2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hepsi hallolacak nasipse valla o şekerli iğrenç anlamsız suyu icmektense bir kavanoz çilek reçelini yerdim ben ya çıkmayacak bişey Allah'ın izniyle sağlık ocagindakiler kırmızı halı serer yoluna bak kaç gün gitmedin sonuçta

Kızlarcım günaydın. Evimizin karşısında inşaat var 6 da başlıyorlar maşallah sıcak oluyormuş diye. Gergin uyandık bugün küçük tosbaağamla
Saat 6 da başlanır mi ya en erken sekiz buçuk değil mi onun başlama saati bütün yaz böyle giderse şikayet et gitsin altı da başlanır mi ya etrafta bebek olur,hasta olur.cidden sinir bozucu
Günaydın herkese. bizim de komşu da horoz var maalesef erkenden uyanmak zorunda kalıyorum. Çıldıracam artık.
Günaydın tilki uykusu gibi oldu sanırım uykularimiz kizceler bende çok saçma sebeplerle uyanmaya başladım bu saatlerde hassaslastik hepten

Pazartesi-salı üst üste gittim kuzu mimlenmim Dogurduktan sonra beni kimse orada tutamaz .Sağlık Ocağı yok sanki

Hanımlar günaydın bugün 4 te ikinci detaylı ultrasonum var. Bana dua eder misiniz? bebişimin beyin ön ventrikülleri belirgindi küçülmüş mu diye takip edecek doktor. İnşallah normale dönmüştür
Hayırlısıyla küçülmüş hatta hiçbirşey çıkmayacak. Güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar günaydın rüyamda erken doğum yapıyordum . Hemen gelip size yazıyorum hala net hatırlıyorum 2 Haziran 1700 kg başak burcu oldu oğlum yazıyorum Bebek o kadar güzeldi ki benim olmayacak kadar güzel emziriyorum göğsümden süt falan geliyor kucağıma alıyorum çok güzel bir şeydi insan rüyada bile bu kadar mutlu oluyorsa gerçeğini hayal edemiyorummm

Yok 3 başlıklı titreşimli masaj aleti almıştım ama o ahşap olanı da çok merak ediyorum işe yarıyor mu acaba?
Şimdi at kılı fırçası kuru olan ya bu ahşap olanda yağ sürüp aynı hareketler yapılıyormuş.
Şöyle olabilir. Duş öncesi kuru fırçalamamızı yaparız. Duş sonrası da yağlarımızı sürüp ahşap masaj aletiyle tamamlarız. Güzel bir bakım olur diye düşünüyorum. Açıkçası at kılı fırçam var kılcal damarlarımda var kılcal damarlı ve varisli bacaklara önermiyorlar arttırıyor diyor bende orta sertlikte masaj yapmayı düşünüyorum.

Hanımlar günaydın bugün 4 te ikinci detaylı ultrasonum var. Bana dua eder misiniz? bebişimin beyin ön ventrikülleri belirgindi küçülmüş mu diye takip edecek doktor. İnşallah normale dönmüştür
Dualarım seninle hayırlı haberlerle gel inşallah

Ne güzel bir sabah ne güzel bir rüya gerçeği daha güzel olacak

Canım elinde varsa bunu kullan bence eskirse bir şey olursa yeni alırsın bence şimdiden yeni bir tane alma bu da iş görür bence

Teşekkür ederim çok araştırdım riskli bi durum var diye Metin ingeç varmış onu da çok tavsiye ettiler Bugün bi karar verip randevu oluşturmam lazım .. Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın

Canım elinde varsa bunu kullan bence eskirse bir şey olursa yeni alırsın bence şimdiden yeni bir tane alma bu da iş görür bence
Di mi canım ya boşa masraf yapmayayım, zaten izne çıkacağım gereksiz para harcamaktan kaçınıyorum. o paraya başka ihtiyacımı alırım.

Günaydın kızlar devletin ücretsiz gebe okulları oluyormuş. Ben de 1 ay raporluyum bu süreçte varsa katılmak istiyorum ama hiç bilgim yok nerden nasıl başvurulur. Bilgisi olan var mıdır acaba?

Günaydın kızlar devletin ücretsiz gebe okulları oluyormuş. Ben de 1 ay raporluyum bu süreçte varsa katılmak istiyorum ama hiç bilgim yok nerden nasıl başvurulur. Bilgisi olan var mıdır acaba?
Benim hiç bilgim yok da doktor ne dedi sana plasenta için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…