Hepsi hallolacak nasipse valla o şekerli iğrenç anlamsız suyu icmektense bir kavanoz çilek reçelini yerdim ben yaGözümüzün bebeği 2.doz tetanoz var
Gittim dün seke seke portakal buldum groseriden bizim migroslarda yokkayinvalidem reçel yolluyordu yemiyoruz diye verme dedim .
Çilek reçeli almak zorunda kaldım. Umarım yerim yemezsemde Maden suyuna karıştırıp içeceğimBuda bana biraz saçma geldi napim el mahkum .Umarım dediğin gibi hayırlısıyla güzel sonuçlanır
Cuma gideceğim sağlık ocagiyla çok yüz göz oldum özlesinler
Ah kalbim hemen yağlanmaya gidiyorum byBenimkilerde bugün gelecek eşim catlamiyorum diye kar ettik zannediyordu meğerse bu aydan sonra çatlamaya başlıyormuşuz
Saat 6 da başlanır mi ya en erken sekiz buçuk değil mi onun başlama saatiKızlarcım günaydın. Evimizin karşısında inşaat var 6 da başlıyorlar maşallah sıcak oluyormuş diye. Gergin uyandık bugün küçük tosbaağamla
Günaydın tilki uykusu gibi oldu sanırım uykularimiz kizceler bende çok saçma sebeplerle uyanmaya başladım bu saatlerde hassaslastik heptenGünaydın herkese. bizim de komşu da horoz var maalesef erkenden uyanmak zorunda kalıyorum. Çıldıracam artık.
bziimde sokakta yol calismasi var sabahin korunde basliyorlaeKızlarcım günaydın. Evimizin karşısında inşaat var 6 da başlıyorlar maşallah sıcak oluyormuş diye. Gergin uyandık bugün küçük tosbaağamla
Yok 3 başlıklı titreşimli masaj aleti almıştım ama o ahşap olanı da çok merak ediyorum işe yarıyor mu acaba?Uzun vadeli yapsak gercekten işe yarıyormuş. Ölü deride olmuyormuş.Masaj aleti dediğin ahşap marle markami.
Pazartesi-salı üst üste gittim kuzu mimlenmimHepsi hallolacak nasipse valla o şekerli iğrenç anlamsız suyu icmektense bir kavanoz çilek reçelini yerdim ben yaçıkmayacak bişey Allah'ın izniyle sağlık ocagindakiler kırmızı halı serer yoluna bak kaç gün gitmedin sonuçta
Hayırlısıyla küçülmüş hatta hiçbirşey çıkmayacak. Güzel haberlerini bekliyoruzHanımlar günaydın bugün 4 te ikinci detaylı ultrasonum var. Bana dua eder misiniz? bebişimin beyin ön ventrikülleri belirgindi küçülmüş mu diye takip edecek doktor. İnşallah normale dönmüştür
Şimdi at kılı fırçası kuru olan ya bu ahşap olanda yağ sürüp aynı hareketler yapılıyormuş.Yok 3 başlıklı titreşimli masaj aleti almıştım ama o ahşap olanı da çok merak ediyorum işe yarıyor mu acaba?
Dualarım seninle hayırlı haberlerle gel inşallahHanımlar günaydın bugün 4 te ikinci detaylı ultrasonum var. Bana dua eder misiniz? bebişimin beyin ön ventrikülleri belirgindi küçülmüş mu diye takip edecek doktor. İnşallah normale dönmüştür
Ne güzel bir sabah ne güzel bir rüya gerçeği daha güzel olacakkızlar günaydın rüyamda erken doğum yapıyordum . Hemen gelip size yazıyorum hala net hatırlıyorum 2 Haziran 1700 kg başak burcu oldu oğlum yazıyorumBebek o kadar güzeldi ki benim olmayacak kadar güzel emziriyorum göğsümden süt falan geliyor kucağıma alıyorum çok güzel bir şeydi insan rüyada bile bu kadar mutlu oluyorsa gerçeğini hayal edemiyorummm
inşallah çok güzeldi gerçekten çok mutluyum o yüzdenNe güzel bir sabah ne güzel bir rüya gerçeği daha güzel olacak
Yüzüme sürmediğim güneş kremleriminide bacağımda değerlendireceğim bende gelişme var israfa hayırAh kalbim hemen yağlanmaya gidiyorum by
Canım elinde varsa bunu kullan bence eskirse bir şey olursa yeni alırsın bence şimdiden yeni bir tane alma bu da iş görür benceKızlar anne çantası olarak bundan var bende iş görmez mi ? Bi ara almıştık bebek hevesi ile, lacivert olanından almıştık kıza da erkeğe de gider diye. Sizin paylaşttıklarınızı görünce acaba başka bi tane mi alsam diyorum, fiyatlar da malum. Gerek var mı sizce ? Böyşe bi tanıtım videosu da buldum. Çok uyguna almıştık bizde
Bacağın da mı beyaz kalsınYüzüme sürmediğim güneş kremleriminide bacağımda değerlendireceğim bende gelişme var israfa hayır
Teşekkür ederim çok araştırdım riskli bi durum var diye Metin ingeç varmış onu da çok tavsiye ettiler Bugün bi karar verip randevu oluşturmam lazım .. Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsınMerhaba, yeni gördüm bu mesajı. Önce ki hamileligimde gitmiştim ona,şifa hastanesi vardı,oradaydı o zamanlar. Ben memnun kalmıştım, ilgilidir. Yine ayrıntılı ya gidecektim ona.sehirdisindayim diye gidemedim. Çok geçmiş olsun
Di mi canım ya boşa masraf yapmayayım, zaten izne çıkacağım gereksiz para harcamaktan kaçınıyorum. o paraya başka ihtiyacımı alırım.Canım elinde varsa bunu kullan bence eskirse bir şey olursa yeni alırsın bence şimdiden yeni bir tane alma bu da iş görür bence
Benim hiç bilgim yok da doktor ne dedi sana plasenta için.Günaydın kızlardevletin ücretsiz gebe okulları oluyormuş. Ben de 1 ay raporluyum bu süreçte varsa katılmak istiyorum ama hiç bilgim yok nerden nasıl başvurulur. Bilgisi olan var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?