2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İyi canım sevindim hamileliğin ilk aylarında bende portakal suyuna kafayı takmıştım. Her yere de güvenemiyorum hemen de içesim geliyordu. O kahveciyi keşfettiydik işyerinde falan oradan sipariş veriyordum
Çok şekerliymiş suyu kendini yemek posa açısından daha iyiymiş kuzum .
Daha acıktırıyormuş suyu

Ben beşik bebek arabası oyuncak kitap konusunda netimdir birde kişisel bakım halısı perdesi lambası mobilyası kıyafetleri babayla karar vereceğiz.

Oha 500 ne kız muadilini bulma vaktin gelmiş

Ben beşik bebek arabası oyuncak kitap konusunda netimdir birde kişisel bakım halısı perdesi lambası mobilyası kıyafetleri babayla karar vereceğiz.
Babayla karar verdiğim tek şeyin çocuk yapmak olduğunu farkına varmam peki alacağı şeye güvenemem ya benim bir ön araştırma yapıp eleyip sonra ona seçenek sunmam lazım

Babayla karar verdiğim tek şeyin çocuk yapmak olduğunu farkına varmam peki alacağı şeye güvenemem ya benim bir ön araştırma yapıp eleyip sonra ona seçenek sunmam lazım
Benim de aynı sorunum var her şeyi incik cincik araştırıp alıyorum eşime aldıktan sonra söylüyorum sağolsun ne kadar diye sormuyor bile. O da daha vaktimiz var diye hiç bir şeyi dert etmiyor ben daha çok geriliyorum

Hanımlar günaydın bugün 4 te ikinci detaylı ultrasonum var. Bana dua eder misiniz? bebişimin beyin ön ventrikülleri belirgindi küçülmüş mu diye takip edecek doktor. İnşallah normale dönmüştür
Canım sağlıklı haberini almak nasip olsun Umarım korkulacak bi durum yoktur dualarımız seninle ve bebişinle

Bence bekle derim. Yine yoz olacak

Aynı ben. Çeyiz sürecinde sen halletmiştin zaten yine halledersin sen en uygunu zaten buluyorsun diyor

Güldüm ama baya ben bu anlattığın. Hala hangi yatağı kullanacağımızı anlamadı mesela bende artık ne anladıysa hıhııı diyorum dermanım yok anlatmaya. Aslında baya zeki de bir adam falan ama demek olmadı mı olmuyor

Oha 500 ne kız muadilini bulma vaktin gelmiş
Kendi konfor ve oğlumun konfor alanı için yürek yiyip almışmıyımdır (cebelleşiyor)
Hem kendin hem bebek sallanıyor eşitlik sabit fiyatı kalp krizi geçirtir

Eklentiler

• Screenshot_20220720-113056_Trendyol.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20220720-113109_Trendyol.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 62
Ben uçuk kaçık bulsamda o her zaman benim istediğimi aldığı için oğlu içinde bana yaptığından daha fazlasını yapacağını baz alarak bu yoldayım ama hem oğlunu hem beni nasıl idare eder onu kendi düşünsün

Kendi konfor ve oğlumun konfor alanı için yürek yiyip almışmıyımdır (cebelleşiyor)
Hem kendin hem bebek sallanıyor eşitlik sabit fiyatı kalp krizi geçirtir
Sakin ol ve yavaşça trendyolu kapat 6 binlik bir ürün değil bence o paraya bebişe neler neler alınır. Bizde TV koltuğu var odasına geçince onu beşiğin yanına koyacağım bu ihtiyacı öyle gidereceğim. Sen de öyle bişey alabilirsin

İşte bende hiç yok ya 2si 1 arada pek şirin parası cazip değil aklımı kandırmaya çalışıyorum
Sonra o yatağı ben napim dimi yumoş yumoşta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…