- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
yıkayıp bir minik hurçlara ya da bezlere sarabilirsin canım sıkıntı olmaz.Kızlar bir de biz şu an için ikeadan şifonyer aldık yerimiz yok diye. Şimdiden eşyalarını yıkayıp yerleştirsem çok mu erken olurçünkü hepsi paketleri ile darmadağınık duruyor toplanmış olur dedim hem
Özel sektörNe gibi canım özel kamu hangisi için sordun
Klasik erkekİçime oturur. Benimki daha çok kazık yer birde. En pahalı en iyi ona göre
Anladım canım, evde kullanmadığım bi telefon var onu koyarım yakınına. O sorun olmaz. Uyku çok önemli. Bakalım eğer bi çözüm bulamazsak o zaman alırız. Aslında çok beğendim ama bahsettim ya tedbiri elden bırakmak istemiyorum. Kendimi biliyorum bi coşarsam devamı gelir bi bakmışım evde bi yığın gereksiz eşya.Şart mı değil tabi ki. Ama bebek uyurken azıcık oturup telefon karıştırmak varken telefon bebeğin odasında olunca biraz gıcık oluyor. Biraz da orada temas meselesi de var ama herhangi bir müslün parçasını bile beğenebilir bir bebek çok da dert değil. Ama ben uykudan çok çektiğim için aldım.
Nemlendirici de en önemlisi içeride suyun fazla kalmaması iç kısımların havalandırılması yoksa küf kokusu oluşuyor hemen. Fazla buhar ayrıca duvarlarda da nem yapabiliyor sonrasında odaları da havalandırmak gerekiyor. Zaten hastalık zamanı olunca buna dikkat ediliyor.Sağol canım, evet braun ve qeewell aklımda. Braun da çok uçmuş fiyatları ateşölçer ama ciddi fiyatı var. Sağlıkta şaka olmaz diye aklacağız artık napalım. Hava nemlendiricisi de çok fokur fokur açmam herhalde, genwlde peteğe nemli bez koyarım ama evimiz kira peteklerin kalitesini bilmiyorum, paslanırsa diye de korkuyorum. En iyisi nemlendirici. Teşekkürler
Doğumdan önce 8, sonra 8 hafta iznin var. Doğumdan önce 3 haftaya kadar çalışabilirsin. Sonrasında analık izni ve kısmi izin var, kullanmak istiyorsan biri için işkur a başvuracaksın, diğeri için işverenin sgk ya başvuracak. Yeterli mi takıldığın bişey var mı ?Özel sektör
16 hafta izin var maaş alabildiğimiz. 32. Hafta itibari ile izin başlıyor 38. Haftaya kadar çalışabilmek için doktordan calısabilir raporu almak gerekiuor.Özel sektör
Farid farjadı ben dinlediğimde bile duygulanıyorum tüyler diken gözler yaşlı oluyor. Bebişlere kıyamam yaaDün oğluşuma ilk Klasik müziğini dinlettim
(Farid FARJAD) hemen tepki verdiBilmeyenlere şiddetle tavsiye ederim bütün eserlerine bayılıyorum ama Robabeh Jan eseri Favorim
Robabeh Jan Farid Farjad Robabeh Jan - Google'da Ara
Sağol canım, önerilerin aklımda olsun. Kış ayında artık camı açar diğer odaya geçeriz. Öyle idare ederiz artık. SağolasınNemlendirici de en önemlisi içeride suyun fazla kalmaması iç kısımların havalandırılması yoksa küf kokusu oluşuyor hemen. Fazla buhar ayrıca duvarlarda da nem yapabiliyor sonrasında odaları da havalandırmak gerekiyor. Zaten hastalık zamanı olunca buna dikkat ediliyor.
mesela en son kaç haftaya kadar çalışabilirim doktor izin verirseDoğumdan önce 8, sonra 8 hafta iznin var. Doğumdan önce 3 haftaya kadar çalışabilirsin. Sonrasında analık izni ve kısmi izin var, kullanmak istiyorsan biri için işkur a başvuracaksın, diğeri için işverenin sgk ya başvuracak. Yeterli mi takıldığın bişey var mı ?
bende cocuk 6 aylık olana kadar ücretsiz izin kullanacğım 3 ay kadar yıllık iznimde doldu dayana bildiğim kadar dayaniyimm bütün hepsini bebekle kullaniyim istiyorum bakalım16 hafta izin var maaş alabildiğimiz. 32. Hafta itibari ile izin başlıyor 38. Haftaya kadar çalışabilmek için doktordan calısabilir raporu almak gerekiuor.
Bu 16 hafta dolduğunda artık ücretsiz izin için iş veren ile anlaşması gerekiyor diye biliyorum. Bebiş 1 yaşına gelene kadarda günlük 1.5 saat süt izni var.. keşke bunu 1 gün olarak kullansak mesela tadından yennez :) ama iş yerlerinin esnekliğinde biraz bu durumlar diye biliyorum. Ben mesela 16 hafta bitince evden calısma ile devam etmek istiyorum diyeceğim kabul olursa ne ala olmazsa ücretsiz izin ile devam ederm
37. Haftaya kadar calısanilirsniz ama 37+6 mı / 37+0 mı onu bilmiyorum. Sanırım 37 dolana kadar alan bir tanıdığım vardı. Ben de kısmet olursa sonuna kadar calısmak istiyorum.bende cocuk 6 aylık olana kadar ücretsiz izin kullanacğım 3 ay kadar yıllık iznimde doldu dayana bildiğim kadar dayaniyimm bütün hepsini bebekle kullaniyim istiyorum bakalım
bende inşallah çalışırız bütün zamanımız bebekle olur bide iş yerinde doğuruyormuşuz37. Haftaya kadar calısanilirsniz ama 37+6 mı / 37+0 mı onu bilmiyorum. Sanırım 37 dolana kadar alan bir tanıdığım vardı. Ben de kısmet olursa sonuna kadar calısmak istiyorum.
Ya ben evden calıstığım için bana iyi de allah ofise gidenlere yol çekenlere yardımcı olsun. İşe gidiyor olsam son haftalara kadar dayanamazdım heraldebende inşallah çalışırız bütün zamanımız bebekle olur bide iş yerinde doğuruyormuşuz
Ben armut modelim belim almaz basenler alırBen de yemek yerken hep popoma ekleniyormuş gibi hissediyorum
Mantıklı eveet öyle yapabilirimyıkayıp bir minik hurçlara ya da bezlere sarabilirsin canım sıkıntı olmaz.
Benimkinin hevesi balkona havuz alacakmış kaydırak dedim daha donu atleti yokNe güzelbiz eşimle karar veriyoruz ama birimiz şunu sevdim derse diğeri itiraz etmez alırız. İlk bebeğimiz neticede ikimizin de hevesleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?