2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Bende de sanki 20-25 dakika sürdü gibi, o da en son bize bebeğin yüzünü göstermek istedi, poz yakalamak istedi, ama bebek kapattı inatla, sonra hoca da “ben görmem gerekenleri gördüm daha fazla ısıyla yormayalım bebeği” dedi.
Hızlıca bakıyorlar, işlerinin ehli kişiler perinatologlar, organlar, kan akışları, damarlar vs. Eğer pozisyon da uygunsa her şeyi kısa sürede görmüş olabilir.

İkisinden de çekiniyor. Cinsel ilişki bile yasakken bu zarar vermez mi diyor
İkisi farklı şeyler aslında. Sonuçta probu ucundan sokuyor vajinanın girişine. Diğerinde orgazm falan da söz konusu rahim kasılmasına sebep oluyor yani olay penisin içeri girmesi değil sadece. Biraz açık yazdım ama kusura bakma.

Çok iyi kilon bence sağlıklı bir şekilde almışsın.
Teşekkür ederim ♡
Son 3 aya girmek üzereyiz benim 2 hafta kaldı 6.aya 6 kilo aldım ama sağlıklı değil
Benim ilginç bi sekilde son iki aydır kalçalarım genişliyor o kadar karbonhidrat tatlı falan yiyen biri de değilim ve selülitim yoktu artık koca koca gözeneklerim var

Çok teşekkür ederim tatlım bebek arabası için önerin varmi peki birde içine katılan puset için
Tatlım ben baby2go dan kabin tipi aldım. Kabin boy valiz kadar oluyor çok mantıklı geldi bana. zaten dışarı çıkarabileceğimiz zamanlarda büyük olacak. Kış bebesi oldukları için

S Sntr
Hunimi takabilirsin şimdiden.
Yapmıyorlarmış.
Olmazlara inat sürünmeye devam
Aaaa devlet hastanesine bak bakalım ins yer bulursun daha kaç hafta var kuzum ya hiç panik yapma özelde ben dün yaptirdigim için bugün sigortam karşılamadı 4 tüp kan aldılar 200 TL aldılar en kotu ihtimal aklında bulunsun laboratuarları arayıp kendin de yaptırabilirsin

Kızlar chicco forever modeli düşünen var mı? Ben odasına falanda yatak almayacağım için düşünüyorum bu modeli. Sonrasında montessori yatak almak istediğim için deneyimlemek içinde iyi bir fırsat olacak. Fiyat çok yüksek ama belki bi indirm gelir diye bekliyorm. Gerci neyi beklesem zam yedi o da baska :)

İnşAllah yapar kuzum hastahaneye yollamasin hemsireleride var tansiyon ölçüyor ama kan aliyormu bilmiyorum ayriyeten başka odaları var çünkü alsa ya bu konuda şansım olsa
Bende özel muayenesi olan doktora gidiyorum
Muayene ücreti 600 tl
Dün şeker yüklemeside yapılacaktı
Bir gün öncesinden yanında çalışan hemşiresi mesaj attı şeker yükleme 600 tl
Dışarda yaptırın sonuçları bize atabilirsiniz dedi
Sanırım onlar kanı alıp bir hastaneye gönderiyorlar hastane böyle bir fiyat verdi
Tabi kendide üzerine koymuştur sanki
Bende şu an başka alternatif düşünüyorum

Bu kadar çok masrafın olduğu bir dönemde eczaneden glukozunuzu alıp sağlık ocağında yaptırın bence. Bu konuda çok da deneyimliler. 600 ne demek yaa yazık günah

Bu kadar çok masrafın olduğu bir dönemde eczaneden glukozunuzu alıp sağlık ocağında yaptırın bence. Bu konuda çok da deneyimliler. 600 ne demek yaa yazık günah
Aynen bende öyle düşünüyorum
Sağlık ocağım yapıyorsa oraya giderim diye düşünüyorum

Yok Estağfirullah ama gel bunu benim kocama anlat

Canım ben e bebek markasını aldım 1800 idi kurduk filan çok mantıklı geldi.

Yok Estağfirullah ama gel bunu benim kocama anlat

Neden böyle yaklaşıyor eşin? riski düşünmesi dışında soruyorum. Tıbbi bir şey bu sonuçta, gerekliyse yapılıyor. Ben gebelik takibinde kadın doktor seçtim, daha rahat olacağımı bildiğimden, bu benim tercihimdi. Ama öncesinde tüp bebek tedavi sürecinde mecbur erkek doktora gittim, o hocayı çok tavsiye etmişlerdi ve iyi ki ona gitmişim diyorum. Ha ben geriliyordum tabi muayenelerde, ama bu benim çekingenliğimdi.
Ah erkekler, hep değişik huyları, takıntıları oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…