Ya senin göbüşünü yerler. Maşallah bi doğsalarda sevsekBenim de aynı problemim var armut vücut tipi belim ince göğüslerim küçük ama kalçam büyüyor. Şekil abenim kalçalarım ergenlikte çatladı izleri duruyo o yüzden daha ne olabilir diye düşünüyorum 42 kiloyken bile çatladim ben lisede.
onlarında canı çok yandı o yüzden bir şekilde haklarını arıyorlar ama olan yine bizlere oluyor haklarını aramaları gerektiği kişilerin hiçbir şey umurunda değil.Bu doktorlara anlam veremiyorum onlar yüzünden giremedim 8ine almıştım,şimdi zaten 23 haftanın içindeyim bayram tatili grev derken uzadı kendi hatalarınıda telafi etmiyorlar 2 gün içinde 1000 TL bulmak ayarlamak kolaymı ne kadar kolaylarına geliyor özele git demek sanki bedava
Bilmiyorum artık gırgıra vuruyorum. Kendi dünyamda daha mutluyum mutluyuz hatalarımla yanlışlarımla kendimi bu sene sevdim.İç huzurumu buldum.çünkü biz sana sen istediğin kadar yardım edebilir çevre öyle değil kardeşim kadar sevdiğim daha yakın gördüğüm kuzenim bile arkamdan dedikodu mu yaptı sadece ona anlattığım sırrı mı başkasına anlattı ama burası öyle değil biz happynin şusu böyle diye dedikodunu yapmayız. O yüzden annemden başka kimseye derdimi anlatmayalı çok oldu ki bazen ona bile anlatmıyorum en iyisini yapıyorsun emin ol
O Yüzden bizden uzak Allah'a yakın olsunlarrrBilmiyorum artık gırgıra vuruyorum. Kendi dünyamda daha mutluyum mutluyuz hatalarımla yanlışlarımla kendimi bu sene sevdim.İç huzurumu buldum.
O dedikoducu tayfa hep var .Hiçbir zamanda bitmez gebe değilsindir gebe kalırsın başka birşey bulur kilondan saçından kendileriyle aslında problemleri kendini seven insan kendiyle uğraşır başkalarında kusur aramaz.
Ben çareyi akşam 9 dan sonra buldum terlemiyorsunda kafanda sakin oluyor tabi tek yürümüyorum sen işte yoruluyorsundur yemek felan derken akşamda zor olur yürüyüş bandı güzel bir seçenek olabilirdi oda çok yer kaplıyor neyse saglikli bir şekilde doguralimda bunlar hallolur en azından işin var bir hedefin var buda spor gibi mutluluk evde oturmak daha sıkıcı depresyon sebebiBen de klasik yuruyusleri yapamıyorum zaten gün içinde aktif çalışıyorum. Sabah evden kendi aracımla ofise ofisten şirket aracıyla firmaya firmada saha denetimi yapıp çıkıp bazen il müdürlüğüne bazen başka bir firmaya sonra ofise yetişmeye çalışıyorum ofisten eve. Daha nasıl yürüyeyim ki
Bak şöyle tanimlim çok guzelsindir mutlusundur biri gelir o an derki lazere gideceğim bu ne anlama gelir sende tüy çok lazere git o an seni görmez kusurunu görürO Yüzden bizden uzak Allah'a yakın olsunlarrr
onlarda kısskannnçç kuduruklar işteBak şöyle tanimlim çok guzelsindir mutlusundur biri gelir o an derki lazere gideceğim bu ne anlama gelir sende tüy çok lazere git o an seni görmez kusurunu görür
Gizemli olunca daha çok merak ediyorlaronlarda kısskannnçç kuduruklar işte
Kuzum kendi doktorum ayrıntılı bakmıyor yüzeysel bakıp geçiyor,ayrıntıloya girmen lazım bebeğin sorunu varmı yokmu öğrenmemiz lazım vs falan dedi,ultrason fotoğrafı istedim onu bile vermedi ayrıntılıya gir dediPapatyamelo
Kuzum biz girdikte ne oldu sözleşme imzaladık. Yani hiçbirseyin garantisi yok .Önceden yoktu bu .Kendi doktorlarimizda inceliyor iyice .Ama bu iş paraya dönmüş buna karar verdim.Hep stres. Annemin doktoru hep kendi bakmış adam o zaman profesör bile değildi. Şimdi profesör yine kendi bakıyor. Her ay 700 ona veremezdim.Devlettede sıra almak çok zor azıcık imkanım var diye özelde seçtim bütçeme göre .
Evet görünce için rahatlıyor ama hiçbirseyin gerçekten garantisi yok .Hiçbirşey yok der doğduktan sonra çıkar.
Seninki cidden bir tuhaf .Ultrason fotoğrafı vermemek ne demek ya .Bir dolu bir boşmu yapiyorki Ultrasonu yani bir gidişinde veriyor bir gidişinde vermiyor .İsteseler bakarlar kolaya kaçıyorlar. Önceden yoktu .Perinatolog vardı fakat kendi doktorun olumsuz birşey görünce yönlendiriyordu. Örneğin kafası büyük, dudağı tavşan olan amniyon sıvısı o zaman çıkmıştı. Şimdi Perinatolog yönlendirmeleri daha kolayına geliyor risk almıyorlarKuzum kendi doktorum ayrıntılı bakmıyor yüzeysel bakıp geçiyor,ayrıntıloya girmen lazım bebeğin sorunu varmı yokmu öğrenmemiz lazım vs falan dedi,ultrason fotoğrafı istedim onu bile vermedi ayrıntılıya gir dedi
Her zaman veriyordu bugün vermedi doktormu değiştirsem napsam valla bugün kafam o kadar doldu ki herşeyi düşünür oldumSeninki cidden bir tuhaf .Ultrason fotoğrafı vermemek ne demek ya .Bir dolu bir boşmu yapiyorki Ultrasonu yani bir gidişinde veriyor bir gidişinde vermiyor .İsteseler bakarlar kolaya kaçıyorlar. Önceden yoktu .Perinatolog vardı fakat kendi doktorun olumsuz birşey görünce yönlendiriyordu. Örneğin kafası büyük, dudağı tavşan olan amniyon sıvısı o zaman çıkmıştı. Şimdi Perinatolog yönlendirmeleri daha kolayına geliyor risk almıyorlar
devlette maalesef öyle ben bir kere kontrole gittim bebeği göstermeyi bırak hakkında yorum bile yapmadı her şey iyi dedi yolladıSeninki cidden bir tuhaf .Ultrason fotoğrafı vermemek ne demek ya .Bir dolu bir boşmu yapiyorki Ultrasonu yani bir gidişinde veriyor bir gidişinde vermiyor .İsteseler bakarlar kolaya kaçıyorlar. Önceden yoktu .Perinatolog vardı fakat kendi doktorun olumsuz birşey görünce yönlendiriyordu. Örneğin kafası büyük, dudağı tavşan olan amniyon sıvısı o zaman çıkmıştı. Şimdi Perinatolog yönlendirmeleri daha kolayına geliyor risk almıyorlar
biliyordumm bebitolar gizemli ondan böyle yapıyorlarr , maşallahhh :)Kızlar çıktım çok şükür her şey normaldi. Ventrikül normale dönmüş kalbini de görebildik omurgası gölgelemediağırlığını falan söylemedi ara muayene olduğu için sıkıntılı yerleri kontrol ettim sadece dedi. Kendi doktoruma gidince öğrenicem ama bir ferahlık geldi içime çok şükür.
Aşı ile de sadece hafif atlatıyoruz. Aslında bulaşıcılığını önlemiyor. Aşıya güvenip iyice coştularOyle, ama malesef en zayif halka kadar korunuyoruz. Hayir kendileri de anne babalarina-hasta yakinlarina tasiyorlar.
Tek care su asi olacak. Atlatacagiz umarim biran evvel.
Yani bu durumda seni bırakması hiç hoş değil. Yapabiliyorsan hastane ve doktor değişikliğine git cimere de şikayette bulun. Dediğin gibi herkesin durumu farklı ve madem zorunlu bir işlem yapmak zorundalar seni ve bebeğini bu şekilde mağdur edemezler. Doktorları severim baş tacı ama hepsi değil iyisi de var kötüsü de kim denk gelirse ne yazık kiHer zaman veriyordu bugün vermedi doktormu değiştirsem napsam valla bugün kafam o kadar doldu ki herşeyi düşünür oldum
Devlette öyle canım ya bide tek başına alıyorlar di mi kimseyi yanına almıyorlar, çok gıcık ya, kocam niye giremiyor arkadaşım tek hastayım zaten o çocuğu ben o adamdan yapmışm eşim niye bebeğini göremiyor hasta bensem bebek ortakdevlette maalesef öyle ben bir kere kontrole gittim bebeği göstermeyi bırak hakkında yorum bile yapmadı her şey iyi dedi yolladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?