2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Ben de bu sebepten siyah aldım Biberon termosuna ihtiyacımız olur mu acaba içinde de saklama alanı vardı, illa gerekliyse indirimdeyken alınabilir :/

Insallah canım daha cok almayalimda. Kimi son haftalar cok aliniyor diyor. Kimide bebek buyuyup mideye baski yaptigi icin cok yemek yiyemiyorsun sadece bebek kilo aliyor diyor
İnşallah benim için ikincisi geçerlidir ya bugün doktor muayenem vardı. 64le başladığım yolculuk bugün 74 le devam ediyor. İnşallah 80 i aşmam

İyi geceler
Bugün cinsiyet partisi gibi bişey yaptık
Tam balon patlarken 3 2 1 sıfırda kardeşim heyecandan videoyu durdurdu sonra çok üzüldü
Modumuz düştü ve eve gelince çok ağladım hormonlar coştu galiba
Bir de hamileliği İnstagramda ne zaman paylaşmak uygun acaba
Çoğu arkadaşım ailem biliyor zaten

Siz o heyecanı yaşamışsınız duygu olarak yeter. Bi tane göstermelik patlatıp video çekersiniz. Kardeşiniz ve sizin üzülmenize değmez bence. Ben paylaşmadım sanırım da paylaşmayacağım. Görüştüğüm arkadaşlarım biliyor zaten. Beni merak eden arıyor merak etmeyende bilmesin canım

Hımm ben Eskişehirdeyim o yüzden İstanbul'dakileri bilmiyorum inşallah burada öneri yapan çıkar. Olmazsa Instagramdan bir de Google dan doktorların hastalarının yorumlarına bak.
Canım ya Eskişehi de civil, babymall ve e bebk var, bide espark ta bi iki yer var. Bebek malzemeleri için tavsiye edeceğin başka bi yer var mı ? Asarcıklıdaki yerler kıyafet için, yunusemre de mobilya için aklımda. Bide kıyafeti nasıl çözdün ? Gidip gidip lcw ye mahrum kalıyorum. Oğuz parktan bikaç şey aldım alternatif var mı ? Diğer markalarda hep büyük beden oluyor ama bu seferde yok omuz büyğk geliyor yok başka tarafı yamuluyor olmuyor bi türlü. Lcw nin de mağazalarında çeşit az hep tshirt falan var. İnternetten getirtiyorum mecburen.

Kanguru ya da wrap siling aldınız mı kızlar? Bel destekli olması mı lazım olmayanı beli ağrıtır mı ki?
Bel destekli iyi diye biliyorum. Markayı karar veremedim. Sling kullanabilir miyim onu da bilmiyorum. Kanguru alırım ama o çok lazım oluyor bence, uzun vadeli bişey ama galiba slingi bikaç ay kullanabiliyormuşuz en fazla doğru mu ? Ama lazımsa alınacak yapacak bişey yok. Bağlamalı alırım herhalde onu da halkalıya güvenemedim.

Göbeğime ve goguslerime lierac kullanıyorum kalçama bio oil kullanıyorum. Pilates yapıyorum 1 ay oldu daha yeni gebeliğin başlangıcından itibaren 5 kilo aldım toplamda daha da alacağım ama kaçınılmaz
Pilatesi internetten mi bakıp yapıyorsun canım ?

Benimkilerde bugün gelecek eşim catlamiyorum diye kar ettik zannediyordu meğerse bu aydan sonra çatlamaya başlıyormuşuz

Ben eepydir öyleyim, hatta bu ara düzeldi azıcık önceden 5 gibi falan otomatik uyanırdım. Şimdi 6 buçukta falan kalkıyorum çok şükür ama tembellik yapıyorum yarım saat kadar, sonra kalkıp işe gidiyorum. Ama geç yatıyorum biraz da yoksa dediğim gibi erkenden uyanıyorum

Beşik aldinmi ben buna karar verdim
Canım ya niyeyse bazı bildirimler düşmedi mi noldu görmedim bu mesajını. Şimdi biz park yatak anne yanı istiyorduk, ama eşimle baktık bi mağazada, sallamalı olanların hepsinin altında bi ayak var, ister istemez gece yarısı hem alt komşuyu rahatsız eder hem bizi. Tıkır tıkır sinir bozucu gelebilir. Bide kumaşı hışrdıyormuş galiba. Öyle bakınırken ahşap mobilyaları gördük hem duruşu güzel, hem de sessiz. Eşimin ailesi hediye olarak alacaklar, bize marka model gönderin dediler, bi ara ona bakacağız, beşik aradan çıktı en azından. 2 yıl idare etsin sonra montesorri alırız muhtemelen. Bi tek şifonyer almayı düşünüyoruz. Letgo da uygun fiyatlı denk getirirsem o da aradan çıkacak. Uygun fiyata çok iyi şeyler var.

24 hafta erken ama ne olur olmaz hazırlamak lazım haklısın. Hastane çıkışı yazlık kışlık farketmez değil mi ? Her türlü uzun kollu alınacak zaten.

Ne iğnesidir o? Konuyu kaçırmışım

Çok şekerliymiş suyu kendini yemek posa açısından daha iyiymiş kuzum .
Daha acıktırıyormuş suyu

Babayla karar verdiğim tek şeyin çocuk yapmak olduğunu farkına varmam peki alacağı şeye güvenemem ya benim bir ön araştırma yapıp eleyip sonra ona seçenek sunmam lazım
O da iyiymiş. Ama ben eşime bırakıyorum bazı şeyleri, o daha dikkatli olabiliyor. Bizim dğşünmemiz gereken çok şey var zaten bazı şeyleri de babaya bırakmak lazım veya ortak karar almak lazım bence. Tüm sorumluluğu yüklenip kendimizi germeyelim ayrıca zaten bu süreçte kafamız dolu. Eşim sağolsun araştırır ben de ona güvenirim. Sadece bazı şeylerde doğrudan kararı bana bırakıyor sen kullanacaksın sen daha iyi bilirsin diyor. Ama oda nemlendiricisi, ateşölçer beşik gibi bazı şeylerde ya ortağız ya o bakacak. Öyle rica ettim çünkü onlardan anlamam eşim daha iyi anlıyor.

Benim ki de ne almak istesem ne gerek var diyor
Bebek bezi lajzm de bakalım ona da ne gerek var diyecek mi

Kendi konfor ve oğlumun konfor alanı için yürek yiyip almışmıyımdır (cebelleşiyor)
Hem kendin hem bebek sallanıyor eşitlik sabit fiyatı kalp krizi geçirtir
Kız seninde ayarın olsun daha geçen gün yok fazlalık yok masraf deyip şimdi gidip dünyanın parasına bunu alman çok hoş şaka şaka yanlış anlama çok iyi yapmışsın. Süper bişey.

Ben şu an sadece demir kullanıyırum onuda düzensiz
Kalsiyum vermişti dr aşırı bulantı yaptığı için kullanamadım vicdan yapıyorum yanlışmı yapıyırum diye
Bana denilen bunlar senin için gerekli. Bebek kalsiyumu demiri emitor senden. İleride diş ve iskelet problemi yaşamal istemiyorsan ilaçlsrını düzenli kullan. İleride derken 10 yıl sonrayı kastetmiyorum. 1 yıl sonrada olabilir bu 1 ay sonrada

Hanımlar ben hala kadın doğum uzmanı bulamadım kendime. İstanbul'a yeni taşındık. Tuzla civarında doktor arıyorum ama Pendik, Gebze ve Maltepe de olur. Detaylıyı saymazsam uzun zamandır kontrole gidemedim. Bugün devlete gittim kan değerlerim için karaciğer enzimlerim yükselmiş, biran önce doktor bulup sormam lazım. Yardımcı olabilir misiniz?

Şebnem Musayeva ya da Eray Çalışkan hakkında bilgisi olan var mı?

Cevap yazdım mı hatırlamıyotum yazdıysam kusura bakma, tekrarlıyorum. Erken olur bencede, tızlanır yeniden uğraşırsın. Ben kutu veya normal hurçlarxan ayarladım onlara koyuyorum şimdilik. Daha dolabı almadık zaten. Doğuma yakın 32. Haftadan sonra yıkar, ütüler temiz poşetlere koyar kaldırırım diye düşünüyorum

Ben 8 sene evvel epidural dogum yaptim. Cunku ne kendi sancimla ne de suni sancimla yeterli acilma olmadi cok cektim uzun sancidan.
Çok üzüldüm ya insallah benim çok uzun sürmez İstanbul Anadolu yakasında güzel bir doktor arıyorum bende korkularimda var tabi. İlk başta sezeryan planladm basur sorunlarım vardı onun tedavisini şuan oluyorum ondan şimdi normal doğum istedm arastiriyorum işte

Bizde tataşon bi modeline bakmıştık pamuklu demişlerdi aynı modeldir sanırım. Lateks falan dedikleri naylonumsudur herhalde en sağlıklısı pamuktur diye düşündüm. Youtube da tavsiye edebileceğin doktorlar var mı canım ? Ben karışık izliyorum. Bi banu çiftçiydi galiba o nu harırlıyorum

Benimde aynı ne demiştik kuzum 1 gün hareketli 1 gün hareketsiz normal çok takılma
Aman işte endişelendiriyor insanı bu bıdıklar

Canım kısmi çalışma ile analık izinlerini de araştır. Bieini işkur birini sgk veriyor. Faydası olur belki

Canım kullandığın kozmetiklerin isimlerini yazar mısın? Araştıracağım da şu ara bitek badem yağı ile gidiyorum artık bakayım kendime geç bile kaldım. Lierac alacağım olmafı gözü karartıp

Evde yatmak insano daha cok hasta ediyor ama durum neyi gösterir bilmem tabiki

Benim de tanıdığım çok hamile var. Coştuk memleket olarak

Selam tatlı bebişlerin tatlı anneleri herkes iyidir inşllah bayadır giremiyordum
Şu an hangi ilaçları yani takviyeleri kullanıyorsunuz ?
Bende bi sürü var. Multivitamin, mide ilacı, kan sulandırıcılar, d vitamini, kalsiyum, magnezyum, demir ilacı kullanqmadığım için demir takviyesi yüksek bi vitamin daha, aklımda kalanlar bunlar canım başka yok galiba. Bazısjnı dönüşümlü içiyorum.

O yaşlarda doğruyu yanlışı bilmemesi çok normal, çocuk neticede. Yaptığının kötü bişey olduğunun farkında değil. Annesi farketmeliydi ama bilemeyz. Umarım tez vakitte öğrenir doğruyu yanlışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…