Ee hadi çok şükürÇözüm yolu bulduk bal.
Ailemde şeker olmadığı için tokluk kan şekerine sağlık ocaginda baktir at bana dedi .
Gitmeden normal kahvaltı yapıp üstüne bir dilim ekmeğe reçel sürüp yiyip bir bardakta portakal suyu iç dedi 1 saat sonrasida sağlık ocağında kan ver dedi.
Azıcıkta olsa içim rahatladı.
Hemen babami aradım sende gizli şeker varmi diyorum yarın kan ver dedim
Canım hormonlardan o, şöyle düşün tedavisi var ki oluyoruz ya tedavisi olmayan bişey olsaydı. Moralini bozma, sen üzülünce bebeğin de strese giriyor unutma. Bugğne şükür. Hem iğne kullanan o kadar çok kafın varmış ki ben duyunca şok oldum.Bacaktan denedim bir iki kez acı olmuyor ama nedense sonra aşırı morluk şişlik oluyor. Göbeğe döndüm tekrar artık göbekte uzman oldum maşallah hiç morluk şişlik olmuyor ama acısı berbatAz kaldı ve bebeğim sağlıklı Allah’a şükürler olsun tek avuntum bu. Dün baya ağlama krizine girdim neden sorunsuz bir hamilelik geçiremiyorum diye ara ara oluyor hormonlardan sanırım
Günümüz günümüze tutmuyor
Canım hangi grup o bebeğimize ne almalıyız ne almamalıyız mı başka mıCanım seni o topiğe etiketledim :) incelersin yazılanları.
Öyle tabiki şükür halimizeCanım hormonlardan o, şöyle düşün tedavisi var ki oluyoruz ya tedavisi olmayan bişey olsaydı. Moralini bozma, sen üzülünce bebeğin de strese giriyor unutma. Bugğne şükür. Hem iğne kullanan o kadar çok kafın varmış ki ben duyunca şok oldum.
Sen sıkma o canını, bugünlerde geçecek meleklerimizi kucağımıza alınca hiç biri aklımızda kalmayacak inşallah, sağlıkla doğsunlar daÖyle tabiki şükür halimizeEvet çevremde ki hamilelerin çoğu kullanıyor, burda topiklerde de denk geliyorum epey kullanan varmış cidden
Yalnız benim bacakta biraz beze yaptı gibi oldu, kolonyalı pamuk mu koysam, sanki ebe öyşe bişey demişti gibi. Sende oldu mu ? Hem morluk hem beze oldu bendeÖyle tabiki şükür halimizeEvet çevremde ki hamilelerin çoğu kullanıyor, burda topiklerde de denk geliyorum epey kullanan varmış cidden
Elinde varken ne gerek var canım yenisini almaya, bunu kullan hem heves edip almışsın kullanınca bakarsın rahatmı işini görüyormu yeterlimi sana diye, duruma göre alırsın yenisini istersen. Zaten eksikler hiç bitmiyor herşey ateş pahasıKızlar anne çantası olarak bundan var bende iş görmez mi ? Bi ara almıştık bebek hevesi ile, lacivert olanından almıştık kıza da erkeğe de gider diye. Sizin paylaşttıklarınızı görünce acaba başka bi tane mi alsam diyorum, fiyatlar da malum. Gerek var mı sizce ? Böyşe bi tanıtım videosu da buldum. Çok uyguna almıştık bizde
Ben bacağı beceremedim üç gün yaptım üçüde mosmor ve beze gibi oldu. Bir ay olacak neredeyse hala geçmedi şişlikYalnız benim bacakta biraz beze yaptı gibi oldu, kolonyalı pamuk mu koysam, sanki ebe öyşe bişey demişti gibi. Sende oldu mu ? Hem morluk hem beze oldu bende
Canım dışı fosforlu o yüzden parlıyorIşığı nasıl sağlıyor, pil vs mi var yoksa başka bir sistem mi var?
Yok ovalamıyorum da pamuğu koyuyorum sadece. Neyse umarım geçwr bikaç güneBen bacağı beceremedim üç gün yaptım üçüde mosmor ve beze gibi oldu. Bir ay olacak neredeyse hala geçmedi şişlikKolonya bilmiyorum ama ovmadan iğne noktasına baskı yapınca şişlik olmuyormuş sanırım.
İnşallah canımYok ovalamıyorum da pamuğu koyuyorum sadece. Neyse umarım geçwr bikaç güne
Merhaba, yeni gördüm bu mesajı. Önce ki hamileligimde gitmiştim ona,şifa hastanesi vardı,oradaydı o zamanlar. Ben memnun kalmıştım, ilgilidir. Yine ayrıntılı ya gidecektim ona.sehirdisindayim diye gidemedim. Çok geçmiş olsunKızlar Erzurum da bi doktor var İhsan doru varmı aranızda yakın çevresinde olan , radyoloji uzmanı yazıyor ama perinatoloji ye yönlendirmişti doktorum buna gitsek bi farkı oluyor mu , böbrek genişlemesi ve kalpte parlaklık görmüştü en son inşallah düzelmeye başlamıştır
Uzun vadeli yapsak gercekten işe yarıyormuş. Ölü deride olmuyormuş.Masaj aleti dediğin ahşap marle markami.At kılı fırçası ile masaj aleti var ama çatlak kremini bile zar zor sürüyorum istikrar yok
Gözümüzün bebeği 2.doz tetanoz varEe hadi çok şükürtertemiz sonuçlar diliyorum sana simdiden doğal yolla şekeri sokacak kanına şekeri cakalllll Ay yuzduj yüzdük kuyruğunda miyiz ne bundaj sonra nts Ler kalıyor sadece resmen dbdjdjd
Benimkilerde bugün gelecek eşim catlamiyorum diye kar ettik zannediyordu meğerse bu aydan sonra çatlamaya başlıyormuşuzay ben catlak yagi aldim ama bacaklarim kuruyor diye bacaklarima suruyorum
Benim de 2 saat sürdü 40 dakika yürüyüş yaptım çıkıp tekrar geldim tekrar ofis içinde duyurdum pozisyon Uygun olmadığı için biraz uzun sürdü çok şükür bir sıkıntı çıkmadıAy ciddimisiniz? Herşeye baktı ses tellerine kadar bakmadı değil banada gösterdi ama ne bileyim? Sizde gördünüz mü herşeyini tek sıkıntı kısa sürmesi çoğu insana göre. Ben Doktoruma da sordum gebeliğimi takip eden. Problem yok diyorsa yoktur dedi. Kiminin 1 saat sürüyor bebeğin pozisyonu ile alakalı dedi. Demekki problem görmemiş. Sabahtır soru soruyorum doktora. İçim rahatladı biraz
Ben de aldım gerçekten çok değerli toplu durur bayağı kullanışlı duruyorŞu organizer benim de aklımda dışarı çıkınca da derli toplu güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?