oğlum zamanı Bavyera almıştım hala da kullanıyorum iki çocuğa da yeter inşallah olmazsa ben de daha büyük çanta varsa bir araştırmaya geçebilirim ona göre iki küçük çocuğu olanlar öneri yapsınÇantayı hangisinden aldın çanta da bakıyorum aynı zamanda
O kadar az sürmesi çok garip çünkü en az 20 dakika sürmesi gerek. Özelde mıydın eğer öyleyse belki şikayet edebilirsin az bakılması konusunda çünkü genelde bebeği en uzun ve rahat gördüğümüz işlem detaylı. Para verip bir de başından savar gibi 10 dakika göstermeleri her şeyi göstermiş olsalar bile kaziklamaya giriyor bana göre. Devlette yaptırdınsa yoğunluk falan sebebiyle olabilir ona yorum yapamayacağım içine sinmediyse başka birine de görün tabiiİşte bilemedim bütün organlarını el ayak parmaklarını, akciğer, mide, kalp beyin hepsini gösterdi önce kendi baktı sonra bana gösterdi herşey normal diye. Beni tedirgin eden de kısa sürmesi ve garanti veremiyoruz demesi hani az da olsa yanılma payı varmış. Başka bi Doktora mı gitsem mi
Anne karnındaki bebeğe doktorlarin hiç biri baktıkları durum ile alakalı yüzde yüz sağlıklı diyemez.Tani ve tetkikin ancak yüzde Altmis gibi bir kısmına hakimdirler çünkü..İkili taramada burun ve ense kalınlığı ile alakalı durumlari gördüyse önceki baktirdign doktor endişe etme derim.2 li tarama yaptırmıştım ben onun sonucunu istedi sonuç iyi dedi. Bebeğin pozisyonu uygunmuş o yüzdendir belki. Ben kötü bişey görmedim görsem söylerim dedi ama garanti veremiyoruz dedi. Ne bilim bu beni biraz gerdi üstüne basa basa sordum bişey mi var? Yok hiç sıkıntı göremedim dedi.Suyu, gelişimi vs iyiymiş
Ayyyyy kıyamam sana ya baya üst uste gelmiş senin fakat yürüyünce dinlendirmyor mu ya bunlar tansiyon ölçerken evde olcmen en sağlıklısı bencede tetenoz bana ilk vuruldugunda etki etmedi ya o kadar da korkulacak bişey değilmiş umarım ikinci doz da aynısı olur.Ne olduğu meçhul bol su içmeye devam.
Tansiyon yine yüksek çıktı yürüyerek gidip direk girince böyle oluyor.Birde terlemistim. Birde dedi evde sakin olduğun zaman ölç dedi 3 gün üst üste ölçeceğim.
Şekerim düşük diye sağlıklı ara öğün yap dedi.
Aşıya 10 ağustos gel dedi ebe ben erken giderim ondan sonraki gün doktorum var kolumu kaldıramıyorum ertesi güne hep bir aksiyon zaten birde üstüne o gün şeker yüklemesi yapar hem tetanoz hem şeker yüklemesihunimi takarsınız artık
Yok pembe ve mavi iki seçenekli çantalı olanı aldım sanki daha ucuzdu diye hatırlıyorum pandaya göreChicco çok derli toplu duruyordu bende onu aldımpanda konseptli mi
Özeldeydi.Bebeğin pozisyonu uygun olsa bile 10 dk çok az geldi işte az değil 600 tl birde yani bi kaç yere de sormuştum aynı. Prof olunca çok güvendim heraldeO kadar az sürmesi çok garip çünkü en az 20 dakika sürmesi gerek. Özelde mıydın eğer öyleyse belki şikayet edebilirsin az bakılması konusunda çünkü genelde bebeği en uzun ve rahat gördüğümüz işlem detaylı. Para verip bir de başından savar gibi 10 dakika göstermeleri her şeyi göstermiş olsalar bile kaziklamaya giriyor bana göre. Devlette yaptırdınsa yoğunluk falan sebebiyle olabilir ona yorum yapamayacağım içine sinmediyse başka birine de görün tabii
Kuzum valla sıcaklar tansiyonu yükseltiyor evde sakin zamanda ölç bak göreceksin normal çıkacak. Aman şekerim yüksek olmasın da düşük olsun sağlıklı tatlı şeyler yersinNe olduğu meçhul bol su içmeye devam.
Tansiyon yine yüksek çıktı yürüyerek gidip direk girince böyle oluyor.Birde terlemistim. Birde dedi evde sakin olduğun zaman ölç dedi 3 gün üst üste ölçeceğim.
Şekerim düşük diye sağlıklı ara öğün yap dedi.
Aşıya 10 ağustos gel dedi ebe ben erken giderim ondan sonraki gün doktorum var kolumu kaldıramıyorum ertesi güne hep bir aksiyon zaten birde üstüne o gün şeker yüklemesi yapar hem tetanoz hem şeker yüklemesihunimi takarsınız artık
Canım çok anormal değil benim bebeğin pozisyonu uygun değildi dürte dürte 16 20 dakka sürdü maksimum belki o kadar bile değil. Zaten bir başlıyor çat çat şurası burası diye her şeyi söylüyor çok uzun süren bir muayene olmuyor. Hele bir de sorun görmemişse normal 10 dakka sürmesi. Sorun olursa belki daha ayrıntılı bakıyordur. İçini ferah tut sen.Özeldeydi.Bebeğin pozisyonu uygun olsa bile 10 dk çok az geldi işte az değil 600 tl birde yani bi kaç yere de sormuştum aynı. Prof olunca çok güvendim heralde
İkili taramada 2 doktor da sonuç iyi dedi. Teşekkür ederim size de bu aradaAnne karnındaki bebeğe doktorlarin hiç biri baktıkları durum ile alakalı yüzde yüz sağlıklı diyemez.Tani ve tetkikin ancak yüzde Altmis gibi bir kısmına hakimdirler çünkü..İkili taramada burun ve ense kalınlığı ile alakalı durumlari gördüyse önceki baktirdign doktor endişe etme derim.
Teşekkür ederim eksik olmayın. Sizde, hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri,Canım çok anormal değil benim bebeğin pozisyonu uygun değildi dürte dürte 16 20 dakka sürdü maksimum belki o kadar bile değil. Zaten bir başlıyor çat çat şurası burası diye her şeyi söylüyor çok uzun süren bir muayene olmuyor. Hele bir de sorun görmemişse normal 10 dakka sürmesi. Sorun olursa belki daha ayrıntılı bakıyordur. İçini ferah tut sen.
Evet evet fiziksel rahatsızlıklar belki daha kolay görülebilir ama down sendromu vs gibi genetik hastalıklar detaylı ultrasonda tespit edilemeyebilir o sebeple öyle demiştir bence. Bir sorun ya da sıkıntı yoktur. Ameliyat öncesi kağıt imzalatırlar ya şu riskleri kabul ediyorum diye o hesap bence doktorun dediği.Anne karnındaki bebeğe doktorlarin hiç biri baktıkları durum ile alakalı yüzde yüz sağlıklı diyemez.Tani ve tetkikin ancak yüzde Altmis gibi bir kısmına hakimdirler çünkü..İkili taramada burun ve ense kalınlığı ile alakalı durumlari gördüyse önceki baktirdign doktor endişe etme derim.
Normalde 10-6 çıkıyorsa 9-6 çok düşük değil normal bir dalgalanma gibi bence. Benim mesela diştüğü zaman kücüğüm 4.5 - 5 falan oluyor bişiler ağzıma atınca hemen dengeleniyor. Gebelikte düşük tansiuon iyi diyorlar yükselmesi sıkkntıymıs.Günaydın hanımlar
Bugün 5 te uyandım bebek çok hareketliydi ve midem kazınmıştı ama demir hapı aç karnına oldugu için bişey yemedim
Sonra geri uyudum 8 gibi uyandım kahvaltı mutfak temizliği derken birden üstümde ağırlık hissettim
Şimdi uzandım bebek hareketli ama ben çok halsizim
Tansiyon ölçtüm kahvaltıdan sonra 9 a 6
Her zaman 10 a 6 çıkıyordu
Ne yapsam bilemedim
Aaaaa nasıl ayrı düştük biz senle orda yaYok pembe ve mavi iki seçenekli çantalı olanı aldım sanki daha ucuzdu diye hatırlıyorum pandaya göre
O halde hastane ile görüş ve şikayet oluştur tekrar bakılmasını iste. İşlemi kafasına göre kısaltamaz kimse bu devirde kolay para kazanmıyor ve parasını alıyorsa hakkı ile ilgilenip bakmak zorunda. Ben son dakika bebek yüzünü göstermedi diye kalkıp yürüyüp geri yatmıştım 500 verdik biz de hayır diyemedi tabii ki. Ha bizimki göstermemeye inat edince o galip geldi orası ayrıÖzeldeydi.Bebeğin pozisyonu uygun olsa bile 10 dk çok az geldi işte az değil 600 tl birde yani bi kaç yere de sormuştum aynı. Prof olunca çok güvendim heralde
Aminnn kuzumÇok sevindim canım, çok güzel haber. Bende hem kan sulandırıcı iğne hemde hap kullanıyorım. Yeterki sağlılla gelsin meleklerimiz
Malesef korku hepimizin anası bizde bu evlatlara ana olmaya çalışan küçük civcivler gibiyiz.Ozellikle ilk kez anne olanlar neyin yanlış olduğunu,neyin çocuğu için doğru olduğunu bir türlü bilemiyor.El kitabı yok ki açıp okuyalım..Endişelerinde çok haklısın canım rabbim bir an evvel feraha ulaştırsin seniİkili taramada 2 doktor da sonuç iyi dedi. Teşekkür ederim size de bu aradaİnsan ister istemez çok endişeleniyor. Birde risk çıkan aileler ne durumda acaba Çok zor. Allah korusun ben bile sonuç normal çıktığı halde huzursuzum
121 liraya aldım ben deAaaaa nasıl ayrı düştük biz senle orda ya155 e kaptım ben onu senin çantalı ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?