- 27 Nisan 2022
- 1.468
- 1.755
- 53
- 40
Özel sektör
Benim de aynı problemim var armut vücut tipi belim ince göğüslerim küçük ama kalçam büyüyor. Şekil aBen armut modelim belim almaz basenler alıronun için bacak herşeye maruz selülit kilcal damar çatlak fonksiyonel
Birde göbek çatlarsa vay halime
Katiliyorum. Suya sabuna dokunmak, kisisel hijyen tamamen kendine saygi ve aile terbiyesi ile alakali. Ekonomik durumla alakasi yok. Esim bazen asiri hassassin diyor ama bence ilgisi yok. Tuvalete girip eli sabuna suya degmeyen insanlarla ayni ortamdayiz.Sağol canım herkeste öyleyse endişe etmeyeyim. Covid aklıma gelmemişti haklısın, hoş çalışıyorum kamuda ve gelen giden çok, ne yazık ki maske takan yok gibi bişey,
maskeyi geçtim burnunu çeke çeke geliyor mendile silmek bile yok, kollarına siliyor bazısıkaçıyorum hemen o kişiden, olmadı mesafeyi korumalarını söylüyorum hemen. Ne yazık ki çoğu insanda bırak covidi kişisel hijyen bile sıfır. Fakirlik sebepli falan değil bu anlattığım, tümüyle özensizlik, pislik. Covidden daha ağır bulaşıcı hastalık olsa sonuçlar ne yazık ki çok çok çok ağır olurdu inan bana.
Benim de aynı problemim var armut vücut tipi belim ince göğüslerim küçük ama kalçam büyüyor. Şekil abenim kalçalarım ergenlikte çatladı izleri duruyo o yüzden daha ne olabilir diye düşünüyorum 42 kiloyken bile çatladim ben lisede.
Teşekkür ederimGüzelsin gayetgöbüş de şahane Benim arkaya gitmiyor, keşke gitse, arka dümdüz hep basen hep basen. Kilom hiç yokken, kemiklerim sayılıyorken bile hep bi parça çıkıntı vardı basenlerde. Doğumdan sonra biraz reformera abansam belli azıcık şekil alırım diyorum
Kader arkadaşım tipte aynı senin boyun uzun duruyor benimde göğüsler küçük şuan seviyorum dolgunlaşıyorlar keşke hep öyle kalsalar 1.62 boy 45 kiloydumBenim de aynı problemim var armut vücut tipi belim ince göğüslerim küçük ama kalçam büyüyor. Şekil abenim kalçalarım ergenlikte çatladı izleri duruyo o yüzden daha ne olabilir diye düşünüyorum 42 kiloyken bile çatladim ben lisede.
Biraz değil 3 ayda basenlerin incelir iç bacağın varsa kesin gider garanti veriyorum çünkü ben 45 kiloyken basenlerim fazla yoktu ama iç bacak yagim vardı sporla 3 ayda gitmislerdi. Şeker un kesmiştim ama sebze protein yağ ağırlıklı beslendim.Güzelsin gayetgöbüş de şahane Benim arkaya gitmiyor, keşke gitse, arka dümdüz hep basen hep basen. Kilom hiç yokken, kemiklerim sayılıyorken bile hep bi parça çıkıntı vardı basenlerde. Doğumdan sonra biraz reformera abansam belli azıcık şekil alırım diyorum
Ay ben de 160 boy 52 kiloydum hamile kalmaya çalışırken ilaçlar hormonlar takviyeler derken 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 60 kiloyum.Kader arkadaşım tipte aynı senin boyun uzun duruyor benimde göğüsler küçük şuan seviyorum dolgunlaşıyorlar keşke hep öyle kalsalar 1.62 boy 45 kiloydum
Şimdi tosbağa gibiyim
Çatlak içinde bir çare buldum kendim yaptirim başarılı bir sonuç olursa hepinizi etiketleyecegim emzirme dönemi felan derken 1 seneyi bulur .Umudum inancım yüksek lazer gibi değil.
Hemen tüketici hakem heyetine mutlaka üzerine git kesinlikle maduriyetini gidermeliler saatlerce o fiyatta kaldı mutlaka şikayetlerinde bulun seve seve gönderirler
ben 80 kilo oldum sizin yanınızda 9 aylık kalırım herhaldeKader arkadaşım tipte aynı senin boyun uzun duruyor benimde göğüsler küçük şuan seviyorum dolgunlaşıyorlar keşke hep öyle kalsalar 1.62 boy 45 kiloydum
Şimdi tosbağa gibiyim
Çatlak içinde bir çare buldum kendim yaptirim başarılı bir sonuç olursa hepinizi etiketleyecegim emzirme dönemi felan derken 1 seneyi bulur .Umudum inancım yüksek lazer gibi değil.
ultra air animals 0-6 erkek olanı aldım ben.Mamacitalar günaydınbebişinize hangi emziği aldınız amazonda avent emziklerde de indirim var da hangisini alsam bilemedim
Teşekkür ederimReformer kurtarıcı olur ama tavsiyem daha aktif hareketli bir fitness, insan o zaman şekil alıyor ağırlık çalışmadan yağ erimiyor ben bunu anladım fitnessa giderken. Kas kütlesi arttığı için kilo artışı oluyor ama vücut inceliyor.
Biraz değil 3 ayda basenlerin incelir iç bacağın varsa kesin gider garanti veriyorum çünkü ben 45 kiloyken basenlerim fazla yoktu ama iç bacak yagim vardı sporla 3 ayda gitmislerdi. Şeker un kesmiştim ama sebze protein yağ ağırlıklı beslendim.
O da iyiymişBenimkinin hevesi balkona havuz alacakmış kaydırak dedim daha donu atleti yokbüyüdüde havuza girdi ah erkekler ah
E yuhhh ama sanki maske başka amaca yarıyor. Ben yolda hapşıracak olsam hemen kimsenin olmadığı bir köşeye kaçar, maskemi çıkarmadan hapşırırırm. Maskemi de değiştirirm. Çantamda maskelerle geziyorum bu yüzden. Etrafımda dikkat etmeyenler var ne yazık ki. Özwllikle işyerimde, bişey olmaz bişey olmaz diye gezenler. Ya siz gidin hasta olun benden ne istiyorsunuz ? Bşde hamileyim kaç defa kibarca söyledim, bak ilaç kullanamam hem riskim var diye ama yok kafalarında sabit herşey. Kavga etmeden, hasta olmadan şu 2 ayı da bitireydim iyiydiKatiliyorum. Suya sabuna dokunmak, kisisel hijyen tamamen kendine saygi ve aile terbiyesi ile alakali. Ekonomik durumla alakasi yok. Esim bazen asiri hassassin diyor ama bence ilgisi yok. Tuvalete girip eli sabuna suya degmeyen insanlarla ayni ortamdayiz.
Ben girisimciyim,isyerim kendime ait. Isyerimize denetlemeye geldiler. Maske verdik iceri oyle girmelerini rica ettik. Ekibim de tamamen kadin ve herkes titiz. Gelen adamlara gidin ellerinizi bir sabunlayin diyemeyecegimiz icin kolonyaya bogduk adamlari. Iceride dipdibeyken maskesini siyirip hapsurdu bir tanesi, sonra geri yerine oturttu. Delirirsin. Eee dedik o maskeyi size niye verdik, yuzumuze hapsurmayin diye. Ozur dahi dilemedi. Ortamdan kactim ama nasil stres oldugumu anlatamam.
Çok mu az mı ? Akıntı olur, onu anlarsın ama su farklı bişey. Kokusu rengi nasıl bunlar önemli. Doktoruna söyle mutlaka. Turnusol pedi veriyor aciller, ya da gazlı bezin içine turnusol kağıdı da koyuyorlar. Renk değişirse bebeğin suyu değişmezse nırmal akıntıymış.Slm millet
Nasilsinizzz
Kizlar size de oluyor mu az az su geliyor gibi
Korkmalimiyim?
Dun oldu suan sorun yok
Kontrolum ayrintilim cumartesi günü
Gayet kilon iyi duruyor .Ay ben de 160 boy 52 kiloydum hamile kalmaya çalışırken ilaçlar hormonlar takviyeler derken 55 kiloyla hamile kaldım şimdi 60 kiloyum.
Çatlak için haberlerini bekliyor olacağız
Kuzu herkesin vücut dengesi farklı 80 kilosundur boyun uzundur birde göğüste kilo alıyor sonra bebeğin ağırlığı su oranımızben 80 kilo oldum sizin yanınızda 9 aylık kalırım herhalde
Oyle, ama malesef en zayif halka kadar korunuyoruz. Hayir kendileri de anne babalarina-hasta yakinlarina tasiyorlar.E yuhhh ama sanki maske başka amaca yarıyor. Ben yolda hapşıracak olsam hemen kimsenin olmadığı bir köşeye kaçar, maskemi çıkarmadan hapşırırırm. Maskemi de değiştirirm. Çantamda maskelerle geziyorum bu yüzden. Etrafımda dikkat etmeyenler var ne yazık ki. Özwllikle işyerimde, bişey olmaz bişey olmaz diye gezenler. Ya siz gidin hasta olun benden ne istiyorsunuz ? Bşde hamileyim kaç defa kibarca söyledim, bak ilaç kullanamam hem riskim var diye ama yok kafalarında sabit herşey. Kavga etmeden, hasta olmadan şu 2 ayı da bitireydim iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?