2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar amazondan neler alıyorsunuz ? Müslin bezi falan normal mağazadan alayım diyorum gözüm göre göre alırım. Son 1 yılda internet s
atışlarına olan güvenim çok azaldı. Bikdiğim kalite haricinde yaklaşmıyorum. Amazon da da baktım bişeylere ama ciddi bi indirim göremedim. Şimdi şöyle aldıklarımdan aklıma geleni yazayım eksik ne alabilirm acaba emzik avent,
biberon avent,
Emzirme yastığı e bebekten
2 paket alt açma örtüsü ( kullan at aldım, hijyen açısından emin olmadığım için diğerlerinden almayı düşünmüyorum şimdilik ama bakalım)
1 ve 2 numara sleepy bio natural bezler
Emzik askısı( 1 tane daha alacağım bundan)
Burun aspiratörü
Gümüş kapak
Göğüs pedi
Biberon temizleme fırçaları
Tırnak seti
Tarak
Bebek arabası
Beşik( henüz almadık, biz beğeneceğiz eşimin ailesi hediye alacak)

Aklıma gelenler bunlar. Bolca çıtçıtlı zıbın, uzun kollu atletler pijamalar alacağım. Ateşölçer, nemlendirici aklıma gelenler. Bunlarında fiyatı farkediyor iyi araştırıp kampanya denk getirip alacağım.
Emzirme örtüsü, şampuan, pişik kremi gibi şeyler kaldı. Tariihi geçmesin diye eylülden sonra alacağım. Lanolin li şeyleri düşünmüyorum koyun yününden mi ne öyle bişeyden üretiliyormuş kimyasal yani. Alternatif arıyorum. Bu konuda tavsiyelere açığım

Bacağın da mı beyaz kalsın sen çatlak kremlerini sürüuyorsun dimi aksatma sakin
Daha bugün gelirse başlayacağım. Eczaneye gidiyor şuan eş kişisi bakimsizliktan kurudum ruhumada iyi gelir .Benim poncik güneş kremim 500 civarı olmuş ilk şoku ben atlattım eş kişisine demedim domates kıvamında gelir telefonuda sessize aldım duymadım görmedim bilmiyorum

Günaydın kızlar devletin ücretsiz gebe okulları oluyormuş. Ben de 1 ay raporluyum bu süreçte varsa katılmak istiyorum ama hiç bilgim yok nerden nasıl başvurulur. Bilgisi olan var mıdır acaba?
Canım yaşadığın yerde şehir hastanesi veya devlet hastanesi varsa oralara başvurman lazım. Oralarda vardır mutlaka. Olmadı sağlık müdürlüğünü ara, onlar bilgi veriyor

Beşik aldinmi ben buna karar verdim

Eklentiler

• Screenshot_20220616-192016_Trendyol.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 43
Canım portakal suyu mu lazım, starbucks mıdır nedir kahveci var ya onlar eve kadar getiriyor bizim burada bi bak istersen kocaman bardakları sıcakta dolaşma

Ekleme : arkadaşımla konuştum uyku arkadaşını, ne gerek var telefonda uygulaması var beyaz gürültünün boşa masraf yapma dedi. Ayıcığı var zaten o paraya kitap falan alırım diye düşündüm ne dersiniz

Şunun tatlılığına bak almak istemeyenin bile alası geliyor yinede sen bilirsin bende henüz almadım .Bebek arabası beşiği alınca bunuda alacağım

Eklentiler

• Screenshot_20220610-211013_Trendyol.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 51
Di mi canım ya boşa masraf yapmayayım, zaten izne çıkacağım gereksiz para harcamaktan kaçınıyorum. o paraya başka ihtiyacımı alırım.
bende çanta olmadığı için aldım olsaydı almazdım bizim bebitolar zaten kış bebesi çok fazla gezemeyeceğiz de çokta mühim değil her şey zamlanıyor diye gereksiz şeyleri alıp israf etmeye gerek yok diye düşünüyorumm

ben dolabı olsaydı çoktan yapardım 30 dan sonra ister istemez ağırlaşcağız

Dün aldım canım portakal buldum .Tokluk kanı vermeden önce içeceğim. Neyseki artık hormonlu meyvede bulunuyor
İyi canım sevindim hamileliğin ilk aylarında bende portakal suyuna kafayı takmıştım. Her yere de güvenemiyorum hemen de içesim geliyordu. O kahveciyi keşfettiydik işyerinde falan oradan sipariş veriyordum

Şunun tatlılığına bak almak istemeyenin bile alası geliyor yinede sen bilirsin bende henüz almadım .Bebek arabası beşiği alınca bunuda alacağım
Çok tatlışşş ama ayıcık var evimizde unutmazsam resmini atarım sana, tek farkı ses çıkarmıyor bendeki. o paraya bikaç ayıcık bebek falan alırım diye düşünüyorum. Ama sessiz olur. Eşimle aslında çok beğendik uyku arkadaşını ama fiyatı düşündürüyor beni. Gereksiz ne varsa uzak duruyorum. Böyle 10 parça elesem 2 binden fazla tutar. İzne çıkacağım doğumdan sonra, borçlarımı bitirmek zorundayım ki aklımda kalmasın sonra. Sağolsun eşim öder tüm borçlarımı, para sıkıntımız olmaz ama önümü görmek isterim. Yarın neyin ne olacağı belirsiz riske gerek yok. Eşime de diyeyim bakalım o ne diyecek

Doğru canım, zaten havalar da soğuk olacak yalıtıma gerek yok hem evde oturacağım en fazla anneme giderim o da 15 dk uzak bize özel araçla. Bide doktora falan kontrole gidersek o zaman lazım olur.

Ben de ikeadan sifonyer aldım içine de organizerler aldım çok tatlı oldu şimdilik poşetlerle koydum aldıklarımi ama sabırsızlanıyorum minik kıyafetleri koymak için ben izne çıkar çıkmaz ilk boşluğumda o işle uğraşacağım şimdi erken diye düşünüyorum ama arkadaşım da 24 den sonra cantan hazır olsun her ihtimale karşı diyor daha erken de yapabilirim emin değilim

Ne iğnesidir o? Konuyu kaçırmışım

Kızlarcım günaydın. Evimizin karşısında inşaat var 6 da başlıyorlar maşallah sıcak oluyormuş diye. Gergin uyandık bugün küçük tosbaağamla
Ayyyy. Biz de komsu mutfagini yeniliyordu, matkap sesi beni cok irrite eder ve bu nedenle 1 hafta saclarim dimdikti.
Simdi benim banyonun kuvetini kaldirtip (yuksek girip cikmak icin) normal dumduz bir dus formatina sokacagiz. Evde insaata nasil tahammul ederim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…