2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
1000 mi şaka mı bu ? Canım yok mu özelde bakacak biri ya ben hastaneye gitmedim bürosuna gittim. Ben buradaki en oahalı doktora gittim 600 verdim. 350 de vardı.

Bi hastane daha var onada doğum açısından yetersiz falan deniyor ordan buraya geçmiştim,o kadar zor durumda bıraktılar ki inşallah bir çözüme kavuştırabilirim

1000 mi şaka mı bu ? Canım yok mu özelde bakacak biri ya ben hastaneye gitmedim bürosuna gittim. Ben buradaki en oahalı doktora gittim 600 verdim. 350 de vardı.
Malesef fiyatları hep öyle keşke 350 falan olsa

Bi hastane daha var onada doğum açısından yetersiz falan deniyor ordan buraya geçmiştim,o kadar zor durumda bıraktılar ki inşallah bir çözüme kavuştırabilirim
Çok üzüldüm canım ben de şehir hastanesine gidiyorum. Şehir ve üniversite hastaneleri bir tık iyi oluyor ama geri kalan devlet hastaneleri fena durumdalar. Ki bende de aynı şey oldu yer yoktu erkenden gitmeme rağmen ama durumum vardı diye gittim özele ama tabii söylendim de doktoruma durumum olmasa ne olacaktı bakılmak zorunda diye. Çok fazla hasta var yer açılmıyor dedi. Bir yandan haklılar hastane özellikle kadın doğum sürekli dolu. Bu sene de herkes hamile gibi çevremde 7 kişinin bebeği oldu bu sene düşün yani

Malesef fiyatları hep öyle keşke 350 falan olsa
Canım hastane değil de ofisi olanlar oluyor onları aradın mı ? Belki daha ucuza bulursun keşke olsa ben göndersem ya çok üzüldüm bi yol düşünüyorum. Araştırmaya mı gitsemn bakarlar mı prof ücretleri düşük olur

devlette maalesef öyle ben bir kere kontrole gittim bebeği göstermeyi bırak hakkında yorum bile yapmadı her şey iyi dedi yolladı
Son çare gidecektim aradığımı bulamadim .Bende kendimi ve bebeğimi rahat bıraktım dün şeker yüklemesini sordum akşam yazmış oda iyi akşamlar diye bende sabah dedim asistaninizla iletişime geçtim diyekısa ve öz iletişimimiz

Normal demek yok demekc
Gözün aydın olsun bir daha uğramasın

Bende şehir hastanesine gidiyorum canım değiştirdiğim hastanede araştırma hastanesiydi yardımcıda olmıyorlar

Aradım canım mesajda attım hepsi fiyat bakımından aynı 800-1000

Hanımlar merhaba size bir şey sormak istiyorum. Şuan 22 haftalık hamileyim yaklaşık bir ay önce sağlık ocağına gebe kaydı için gittim ebe 21. Haftanda gel tetanoz aşını vuralım dedi. Ama ben malesef covid oldum ve 21. Haftamda aşı için gidemedim. Kısacası bu aşıda herhangi bir hafta sınırlaması var mı? Sağlık ocağındaki ebe telefon numarasını verdi ama bir türlü ulaşamadım. Karantinam haftaya bitiyor. O zaman gitsem olur mu acaba?

Ya az gibi daha önce de olmuştu
Kontrolde soracağım bakalim bana mi öyle geldi onu da anlayamadim..
Kontrolde belli olur mu suda azalma varsa acaba

işyerinden biri covid olmuş sonucu pozitif çıkmış izin kağıdı yazmak için alıp yanıma getirmişler adamı ağzında maske yok çok yakınımda değildi ama inşallah bir şey olmaz Allhım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…