- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
okiedog sumo aldım, bebeğimize ne almalıyız grubunda önermişlerdi benim de içime sindi açıkcası :)
https://productimages.hepsiburada.net/s/31/375/10332946530354.jpg için Google Görsel Sonuçları şu renginden
ben geçen tetanoz olmaya gittiğimde bütün testleri tekrar yaptı idrar kan 10 ağustosta tekrar gel dediBak bizim sağlık ocağı bunuda söylemiyor evet şeker yüklemesi yapmıyoruz ama açlık tokluk bakabiliriz diyebilir
Ya çok teşekkür ederimCanım baktım şimdi bu tek yönlü yani sadece dışarı bakıyor fakat puseti kendine göre konumlandıracağın için sorun olmaz zaten ilk 6 ay sana bakması gerekiyor sonrasında dışarı dönük oturabilir. Puset dahil değil ama okuduğum kadarıyla onunla uyumlu puset hangisi onu yazmışlar gibi ona da bak ekstra alınıyor sanırsam. İnşallah alırsın da çocuğunun ilklerinden birine vesile olmuş olurum.
Aynı tarih tatlım 2.doz icinmi çağırdı.ben geçen tetanoz olmaya gittiğimde bütün testleri tekrar yaptı idrar kan 10 ağustosta tekrar gel dedi
Kaçıncı haftadasiniz.bwnimde aşağıda.Canım ben de geldim ayrıntılıdan benim de plesentam aşağıda imiş hala çıkmamış :/
Kuzu sen de o başlıkta yazıyorsun zaten :) pardon yeni yazmışssın.Beni de etiketlesen
Bir tarak aldim yavrum baska da sey almadim daha
Rica ederim canım ne demekYa çok teşekkür ederimbu hem hafif diyorlar
Ayrıntılar için ayrıca teşekkür ederim tatlımRica ederim canım ne demekKullanıcı yorumlarına bak ben okumadan pek almıyorum. Kullanıcı görüşleri önemli. Sürüş, hafiflik, yer kaplama yönünden iyi yazmışlarsa bütçeni de aşmıyorsa al. Ya da mağazasına gidip gözünle bir dene sür sonra sipariş ver kesinlik olur. Orada yazan bebek puseti modeline de bakarsın böylece tamamlanmış olur. Birde bizimkiler kış bebeği olacağı için puset örtüsü ve yağmurluk şart puset örtüsü dediğim model senin için de çok kullanışlı olacaktır yanlardan üşüme yapmaz yağmurlukta şart ben tüm kış kullandım. Yazdı oğlum o yüzden geç almıştım ama şimdi yenidoğanken eklenmeli üşümesin bebişlerimiz
Şuanda 21. haftanın başındayım. siz?Kaçıncı haftadasiniz.bwnimde aşağıda.
Rica ederim canımAyrıntılar için ayrıca teşekkür ederim tatlım
Göbeğime ve goguslerime lierac kullanıyorum kalçama bio oil kullanıyorum. Pilates yapıyorum 1 ay oldu daha yeni gebeliğin başlangıcından itibaren 5 kilo aldım toplamda daha da alacağım ama kaçınılmazSen çatlak kremi yağı kullanıyormusun çatladınmı hiç. Birde spor yapıyorsun ya kilon sabit kaldimi.
23+4 deyim.benimde rahime uzanıyor fakat kapatmıyor ins sıkıntısız geçiririzŞuanda 21. haftanın başındayım. siz?
İvit azcık şeker bir şeyE bu çok tatlıymış amaaa
Ben ergo baby aldım dolap üzerinden ikinci el. Çok önerilen bir markaKanguru ya da wrap siling aldınız mı kızlar? Bel destekli olması mı lazım olmayanı beli ağrıtır mı ki?
İkisinden de çekiniyor. Cinsel ilişki bile yasakken bu zarar vermez mi diyorNeden geriliyor ki canım?bebeğe zararı olacak diye mi erkek diye mi?
Çok iyi kilon bence sağlıklı bir şekilde almışsın.Göbeğime ve goguslerime lierac kullanıyorum kalçama bio oil kullanıyorum. Pilates yapıyorum 1 ay oldu daha yeni gebeliğin başlangıcından itibaren 5 kilo aldım toplamda daha da alacağım ama kaçınılmaz
daha dun deneyimli arkadasimla konustuk oda bu ikisini gosterdi. onun kizi avente olan markayi emmisti.Ben bu ikisini aldım en çok bunları önerdi tecrübeliler bir de bibsin kauçuklarından denerim bunlar beğenilmezse
Benim de o şekilde. İnşallah canım.23+4 deyim.benimde rahime uzanıyor fakat kapatmıyor ins sıkıntısız geçiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?