- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Olur herhalde, cihazlarına bağlı. Ben son kontrolde sordum normal dedi doktorum. Herhalde göremese burada net değil derdi.Ya az gibi daha önce de olmuştu
Kontrolde soracağım bakalim bana mi öyle geldi onu da anlayamadim..
Kontrolde belli olur mu suda azalma varsa acaba
Tüm işyerini gwzdirsinler barii herhalde herkese bulaşsın evde yatalım diye düşünüyorllar, ya ayar oluyotum böyle düşüncesiz insanlara. Hayır kendileri hafif atlatıyor, evde yatıyorlar diye herkesi öyle sanıyorlar. Yaşlısı, hamilesi, özel hastalığı olan var mı düşünen yok. İşterinde de sinir bastı bugün zaten iyice ayarım bu insanalra. Eskiden de böyle miydi insanalr ya sosyal medyadan sonra mı duyarsızlaştık anlamıyorumişyerinden biri covid olmuş sonucu pozitif çıkmış izin kağıdı yazmak için alıp yanıma getirmişler adamı ağzında maske yok çok yakınımda değildi ama inşallah bir şey olmaz Allhım ya
Nasıl bu kadar umursamaz olabiliyorlar ya. Pozitif çıkmışsın belli işte insan bir maske takar bir de hamilesin hassas zamanların ki olmasan bile yaptığı büyük terbiyesizlikişyerinden biri covid olmuş sonucu pozitif çıkmış izin kağıdı yazmak için alıp yanıma getirmişler adamı ağzında maske yok çok yakınımda değildi ama inşallah bir şey olmaz Allhım ya
Baş hekimlikle halletmeye çalışacağım yarın 2 güne randevu bulabileceğimi sanmıyorumTıp fakültesi çok geç mi randevu veyor peki orada profesörlere sıra bulabilirsin belki kısa zamanda
Canım ben doktoruma sordum yapma sıkıntı yok swnde, kafana takma dedi ama kontrol yaptıktan sonra dedi. Benim tam sınırda ya kafama takıp üzülmeyeyim diye bakma dediç istersen araştır şöyle bişey var, eczaneden, kortasiteden veya medikal cihaz satan bi yerden turnusol kağıdı al. Sen söyle onlar bilir. Sonra gazlı bez al büyüklerinden olsun ama minik minik olanlardan olmasın dikkat et, turnusolu gazlı bezin içine koy ped gibi çamaşırına koy 12 saat bekle. Rengi değişirse bebekten gelen sıvı, değişmezse akıntı. Pembe oluyor zaten rengi, amniyon sıvısı ise maviye dönüyor. İnternette amniyon sıvı turnusol kağıdı falan yazarsan resimler de çıkıyor yorumlar da.Yok ya bilirdim
Yine de daha dikkatli takip edeceğim bakalim daha önce de sivi akintim olmustu
Belli olur diye düşünüyorumYa az gibi daha önce de olmuştu
Kontrolde soracağım bakalim bana mi öyle geldi onu da anlayamadim..
Kontrolde belli olur mu suda azalma varsa acaba
Umarım bulursunBaş hekimlikle halletmeye çalışacağım yarın 2 güne randevu bulabileceğimi sanmıyorum
salaklar gerçekten ya siniirim bbozulduTüm işyerini gwzdirsinler barii herhalde herkese bulaşsın evde yatalım diye düşünüyorllar, ya ayar oluyotum böyle düşüncesiz insanlara. Hayır kendileri hafif atlatıyor, evde yatıyorlar diye herkesi öyle sanıyorlar. Yaşlısı, hamilesi, özel hastalığı olan var mı düşünen yok. İşterinde de sinir bastı bugün zaten iyice ayarım bu insanalra. Eskiden de böyle miydi insanalr ya sosyal medyadan sonra mı duyarsızlaştık anlamıyorum
ben verdim maske eline eldiven tak dokunma bir yere neden maskesiz geliyorsun dedim cahil değilelr koca koca insanlar yaNasıl bu kadar umursamaz olabiliyorlar ya. Pozitif çıkmışsın belli işte insan bir maske takar bir de hamilesin hassas zamanların ki olmasan bile yaptığı büyük terbiyesizlik
Ah papatya aksilikler yakanı bırakmadı ben izmirdeyim 700 e cektirmistim pernitologda manisa yakin belki izmirden biraz daha uyguna bulursun gelir gidersin herkes zam yaptı gerçi ama diyecek bir şey de bulamıyorum bu stres seni ve bebeğini kötü etkiler zaten salgın da aldı başını gitti sürekli hastanelerdesin inşallah bi çözüm yolu bulursun esin ne diyor bu duruma? Aileleriniz doğum için katkı sağlayacaksa taki eşya vs gibi belki bu kontrol için kullanabilirsin o şansını ne bileyim eksikler sonra da tamamlanır bu şekilde için rahat etmeyecek kendine zehir edeceksin hamileliği her şeyi tam olsa ne olur sen kendini yiyip bitirdikten sonra sağlık her şeyden onemli, bu arada özellerde kredi kartı geçiyor sonra bankayla görüşüp taksitlendirme yapabilirsin bu da bi çözüm olur belki size Allah yardimciniz olsunHanımlar sizden dua istiyorum,bugün detaylıyı konuşmak için doktora gittim durumu anlattım,ama yönlendirme yapmadı 23. Haftada çektirmen gerekiyor mutlaka bebekte sorun varmı yokmu onu bilmemiz lazım öğrenmemiz lazım dedi,ben randevuyu aldım grevde iptal ettiniz bakmadınız dedim,özelde çektireceksin yapıcak birşey yok dedi,acil olarak da sevketmedi durumumuda anlattım,bütün sinirlerin alt üst olmuş durumda artık ağladım niye her işimde bi terslik oluyor diye,bi özel klinik söyledi burda çektir diye maddi durum istiyor özeller dedim yapıcak birşey yok dedi,söylediği yerle konuştum 1000 TL dedi,hemen bu 2 gün içinde nasıl o kadar ayarlıyayım,bütün sinirlerin tavan yapmış durumda, onların ihmalkarlığı yüzünden hem randevu günümde bakmadılar grev falan dediler hemde şimdi git özelde çektir diye umursamamazlık yapıyorlar
Birsekilde bulasaksa hafif atlatabilmek lazim. Benim bir arkadas lohusali yogun bakima kaldirilmisti. Inanilmaz korkuyorum oyle olacagim diye.Aşı ile de sadece hafif atlatıyoruz. Aslında bulaşıcılığını önlemiyor. Aşıya güvenip iyice coştular
Çok bunaldım, işyerindeyim saatlerdir laf anlatıyorum insanlara. Bak diyorum kanunda bu böyle, gelen cevap ama ama ... para kaçırmayın, üç kağıt yerine işinizi yapın diye bağıracağım o olacak. Ona da bahane bulur bu kişiler. Cahil takımı da değil baya kanunu didik didik bilenler bunu yapanlar.
Çok gerildimiçme suyum bitti gidip su alamadım 1 saattir. çok şey yazarım daha ama neyse. Yoruldum, ayakta duracak halim kalmadı desem yeri. Arada buraya bakıp kafa dağıtıyorum. Hem telefonla konuşuğ hem size cevap yazıyorum. Çok yetenekliyim mesai bitsin artık
Ne cevap verdi. Allah bilir terslemiş ya da bahane bulmuştur anlamaz böyleleri genelde üste çıkmaya çalışırlarben verdim maske eline eldiven tak dokunma bir yere neden maskesiz geliyorsun dedim cahil değilelr koca koca insanlar ya
Beni anlatiyorsun sandım canım benimde 165 boy 52 kiloydum gecen sene o kadar inceciktim ki. Sonra düşük yapinca 60 oldum stresten yedim hep. 3 ay sonra yeniden hamile kalinca simdi 70 e dayandı kilom. Gecen seneki hallerime bakip bir daha dönebilir miyim acaba diyorumGeçen sen 65 kg 1.60 boyun belim ince normalde kalca cıkık güzel bir vücudum vardı hamile kaldım boş gebelik geçirdim o beni baya yıktı stres üzüntü 10 kg aldım onun üstüne bu hamileliğim geldi o yüzden dengesiz ilerliyorum doğumdan sonra hep birlikte cıtırlaşcaz inşllah
döneceğiz tabi ki hiç sorun yapma ben inanıyorum şuan 80 oldum büyük ihtimalle 85 bulacak doğurmam 20 kg vermem lazım tam zaten yarısı doğumda iyi kötü gidiyor bebekle ilgilenirken bi bakmışız eski halimizdeyiz tabi kendimizde dikkat edeceğiz öyle börekler çörekler mantılar çok yememek lazımmBeni anlatiyorsun sandım canım benimde 165 boy 52 kiloydum gecen sene o kadar inceciktim ki. Sonra düşük yapinca 60 oldum stresten yedim hep. 3 ay sonra yeniden hamile kalinca simdi 70 e dayandı kilom. Gecen seneki hallerime bakip bir daha dönebilir miyim acaba diyorum
Allah korusun hepimiziBirsekilde bulasaksa hafif atlatabilmek lazim. Benim bir arkadas lohusali yogun bakima kaldirilmisti. Inanilmaz korkuyorum oyle olacagim diye.
Ay tuh. Neyse, susuz kalmayin, gerildiginiz zaman kulakliktan muzik dinleme sansiniz oluyor ise biraz birseyler dinleyin.
Benim sağlık çizelgemde ilk doz 20-22 . Haftada geç kalmıyorsun benim doktorun çizelgesine göre 22.haftanda vurulursun.Hanımlar merhaba size bir şey sormak istiyorum. Şuan 22 haftalık hamileyim yaklaşık bir ay önce sağlık ocağına gebe kaydı için gittim ebe 21. Haftanda gel tetanoz aşını vuralım dedi. Ama ben malesef covid oldum ve 21. Haftamda aşı için gidemedim. Kısacası bu aşıda herhangi bir hafta sınırlaması var mı? Sağlık ocağındaki ebe telefon numarasını verdi ama bir türlü ulaşamadım. Karantinam haftaya bitiyor. O zaman gitsem olur mu acaba?
Sümüksü gibimiYok ya bilirdim
Yine de daha dikkatli takip edeceğim bakalim daha önce de sivi akintim olmustu
Aynen canim aslinda dikkat ediyorum yuruyus fln da yapiyorum ama nasil aliyorum anlamiyorum. Neyse bebisler saglikli olsunda bir sekilde veririz. Bende 75 le kapatmak istiyorumda daha onumuzde 16 hafta var 5 kiloyla kapatir miyiz kidöneceğiz tabi ki hiç sorun yapma ben inanıyorum şuan 80 oldum büyük ihtimalle 85 bulacak doğurmam 20 kg vermem lazım tam zaten yarısı doğumda iyi kötü gidiyor bebekle ilgilenirken bi bakmışız eski halimizdeyiz tabi kendimizde dikkat edeceğiz öyle börekler çörekler mantılar çok yememek lazımm
Bu haftaya kadar 5 kg aldık kapatırız herhalde öyle düşünüyorumAynen canim aslinda dikkat ediyorum yuruyus fln da yapiyorum ama nasil aliyorum anlamiyorum. Neyse bebisler saglikli olsunda bir sekilde veririz. Bende 75 le kapatmak istiyorumda daha onumuzde 16 hafta var 5 kiloyla kapatir miyiz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?