Canım normalde de doktorum erkek. Yani o alttan muayene ediyor. Bu adamın da bakmasına gerek var mı diyor yani. Bende kadın hekim tercih etmiştim ama erkek doktor çok çok daha iyi. Bende geriliyorum tam derdimi anlatamıyorum. Eşim geriliyor zaten bi şey dediği de yok ama ne bileyimNeden böyle yaklaşıyor eşin?riski düşünmesi dışında soruyorum. Tıbbi bir şey bu sonuçta, gerekliyse yapılıyor. Ben gebelik takibinde kadın doktor seçtim, daha rahat olacağımı bildiğimden, bu benim tercihimdi. Ama öncesinde tüp bebek tedavi sürecinde mecbur erkek doktora gittim, o hocayı çok tavsiye etmişlerdi ve iyi ki ona gitmişim diyorum. Ha ben geriliyordum tabi muayenelerde, ama bu benim çekingenliğimdi.
Ah erkekler, hep değişik huyları, takıntıları oluyor
Canım normalde de doktorum erkek. Yani o alttan muayene ediyor. Bu adamın da bakmasına gerek var mı diyor yani. Bende kadın hekim tercih etmiştim ama erkek doktor çok çok daha iyi. Bende geriliyorum tam derdimi anlatamıyorum. Eşim geriliyor zaten bi şey dediği de yok ama ne bileyim
Evet. Doktor alttan muayene etmem gerekir dediği anda çok geriliyorum. Nasıl doğum yapıcaz biz yiaaaaHmm anladım canım, ben kendi doktorunun da muayene etmesinden hoşlanmıyor şeklinde anlamışım. Evet biz kadınlar da geriliyoruz yaa. Daha çocukken başlıyor baskılar, çevreden sokaktan görüp duyuyoruz, tabularla büyüyoruz. Sonra ya bi şeyler yaşamaktan korkarak geçiyor gençliğimiz, ya evlilikte cinsel hayatımız zehir oluyor ya da işte bizim gibi yetişkin yaşta dahi doktordan çekinecek duruma geliyoruz.
ay keske benimde popom buyuse yaa , dumduz kaldi popomBenim popom göbeğim kadar oldubelim ince ama göbek ve popo oldu garip bir vücudum var şu an
O doğum sırasında gelen geçen asistanlar açılma ne durumda diye muayene edince alışıyorsun artık merak etme en son noktada (10cm açılma olduğunda) doktorun gelecek bebeği çıkaracakEvet. Doktor alttan muayene etmem gerekir dediği anda çok geriliyorum. Nasıl doğum yapıcaz biz yiaaaao acıyla bi anda bitsin diye sanırım kim görürse gördün olacak
Valla dediğin gibi gözün görmüyor bir an önce olsun bitsin istiyorsun. Bu yüzden ben o anda karşı çıkanı hiç duymadım ki yoktur da adam da tamam doğurma o zaman diyecek hali yok sonuçta mecbur olunuyor.Evet. Doktor alttan muayene etmem gerekir dediği anda çok geriliyorum. Nasıl doğum yapıcaz biz yiaaaao acıyla bi anda bitsin diye sanırım kim görürse gördün olacak
Evet. Doktor alttan muayene etmem gerekir dediği anda çok geriliyorum. Nasıl doğum yapıcaz biz yiaaaao acıyla bi anda bitsin diye sanırım kim görürse gördün olacak
O doğum sırasında gelen geçen asistanlar açılma ne durumda diye muayene edince alışıyorsun artık merak etme en son noktada (10cm açılma olduğunda) doktorun gelecek bebeği çıkaracak
Evet ya bir önden bir arkadan ikiz doğuracak gibiyimBenim popom göbeğim kadar oldubelim ince ama göbek ve popo oldu garip bir vücudum var şu an
Aynen, guzel alisveris yaptim cok sagolsun. Hatta mobil yapinca, 200 TL uzerine 50 TL hediye ceki de geliyor. Ben boldum alacaklarimi, o ceki de kullanayim diye.AMAZON PRİME İndirimini söyleyen arkadaşıma kucak dolusu sevgiler yolluyorum
Ay, çok mutlu oldum. İyi günlerde kullanınAynen, guzel alisveris yaptim cok sagolsun. Hatta mobil yapinca, 200 TL uzerine 50 TL hediye ceki de geliyor. Ben boldum alacaklarimi, o ceki de kullanayim diye.
Kocaman sevgiler size ve miniginize :)Ay, çok mutlu oldum. İyi günlerde kullanın
Benimkiler minik1 ve minik2 kod adlılar yalnız. Bizden de sizeKocaman sevgiler size ve miniginize :)
Valla çok da güzel bir görüntü olmuyor önden arkadan ayrı gidiyrorumay keske benimde popom buyuse yaa , dumduz kaldi popom
Uff bende basenlerden aldımBenim popom göbeğim kadar oldubelim ince ama göbek ve popo oldu garip bir vücudum var şu an
At kili fırçası kurtarir tatlım birde duş sonrasi biolini sürersin misBenim ilginç bi sekilde son iki aydır kalçalarım genişliyor o kadar karbonhidrat tatlı falan yiyen biri de değilim ve selülitim yoktu artık koca koca gözeneklerim var
Çözüm yolu bulduk bal.Aaaa devlet hastanesine bak bakalım ins yer bulursun daha kaç hafta var kuzum ya hiç panik yapma özelde ben dün yaptirdigim için bugün sigortam karşılamadı 4 tüp kan aldılar 200 TL aldılar en kotu ihtimal aklında bulunsun laboratuarları arayıp kendin de yaptırabilirsin
Kuzum ailede olmayınca tokluk şekerine bakılacak onuda sağlık ocağında yaptır dedi .Kahvaltını yap dedi ayriyeten 1 dilim ekmek üzerine reçel birde bir bardak portakal suyu içip 1 saat sonra sağlık ocağında kan ver dedi .Bende özel muayenesi olan doktora gidiyorum
Muayene ücreti 600 tl
Dün şeker yüklemeside yapılacaktı
Bir gün öncesinden yanında çalışan hemşiresi mesaj attı şeker yükleme 600 tl
Dışarda yaptırın sonuçları bize atabilirsiniz dedi
Sanırım onlar kanı alıp bir hastaneye gönderiyorlar hastane böyle bir fiyat verdi
Tabi kendide üzerine koymuştur sanki
Bende şu an başka alternatif düşünüyorum
At kılı fırçası ile masaj aleti var ama çatlak kremini bile zar zor sürüyorum istikrar yokAt kili fırçası kurtarir tatlım birde duş sonrasi biolini sürersin mis
ay ben catlak yagi aldim ama bacaklarim kuruyor diye bacaklarima suruyorumAt kılı fırçası ile masaj aleti var ama çatlak kremini bile zar zor sürüyorum istikrar yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?