- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
1000 mi şaka mı bu ? Canım yok mu özelde bakacak biri ya ben hastaneye gitmedim bürosuna gittim. Ben buradaki en oahalı doktora gittim 600 verdim. 350 de vardı.Hanımlar sizden dua istiyorum,bugün detaylıyı konuşmak için doktora gittim durumu anlattım,ama yönlendirme yapmadı 23. Haftada çektirmen gerekiyor mutlaka bebekte sorun varmı yokmu onu bilmemiz lazım öğrenmemiz lazım dedi,ben randevuyu aldım grevde iptal ettiniz bakmadınız dedim,özelde çektireceksin yapıcak birşey yok dedi,acil olarak da sevketmedi durumumuda anlattım,bütün sinirlerin alt üst olmuş durumda artık ağladım niye her işimde bi terslik oluyor diye,bi özel klinik söyledi burda çektir diye maddi durum istiyor özeller dedim yapıcak birşey yok dedi,söylediği yerle konuştum 1000 TL dedi,hemen bu 2 gün içinde nasıl o kadar ayarlıyayım,bütün sinirlerin tavan yapmış durumda, onların ihmalkarlığı yüzünden hem randevu günümde bakmadılar grev falan dediler hemde şimdi git özelde çektir diye umursamamazlık yapıyorlar
Bi hastane daha var onada doğum açısından yetersiz falan deniyor ordan buraya geçmiştim,o kadar zor durumda bıraktılar ki inşallah bir çözüme kavuştırabilirimYani bu durumda seni bırakması hiç hoş değil. Yapabiliyorsan hastane ve doktor değişikliğine git cimere de şikayette bulun. Dediğin gibi herkesin durumu farklı ve madem zorunlu bir işlem yapmak zorundalar seni ve bebeğini bu şekilde mağdur edemezler. Doktorları severim baş tacı ama hepsi değil iyisi de var kötüsü de kim denk gelirse ne yazık ki
Öyle denicem yarın inşallah olumlu sonuç alabilirim
Malesef fiyatları hep öyle keşke 350 falan olsa1000 mi şaka mı bu ? Canım yok mu özelde bakacak biri ya ben hastaneye gitmedim bürosuna gittim. Ben buradaki en oahalı doktora gittim 600 verdim. 350 de vardı.
Çok üzüldüm canım ben de şehir hastanesine gidiyorum. Şehir ve üniversite hastaneleri bir tık iyi oluyor ama geri kalan devlet hastaneleri fena durumdalar. Ki bende de aynı şey oldu yer yoktu erkenden gitmeme rağmen ama durumum vardı diye gittim özele ama tabii söylendim de doktoruma durumum olmasa ne olacaktı bakılmak zorunda diye. Çok fazla hasta var yer açılmıyor dedi. Bir yandan haklılar hastane özellikle kadın doğum sürekli dolu. Bu sene de herkes hamile gibi çevremde 7 kişinin bebeği oldu bu sene düşün yaniBi hastane daha var onada doğum açısından yetersiz falan deniyor ordan buraya geçmiştim,o kadar zor durumda bıraktılar ki inşallah bir çözüme kavuştırabilirim
Canım hastane değil de ofisi olanlar oluyor onları aradın mı ? Belki daha ucuza bulursun keşke olsa ben göndersem ya çok üzüldüm bi yol düşünüyorum. Araştırmaya mı gitsemn bakarlar mı prof ücretleri düşük olurMalesef fiyatları hep öyle keşke 350 falan olsa
Değiştir tatlım.İçini ferah tut .Benim 3. BuHer zaman veriyordu bugün vermedi doktormu değiştirsem napsam valla bugün kafam o kadar doldu ki herşeyi düşünür oldum
Son çare gidecektim aradığımı bulamadim .Bende kendimi ve bebeğimi rahat bıraktım dün şeker yüklemesini sordum akşam yazmış oda iyi akşamlar diye bende sabah dedim asistaninizla iletişime geçtim diyedevlette maalesef öyle ben bir kere kontrole gittim bebeği göstermeyi bırak hakkında yorum bile yapmadı her şey iyi dedi yolladı
Normal demek yok demekcKızlar çıktım çok şükür her şey normaldi. Ventrikül normale dönmüş kalbini de görebildik omurgası gölgelemediağırlığını falan söylemedi ara muayene olduğu için sıkıntılı yerleri kontrol ettim sadece dedi. Kendi doktoruma gidince öğrenicem ama bir ferahlık geldi içime çok şükür.
Bende şehir hastanesine gidiyorum canım değiştirdiğim hastanede araştırma hastanesiydi yardımcıda olmıyorlarÇok üzüldüm canım ben de şehir hastanesine gidiyorum. Şehir ve üniversite hastaneleri bir tık iyi oluyor ama geri kalan devlet hastaneleri fena durumdalar. Ki bende de aynı şey oldu yer yoktu erkenden gitmeme rağmen ama durumum vardı diye gittim özele ama tabii söylendim de doktoruma durumum olmasa ne olacaktı bakılmak zorunda diye. Çok fazla hasta var yer açılmıyor dedi. Bir yandan haklılar hastane özellikle kadın doğum sürekli dolu. Bu sene de herkes hamile gibi çevremde 7 kişinin bebeği oldu bu sene düşün yani
Aradım canım mesajda attım hepsi fiyat bakımından aynı 800-1000Canım hastane değil de ofisi olanlar oluyor onları aradın mı ? Belki daha ucuza bulursun keşke olsa ben göndersem ya çok üzüldüm bi yol düşünüyorum. Araştırmaya mı gitsemn bakarlar mı prof ücretleri düşük olur
Tıp fakültesi çok geç mi randevu veyor peki orada profesörlere sıra bulabilirsin belki kısa zamandaAradım canım mesajda attım hepsi fiyat bakımından aynı 800-1000
Her şehirde aynı olmuyor demek kiBende şehir hastanesine gidiyorum canım değiştirdiğim hastanede araştırma hastanesiydi yardımcıda olmıyorlar
Ya az gibi daha önce de olmuştuÇok mu az mı ? Akıntı olur, onu anlarsın ama su farklı bişey. Kokusu rengi nasıl bunlar önemli. Doktoruna söyle mutlaka. Turnusol pedi veriyor aciller, ya da gazlı bezin içine turnusol kağıdı da koyuyorlar. Renk değişirse bebeğin suyu değişmezse nırmal akıntıymış.
Aynen bende anlayamadım en son sorun yoktuben anlamıyorum akıntı mı su mu ama her gittiğimde dktor suya bakıyor iyi diyor
Yok ya bilirdimSu dediğin idrarın olabilirmi kuzu .
Çünkü baskı yapmaya başladılar. Su içince tutamayabiliyorsunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?