Muadili yok kuzum benim yuz hassas rozali kıpkırmızı domates gibi egerki bu minik ama etkili güneş kremini surmezsem kahverengi lekeler yapışır kalır. Doğum sonrası cilt bariyerini güçlendirmek için bakıma gideceğim .O zaman bundan kurtulabilirim. Çünkü ne sürsem yüzüm yanıyor.Oha 500 ne kızmuadilini bulma vaktin gelmiş
Sen idare edilmezsin beybi altı bin küsur o ney kız attığın kaç ay kullanacak zatenBen uçuk kaçık bulsamda o her zaman benim istediğimi aldığı için oğlu içinde bana yaptığından daha fazlasını yapacağını baz alarak bu yoldayımama hem oğlunu hem beni nasıl idare eder onu kendi düşünsün
Canım ben dün sağlık ocağına gittim kan vermek için şeker yüklemesini de sordum yapmıyoruz dediler ama uygulamalar ilden ile değişiyor inş senin aile hekimliği yapıyordurAynen bende öyle düşünüyorum
Sağlık ocağım yapıyorsa oraya giderim diye düşünüyorum
Erkeklern bu genisigi ne gıcık bişey yaBenim de aynı sorunum var her şeyi incik cincik araştırıp alıyorum eşime aldıktan sonra söylüyorumsağolsun ne kadar diye sormuyor bile. O da daha vaktimiz var diye hiç bir şeyi dert etmiyor ben daha çok geriliyorum
Ay inşallah düzelir cildin Solante nin cok hassas ciltler için olanı var hiç değilse uygun fiyat seninkine göre bir ara dene istersenMuadili yok kuzum benim yuz hassas rozali kıpkırmızı domates gibi egerki bu minik ama etkili güneş kremini surmezsem kahverengi lekeler yapışır kalır. Doğum sonrası cilt bariyerini güçlendirmek için bakıma gideceğim .O zaman bundan kurtulabilirim. Çünkü ne sürsem yüzüm yanıyor.
İnşallah yaparlarCanım ben dün sağlık ocağına gittim kan vermek için şeker yüklemesini de sordum yapmıyoruz dediler ama uygulamalar ilden ile değişiyor inş senin aile hekimliği yapıyordur
Benimki de oyle. Ara ara sessiz acaba nedir diye sorguluyorum, ara ara fir fir fir durmuyor. Bence endiselenecek birsey yok, bebisi rahatsiz etmekten ziyade saglik ocaginda suaralar Covid'li olup giden var ise birseyler kapmanizdan endiselenirim.Kızlar merhaba, bebeğim dün çok hareketliydi ama bugün biraz nazlı. Dün akşam 1 saat kadar yürüdük eşimle biraz da.açtım. acaba o mu etkilemiştir ? Bide izin sonu uyku düzensizliği var 2 3 gündür geç uyuyorum, biraz uykum var yorgun gibiyim. Bunlar bebişi etkiler değil mi ? Hareketi oldu sabah biraz ama dünkü gibi değil. Dün çok mutlu olmuştum. Şimdi tatlı yiyeceğim belki biraz hareketlenir. Sağlık ocağına gidip kalbini mi dinlesem dedim ama boş yere rahatsız etmeyeyim kuzumu diye düşündüm
Aynı bizimkiBenim ki de ne almak istesem ne gerek var diyor
Al bendende o kadarİçime oturur. Benimki daha çok kazık yer birde. En pahalı en iyi ona göre
Bu haftalarda bir gün hareketli bir gün hareketsiz olması çok normalmiş sakın telaş yapmayın diyorlar hatta, merak etme annesi miniğim iyidir dinleniyordurKızlar merhaba, bebeğim dün çok hareketliydi ama bugün biraz nazlı. Dün akşam 1 saat kadar yürüdük eşimle biraz da.açtım. acaba o mu etkilemiştir ? Bide izin sonu uyku düzensizliği var 2 3 gündür geç uyuyorum, biraz uykum var yorgun gibiyim. Bunlar bebişi etkiler değil mi ? Hareketi oldu sabah biraz ama dünkü gibi değil. Dün çok mutlu olmuştum. Şimdi tatlı yiyeceğim belki biraz hareketlenir. Sağlık ocağına gidip kalbini mi dinlesem dedim ama boş yere rahatsız etmeyeyim kuzumu diye düşündüm
Bende salıncak koltuktan var sallana sallana uyuruz bebitomla artıkSen idare edilmezsin beybi altı bin küsur o ney kız attığın kaç ay kullanacak zatenvalla helal olsun kimse de çıkıp asko sen hayırdır demiyor bunlarla isin bitince bir de bunlardan kurtulması var
Çocuk hemen büyüyecek hareketlenecek maksimum 5 ay kullanırsınİşte bende hiç yok ya 2si 1 arada pek şirin parası cazip değil aklımı kandırmaya çalışıyorum
Sonra o yatağı ben napim dimiyumoş yumoşta
Yer bulamamak adına sistem dışıSen idare edilmezsin beybi altı bin küsur o ney kız attığın kaç ay kullanacak zatenvalla helal olsun kimse de çıkıp asko sen hayırdır demiyor bunlarla isin bitince bir de bunlardan kurtulması var
Benim anladığım kadarıyla her muayenede alttan bakacak benim durumdan ötürü dikişleri kontrol etmesi şart. Ha benim hocam kadın ama benim için bir fark yok o konuda. Tabi alttan muayeneye hiç bayılmıyorumEvet. Doktor alttan muayene etmem gerekir dediği anda çok geriliyorum. Nasıl doğum yapıcaz biz yiaaaao acıyla bi anda bitsin diye sanırım kim görürse gördün olacak
Sallanan koltuk kullanışlı ve bunun gibi sade model alırsan kullanırsın emzirme dönemi bittikten sonra başka şekilde de hatta o odasında oyun oynarken bile yanında rahat rahat oturman için güzel ama bu model çok hantal ve kullanışsız. Bebek bir yerden sonra doğrulmayı öğreniyor ve o yüzden orada durmaz ve düşebilir. Sen sadece sallanan koltuk al yanındaki olmasa da olur sonrasında sana yük kalır ama tekli her daim kullanılır dediğim gibiKendi konfor ve oğlumun konfor alanı için yürek yiyip almışmıyımdır(cebelleşiyor)
Hem kendin hem bebek sallanıyor eşitlik sabit fiyatı kalp krizi geçirtir
Kumbarasina atmaya karar verdim .Çocuk hemen büyüyecek hareketlenecek maksimum 5 ay kullanırsın
Park yatak alacagim kuzum .Katlanabilir olandan .Kumbarasina attım .Çılgınlık yapmadım içimde kaldıSallanan koltuk kullanışlı ve bunun gibi sade model alırsan kullanırsın emzirme dönemi bittikten sonra başka şekilde de hatta o odasında oyun oynarken bile yanında rahat rahat oturman için güzel ama bu model çok hantal ve kullanışsız. Bebek bir yerden sonra doğrulmayı öğreniyor ve o yüzden orada durmaz ve düşebilir. Sen sadece sallanan koltuk al yanındaki olmasa da olur sonrasında sana yük kalır ama tekli her daim kullanılır dediğim gibi
Benimde aynı ne demiştik kuzum 1 gün hareketli 1 gün hareketsiz normal çok takılmaKızlar merhaba, bebeğim dün çok hareketliydi ama bugün biraz nazlı. Dün akşam 1 saat kadar yürüdük eşimle biraz da.açtım. acaba o mu etkilemiştir ? Bide izin sonu uyku düzensizliği var 2 3 gündür geç uyuyorum, biraz uykum var yorgun gibiyim. Bunlar bebişi etkiler değil mi ? Hareketi oldu sabah biraz ama dünkü gibi değil. Dün çok mutlu olmuştum. Şimdi tatlı yiyeceğim belki biraz hareketlenir. Sağlık ocağına gidip kalbini mi dinlesem dedim ama boş yere rahatsız etmeyeyim kuzumu diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?