2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım normalde de doktorum erkek. Yani o alttan muayene ediyor. Bu adamın da bakmasına gerek var mı diyor yani. Bende kadın hekim tercih etmiştim ama erkek doktor çok çok daha iyi. Bende geriliyorum tam derdimi anlatamıyorum. Eşim geriliyor zaten bi şey dediği de yok ama ne bileyim

Hmm anladım canım, ben kendi doktorunun da muayene etmesinden hoşlanmıyor şeklinde anlamışım. Evet biz kadınlar da geriliyoruz yaa. Daha çocukken başlıyor baskılar, çevreden sokaktan görüp duyuyoruz, tabularla büyüyoruz. Sonra ya bi şeyler yaşamaktan korkarak geçiyor gençliğimiz, ya evlilikte cinsel hayatımız zehir oluyor ya da işte bizim gibi yetişkin yaşta dahi doktordan çekinecek duruma geliyoruz.

Evet. Doktor alttan muayene etmem gerekir dediği anda çok geriliyorum. Nasıl doğum yapıcaz biz yiaaaa o acıyla bi anda bitsin diye sanırım kim görürse gördün olacak

Evet. Doktor alttan muayene etmem gerekir dediği anda çok geriliyorum. Nasıl doğum yapıcaz biz yiaaaa o acıyla bi anda bitsin diye sanırım kim görürse gördün olacak
O doğum sırasında gelen geçen asistanlar açılma ne durumda diye muayene edince alışıyorsun artık merak etme en son noktada (10cm açılma olduğunda) doktorun gelecek bebeği çıkaracak

Valla dediğin gibi gözün görmüyor bir an önce olsun bitsin istiyorsun. Bu yüzden ben o anda karşı çıkanı hiç duymadım ki yoktur da adam da tamam doğurma o zaman diyecek hali yok sonuçta mecbur olunuyor. Bir de onlar rutine bağlamış kol gibi sıradan geliyordur bizlere garip geliyor sadece

O doğum sırasında gelen geçen asistanlar açılma ne durumda diye muayene edince alışıyorsun artık merak etme en son noktada (10cm açılma olduğunda) doktorun gelecek bebeği çıkaracak

Ahh ah olaylar olaylar yaa niye böyle olmak zorunda

Benim ilginç bi sekilde son iki aydır kalçalarım genişliyor o kadar karbonhidrat tatlı falan yiyen biri de değilim ve selülitim yoktu artık koca koca gözeneklerim var
At kili fırçası kurtarir tatlım birde duş sonrasi biolini sürersin mis

Çözüm yolu bulduk bal.
Ailemde şeker olmadığı için tokluk kan şekerine sağlık ocaginda baktir at bana dedi .
Gitmeden normal kahvaltı yapıp üstüne bir dilim ekmeğe reçel sürüp yiyip bir bardakta portakal suyu iç dedi 1 saat sonrasida sağlık ocağında kan ver dedi.

Azıcıkta olsa içim rahatladı.
Hemen babami aradım sende gizli şeker varmi diyorum yarın kan ver dedim

Kuzum ailede olmayınca tokluk şekerine bakılacak onuda sağlık ocağında yaptır dedi .Kahvaltını yap dedi ayriyeten 1 dilim ekmek üzerine reçel birde bir bardak portakal suyu içip 1 saat sonra sağlık ocağında kan ver dedi .

Hayırlısı diyorum saldım gitti artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…