- 19 Ağustos 2021
- 1.869
- 2.404
- 83
Bugun guzel haberlerinizi alacagiz insallah. Simdiden kolay gelsin.Hanımlar günaydın bugün 4 te ikinci detaylı ultrasonum var. Bana dua eder misiniz? bebişimin beyin ön ventrikülleri belirgindi küçülmüş mu diye takip edecek doktor. İnşallah normale dönmüştür
O modelede bakim tatlımBen bunun madre modelini aldım biz beğendik canım bu marka güzel zaten
Çok şekerliymiş suyu kendini yemek posa açısından daha iyiymiş kuzum .İyi canım sevindim hamileliğin ilk aylarında bende portakal suyuna kafayı takmıştım. Her yere de güvenemiyorum hemen de içesim geliyordu. O kahveciyi keşfettiydik işyerinde falan oradan sipariş veriyordum
Ben beşik bebek arabası oyuncak kitap konusunda netimdir birde kişisel bakımÇok tatlışşş ama ayıcık var evimizde unutmazsam resmini atarım sana, tek farkı ses çıkarmıyor bendeki.o paraya bikaç ayıcık bebek falan alırım diye düşünüyorum. Ama sessiz olur. Eşimle aslında çok beğendik uyku arkadaşını ama fiyatı düşündürüyor beni. Gereksiz ne varsa uzak duruyorum. Böyle 10 parça elesem 2 binden fazla tutar. İzne çıkacağım doğumdan sonra, borçlarımı bitirmek zorundayım ki aklımda kalmasın sonra. Sağolsun eşim öder tüm borçlarımı, para sıkıntımız olmaz ama önümü görmek isterim. Yarın neyin ne olacağı belirsiz riske gerek yok. Eşime de diyeyim bakalım o ne diyecek
Oha 500 ne kızDaha bugün gelirse başlayacağım. Eczaneye gidiyor şuan eş kişisibakimsizliktan kurudum ruhumada iyi gelir .Benim poncik güneş kremim 500 civarı olmuş ilk şoku ben atlattım eş kişisine demedim domates kıvamında gelir telefonuda sessize aldım duymadım görmedim bilmiyorum
Babayla karar verdiğim tek şeyin çocuk yapmak olduğunu farkına varmam pekiBen beşik bebek arabası oyuncak kitap konusunda netimdir birde kişisel bakımhalısı perdesi lambası mobilyası kıyafetleri babayla karar vereceğiz.
Benim de aynı sorunum var her şeyi incik cincik araştırıp alıyorum eşime aldıktan sonra söylüyorumBabayla karar verdiğim tek şeyin çocuk yapmak olduğunu farkına varmam pekialacağı şeye güvenemem ya benim bir ön araştırma yapıp eleyip sonra ona seçenek sunmam lazım
Canım sağlıklı haberini almak nasip olsunHanımlar günaydın bugün 4 te ikinci detaylı ultrasonum var. Bana dua eder misiniz? bebişimin beyin ön ventrikülleri belirgindi küçülmüş mu diye takip edecek doktor. İnşallah normale dönmüştür
Benim ki de ne almak istesem ne gerek var diyorBabayla karar verdiğim tek şeyin çocuk yapmak olduğunu farkına varmam pekialacağı şeye güvenemem ya benim bir ön araştırma yapıp eleyip sonra ona seçenek sunmam lazım
Bence bekle derim. Yine yoz olacakKızlar bir de biz şu an için ikeadan şifonyer aldık yerimiz yok diye. Şimdiden eşyalarını yıkayıp yerleştirsem çok mu erken olurçünkü hepsi paketleri ile darmadağınık duruyor toplanmış olur dedim hem
Babayla karar verdiğim tek şeyin çocuk yapmak olduğunu farkına varmam pekialacağı şeye güvenemem ya benim bir ön araştırma yapıp eleyip sonra ona seçenek sunmam lazım
Aynı ben. Çeyiz sürecinde sen halletmiştin zaten yine halledersin sen en uygunu zaten buluyorsun diyorBenim de aynı sorunum var her şeyi incik cincik araştırıp alıyorum eşime aldıktan sonra söylüyorumsağolsun ne kadar diye sormuyor bile. O da daha vaktimiz var diye hiç bir şeyi dert etmiyor ben daha çok geriliyorum
Güldüm ama baya ben bu anlattığın. Hala hangi yatağı kullanacağımızı anlamadı mesela bende artık ne anladıysa hıhııı diyorum dermanım yok anlatmaya. Aslında baya zeki de bir adam falan ama demek olmadı mı olmuyorBabayla karar verdiğim tek şeyin çocuk yapmak olduğunu farkına varmam pekialacağı şeye güvenemem ya benim bir ön araştırma yapıp eleyip sonra ona seçenek sunmam lazım
Kendi konfor ve oğlumun konfor alanı için yürek yiyip almışmıyımdırOha 500 ne kızmuadilini bulma vaktin gelmiş
Onlara bu güveni vermese miydik bilemedimAynı ben. Çeyiz sürecinde sen halletmiştin zaten yine halledersin sen en uygunu zaten buluyorsun diyor
Ben uçuk kaçık bulsamda o her zaman benim istediğimi aldığı için oğlu içinde bana yaptığından daha fazlasını yapacağını baz alarak bu yoldayımBabayla karar verdiğim tek şeyin çocuk yapmak olduğunu farkına varmam pekialacağı şeye güvenemem ya benim bir ön araştırma yapıp eleyip sonra ona seçenek sunmam lazım
İçime oturur. Benimki daha çok kazık yer birde. En pahalı en iyi ona göreOnlara bu güveni vermese miydik bilemedimbir kere kazık yiyelim bari korksunlar
Sakin ol ve yavaşça trendyolu kapatKendi konfor ve oğlumun konfor alanı için yürek yiyip almışmıyımdır(cebelleşiyor)
Hem kendin hem bebek sallanıyor eşitlik sabit fiyatı kalp krizi geçirtir
Benimkinin de pahalı anlayışı yok mantıksız bir şeye 10 lirasını bile vermez ama bir şey mantıklı gelsin milyarlari verir.İçime oturur. Benimki daha çok kazık yer birde. En pahalı en iyi ona göre
İşte bende hiç yok ya 2si 1 arada pek şirin parası cazip değil aklımı kandırmaya çalışıyorumSakin ol ve yavaşça trendyolu kapat6 binlik bir ürün değil bence o paraya bebişe neler neler alınır. Bizde TV koltuğu var odasına geçince onu beşiğin yanına koyacağım bu ihtiyacı öyle gidereceğim. Sen de öyle bişey alabilirsin
Bu ben o doğrudanda asla vazgeçmemBenimkinin de pahalı anlayışı yok mantıksız bir şeye 10 lirasını bile vermez ama bir şey mantıklı gelsin milyarlari verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?