2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ben 3 aydan sonra paylastim canim

Almadım Almadım

kendime alacağım sonra

Canım hamamyolunda kuyumcu caddesinin arkasında sıra sıra bebek mağazaları var oğlumda oradan da bir iki kez alışveriş yapmıştım. Pamuklu onlar da güzel oluyor. Benim de bildiğim başka bir yer yok ne yazık ki internetten alıyorum çoğunlukla

Canım yorumun için teşekkür ederim plesanta previa yüzünden erken doğum riski var ya o yüzden benim 32 yi beklememem lazım :/ 25.haftamda kontrolüm var eğer o zamana kadar düzelmemişse başlayacağım ben eşyalara artık

Ben cinsiyet için kutlama yaptığımız sırada paylaştım ilk olarak

Benim öyle 2-3 gündür, bu sefer de niye bu kadar hareketli diye kafaya taktım. Bir de çok aşağıda hissediyorum bazen. Anlamadım.
maşallahh , şuanda büyüme aşamasındalar o yüzden pıtır pıtır her yerdeler ben normalde hep solda hissederdim 5 dk sonra bi bakıyorum sağda
Hiç sorma canım sabahları alarm gibi maşallah
maşallah bu günümüze şükür

Gittikçe hareketleri artmaya başladı ilginçtir eşimin sesini ne zaman duysa tepki veriyor babaci olacak zaar
kız mıydı seninki ben ne zaman olumsuz bir şey konuşsam vuruyor benim duygusal ponciğim

Benimki hatta şimdi bile rahime vuruyor ve bayağı güçlü
dün şok oldum bana da vurdu bir tane dışardan dalga gibi bile olsa gözükmeye başladı hareketleri

Evet canım kızim olacak nasipse Olumlama yap anacigim diye mesaj yolluyor bebitooo daha ne yapsın

maşallahhh bizimki erkek baba sesi falan dinlemiyor o yüzden sordum
Hahahahaha anasınin üzülmesini istemeyen anaci bir erkek doğuracaksin demek ha dünden beri iki erkek çocuğunun sorumluluğunu aldım yeminle çekilecek çile değilmis.O kadar çok kinadim ki kızım onlara benzerse yandım Erkek çocuk analarina sabır sükunet diliyorum

bende böyle diyordum hep erkek çocukları ekstra yaramaz oluyor evet ama aradaşımıın bir kızı var yemin ederim 3 erkek cocuğuna taş çıkartır böyle bir şey yok o yüzden cinsiyetten önce karakterle alakalı olduğunu düşünüyorum kınamak yok başımıza gelmesin..

Ondan çok korkuyorum o kadar çok çocuk kinadim ki hepsinin kombosu olur diye korkudan ödüm kopuyor zaten Merak etme uc çocuğa taş cikartacak kız çocuğumuz da mevcut abimin kızı üç yaşında abimin altındaki sandalyeyi bir an kalkip otururum diye düşünmüs kizcemiz abimin altından çekerek adamı geçen hafta hastanelik etti

yook yaa iyi düşün iyi olsun akrepler fena oluyor ama bizim bebitolar terazide olabilir bilemedimm

yook yaa iyi düşün iyi olsun akrepler fena oluyor ama bizim bebitolar terazide olabilir bilemedimm
Hahh erkek gününü bekler derler ayın 23 üne kadar hurmayı abartiriz olmadı terazi burçları hakkında da çok bilgim yok ben biraz daha tutup yay yapmak isterdim ama sanırım bir ay icerde kalamaz

Hahh erkek gününü bekler derler ayın 23 üne kadar hurmayı abartiriz olmadı terazi burçları hakkında da çok bilgim yok ben biraz daha tutup yay yapmak isterdim ama sanırım bir ay icerde kalamaz
yay burcu çok güzel ama aşırı rahatlar ben çok tilt oluyorum

İleriki haftalarda daha da artıyor benim oğlumda bir ton video var dışarıdan teknelerinin gözüktüğü. Şimdi de oluyor ama kısa sürüyor kameraya çekemedim daha

kızlar bir şey soracağım benim tahmini doğum 11.11.2022 ama her gittiğimde bebitom 1 hafta önce yani o tarih 1 hafta öne mi çekilmiş oluyor yoksa alakası yok mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…