- 30 Ocak 2022
- 2.526
- 3.602
- 63
İnşallah canım ALLAH razı olsun bunu halledebilirsem büyük bi ferahlama yaşıcamTamamdır canim Manisa içi arastirmaya başlarız yarın inşallah bakanlık gereken hassasiyeti gösterir de gerek kalmaz
Bakanlığı aradım haber bekliyorum yarın inşallah geri dönüş yapılırGerçekten çıldırmalık. İl sağlık müdürlüğünü arasan veya ilçe sağlık durumunda bahsetsen
Gittikçe hareketleri artmaya başladı ilginçtir eşimin sesini ne zaman duysa tepki veriyor babaci olacak zaarKızlar bebitolarınız normalden daha çok vuruyor mu benim kuduruk çıktı maşallah
Benimde cinsiyet olarak farklı aldığım tek ürün bu. Kıyafetlerde de ara renkler tercih etmek daha çok hoşuma gidiyorBen de ultra air night 0-6 kız aldım aslında cinsiyetli ürünler çok tercihim değil ama bunun renkleri hoşuma gitti
Kızlar bebitolarınız normalden daha çok vuruyor mu benim kuduruk çıktı maşallah
Vizonu ben de çok beğeniyorum ama uzun süreki kullanımda açık renk diye çok fazla kir belli eder mi diye düşünüyorum. Bir de yıkanamıyor silinebiliyor sanırım o nedenle siyah alıcam gibi. Kirlense de gözükmezGüzel günlerde kullanın inşallah
Şiskinlik bende de var canim.Kızlar benim hiç rahatım yok sanki. Yatsam olmuyor otursam olmuyor. Şişkin hissediyorum
İnşallah benim için ikincisi geçerlidir ya bugün doktor muayenem vardı. 64le başladığım yolculuk bugün 74 le devam ediyor. İnşallah 80 i aşmamInsallah canım daha cok almayalimda. Kimi son haftalar cok aliniyor diyor. Kimide bebek buyuyup mideye baski yaptigi icin cok yemek yiyemiyorsun sadece bebek kilo aliyor diyor
Siz o heyecanı yaşamışsınız duygu olarak yeter. Bi tane göstermelik patlatıp video çekersiniz. Kardeşiniz ve sizin üzülmenize değmez bence. Ben paylaşmadım sanırım da paylaşmayacağım. Görüştüğüm arkadaşlarım biliyor zaten. Beni merak eden arıyor merak etmeyende bilmesin canımİyi geceler
Bugün cinsiyet partisi gibi bişey yaptık
Tam balon patlarken 3 2 1 sıfırda kardeşim heyecandan videoyu durdurdu sonra çok üzüldü
Modumuz düştü ve eve gelince çok ağladımhormonlar coştu galiba
Bir de hamileliği İnstagramda ne zaman paylaşmak uygun acaba
Çoğu arkadaşım ailem biliyor zaten
Ben şu an sadece demir kullanıyırum onuda düzensizElenatal multivitamin.
Birde demir hapı tatlım.
Sen
Canım ya Eskişehi de civil, babymall ve e bebk var, bide espark ta bi iki yer var. Bebek malzemeleri için tavsiye edeceğin başka bi yer var mı ? Asarcıklıdaki yerler kıyafet için, yunusemre de mobilya için aklımda. Bide kıyafeti nasıl çözdün ? Gidip gidip lcw ye mahrum kalıyorum. Oğuz parktan bikaç şey aldım alternatif var mı ? Diğer markalarda hep büyük beden oluyor ama bu seferde yok omuz büyğk geliyor yok başka tarafı yamuluyor olmuyor bi türlü. Lcw nin de mağazalarında çeşit az hep tshirt falan var. İnternetten getirtiyorum mecburen.Hımm ben Eskişehirdeyim o yüzden İstanbul'dakileri bilmiyorum inşallah burada öneri yapan çıkar. Olmazsa Instagramdan bir de Google dan doktorların hastalarının yorumlarına bak.
Bel destekli iyi diye biliyorum. Markayı karar veremedim. Sling kullanabilir miyim onu da bilmiyorum. Kanguru alırım ama o çok lazım oluyor bence, uzun vadeli bişey ama galiba slingi bikaç ay kullanabiliyormuşuz en fazla doğru mu ? Ama lazımsa alınacak yapacak bişey yok. Bağlamalı alırım herhalde onu da halkalıya güvenemedim.Kanguru ya da wrap siling aldınız mı kızlar? Bel destekli olması mı lazım olmayanı beli ağrıtır mı ki?
Pilatesi internetten mi bakıp yapıyorsun canım ?Göbeğime ve goguslerime lierac kullanıyorum kalçama bio oil kullanıyorum. Pilates yapıyorum 1 ay oldu daha yeni gebeliğin başlangıcından itibaren 5 kilo aldım toplamda daha da alacağım ama kaçınılmaz
Benimkilerde bugün gelecek eşim catlamiyorum diye kar ettik zannediyordu meğerse bu aydan sonra çatlamaya başlıyormuşuz
Ben eepydir öyleyim, hatta bu ara düzeldi azıcık önceden 5 gibi falan otomatik uyanırdım. Şimdi 6 buçukta falan kalkıyorum çok şükür ama tembellik yapıyorum yarım saat kadar, sonra kalkıp işe gidiyorum. Ama geç yatıyorum biraz da yoksa dediğim gibi erkenden uyanıyorumSaat 6 da başlanır mi ya en erken sekiz buçuk değil mi onun başlama saatibütün yaz böyle giderse şikayet et gitsin altı da başlanır mi ya etrafta bebek olur,hasta olur.cidden sinir bozucu
Günaydın tilki uykusu gibi oldu sanırım uykularimiz kizceler bende çok saçma sebeplerle uyanmaya başladım bu saatlerde hassaslastik hepten
Canım ya niyeyse bazı bildirimler düşmedi mi noldu görmedim bu mesajını. Şimdi biz park yatak anne yanı istiyorduk, ama eşimle baktık bi mağazada, sallamalı olanların hepsinin altında bi ayak var, ister istemez gece yarısı hem alt komşuyu rahatsız eder hem bizi. Tıkır tıkır sinir bozucu gelebilir. Bide kumaşı hışrdıyormuş galiba. Öyle bakınırken ahşap mobilyaları gördük hem duruşu güzel, hem de sessiz. Eşimin ailesi hediye olarak alacaklar, bize marka model gönderin dediler, bi ara ona bakacağız, beşik aradan çıktı en azından. 2 yıl idare etsin sonra montesorri alırız muhtemelen. Bi tek şifonyer almayı düşünüyoruz. Letgo da uygun fiyatlı denk getirirsem o da aradan çıkacak. Uygun fiyata çok iyi şeyler var.Beşik aldinmi ben buna karar verdim
Kızlar bir de biz şu an için ikeadan şifonyer aldık yerimiz yok diye. Şimdiden eşyalarını yıkayıp yerleştirsem çok mu erken olurçünkü hepsi paketleri ile darmadağınık duruyor toplanmış olur dedim hem
24 hafta erken ama ne olur olmaz hazırlamak lazım haklısın. Hastane çıkışı yazlık kışlık farketmez değil mi ? Her türlü uzun kollu alınacak zaten.Ben de ikeadan sifonyer aldım içine de organizerler aldım çok tatlı oldu şimdilik poşetlerle koydum aldıklarımi ama sabırsızlanıyorum minik kıyafetleri koymak içinben izne çıkar çıkmaz ilk boşluğumda o işle uğraşacağım şimdi erken diye düşünüyorum ama arkadaşım da 24 den sonra cantan hazır olsun her ihtimale karşı diyor daha erken de yapabilirim emin değilim
Ne iğnesidir o? Konuyu kaçırmışım
Çok şekerliymiş suyu kendini yemek posa açısından daha iyiymiş kuzum .
Daha acıktırıyormuş suyu
O da iyiymiş. Ama ben eşime bırakıyorum bazı şeyleri, o daha dikkatli olabiliyor. Bizim dğşünmemiz gereken çok şey var zaten bazı şeyleri de babaya bırakmak lazım veya ortak karar almak lazım bence. Tüm sorumluluğu yüklenip kendimizi germeyelim ayrıca zaten bu süreçte kafamız dolu. Eşim sağolsun araştırır ben de ona güvenirim. Sadece bazı şeylerde doğrudan kararı bana bırakıyor sen kullanacaksın sen daha iyi bilirsin diyor. Ama oda nemlendiricisi, ateşölçer beşik gibi bazı şeylerde ya ortağız ya o bakacak. Öyle rica ettim çünkü onlardan anlamam eşim daha iyi anlıyor.Babayla karar verdiğim tek şeyin çocuk yapmak olduğunu farkına varmam pekialacağı şeye güvenemem ya benim bir ön araştırma yapıp eleyip sonra ona seçenek sunmam lazım
Bebek bezi lajzm de bakalım ona da ne gerek var diyecek miBenim ki de ne almak istesem ne gerek var diyor
Kız seninde ayarın olsun daha geçen gün yok fazlalık yok masraf deyip şimdi gidip dünyanın parasına bunu alman çok hoşKendi konfor ve oğlumun konfor alanı için yürek yiyip almışmıyımdır(cebelleşiyor)
Hem kendin hem bebek sallanıyor eşitlik sabit fiyatı kalp krizi geçirtir
Bana denilen bunlar senin için gerekli. Bebek kalsiyumu demiri emitor senden. İleride diş ve iskelet problemi yaşamal istemiyorsan ilaçlsrını düzenli kullan. İleride derken 10 yıl sonrayı kastetmiyorum. 1 yıl sonrada olabilir bu 1 ay sonradaBen şu an sadece demir kullanıyırum onuda düzensiz
Kalsiyum vermişti dr aşırı bulantı yaptığı için kullanamadım vicdan yapıyorum yanlışmı yapıyırum diye
Cevap yazdım mı hatırlamıyotum yazdıysam kusura bakma, tekrarlıyorum. Erken olur bencede, tızlanır yeniden uğraşırsın. Ben kutu veya normal hurçlarxan ayarladım onlara koyuyorum şimdilik. Daha dolabı almadık zaten. Doğuma yakın 32. Haftadan sonra yıkar, ütüler temiz poşetlere koyar kaldırırım diye düşünüyorumKızlar bir de biz şu an için ikeadan şifonyer aldık yerimiz yok diye. Şimdiden eşyalarını yıkayıp yerleştirsem çok mu erken olurçünkü hepsi paketleri ile darmadağınık duruyor toplanmış olur dedim hem
Yok canım ön yüz iki cep termoslu siyah olanda zıt renk olduğu için belirgin galibaeras0201 Q Queen Elizabeth S Sntr PeterPanik bu Osyho’nun vizyon ve pembe modelleri sanki siyahtan biraz farklı mı? Siyahın ön bölmesi termoslu gibi, ama diğerleri normal gibi. Fotoğraflardan yola çıkarak söylüyorum. Emin olamadım.
Çok üzüldüm ya insallah benim çok uzun sürmezBen 8 sene evvel epidural dogum yaptim. Cunku ne kendi sancimla ne de suni sancimla yeterli acilma olmadi cok cektim uzun sancidan.
Bizde tataşon bi modeline bakmıştık pamuklu demişlerdi aynı modeldir sanırım. Lateks falan dedikleri naylonumsudur herhalde en sağlıklısı pamuktur diye düşündüm. Youtube da tavsiye edebileceğin doktorlar var mı canım ? Ben karışık izliyorum. Bi banu çiftçiydi galiba o nu harırlıyorumYoyko'nun anne yani park yatagini almistim. Icine Yatas'in Ninni diye bir ustu pamuk ici sunger yatagindan aldim. Yayli yataklardan alacaktim vazgectim, bebek icin en dogrusu bu tip yataklarmis ve yayli dogru degilmis.
Youtube'daki doktor ve ebe hemsireler cidden iyi egitim veriyorlar. Son iki gundur, sut nasil arttirilir, ilk hafta ev hayati ve bebeklerin burnu serum fizyolojikle ne zamanlar ve nasil acilir ogrendim. Bildiginiz kafam piril pirilmis, hicbirsey bilmiyormusum
Aman işte endişelendiriyor insanı bu bıdıklarBenimde aynı ne demiştik kuzum 1 gün hareketli 1 gün hareketsiz normal çok takılma
Canım kısmi çalışma ile analık izinlerini de araştır. Bieini işkur birini sgk veriyor. Faydası olur belkiÜcretli iznin yani 16 haftan biter bitmez eğer sana uyarsa, yarı zamanlı çalışma izni alabiliyorsun 60 güne kadar. Hiç değilse 2 ay yarım gün çalışırsın, yarı maaş alırsın, kalan maaşı İŞKUR tamamlıyor. Ha çok iznin varsa bu yarı zamanlı çalışmaya tüm yıllık iznini de gömebilirsin. Ücretli izninin üstüne 2 ay da işe gitmeden maaş alırsın. Doğum izninde ben de araştırıcam. Sonrasında 6+6 ay şeklinde ücretsiz izin kullanırım diyorum.
Canım kullandığın kozmetiklerin isimlerini yazar mısın? Araştıracağım da şu ara bitek badem yağı ile gidiyorum artık bakayım kendime geç bile kaldım. Lierac alacağım olmafı gözü karartıpBiraz değil 3 ayda basenlerin incelir iç bacağın varsa kesin gider garanti veriyorum çünkü ben 45 kiloyken basenlerim fazla yoktu ama iç bacak yagim vardı sporla 3 ayda gitmislerdi. Şeker un kesmiştim ama sebze protein yağ ağırlıklı beslendim.
Evde yatmak insano daha cok hasta ediyor ama durum neyi gösterir bilmem tabiki
Benim de tanıdığım çok hamile var. Coştuk memleket olarakÇok üzüldüm canım ben de şehir hastanesine gidiyorum. Şehir ve üniversite hastaneleri bir tık iyi oluyor ama geri kalan devlet hastaneleri fena durumdalar. Ki bende de aynı şey oldu yer yoktu erkenden gitmeme rağmen ama durumum vardı diye gittim özele ama tabii söylendim de doktoruma durumum olmasa ne olacaktı bakılmak zorunda diye. Çok fazla hasta var yer açılmıyor dedi. Bir yandan haklılar hastane özellikle kadın doğum sürekli dolu. Bu sene de herkes hamile gibi çevremde 7 kişinin bebeği oldu bu sene düşün yani
Bende bi sürü var. Multivitamin, mide ilacı, kan sulandırıcılar, d vitamini, kalsiyum, magnezyum, demir ilacı kullanqmadığım için demir takviyesi yüksek bi vitamin daha, aklımda kalanlar bunlar canım başka yok galiba. Bazısjnı dönüşümlü içiyorum.Selam tatlı bebişlerin tatlı anneleri herkes iyidir inşllah bayadır giremiyordum
Şu an hangi ilaçları yani takviyeleri kullanıyorsunuz ?
Ay kızlar ya akşam üstü oğlumu parka götürdüm. Kum kocasını da aldım oynasın diye. Oğlum benim yanımdan kalktı eşyalarını alıp 4 yaşındaki bir kızın yanına gitti oynamaya ben de annesi de yanındaki bankta ve iki kişiler diye gitmedim yanlarına. onlar da orada diye ara ara baktım ama sürekli göz hapsinde tutmadım. Sonra eve gitme vakti geldiğinde bir baktım oğlumun 3 eşyası yok kıza sordum haberim yok dedi bir müddet aradım kız da benimle aradı kumun içinde hatta pes edince ayaklandım gitmeye başladık sonra ben de arkamı döndüm acaba görür müyüm diye kız kumun içinden çıkarıp oynamaya başladı ikisini buldun mu diye geri döndüm verdi evet dedi 3 dünü sordum bilmiyorum dedi gene bir müddet kazdım bulamadım sonra yine gitmiş gibi yaptım o sıra onlar da kalktı ben de çocuğun az önce oynadığı yere baktım 10 dakikadır aradığım kürek orada çıktı. Uzun yazdım biraz ama çok üzüldüm küçücük ve böyle şeyler yapıp yalan söylemesi falan. Kınamadım asla ama yani annesi de yanındaydı hep fakat fark etmemiştir ben ararken oralı bile olmadı zaten. Yani umarım vazgeçer emin olamadığım ve tartışma çıkmasından çekindiğim için söylemedim de umarım bırakır bu alışkanlığı ve hiç birimizin başına gelmez bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?