- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
Malesef yaptıklarının farkında değiller sanırım bende anlam veremiyorumMalesef bu grevlerle nice insanlara ne zararlar verdiler nicelerini zor duruma soktularhani oncelik insandı?
yani bu doktorlar isimi severek yapan butun doktorlari zan altinda birakiuorlar. mutlu degilsen devlette doktor olmaya kendin git ozel de calis. hastanin zaten imkani olsa neden onca sira bekleuyip sana gelsin .Başından savar gibi yaptı işte illa tutturdu özelde özel diye
Malesef araştırma içerisindeyim ama vakit çok dar 2 günÇıldırıyorum şuan sana yaptıklarına boyle olmaz ya yok mu İzmir Manisa civarinda uygun detayli bakan bir yer ya
Bende öyle dedim de özeller maddi durum istiyor diye, yapıcak birşey yok dediyani bu doktorlar isimi severek yapan butun doktorlari zan altinda birakiuorlar. mutlu degilsen devlette doktor olmaya kendin git ozel de calis. hastanin zaten imkani olsa neden onca sira bekleuyip sana gelsin .
Yarın sabah erkenden uyanıp tüm Mr görüntüleme merkezlerini arayacağım senin için sadece Manisa mi İzmir içine de gelebiliyor musun ? Cildircam .gerçekten çok üzüldüm tepecik eskiden yapıyordu ama şuan ne durumda bilmiyorumMalesef araştırma içerisindeyim ama vakit çok dar 2 gün
Sadece Manisa,yarın için bakanlıktan haber bekliyorum durumu anlattım haber alır almaz yazacağım buraya beraber aramaya başlarız o zaman ALLAH razı olsun, inşallah bu 2 gün içinde araya sıkıştırabilirlerseYarın sabah erkenden uyanıp tüm Mr görüntüleme merkezlerini arayacağım senin için sadece Manisa mi İzmir içine de gelebiliyor musun ? Cildircam .gerçekten çok üzüldüm tepecik eskiden yapıyordu ama şuan ne durumda bilmiyorum
Gerçekten çıldırmalık. İl sağlık müdürlüğünü arasan veya ilçe sağlık durumunda bahsetsenMalesef araştırma içerisindeyim ama vakit çok dar 2 gün
Ben 8 sene evvel epidural dogum yaptim. Cunku ne kendi sancimla ne de suni sancimla yeterli acilma olmadi cok cektim uzun sancidan.Merhabalarr. Bende 24 haftalık hamileyim . İstanbul Ümraniye de oturuyorum. Bu yakın bölgede hamiş arkadaşlar varsa konuşmayı çok isterim belki doktor vs önerileri yaparız.Birde aranızda epiduralli doğum yapmış veya bu doğumda yapmayı isteyenler var mı ??
Haber bekliyorum işte ona göre bir yol izleyeceğimM Mekap
Tüketici internet alışverişlerindeki 'stok oyunu'na karşı çaresiz değil
İnternetten alışveriş yapan tüketiciler, aldıkları ürünün "stok bulunmadığı" gerekçesiyle gönderilmemesi ve daha sonra aynı ürünün yüksek fiyattan siteye konulması halinde haklarını tüketici hakem heyetlerinde arayabilir. - Anadolu Ajansıwww.aa.com.tr
Geçen gün haberdede görmüştüm
Aradaki farkı alabiliyormuşsun
Ama yeni sipariş vermen gerekiyor sanırım
Link attım açılır inşallah
Ben de Oysho'nun siyah sirt cantasini aldim. Bebek cantasi disinda da kullanilabilecek bir model gibi geldi. Hem de cogunlukla esim tasiyacagi icin ona da uygun olsun dedim. Ici, gozleri, kumasi falan cok kosuma gitti, hatta takimi biberon cantasi da vardi sicak tutan, onu da aldim. Fiyati yuksek ama dediginiz gibi uzun zaman kullanilacak gibi kaliteli. Vizon rengi de cok hos, ben alirken bitmisti keske bekleseymisim.Çanta olarak Oysho bütçenize uygunsa incelemenizi tavsiye ederim.Biraz tuzlu e bebege göre ama en az 3 yıl kullanılacak gözleri vs gayet yeterli görünüyor.
Tamamdır canim Manisa içi arastirmaya başlarız yarın inşallah bakanlık gereken hassasiyeti gösterir de gerek kalmazSadece Manisa,yarın için bakanlıktan haber bekliyorum durumu anlattım haber alır almaz yazacağım buraya beraber aramaya başlarız o zaman ALLAH razı olsun, inşallah bu 2 gün içinde araya sıkıştırabilirlerse
Aklımdaki vizon rengi evet geçenlerde bir bey takıyordu hastanede çok yakışmıştı eşimde beğendi hatta görünce biberon çantasini düşünmemiştim o da mantikliymis aslında düşünülebilir ama ben bir tık daha büyük olan ek gıda içinde kullanılan içi termoslu çantalardan almayı planlamistim onun içindeBen de Oysho'nun siyah sirt cantasini aldim. Bebek cantasi disinda da kullanilabilecek bir model gibi geldi. Hem de cogunlukla esim tasiyacagi icin ona da uygun olsun dedim. Ici, gozleri, kumasi falan cok kosuma gitti, hatta takimi biberon cantasi da vardi sicak tutan, onu da aldim. Fiyati yuksek ama dediginiz gibi uzun zaman kullanilacak gibi kaliteli. Vizon rengi de cok hos, ben alirken bitmisti keske bekleseymisim.
Sirt cantasi
Biberon cantasi
Vizonu ben de çok beğeniyorum ama uzun süreki kullanımda açık renk diye çok fazla kir belli eder mi diye düşünüyorum. Bir de yıkanamıyor silinebiliyor sanırım o nedenle siyah alıcam gibi. Kirlense de gözükmezBen de Oysho'nun siyah sirt cantasini aldim. Bebek cantasi disinda da kullanilabilecek bir model gibi geldi. Hem de cogunlukla esim tasiyacagi icin ona da uygun olsun dedim. Ici, gozleri, kumasi falan cok kosuma gitti, hatta takimi biberon cantasi da vardi sicak tutan, onu da aldim. Fiyati yuksek ama dediginiz gibi uzun zaman kullanilacak gibi kaliteli. Vizon rengi de cok hos, ben alirken bitmisti keske bekleseymisim.
Sirt cantasi
Biberon cantasi
Eveeet lakabı bile var. FırfırellaKızlar bebitolarınız normalden daha çok vuruyor mu benim kuduruk çıktı maşallah
Cokk iyi ya cıldırıcsmmmEveeet lakabı bile var. Fırfırella
Benimki hatta şimdi bile rahime vuruyor ve bayağı güçlüKızlar bebitolarınız normalden daha çok vuruyor mu benim kuduruk çıktı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?