2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Groseri

Aynen liste oluştur kafanda belli olsun. Ya da yerin varsa al koy bir kenara her şey uçtu gidiyor çünkü. Fakat yoksa yapacak bir şey yok. Deneyimli anne olarak odasına yatak şimdilik gerek değil ama ben öğle uykularında yatırdım odasında sen de öyle yapmayı planlıyorsan al. Montessoriyi biliyorsundur herkes çok övüyor ben de çocukların odasına almayı düşünüyorum ama aynı odayı kullanacakları ve odanın da aşırı büyük olmamasından dolayı tam emin olamıyorum model konusunda. İnşallah güzel sade bir şeyler buluruz

Aynen öyle maalesef uyku kalitesi düştü daha şimdiden. Gece-sabah erken uyanmaları arttı.

Canım şampuan ve göğüs kremi özelinde tavsiyem olabilir. Siveno ve incia markaları ki ikisi de türk malı çok temiz içerikli. Bir arkadaşın yazdığı gibi tarım kredi de uyguna satılıyor. Ayrıca genel temizlik spreyleri de var ben yıllardır kullanıyorum mutfakta ve toz almada falan. Daha önce göğüs ucu kremi oalrak lansinoh kullanmıştım hem pek işe yaramamıştı hem de sonradan kimyasal olduğunu öğrenip ben de üzülmüştüm. Şİmdi incia marka aldım yorumlara bakarak göğüs ucu kremini. Bu arada sivenonun el sabununu da oğlumda yıllardır kullanıyorum hala. 5 yaşında ama çamaşırlarını da hala ayrı yıkarım şimdi de kısmetse bebişinkilerle birlikte yıkarım :)
Bu arada Tarım Kredi demişken orada organicadent diye bir marka da satılıyor oğlumun diş macunu olarak onu kullanıyorum hem doğal hem göreli uygun. Hamilelikte florür içeren diş macunlarının yutulması da sakıncalı olduğu için ben o markanın yetişkinini de aldım. Tavsiye ederim hepinize.

Benimki de oyle. Ara ara sessiz acaba nedir diye sorguluyorum, ara ara fir fir fir durmuyor. Bence endiselenecek birsey yok, bebisi rahatsiz etmekten ziyade saglik ocaginda suaralar Covid'li olup giden var ise birseyler kapmanizdan endiselenirim.
Sağol canım herkeste öyleyse endişe etmeyeyim. Covid aklıma gelmemişti haklısın, hoş çalışıyorum kamuda ve gelen giden çok, ne yazık ki maske takan yok gibi bişey,
maskeyi geçtim burnunu çeke çeke geliyor mendile silmek bile yok, kollarına siliyor bazısı kaçıyorum hemen o kişiden, olmadı mesafeyi korumalarını söylüyorum hemen. Ne yazık ki çoğu insanda bırak covidi kişisel hijyen bile sıfır. Fakirlik sebepli falan değil bu anlattığım, tümüyle özensizlik, pislik. Covidden daha ağır bulaşıcı hastalık olsa sonuçlar ne yazık ki çok çok çok ağır olurdu inan bana.

Ben beşik bebek arabası oyuncak kitap konusunda netimdir birde kişisel bakım halısı perdesi lambası mobilyası kıyafetleri babayla karar vereceğiz.
Ne güzel biz eşimle karar veriyoruz ama birimiz şunu sevdim derse diğeri itiraz etmez alırız. İlk bebeğimiz neticede ikimizin de hevesleri var

Ateşölçer de Braundan şaşmayın derim hala sapasağlam kullanıyorum. Hava nemlendiricisi de her ne kadar önerilmese de bizim kurtarıcımız oldu burnu tıkanan, laranjit olan bebeğe/çocuğa deva resmen. Yoksa ona da size de uykular haram oluyor. Tabi ilk zamanlar hastalık her zaman daha zor. Biz weewell marka nemlendirici almıştık 4 yıl önce falan modeller değişmiştir şimdi. Son zamanlarda motorundan ses geliyor sonradan düzeliyor ama yine iyi dayandı diyebilirim :)

Sağol canım, evet braun ve qeewell aklımda. Braun da çok uçmuş fiyatları ateşölçer ama ciddi fiyatı var. Sağlıkta şaka olmaz diye aklacağız artık napalım. Hava nemlendiricisi de çok fokur fokur açmam herhalde, genwlde peteğe nemli bez koyarım ama evimiz kira peteklerin kalitesini bilmiyorum, paslanırsa diye de korkuyorum. En iyisi nemlendirici. Teşekkürler

Şart mı değil tabi ki. Ama bebek uyurken azıcık oturup telefon karıştırmak varken telefon bebeğin odasında olunca biraz gıcık oluyor. Biraz da orada temas meselesi de var ama herhangi bir müslün parçasını bile beğenebilir bir bebek çok da dert değil. Ama ben uykudan çok çektiğim için aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…