2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
mesela en son kaç haftaya kadar çalışabilirim doktor izin verirse
Son 3 haftaya kadar çalışabilirsin doktorun onay verirse. Hatta bi tandığım sezeryan olacakmış,erkene aldırmış yani atıyorum 37. Hafta izne çıkmış, 38. Hafta gibi sezeryan olmuş( doktoru onay vermiş elbette), böylelikle 2 hafta fazladan kazanmış. Ben önermiyprım herşey olması gerektiği zaman olmalı

Slm millet
Nasilsinizzz
Kizlar size de oluyor mu az az su geliyor gibi
Korkmalimiyim?
Dun oldu suan sorun yok
Kontrolum ayrintilim cumartesi günü
Su dediğin idrarın olabilirmi kuzu .
Çünkü baskı yapmaya başladılar. Su içince tutamayabiliyorsunda.

Evde yatmak insano daha cok hasta ediyor ama durum neyi gösterir bilmem tabiki

Kuzu herkesin vücut dengesi farklı 80 kilosundur boyun uzundur birde göğüste kilo alıyor sonra bebeğin ağırlığı su oranımız
Geçen sen 65 kg 1.60 boyun belim ince normalde kalca cıkık güzel bir vücudum vardı hamile kaldım boş gebelik geçirdim o beni baya yıktı stres üzüntü 10 kg aldım onun üstüne bu hamileliğim geldi o yüzden dengesiz ilerliyorum doğumdan sonra hep birlikte cıtırlaşcaz inşllah

Bak şimdi güzel günler seni bekliyor .hepimizin geçmişte bir yarası acısı var bir sayfada toplaşıp mutluluğumuza ortak oluyoruz devamı Hayırlısıyla gelecek .
Buraya ben doğurdum diye yazacağız Mutluluk gözyaşlarımız olacak.

Hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğuralım herşeyin çaresi var biraz sabır biraz zaman birde düzgün psikoloji onun için STRESE HAYIR

evet oo kadar sabırsızlanıyorum ki kendimi geçtim artık burada hep konuşup tanıdığım insanlar var onların bebişiini , doğumunu , bebiş huylarını merak ediyorum güzel günler bizi bekliyor

Hanımlar sizden dua istiyorum,bugün detaylıyı konuşmak için doktora gittim durumu anlattım,ama yönlendirme yapmadı 23. Haftada çektirmen gerekiyor mutlaka bebekte sorun varmı yokmu onu bilmemiz lazım öğrenmemiz lazım dedi,ben randevuyu aldım grevde iptal ettiniz bakmadınız dedim,özelde çektireceksin yapıcak birşey yok dedi,acil olarak da sevketmedi durumumuda anlattım,bütün sinirlerin alt üst olmuş durumda artık ağladım niye her işimde bi terslik oluyor diye,bi özel klinik söyledi burda çektir diye maddi durum istiyor özeller dedim yapıcak birşey yok dedi,söylediği yerle konuştum 1000 TL dedi,hemen bu 2 gün içinde nasıl o kadar ayarlıyayım,bütün sinirlerin tavan yapmış durumda, onların ihmalkarlığı yüzünden hem randevu günümde bakmadılar grev falan dediler hemde şimdi git özelde çektir diye umursamamazlık yapıyorlar

evet oo kadar sabırsızlanıyorum ki kendimi geçtim artık burada hep konuşup tanıdığım insanlar var onların bebişiini , doğumunu , bebiş huylarını merak ediyorum güzel günler bizi bekliyor
Burası benim için dönüm noktası. Hastalığımı yenme sebebim.Gebeliğimi öğrenmem gebelik sürecim.Sosyal hayatımdan daha çok yakın bazen ürkütüyor. Asosyal olmak.Cevrenden göremediğin desteği burada görmek anlatamadiklarini burada anlatip derdine çare bulmak

gerçekten olan garibana oluyor insan diyecek bir şey bulamıyor sinirim tepeme çıktı yine nerde oturuyorsunuz?

çünkü biz sana sen istediğin kadar yardım edebilir çevre öyle değil kardeşim kadar sevdiğim daha yakın gördüğüm kuzenim bile arkamdan dedikodu mu yaptı sadece ona anlattığım sırrı mı başkasına anlattı ama burası öyle değil biz happynin şusu böyle diye dedikodunu yapmayız. O yüzden annemden başka kimseye derdimi anlatmayalı çok oldu ki bazen ona bile anlatmıyorum en iyisini yapıyorsun emin ol

Olabilir ben ağırlıkla çalışırken çok kolay şekillenmiştim 20 kg ile squat yapıyordum. Reformeri genelde duruş bozukluğu olanlara falan daha çok tavsiye ediyolardi o yüzden başlamadım hiç

Ben de klasik yuruyusleri yapamıyorum zaten gün içinde aktif çalışıyorum. Sabah evden kendi aracımla ofise ofisten şirket aracıyla firmaya firmada saha denetimi yapıp çıkıp bazen il müdürlüğüne bazen başka bir firmaya sonra ofise yetişmeye çalışıyorum ofisten eve. Daha nasıl yürüyeyim ki

İstanbul'da araştırma hastanelerinde yarı fiyatına oluyordu en azından oraya gitsen diyecektim ama manisa hkkında hiç bilgim yok
Bu doktorlara anlam veremiyorum onlar yüzünden giremedim 8ine almıştım,şimdi zaten 23 haftanın içindeyim bayram tatili grev derken uzadı kendi hatalarınıda telafi etmiyorlar 2 gün içinde 1000 TL bulmak ayarlamak kolaymı ne kadar kolaylarına geliyor özele git demek sanki bedava

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…