En mantıklısı canım. Odası varsa odasına başka model yine bakabilirsin. Çok tatlı duruyor ama büyük çılgınlık olurduPark yatak alacagim kuzum .Katlanabilir olandan .Kumbarasina attım .Çılgınlık yapmadım içimde kaldı
4 te gidecem çok heyecanlıyımKumbarasina atmaya karar verdim .
Gittinmi doktora .
aynısı kuzum benim bildiğim başka yokCanım hangi grup o bebeğimize ne almalıyız ne almamalıyız mı başka mı
Var odası tatlım. Dışı içi yapılacak onun için hemencecik alamiyo eşya son 2 ayı bekliyorum. Minimal ürünler bakimEn mantıklısı canım. Odası varsa odasına başka model yine bakabilirsin. Çok tatlı duruyor ama büyük çılgınlık olurdu
Bizleri haberdar etmeyi unutma4 te gidecem çok heyecanlıyımbakalım bizim tospik kaç gram olmuş
GroseriGözümüzün bebeği 2.doz tetanoz var
Gittim dün seke seke portakal buldum groseriden bizim migroslarda yokkayinvalidem reçel yolluyordu yemiyoruz diye verme dedim .
Çilek reçeli almak zorunda kaldım. Umarım yerim yemezsemde Maden suyuna karıştırıp içeceğimBuda bana biraz saçma geldi napim el mahkum .Umarım dediğin gibi hayırlısıyla güzel sonuçlanır
Cuma gideceğim sağlık ocagiyla çok yüz göz oldum özlesinler
Aynen öyle maalesef uyku kalitesi düştü daha şimdiden. Gece-sabah erken uyanmaları arttı.Saat 6 da başlanır mi ya en erken sekiz buçuk değil mi onun başlama saatibütün yaz böyle giderse şikayet et gitsin altı da başlanır mi ya etrafta bebek olur,hasta olur.cidden sinir bozucu
Günaydın tilki uykusu gibi oldu sanırım uykularimiz kizceler bende çok saçma sebeplerle uyanmaya başladım bu saatlerde hassaslastik hepten
Ben de yemek yerken hep popoma ekleniyormuş gibi hissediyorumBizleri haberdar etmeyi unutma
Bende nedense kilosunu merak ediyorum o kadar
muz kaşar peyniri süt yoğurt yiyorum .Bakalım bebeğe kilomu yoksa banami daha 3 haftam var benim
Canım şampuan ve göğüs kremi özelinde tavsiyem olabilir. Siveno ve incia markaları ki ikisi de türk malı çok temiz içerikli. Bir arkadaşın yazdığı gibi tarım kredi de uyguna satılıyor. Ayrıca genel temizlik spreyleri de var ben yıllardır kullanıyorum mutfakta ve toz almada falan. Daha önce göğüs ucu kremi oalrak lansinoh kullanmıştım hem pek işe yaramamıştı hem de sonradan kimyasal olduğunu öğrenip ben de üzülmüştüm. Şİmdi incia marka aldım yorumlara bakarak göğüs ucu kremini. Bu arada sivenonun el sabununu da oğlumda yıllardır kullanıyorum hala. 5 yaşında ama çamaşırlarını da hala ayrı yıkarım şimdi de kısmetse bebişinkilerle birlikte yıkarım :)Kızlar amazondan neler alıyorsunuz ? Müslin bezi falan normal mağazadan alayım diyorum gözüm göre göre alırım. Son 1 yılda internet s
atışlarına olan güvenim çok azaldı. Bikdiğim kalite haricinde yaklaşmıyorum. Amazon da da baktım bişeylere ama ciddi bi indirim göremedim. Şimdi şöyle aldıklarımdan aklıma geleni yazayım eksik ne alabilirm acaba emzik avent,
biberon avent,
Emzirme yastığı e bebekten
2 paket alt açma örtüsü ( kullan at aldım, hijyen açısından emin olmadığım için diğerlerinden almayı düşünmüyorum şimdilik ama bakalım)
1 ve 2 numara sleepy bio natural bezler
Emzik askısı( 1 tane daha alacağım bundan)
Burun aspiratörü
Gümüş kapak
Göğüs pedi
Biberon temizleme fırçaları
Tırnak seti
Tarak
Bebek arabası
Beşik( henüz almadık, biz beğeneceğiz eşimin ailesi hediye alacak)
Aklıma gelenler bunlar. Bolca çıtçıtlı zıbın, uzun kollu atletler pijamalar alacağım. Ateşölçer, nemlendirici aklıma gelenler. Bunlarında fiyatı farkediyor iyi araştırıp kampanya denk getirip alacağım.
Emzirme örtüsü, şampuan, pişik kremi gibi şeyler kaldı. Tariihi geçmesin diye eylülden sonra alacağım. Lanolin li şeyleri düşünmüyorum koyun yününden mi ne öyle bişeyden üretiliyormuş kimyasal yani. Alternatif arıyorum. Bu konuda tavsiyelere açığım
Sağol canım herkeste öyleyse endişe etmeyeyim. Covid aklıma gelmemişti haklısın, hoş çalışıyorum kamuda ve gelen giden çok, ne yazık ki maske takan yok gibi bişey,Benimki de oyle. Ara ara sessiz acaba nedir diye sorguluyorum, ara ara fir fir fir durmuyor. Bence endiselenecek birsey yok, bebisi rahatsiz etmekten ziyade saglik ocaginda suaralar Covid'li olup giden var ise birseyler kapmanizdan endiselenirim.
Ne güzelBen beşik bebek arabası oyuncak kitap konusunda netimdir birde kişisel bakımhalısı perdesi lambası mobilyası kıyafetleri babayla karar vereceğiz.
Sağol canjm şimdi iyi zaten hareketlendi azBu haftalarda bir gün hareketli bir gün hareketsiz olması çok normalmiş sakın telaş yapmayın diyorlar hatta, merak etme annesi miniğim iyidir dinleniyordur
Ateşölçer de Braundan şaşmayın derim hala sapasağlam kullanıyorum. Hava nemlendiricisi de her ne kadar önerilmese de bizim kurtarıcımız oldu burnu tıkanan, laranjit olan bebeğe/çocuğa deva resmen. Yoksa ona da size de uykular haram oluyor. Tabi ilk zamanlar hastalık her zaman daha zor. Biz weewell marka nemlendirici almıştık 4 yıl önce falan modeller değişmiştir şimdi. Son zamanlarda motorundan ses geliyor sonradan düzeliyor ama yine iyi dayandı diyebilirim :)Kızlar amazondan neler alıyorsunuz ? Müslin bezi falan normal mağazadan alayım diyorum gözüm göre göre alırım. Son 1 yılda internet s
atışlarına olan güvenim çok azaldı. Bikdiğim kalite haricinde yaklaşmıyorum. Amazon da da baktım bişeylere ama ciddi bi indirim göremedim. Şimdi şöyle aldıklarımdan aklıma geleni yazayım eksik ne alabilirm acaba emzik avent,
biberon avent,
Emzirme yastığı e bebekten
2 paket alt açma örtüsü ( kullan at aldım, hijyen açısından emin olmadığım için diğerlerinden almayı düşünmüyorum şimdilik ama bakalım)
1 ve 2 numara sleepy bio natural bezler
Emzik askısı( 1 tane daha alacağım bundan)
Burun aspiratörü
Gümüş kapak
Göğüs pedi
Biberon temizleme fırçaları
Tırnak seti
Tarak
Bebek arabası
Beşik( henüz almadık, biz beğeneceğiz eşimin ailesi hediye alacak)
Aklıma gelenler bunlar. Bolca çıtçıtlı zıbın, uzun kollu atletler pijamalar alacağım. Ateşölçer, nemlendirici aklıma gelenler. Bunlarında fiyatı farkediyor iyi araştırıp kampanya denk getirip alacağım.
Emzirme örtüsü, şampuan, pişik kremi gibi şeyler kaldı. Tariihi geçmesin diye eylülden sonra alacağım. Lanolin li şeyleri düşünmüyorum koyun yününden mi ne öyle bişeyden üretiliyormuş kimyasal yani. Alternatif arıyorum. Bu konuda tavsiyelere açığım
Sağol canjmaynısı kuzum benim bildiğim başka yok
Sağol canım, evet braun ve qeewell aklımda. Braun da çok uçmuş fiyatları ateşölçer ama ciddi fiyatı var. Sağlıkta şaka olmaz diye aklacağız artık napalım. Hava nemlendiricisi de çok fokur fokur açmam herhalde, genwlde peteğe nemli bez koyarım ama evimiz kira peteklerin kalitesini bilmiyorum, paslanırsa diye de korkuyorum. En iyisi nemlendirici. TeşekkürlerAteşölçer de Braundan şaşmayın derim hala sapasağlam kullanıyorum. Hava nemlendiricisi de her ne kadar önerilmese de bizim kurtarıcımız oldu burnu tıkanan, laranjit olan bebeğe/çocuğa deva resmen. Yoksa ona da size de uykular haram oluyor. Tabi ilk zamanlar hastalık her zaman daha zor. Biz weewell marka nemlendirici almıştık 4 yıl önce falan modeller değişmiştir şimdi. Son zamanlarda motorundan ses geliyor sonradan düzeliyor ama yine iyi dayandı diyebilirim :)
Ne gibi canım özel kamu hangisi için sordunDoğum izni hakkında bilgisi olan var mı kızlar
Şart mı değil tabi ki. Ama bebek uyurken azıcık oturup telefon karıştırmak varken telefon bebeğin odasında olunca biraz gıcık oluyor. Biraz da orada temas meselesi de var ama herhangi bir müslün parçasını bile beğenebilir bir bebek çok da dert değil. Ama ben uykudan çok çektiğim için aldım.Ekleme : arkadaşımla konuştum uyku arkadaşını, ne gerek var telefonda uygulaması var beyaz gürültünün boşa masraf yapma dedi. Ayıcığı var zaten o paraya kitap falan alırım diye düşündüm ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?