- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Ay ciddimisiniz? Herşeye baktı ses tellerine kadar bakmadı değil banada gösterdi ama ne bileyim? Sizde gördünüz mü herşeyini tek sıkıntı kısa sürmesi çoğu insana göre. Ben Doktoruma da sordum gebeliğimi takip eden. Problem yok diyorsa yoktur dedi. Kiminin 1 saat sürüyor bebeğin pozisyonu ile alakalı dedi. Demekki problem görmemiş. Sabahtır soru soruyorum doktora. İçim rahatladı biraz
İkisi farklı şeyler aslında. Sonuçta probu ucundan sokuyor vajinanın girişine. Diğerinde orgazm falan da söz konusu rahim kasılmasına sebep oluyor yani olay penisin içeri girmesi değil sadece. Biraz açık yazdım ama kusura bakma.İkisinden de çekiniyor. Cinsel ilişki bile yasakken bu zarar vermez mi diyor
Yaa bak biri daha, içim rahatlıyor böyle tecrübe etmişlerse okey alıncadaha dun deneyimli arkadasimla konustuk oda bu ikisini gosterdi. onun kizi avente olan markayi emmisti.
Benim ilginç bi sekilde son iki aydır kalçalarım genişliyor o kadar karbonhidrat tatlı falan yiyen biri de değilim ve selülitim yoktu artık koca koca gözeneklerim varÇok iyi kilon bence sağlıklı bir şekilde almışsın.
Teşekkür ederim ♡
Son 3 aya girmek üzereyiz benim 2 hafta kaldı 6.aya 6 kilo aldım ama sağlıklı değil
Canım seni o topiğe etiketledim :) incelersin yazılanları.
Bende bugun gidip alacagim , cok sukur 3-5 eksigim kaldiYaa bak biri daha, içim rahatlıyor böyle tecrübe etmişlerse okey alınca
Tatlım ben baby2go dan kabin tipi aldım. Kabin boy valiz kadar oluyor çok mantıklı geldi bana. zaten dışarı çıkarabileceğimiz zamanlarda büyük olacak. Kış bebesi oldukları içinÇok teşekkür ederim tatlım bebek arabası için önerin varmi peki birde içine katılan puset için
Aaaa devlet hastanesine bak bakalım ins yer bulursun daha kaç hafta var kuzum ya hiç panik yapma özelde ben dün yaptirdigim için bugün sigortam karşılamadı 4 tüp kan aldılar 200 TL aldılar en kotu ihtimal aklında bulunsun laboratuarları arayıp kendin de yaptırabilirsin
Şeker yüklemesi mi? Sağlık ocakları yapıyor boşuna para vermeye gerek yok
Bende özel muayenesi olan doktora gidiyorumİnşAllah yapar kuzum hastahaneye yollamasin hemsireleride var tansiyon ölçüyor ama kan aliyormu bilmiyorum ayriyeten başka odaları var çünkü alsa ya bu konuda şansım olsa
Bu kadar çok masrafın olduğu bir dönemde eczaneden glukozunuzu alıp sağlık ocağında yaptırın bence. Bu konuda çok da deneyimliler. 600 ne demek yaa yazık günahBende özel muayenesi olan doktora gidiyorum
Muayene ücreti 600 tl
Dün şeker yüklemeside yapılacaktı
Bir gün öncesinden yanında çalışan hemşiresi mesaj attı şeker yükleme 600 tl
Dışarda yaptırın sonuçları bize atabilirsiniz dedi
Sanırım onlar kanı alıp bir hastaneye gönderiyorlar hastane böyle bir fiyat verdi
Tabi kendide üzerine koymuştur sanki
Bende şu an başka alternatif düşünüyorum
Aynen bende öyle düşünüyorumBu kadar çok masrafın olduğu bir dönemde eczaneden glukozunuzu alıp sağlık ocağında yaptırın bence. Bu konuda çok da deneyimliler. 600 ne demek yaa yazık günah
Ay bitirmişsin ne güzel, sağlıkla kullansın inşallahBende bugun gidip alacagim , cok sukur 3-5 eksigim kaldi
Benim ilginç bi sekilde son iki aydır kalçalarım genişliyor o kadar karbonhidrat tatlı falan yiyen biri de değilim ve selülitim yoktu artık koca koca gözeneklerim var
Benim popom göbeğim kadar olduBen de yanlara doğru gidiyorum, bacaklarım da kalınlaştı
Yok Estağfirullah ama gel bunu benim kocama anlatİkisi farklı şeyler aslında. Sonuçta probu ucundan sokuyor vajinanın girişine. Diğerinde orgazm falan da söz konusu rahim kasılmasına sebep oluyor yani olay penisin içeri girmesi değil sadece. Biraz açık yazdım ama kusura bakma.
Canım ben e bebek markasını aldım 1800 idi kurduk filan çok mantıklı geldi.Kızlar chicco forever modeli düşünen var mı? Ben odasına falanda yatak almayacağım için düşünüyorum bu modeli. Sonrasında montessori yatak almak istediğim için deneyimlemek içinde iyi bir fırsat olacak. Fiyat çok yüksek ama belki bi indirm gelir diye bekliyorm. Gerci neyi beklesem zam yedi o da baska :)
Yok Estağfirullah ama gel bunu benim kocama anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?