2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya çok teşekkür ederim bu hem hafif diyorlar

Ya çok teşekkür ederim bu hem hafif diyorlar
Rica ederim canım ne demek Kullanıcı yorumlarına bak ben okumadan pek almıyorum. Kullanıcı görüşleri önemli. Sürüş, hafiflik, yer kaplama yönünden iyi yazmışlarsa bütçeni de aşmıyorsa al. Ya da mağazasına gidip gözünle bir dene sür sonra sipariş ver kesinlik olur. Orada yazan bebek puseti modeline de bakarsın böylece tamamlanmış olur. Birde bizimkiler kış bebeği olacağı için puset örtüsü ve yağmurluk şart puset örtüsü dediğim model senin için de çok kullanışlı olacaktır yanlardan üşüme yapmaz yağmurlukta şart ben tüm kış kullandım. Yazdı oğlum o yüzden geç almıştım ama şimdi yenidoğanken eklenmeli üşümesin bebişlerimiz

Kanguru ya da wrap siling aldınız mı kızlar? Bel destekli olması mı lazım olmayanı beli ağrıtır mı ki?

Ayrıntılar için ayrıca teşekkür ederim tatlım

Sen çatlak kremi yağı kullanıyormusun çatladınmı hiç. Birde spor yapıyorsun ya kilon sabit kaldimi.
Göbeğime ve goguslerime lierac kullanıyorum kalçama bio oil kullanıyorum. Pilates yapıyorum 1 ay oldu daha yeni gebeliğin başlangıcından itibaren 5 kilo aldım toplamda daha da alacağım ama kaçınılmaz

Göbeğime ve goguslerime lierac kullanıyorum kalçama bio oil kullanıyorum. Pilates yapıyorum 1 ay oldu daha yeni gebeliğin başlangıcından itibaren 5 kilo aldım toplamda daha da alacağım ama kaçınılmaz
Çok iyi kilon bence sağlıklı bir şekilde almışsın.
Teşekkür ederim ♡
Son 3 aya girmek üzereyiz benim 2 hafta kaldı 6.aya 6 kilo aldım ama sağlıklı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…