2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Tüm işyerini gwzdirsinler barii herhalde herkese bulaşsın evde yatalım diye düşünüyorllar, ya ayar oluyotum böyle düşüncesiz insanlara. Hayır kendileri hafif atlatıyor, evde yatıyorlar diye herkesi öyle sanıyorlar. Yaşlısı, hamilesi, özel hastalığı olan var mı düşünen yok. İşterinde de sinir bastı bugün zaten iyice ayarım bu insanalra. Eskiden de böyle miydi insanalr ya sosyal medyadan sonra mı duyarsızlaştık anlamıyorum

Nasıl bu kadar umursamaz olabiliyorlar ya. Pozitif çıkmışsın belli işte insan bir maske takar bir de hamilesin hassas zamanların ki olmasan bile yaptığı büyük terbiyesizlik

Yok ya bilirdim
Yine de daha dikkatli takip edeceğim bakalim daha önce de sivi akintim olmustu
Canım ben doktoruma sordum yapma sıkıntı yok swnde, kafana takma dedi ama kontrol yaptıktan sonra dedi. Benim tam sınırda ya kafama takıp üzülmeyeyim diye bakma dediç istersen araştır şöyle bişey var, eczaneden, kortasiteden veya medikal cihaz satan bi yerden turnusol kağıdı al. Sen söyle onlar bilir. Sonra gazlı bez al büyüklerinden olsun ama minik minik olanlardan olmasın dikkat et, turnusolu gazlı bezin içine koy ped gibi çamaşırına koy 12 saat bekle. Rengi değişirse bebekten gelen sıvı, değişmezse akıntı. Pembe oluyor zaten rengi, amniyon sıvısı ise maviye dönüyor. İnternette amniyon sıvı turnusol kağıdı falan yazarsan resimler de çıkıyor yorumlar da.

salaklar gerçekten ya siniirim bbozuldu

Nasıl bu kadar umursamaz olabiliyorlar ya. Pozitif çıkmışsın belli işte insan bir maske takar bir de hamilesin hassas zamanların ki olmasan bile yaptığı büyük terbiyesizlik
ben verdim maske eline eldiven tak dokunma bir yere neden maskesiz geliyorsun dedim cahil değilelr koca koca insanlar ya

Ah papatya aksilikler yakanı bırakmadı ben izmirdeyim 700 e cektirmistim pernitologda manisa yakin belki izmirden biraz daha uyguna bulursun gelir gidersin herkes zam yaptı gerçi ama diyecek bir şey de bulamıyorum bu stres seni ve bebeğini kötü etkiler zaten salgın da aldı başını gitti sürekli hastanelerdesin inşallah bi çözüm yolu bulursun esin ne diyor bu duruma? Aileleriniz doğum için katkı sağlayacaksa taki eşya vs gibi belki bu kontrol için kullanabilirsin o şansını ne bileyim eksikler sonra da tamamlanır bu şekilde için rahat etmeyecek kendine zehir edeceksin hamileliği her şeyi tam olsa ne olur sen kendini yiyip bitirdikten sonra sağlık her şeyden onemli, bu arada özellerde kredi kartı geçiyor sonra bankayla görüşüp taksitlendirme yapabilirsin bu da bi çözüm olur belki size Allah yardimciniz olsun

Birsekilde bulasaksa hafif atlatabilmek lazim. Benim bir arkadas lohusali yogun bakima kaldirilmisti. Inanilmaz korkuyorum oyle olacagim diye.

Ay tuh. Neyse, susuz kalmayin, gerildiginiz zaman kulakliktan muzik dinleme sansiniz oluyor ise biraz birseyler dinleyin.

ben verdim maske eline eldiven tak dokunma bir yere neden maskesiz geliyorsun dedim cahil değilelr koca koca insanlar ya
Ne cevap verdi. Allah bilir terslemiş ya da bahane bulmuştur anlamaz böyleleri genelde üste çıkmaya çalışırlar

Beni anlatiyorsun sandım canım benimde 165 boy 52 kiloydum gecen sene o kadar inceciktim ki. Sonra düşük yapinca 60 oldum stresten yedim hep. 3 ay sonra yeniden hamile kalinca simdi 70 e dayandı kilom. Gecen seneki hallerime bakip bir daha dönebilir miyim acaba diyorum

döneceğiz tabi ki hiç sorun yapma ben inanıyorum şuan 80 oldum büyük ihtimalle 85 bulacak doğurmam 20 kg vermem lazım tam zaten yarısı doğumda iyi kötü gidiyor bebekle ilgilenirken bi bakmışız eski halimizdeyiz tabi kendimizde dikkat edeceğiz öyle börekler çörekler mantılar çok yememek lazımm

Allah korusun hepimizi
Yok canım kulaklıkla dinleyemem ama normalde açıyırum müzik. Bazen o bile ağır geliyor kafama kapatıyorum sesi. Aslında müziği severim ama ona bile kafa bırakmıyorlar

Benim sağlık çizelgemde ilk doz 20-22 . Haftada geç kalmıyorsun benim doktorun çizelgesine göre 22.haftanda vurulursun.
Ben normal grip olmustum. Atlatıp gittim .Vurdurdum bir sorunda yaşamadım ♡

Aynen canim aslinda dikkat ediyorum yuruyus fln da yapiyorum ama nasil aliyorum anlamiyorum. Neyse bebisler saglikli olsunda bir sekilde veririz. Bende 75 le kapatmak istiyorumda daha onumuzde 16 hafta var 5 kiloyla kapatir miyiz ki

Aynen canim aslinda dikkat ediyorum yuruyus fln da yapiyorum ama nasil aliyorum anlamiyorum. Neyse bebisler saglikli olsunda bir sekilde veririz. Bende 75 le kapatmak istiyorumda daha onumuzde 16 hafta var 5 kiloyla kapatir miyiz ki
Bu haftaya kadar 5 kg aldık kapatırız herhalde öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…