2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
yıkayıp bir minik hurçlara ya da bezlere sarabilirsin canım sıkıntı olmaz.

Anladım canım, evde kullanmadığım bi telefon var onu koyarım yakınına. O sorun olmaz. Uyku çok önemli. Bakalım eğer bi çözüm bulamazsak o zaman alırız. Aslında çok beğendim ama bahsettim ya tedbiri elden bırakmak istemiyorum. Kendimi biliyorum bi coşarsam devamı gelir bi bakmışım evde bi yığın gereksiz eşya.

Nemlendirici de en önemlisi içeride suyun fazla kalmaması iç kısımların havalandırılması yoksa küf kokusu oluşuyor hemen. Fazla buhar ayrıca duvarlarda da nem yapabiliyor sonrasında odaları da havalandırmak gerekiyor. Zaten hastalık zamanı olunca buna dikkat ediliyor.

Doğumdan önce 8, sonra 8 hafta iznin var. Doğumdan önce 3 haftaya kadar çalışabilirsin. Sonrasında analık izni ve kısmi izin var, kullanmak istiyorsan biri için işkur a başvuracaksın, diğeri için işverenin sgk ya başvuracak. Yeterli mi takıldığın bişey var mı ?

16 hafta izin var maaş alabildiğimiz. 32. Hafta itibari ile izin başlıyor 38. Haftaya kadar çalışabilmek için doktordan calısabilir raporu almak gerekiuor.

Bu 16 hafta dolduğunda artık ücretsiz izin için iş veren ile anlaşması gerekiyor diye biliyorum. Bebiş 1 yaşına gelene kadarda günlük 1.5 saat süt izni var.. keşke bunu 1 gün olarak kullansak mesela tadından yennez :) ama iş yerlerinin esnekliğinde biraz bu durumlar diye biliyorum. Ben mesela 16 hafta bitince evden calısma ile devam etmek istiyorum diyeceğim kabul olursa ne ala olmazsa ücretsiz izin ile devam ederm

Sağol canım, önerilerin aklımda olsun. Kış ayında artık camı açar diğer odaya geçeriz. Öyle idare ederiz artık. Sağolasın

mesela en son kaç haftaya kadar çalışabilirim doktor izin verirse

bende cocuk 6 aylık olana kadar ücretsiz izin kullanacğım 3 ay kadar yıllık iznimde doldu dayana bildiğim kadar dayaniyimm bütün hepsini bebekle kullaniyim istiyorum bakalım

bende cocuk 6 aylık olana kadar ücretsiz izin kullanacğım 3 ay kadar yıllık iznimde doldu dayana bildiğim kadar dayaniyimm bütün hepsini bebekle kullaniyim istiyorum bakalım
37. Haftaya kadar calısanilirsniz ama 37+6 mı / 37+0 mı onu bilmiyorum. Sanırım 37 dolana kadar alan bir tanıdığım vardı. Ben de kısmet olursa sonuna kadar calısmak istiyorum.

bende inşallah çalışırız bütün zamanımız bebekle olur bide iş yerinde doğuruyormuşuz
Ya ben evden calıstığım için bana iyi de allah ofise gidenlere yol çekenlere yardımcı olsun. İşe gidiyor olsam son haftalara kadar dayanamazdım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…