2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ücretli iznin yani 16 haftan biter bitmez eğer sana uyarsa, yarı zamanlı çalışma izni alabiliyorsun 60 güne kadar. Hiç değilse 2 ay yarım gün çalışırsın, yarı maaş alırsın, kalan maaşı İŞKUR tamamlıyor. Ha çok iznin varsa bu yarı zamanlı çalışmaya tüm yıllık iznini de gömebilirsin. Ücretli izninin üstüne 2 ay da işe gitmeden maaş alırsın. Doğum izninde ben de araştırıcam. Sonrasında 6+6 ay şeklinde ücretsiz izin kullanırım diyorum.

Ben armut modelim belim almaz basenler alır onun için bacak herşeye maruz selülit kilcal damar çatlak fonksiyonel
Birde göbek çatlarsa vay halime
Benim de aynı problemim var armut vücut tipi belim ince göğüslerim küçük ama kalçam büyüyor. Şekil a benim kalçalarım ergenlikte çatladı izleri duruyo o yüzden daha ne olabilir diye düşünüyorum 42 kiloyken bile çatladim ben lisede.

Eklentiler

• IMG_20220720_142639.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 89
Katiliyorum. Suya sabuna dokunmak, kisisel hijyen tamamen kendine saygi ve aile terbiyesi ile alakali. Ekonomik durumla alakasi yok. Esim bazen asiri hassassin diyor ama bence ilgisi yok. Tuvalete girip eli sabuna suya degmeyen insanlarla ayni ortamdayiz.
Ben girisimciyim,isyerim kendime ait. Isyerimize denetlemeye geldiler. Maske verdik iceri oyle girmelerini rica ettik. Ekibim de tamamen kadin ve herkes titiz. Gelen adamlara gidin ellerinizi bir sabunlayin diyemeyecegimiz icin kolonyaya bogduk adamlari. Iceride dipdibeyken maskesini siyirip hapsurdu bir tanesi, sonra geri yerine oturttu. Delirirsin. Eee dedik o maskeyi size niye verdik, yuzumuze hapsurmayin diye. Ozur dahi dilemedi. Ortamdan kactim ama nasil stres oldugumu anlatamam.

Güzelsin gayet göbüş de şahane Benim arkaya gitmiyor, keşke gitse, arka dümdüz hep basen hep basen. Kilom hiç yokken, kemiklerim sayılıyorken bile hep bi parça çıkıntı vardı basenlerde. Doğumdan sonra biraz reformera abansam belli azıcık şekil alırım diyorum

Teşekkür ederim Reformer kurtarıcı olur ama tavsiyem daha aktif hareketli bir fitness, insan o zaman şekil alıyor ağırlık çalışmadan yağ erimiyor ben bunu anladım fitnessa giderken. Kas kütlesi arttığı için kilo artışı oluyor ama vücut inceliyor.

Kader arkadaşım tipte aynı senin boyun uzun duruyor benimde göğüsler küçük şuan seviyorum dolgunlaşıyorlar keşke hep öyle kalsalar 1.62 boy 45 kiloydum
Şimdi tosbağa gibiyim

Çatlak içinde bir çare buldum kendim yaptirim başarılı bir sonuç olursa hepinizi etiketleyecegim emzirme dönemi felan derken 1 seneyi bulur .Umudum inancım yüksek lazer gibi değil.

Biraz değil 3 ayda basenlerin incelir iç bacağın varsa kesin gider garanti veriyorum çünkü ben 45 kiloyken basenlerim fazla yoktu ama iç bacak yagim vardı sporla 3 ayda gitmislerdi. Şeker un kesmiştim ama sebze protein yağ ağırlıklı beslendim.

Ay ben de 160 boy 52 kiloydum hamile kalmaya çalışırken ilaçlar hormonlar takviyeler derken 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 60 kiloyum.
Çatlak için haberlerini bekliyor olacağız

ben 80 kilo oldum sizin yanınızda 9 aylık kalırım herhalde

Kickboks yaptım 7-8 ay, kardio da yapıyorduk, ağırlık da oluyordu, ama basenlerimi normal vücutla birlikte inceltmişti. O yüzden basenlere yönelik reformer yapsam daha çabuk sonuç alırım siye düşünmüştüm

İşte istediğim şey şekillenme, basen, iç bacak ve sıkılaşm

E yuhhh ama sanki maske başka amaca yarıyor. Ben yolda hapşıracak olsam hemen kimsenin olmadığı bir köşeye kaçar, maskemi çıkarmadan hapşırırırm. Maskemi de değiştirirm. Çantamda maskelerle geziyorum bu yüzden. Etrafımda dikkat etmeyenler var ne yazık ki. Özwllikle işyerimde, bişey olmaz bişey olmaz diye gezenler. Ya siz gidin hasta olun benden ne istiyorsunuz ? Bşde hamileyim kaç defa kibarca söyledim, bak ilaç kullanamam hem riskim var diye ama yok kafalarında sabit herşey. Kavga etmeden, hasta olmadan şu 2 ayı da bitireydim iyiydi

Slm millet
Nasilsinizzz
Kizlar size de oluyor mu az az su geliyor gibi
Korkmalimiyim?
Dun oldu suan sorun yok
Kontrolum ayrintilim cumartesi günü
Çok mu az mı ? Akıntı olur, onu anlarsın ama su farklı bişey. Kokusu rengi nasıl bunlar önemli. Doktoruna söyle mutlaka. Turnusol pedi veriyor aciller, ya da gazlı bezin içine turnusol kağıdı da koyuyorlar. Renk değişirse bebeğin suyu değişmezse nırmal akıntıymış.

Ay ben de 160 boy 52 kiloydum hamile kalmaya çalışırken ilaçlar hormonlar takviyeler derken 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 60 kiloyum.
Çatlak için haberlerini bekliyor olacağız
Gayet kilon iyi duruyor .
Sporuna devam et sen bende seke seke 15-30 dk dışarıda yürümeye çalışıyorum. Çok hayallerim vardı hiçbiri olmadı hamilelik pilatesi yogası.Günde 30 dk yürüyüş sağlıklı beslenme her dediğimi şuan yutmuş bulunmaktayım

Oyle, ama malesef en zayif halka kadar korunuyoruz. Hayir kendileri de anne babalarina-hasta yakinlarina tasiyorlar.
Tek care su asi olacak. Atlatacagiz umarim biran evvel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…