2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ya senin göbüşünü yerler. Maşallah bi doğsalarda sevsek

onlarında canı çok yandı o yüzden bir şekilde haklarını arıyorlar ama olan yine bizlere oluyor haklarını aramaları gerektiği kişilerin hiçbir şey umurunda değil.

Bilmiyorum artık gırgıra vuruyorum. Kendi dünyamda daha mutluyum mutluyuz hatalarımla yanlışlarımla kendimi bu sene sevdim.İç huzurumu buldum.
O dedikoducu tayfa hep var .Hiçbir zamanda bitmez gebe değilsindir gebe kalırsın başka birşey bulur kilondan saçından kendileriyle aslında problemleri kendini seven insan kendiyle uğraşır başkalarında kusur aramaz.

O Yüzden bizden uzak Allah'a yakın olsunlarrr

Ben çareyi akşam 9 dan sonra buldum terlemiyorsunda kafanda sakin oluyor tabi tek yürümüyorum sen işte yoruluyorsundur yemek felan derken akşamda zor olur yürüyüş bandı güzel bir seçenek olabilirdi oda çok yer kaplıyor neyse saglikli bir şekilde doguralimda bunlar hallolur en azından işin var bir hedefin var buda spor gibi mutluluk evde oturmak daha sıkıcı depresyon sebebi

Papatyamelo
Kuzum biz girdikte ne oldu sözleşme imzaladık. Yani hiçbirseyin garantisi yok .Önceden yoktu bu .Kendi doktorlarimizda inceliyor iyice .Ama bu iş paraya dönmüş buna karar verdim.Hep stres. Annemin doktoru hep kendi bakmış adam o zaman profesör bile değildi. Şimdi profesör yine kendi bakıyor. Her ay 700 ona veremezdim.Devlettede sıra almak çok zor azıcık imkanım var diye özelde seçtim bütçeme göre .
Evet görünce için rahatlıyor ama hiçbirseyin gerçekten garantisi yok .Hiçbirşey yok der doğduktan sonra çıkar.

İlaç Gibi Bilgiler Güzel Kadınlar

Eklentiler

• Screenshot_20220720-161046_Instagram.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20220720-161043_Instagram.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20220720-161037_Instagram.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20220720-161034_Instagram.webp
    47 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_20220720-161030_Instagram.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20220720-161027_Instagram.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 52
Kuzum kendi doktorum ayrıntılı bakmıyor yüzeysel bakıp geçiyor,ayrıntıloya girmen lazım bebeğin sorunu varmı yokmu öğrenmemiz lazım vs falan dedi,ultrason fotoğrafı istedim onu bile vermedi ayrıntılıya gir dedi

Seninki cidden bir tuhaf .Ultrason fotoğrafı vermemek ne demek ya .Bir dolu bir boşmu yapiyorki Ultrasonu yani bir gidişinde veriyor bir gidişinde vermiyor .İsteseler bakarlar kolaya kaçıyorlar. Önceden yoktu .Perinatolog vardı fakat kendi doktorun olumsuz birşey görünce yönlendiriyordu. Örneğin kafası büyük, dudağı tavşan olan amniyon sıvısı o zaman çıkmıştı. Şimdi Perinatolog yönlendirmeleri daha kolayına geliyor risk almıyorlar

Kızlar çıktım çok şükür her şey normaldi. Ventrikül normale dönmüş kalbini de görebildik omurgası gölgelemedi ağırlığını falan söylemedi ara muayene olduğu için sıkıntılı yerleri kontrol ettim sadece dedi. Kendi doktoruma gidince öğrenicem ama bir ferahlık geldi içime çok şükür.

Her zaman veriyordu bugün vermedi doktormu değiştirsem napsam valla bugün kafam o kadar doldu ki herşeyi düşünür oldum

devlette maalesef öyle ben bir kere kontrole gittim bebeği göstermeyi bırak hakkında yorum bile yapmadı her şey iyi dedi yolladı

biliyordumm bebitolar gizemli ondan böyle yapıyorlarr , maşallahhh :)

Oyle, ama malesef en zayif halka kadar korunuyoruz. Hayir kendileri de anne babalarina-hasta yakinlarina tasiyorlar.
Tek care su asi olacak. Atlatacagiz umarim biran evvel.
Aşı ile de sadece hafif atlatıyoruz. Aslında bulaşıcılığını önlemiyor. Aşıya güvenip iyice coştular
Çok bunaldım, işyerindeyim saatlerdir laf anlatıyorum insanlara. Bak diyorum kanunda bu böyle, gelen cevap ama ama ... para kaçırmayın, üç kağıt yerine işinizi yapın diye bağıracağım o olacak. Ona da bahane bulur bu kişiler. Cahil takımı da değil baya kanunu didik didik bilenler bunu yapanlar.
Çok gerildim içme suyum bitti gidip su alamadım 1 saattir. çok şey yazarım daha ama neyse. Yoruldum, ayakta duracak halim kalmadı desem yeri. Arada buraya bakıp kafa dağıtıyorum. Hem telefonla konuşuğ hem size cevap yazıyorum. Çok yetenekliyim mesai bitsin artık

Her zaman veriyordu bugün vermedi doktormu değiştirsem napsam valla bugün kafam o kadar doldu ki herşeyi düşünür oldum
Yani bu durumda seni bırakması hiç hoş değil. Yapabiliyorsan hastane ve doktor değişikliğine git cimere de şikayette bulun. Dediğin gibi herkesin durumu farklı ve madem zorunlu bir işlem yapmak zorundalar seni ve bebeğini bu şekilde mağdur edemezler. Doktorları severim baş tacı ama hepsi değil iyisi de var kötüsü de kim denk gelirse ne yazık ki

devlette maalesef öyle ben bir kere kontrole gittim bebeği göstermeyi bırak hakkında yorum bile yapmadı her şey iyi dedi yolladı
Devlette öyle canım ya bide tek başına alıyorlar di mi kimseyi yanına almıyorlar, çok gıcık ya, kocam niye giremiyor arkadaşım tek hastayım zaten o çocuğu ben o adamdan yapmışm eşim niye bebeğini göremiyor hasta bensem bebek ortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…