2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Başından savar gibi yaptı işte illa tutturdu özelde özel diye
yani bu doktorlar isimi severek yapan butun doktorlari zan altinda birakiuorlar. mutlu degilsen devlette doktor olmaya kendin git ozel de calis. hastanin zaten imkani olsa neden onca sira bekleuyip sana gelsin .

yani bu doktorlar isimi severek yapan butun doktorlari zan altinda birakiuorlar. mutlu degilsen devlette doktor olmaya kendin git ozel de calis. hastanin zaten imkani olsa neden onca sira bekleuyip sana gelsin .
Bende öyle dedim de özeller maddi durum istiyor diye, yapıcak birşey yok dedi

Malesef araştırma içerisindeyim ama vakit çok dar 2 gün
Yarın sabah erkenden uyanıp tüm Mr görüntüleme merkezlerini arayacağım senin için sadece Manisa mi İzmir içine de gelebiliyor musun ? Cildircam .gerçekten çok üzüldüm tepecik eskiden yapıyordu ama şuan ne durumda bilmiyorum

Sadece Manisa,yarın için bakanlıktan haber bekliyorum durumu anlattım haber alır almaz yazacağım buraya beraber aramaya başlarız o zaman ALLAH razı olsun, inşallah bu 2 gün içinde araya sıkıştırabilirlerse

Merhabalarr. Bende 24 haftalık hamileyim . İstanbul Ümraniye de oturuyorum. Bu yakın bölgede hamiş arkadaşlar varsa konuşmayı çok isterim belki doktor vs önerileri yaparız. Birde aranızda epiduralli doğum yapmış veya bu doğumda yapmayı isteyenler var mı ??

M Mekap

Geçen gün haberdede görmüştüm
Aradaki farkı alabiliyormuşsun
Ama yeni sipariş vermen gerekiyor sanırım
Link attım açılır inşallah

Ben 8 sene evvel epidural dogum yaptim. Cunku ne kendi sancimla ne de suni sancimla yeterli acilma olmadi cok cektim uzun sancidan.

Haber bekliyorum işte ona göre bir yol izleyeceğim

Çanta olarak Oysho bütçenize uygunsa incelemenizi tavsiye ederim.Biraz tuzlu e bebege göre ama en az 3 yıl kullanılacak gözleri vs gayet yeterli görünüyor.
Ben de Oysho'nun siyah sirt cantasini aldim. Bebek cantasi disinda da kullanilabilecek bir model gibi geldi. Hem de cogunlukla esim tasiyacagi icin ona da uygun olsun dedim. Ici, gozleri, kumasi falan cok kosuma gitti, hatta takimi biberon cantasi da vardi sicak tutan, onu da aldim. Fiyati yuksek ama dediginiz gibi uzun zaman kullanilacak gibi kaliteli. Vizon rengi de cok hos, ben alirken bitmisti keske bekleseymisim.

Sirt cantasi
Biberon cantasi

Tamamdır canim Manisa içi arastirmaya başlarız yarın inşallah bakanlık gereken hassasiyeti gösterir de gerek kalmaz

Aklımdaki vizon rengi evet geçenlerde bir bey takıyordu hastanede çok yakışmıştı eşimde beğendi hatta görünce biberon çantasini düşünmemiştim o da mantikliymis aslında düşünülebilir ama ben bir tık daha büyük olan ek gıda içinde kullanılan içi termoslu çantalardan almayı planlamistim onun içinde

Vizonu ben de çok beğeniyorum ama uzun süreki kullanımda açık renk diye çok fazla kir belli eder mi diye düşünüyorum. Bir de yıkanamıyor silinebiliyor sanırım o nedenle siyah alıcam gibi. Kirlense de gözükmez Güzel günlerde kullanın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…