Insallah canım daha cok almayalimda. Kimi son haftalar cok aliniyor diyor. Kimide bebek buyuyup mideye baski yaptigi icin cok yemek yiyemiyorsun sadece bebek kilo aliyor diyorBu haftaya kadar 5 kg aldık kapatırız herhalde öyle düşünüyorum
Canım yaşadığın mağduriyeti iyi niyetli bir yetkili mutlaka çözer. Tanıdık birini bulsan hastaneden çok iyi olur. Tıbbi sekreter bile istese araya alır seni. En kötü aile hekimine rica et o ayarlar belki. Bulamazsan da hasta hakları birimi gibi bir yerle konuş güzelce anlat anlayışlı biri mutlaka çıkar. Ben de kamudayım bazı insiyatif alınacak durumlarda birinin yok dediğine diğerimiz tamam diyor. o kişinin vicdanıyla ya da o anki psikolojisiyle alakalı maalesef. Umarım yarın iyi kapli birine denk gelirsinÖyle denicem yarın inşallah olumlu sonuç alabilirim
Ben öyle ulaşamayınxa sağlık ocağının numarasını internette bulup arıyroum, santralden bağlatıyorum ebeyi. Öyle mi yapsan kiHanımlar merhaba size bir şey sormak istiyorum. Şuan 22 haftalık hamileyim yaklaşık bir ay önce sağlık ocağına gebe kaydı için gittim ebe 21. Haftanda gel tetanoz aşını vuralım dedi. Ama ben malesef covid oldum ve 21. Haftamda aşı için gidemedim. Kısacası bu aşıda herhangi bir hafta sınırlaması var mı? Sağlık ocağındaki ebe telefon numarasını verdi ama bir türlü ulaşamadım. Karantinam haftaya bitiyor. O zaman gitsem olur mu acaba?
Umarım hayırlısıyla bizler doğru yanlışı öğretiriz .Ay kızlar ya akşam üstü oğlumu parka götürdüm. Kum kocasını da aldım oynasın diye. Oğlum benim yanımdan kalktı eşyalarını alıp 4 yaşındaki bir kızın yanına gitti oynamaya ben de annesi de yanındaki bankta ve iki kişiler diye gitmedim yanlarına. onlar da orada diye ara ara baktım ama sürekli göz hapsinde tutmadım. Sonra eve gitme vakti geldiğinde bir baktım oğlumun 3 eşyası yok kıza sordum haberim yok dedi bir müddet aradım kız da benimle aradı kumun içinde hatta pes edince ayaklandım gitmeye başladık sonra ben de arkamı döndüm acaba görür müyüm diye kız kumun içinden çıkarıp oynamaya başladı ikisini buldun mu diye geri döndüm verdi evet dedi 3 dünü sordum bilmiyorum dedi gene bir müddet kazdım bulamadım sonra yine gitmiş gibi yaptım o sıra onlar da kalktı ben de çocuğun az önce oynadığı yere baktım 10 dakikadır aradığım kürek orada çıktı. Uzun yazdım biraz ama çok üzüldüm küçücük ve böyle şeyler yapıp yalan söylemesi falan. Kınamadım asla ama yani annesi de yanındaydı hep fakat fark etmemiştir ben ararken oralı bile olmadı zaten. Yani umarım vazgeçer emin olamadığım ve tartışma çıkmasından çekindiğim için söylemedim de umarım bırakır bu alışkanlığı ve hiç birimizin başına gelmez bir daha
Elenatal multivitamin.Selam tatlı bebişlerin tatlı anneleri herkes iyidir inşllah bayadır giremiyordum
Şu an hangi ilaçları yani takviyeleri kullanıyorsunuz ?
Amin inşallah canımUmarım hayırlısıyla bizler doğru yanlışı öğretiriz .
Duzelir insallah hersey yoluna girer sıkma caniniCanım ben de geldim ayrıntılıdan benim de plesentam aşağıda imiş hala çıkmamış :/
ay cok sinir etti beni doktorun. degistir bencede. foto vermemek nedir ya. Zaten kendileride hayli hayli anlayabilir bebek de hersey ok mi diye. bosunami o ultroson cihazlari odalarindaHer zaman veriyordu bugün vermedi doktormu değiştirsem napsam valla bugün kafam o kadar doldu ki herşeyi düşünür oldum
Malesef bu grevlerle nice insanlara ne zararlar verdiler nicelerini zor duruma soktularHanımlar sizden dua istiyorum,bugün detaylıyı konuşmak için doktora gittim durumu anlattım,ama yönlendirme yapmadı 23. Haftada çektirmen gerekiyor mutlaka bebekte sorun varmı yokmu onu bilmemiz lazım öğrenmemiz lazım dedi,ben randevuyu aldım grevde iptal ettiniz bakmadınız dedim,özelde çektireceksin yapıcak birşey yok dedi,acil olarak da sevketmedi durumumuda anlattım,bütün sinirlerin alt üst olmuş durumda artık ağladım niye her işimde bi terslik oluyor diye,bi özel klinik söyledi burda çektir diye maddi durum istiyor özeller dedim yapıcak birşey yok dedi,söylediği yerle konuştum 1000 TL dedi,hemen bu 2 gün içinde nasıl o kadar ayarlıyayım,bütün sinirlerin tavan yapmış durumda, onların ihmalkarlığı yüzünden hem randevu günümde bakmadılar grev falan dediler hemde şimdi git özelde çektir diye umursamamazlık yapıyorlar
Aynen artik dertlesebilmek olanaksiz hale geldi guvenemiyorsun iyi niyetten emin olamiyorsun.çünkü biz sana sen istediğin kadar yardım edebilir çevre öyle değil kardeşim kadar sevdiğim daha yakın gördüğüm kuzenim bile arkamdan dedikodu mu yaptı sadece ona anlattığım sırrı mı başkasına anlattı ama burası öyle değil biz happynin şusu böyle diye dedikodunu yapmayız. O yüzden annemden başka kimseye derdimi anlatmayalı çok oldu ki bazen ona bile anlatmıyorum en iyisini yapıyorsun emin ol
Hay Allah ya adına çok üzüldüm nasıl birşey yapamazlar ya sen kesinlikle şikayet etmelisin aldığın satıcıyiAradım Hepsiburada elimizden bişey gelmez dedi
Ettim hepsiburadayı aradım eğer işlem yapmazsanız sizi de şikayet edicem hakem heyetine dedim. 2 gün içinde dönüş yapacağız size dediHay Allah ya adına çok üzüldüm nasıl birşey yapamazlar ya sen kesinlikle şikayet etmelisin aldığın satıcıyi
Çıldırıyorum şuan sana yaptıklarına boyle olmaz ya yok mu İzmir Manisa civarinda uygun detayli bakan bir yer yaManisada oturuyorum
Essek gibi gönderecekler ya da para puan tanimlicaklarEttim hepsiburadayı aradım eğer işlem yapmazsanız sizi de şikayet edicem hakem heyetine dedim. 2 gün içinde dönüş yapacağız size dedi
İnşallah canım umarım denk gelirimCanım yaşadığın mağduriyeti iyi niyetli bir yetkili mutlaka çözer. Tanıdık birini bulsan hastaneden çok iyi olur. Tıbbi sekreter bile istese araya alır seni. En kötü aile hekimine rica et o ayarlar belki. Bulamazsan da hasta hakları birimi gibi bir yerle konuş güzelce anlat anlayışlı biri mutlaka çıkar. Ben de kamudayım bazı insiyatif alınacak durumlarda birinin yok dediğine diğerimiz tamam diyor. o kişinin vicdanıyla ya da o anki psikolojisiyle alakalı maalesef. Umarım yarın iyi kapli birine denk gelirsin
Başından savar gibi yaptı işte illa tutturdu özelde özel diyeay cok sinir etti beni doktorun. degistir bencede. foto vermemek nedir ya. Zaten kendileride hayli hayli anlayabilir bebek de hersey ok mi diye. bosunami o ultroson cihazlari odalarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?