2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ee hadi çok şükür tertemiz sonuçlar diliyorum sana simdiden doğal yolla şekeri sokacak kanına şekeri cakalllll Ay yuzduj yüzdük kuyruğunda miyiz ne bundaj sonra nts Ler kalıyor sadece resmen dbdjdjd

Canım hormonlardan o, şöyle düşün tedavisi var ki oluyoruz ya tedavisi olmayan bişey olsaydı. Moralini bozma, sen üzülünce bebeğin de strese giriyor unutma. Bugğne şükür. Hem iğne kullanan o kadar çok kafın varmış ki ben duyunca şok oldum.

Öyle tabiki şükür halimize Evet çevremde ki hamilelerin çoğu kullanıyor, burda topiklerde de denk geliyorum epey kullanan varmış cidden

Kızlar anne çantası olarak bundan var bende iş görmez mi ? Bi ara almıştık bebek hevesi ile, lacivert olanından almıştık kıza da erkeğe de gider diye. Sizin paylaşttıklarınızı görünce acaba başka bi tane mi alsam diyorum, fiyatlar da malum. Gerek var mı sizce ? Böyşe bi tanıtım videosu da buldum. Çok uyguna almıştık bizde

Eklentiler

• Screenshot_20220720-010840_YouTube.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 32
Öyle tabiki şükür halimize Evet çevremde ki hamilelerin çoğu kullanıyor, burda topiklerde de denk geliyorum epey kullanan varmış cidden
Sen sıkma o canını, bugünlerde geçecek meleklerimizi kucağımıza alınca hiç biri aklımızda kalmayacak inşallah, sağlıkla doğsunlar da

Yalnız benim bacakta biraz beze yaptı gibi oldu, kolonyalı pamuk mu koysam, sanki ebe öyşe bişey demişti gibi. Sende oldu mu ? Hem morluk hem beze oldu bende

Elinde varken ne gerek var canım yenisini almaya, bunu kullan hem heves edip almışsın kullanınca bakarsın rahatmı işini görüyormu yeterlimi sana diye, duruma göre alırsın yenisini istersen. Zaten eksikler hiç bitmiyor herşey ateş pahası

Yalnız benim bacakta biraz beze yaptı gibi oldu, kolonyalı pamuk mu koysam, sanki ebe öyşe bişey demişti gibi. Sende oldu mu ? Hem morluk hem beze oldu bende
Ben bacağı beceremedim üç gün yaptım üçüde mosmor ve beze gibi oldu. Bir ay olacak neredeyse hala geçmedi şişlik Kolonya bilmiyorum ama ovmadan iğne noktasına baskı yapınca şişlik olmuyormuş sanırım.

Yok ovalamıyorum da pamuğu koyuyorum sadece. Neyse umarım geçwr bikaç güne

Merhaba, yeni gördüm bu mesajı. Önce ki hamileligimde gitmiştim ona,şifa hastanesi vardı,oradaydı o zamanlar. Ben memnun kalmıştım, ilgilidir. Yine ayrıntılı ya gidecektim ona.sehirdisindayim diye gidemedim. Çok geçmiş olsun

Ee hadi çok şükür tertemiz sonuçlar diliyorum sana simdiden doğal yolla şekeri sokacak kanına şekeri cakalllll Ay yuzduj yüzdük kuyruğunda miyiz ne bundaj sonra nts Ler kalıyor sadece resmen dbdjdjd
Gözümüzün bebeği 2.doz tetanoz var

Gittim dün seke seke portakal buldum groseriden bizim migroslarda yokkayinvalidem reçel yolluyordu yemiyoruz diye verme dedim .
Çilek reçeli almak zorunda kaldım. Umarım yerim yemezsemde Maden suyuna karıştırıp içeceğim Buda bana biraz saçma geldi napim el mahkum .Umarım dediğin gibi hayırlısıyla güzel sonuçlanır

Cuma gideceğim sağlık ocagiyla çok yüz göz oldum özlesinler

Benim de 2 saat sürdü 40 dakika yürüyüş yaptım çıkıp tekrar geldim tekrar ofis içinde duyurdum pozisyon Uygun olmadığı için biraz uzun sürdü çok şükür bir sıkıntı çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…