ben 3 aydan sonra paylastim canimİyi geceler
Bugün cinsiyet partisi gibi bişey yaptık
Tam balon patlarken 3 2 1 sıfırda kardeşim heyecandan videoyu durdurdu sonra çok üzüldü
Modumuz düştü ve eve gelince çok ağladımhormonlar coştu galiba
Bir de hamileliği İnstagramda ne zaman paylaşmak uygun acaba
Çoğu arkadaşım ailem biliyor zaten
Almadım AlmadımCanım ya Eskişehi de civil, babymall ve e bebk var, bide espark ta bi iki yer var. Bebek malzemeleri için tavsiye edeceğin başka bi yer var mı ? Asarcıklıdaki yerler kıyafet için, yunusemre de mobilya için aklımda. Bide kıyafeti nasıl çözdün ? Gidip gidip lcw ye mahrum kalıyorum. Oğuz parktan bikaç şey aldım alternatif var mı ? Diğer markalarda hep büyük beden oluyor ama bu seferde yok omuz büyğk geliyor yok başka tarafı yamuluyor olmuyor bi türlü. Lcw nin de mağazalarında çeşit az hep tshirt falan var. İnternetten getirtiyorum mecburen.
Bel destekli iyi diye biliyorum. Markayı karar veremedim. Sling kullanabilir miyim onu da bilmiyorum. Kanguru alırım ama o çok lazım oluyor bence, uzun vadeli bişey ama galiba slingi bikaç ay kullanabiliyormuşuz en fazla doğru mu ? Ama lazımsa alınacak yapacak bişey yok. Bağlamalı alırım herhalde onu da halkalıya güvenemedim.
Pilatesi internetten mi bakıp yapıyorsun canım ?
Ben eepydir öyleyim, hatta bu ara düzeldi azıcık önceden 5 gibi falan otomatik uyanırdım. Şimdi 6 buçukta falan kalkıyorum çok şükür ama tembellik yapıyorum yarım saat kadar, sonra kalkıp işe gidiyorum. Ama geç yatıyorum biraz da yoksa dediğim gibi erkenden uyanıyorum
Canım ya niyeyse bazı bildirimler düşmedi mi noldu görmedim bu mesajını. Şimdi biz park yatak anne yanı istiyorduk, ama eşimle baktık bi mağazada, sallamalı olanların hepsinin altında bi ayak var, ister istemez gece yarısı hem alt komşuyu rahatsız eder hem bizi. Tıkır tıkır sinir bozucu gelebilir. Bide kumaşı hışrdıyormuş galiba. Öyle bakınırken ahşap mobilyaları gördük hem duruşu güzel, hem de sessiz. Eşimin ailesi hediye olarak alacaklar, bize marka model gönderin dediler, bi ara ona bakacağız, beşik aradan çıktı en azından. 2 yıl idare etsin sonra montesorri alırız muhtemelen. Bi tek şifonyer almayı düşünüyoruz. Letgo da uygun fiyatlı denk getirirsem o da aradan çıkacak. Uygun fiyata çok iyi şeyler var.
24 hafta erken ama ne olur olmaz hazırlamak lazım haklısın. Hastane çıkışı yazlık kışlık farketmez değil mi ? Her türlü uzun kollu alınacak zaten.
O da iyiymiş. Ama ben eşime bırakıyorum bazı şeyleri, o daha dikkatli olabiliyor. Bizim dğşünmemiz gereken çok şey var zaten bazı şeyleri de babaya bırakmak lazım veya ortak karar almak lazım bence. Tüm sorumluluğu yüklenip kendimizi germeyelim ayrıca zaten bu süreçte kafamız dolu. Eşim sağolsun araştırır ben de ona güvenirim. Sadece bazı şeylerde doğrudan kararı bana bırakıyor sen kullanacaksın sen daha iyi bilirsin diyor. Ama oda nemlendiricisi, ateşölçer beşik gibi bazı şeylerde ya ortağız ya o bakacak. Öyle rica ettim çünkü onlardan anlamam eşim daha iyi anlıyor.
Bebek bezi lajzm de bakalım ona da ne gerek var diyecek mi
Kız seninde ayarın olsun daha geçen gün yok fazlalık yok masraf deyip şimdi gidip dünyanın parasına bunu alman çok hoşşaka şaka yanlış anlama çok iyi yapmışsın. Süper bişey.
Kalsiyumun düşükse içmen lazım d vitaminine baktirdinmiBen şu an sadece demir kullanıyırum onuda düzensiz
Kalsiyum vermişti dr aşırı bulantı yaptığı için kullanamadım vicdan yapıyorum yanlışmı yapıyırum diye
Hiç sorma canım sabahları alarm gibi maşallahKızlar bebitolarınız normalden daha çok vuruyor mu benim kuduruk çıktı maşallah
Canım hamamyolunda kuyumcu caddesinin arkasında sıra sıra bebek mağazaları var oğlumda oradan da bir iki kez alışveriş yapmıştım. Pamuklu onlar da güzel oluyor. Benim de bildiğim başka bir yer yok ne yazık ki internetten alıyorum çoğunluklaCanım ya Eskişehi de civil, babymall ve e bebk var, bide espark ta bi iki yer var. Bebek malzemeleri için tavsiye edeceğin başka bi yer var mı ? Asarcıklıdaki yerler kıyafet için, yunusemre de mobilya için aklımda. Bide kıyafeti nasıl çözdün ? Gidip gidip lcw ye mahrum kalıyorum. Oğuz parktan bikaç şey aldım alternatif var mı ? Diğer markalarda hep büyük beden oluyor ama bu seferde yok omuz büyğk geliyor yok başka tarafı yamuluyor olmuyor bi türlü. Lcw nin de mağazalarında çeşit az hep tshirt falan var. İnternetten getirtiyorum mecburen.
Bel destekli iyi diye biliyorum. Markayı karar veremedim. Sling kullanabilir miyim onu da bilmiyorum. Kanguru alırım ama o çok lazım oluyor bence, uzun vadeli bişey ama galiba slingi bikaç ay kullanabiliyormuşuz en fazla doğru mu ? Ama lazımsa alınacak yapacak bişey yok. Bağlamalı alırım herhalde onu da halkalıya güvenemedim.
Pilatesi internetten mi bakıp yapıyorsun canım ?
Ben eepydir öyleyim, hatta bu ara düzeldi azıcık önceden 5 gibi falan otomatik uyanırdım. Şimdi 6 buçukta falan kalkıyorum çok şükür ama tembellik yapıyorum yarım saat kadar, sonra kalkıp işe gidiyorum. Ama geç yatıyorum biraz da yoksa dediğim gibi erkenden uyanıyorum
Canım ya niyeyse bazı bildirimler düşmedi mi noldu görmedim bu mesajını. Şimdi biz park yatak anne yanı istiyorduk, ama eşimle baktık bi mağazada, sallamalı olanların hepsinin altında bi ayak var, ister istemez gece yarısı hem alt komşuyu rahatsız eder hem bizi. Tıkır tıkır sinir bozucu gelebilir. Bide kumaşı hışrdıyormuş galiba. Öyle bakınırken ahşap mobilyaları gördük hem duruşu güzel, hem de sessiz. Eşimin ailesi hediye olarak alacaklar, bize marka model gönderin dediler, bi ara ona bakacağız, beşik aradan çıktı en azından. 2 yıl idare etsin sonra montesorri alırız muhtemelen. Bi tek şifonyer almayı düşünüyoruz. Letgo da uygun fiyatlı denk getirirsem o da aradan çıkacak. Uygun fiyata çok iyi şeyler var.
24 hafta erken ama ne olur olmaz hazırlamak lazım haklısın. Hastane çıkışı yazlık kışlık farketmez değil mi ? Her türlü uzun kollu alınacak zaten.
O da iyiymiş. Ama ben eşime bırakıyorum bazı şeyleri, o daha dikkatli olabiliyor. Bizim dğşünmemiz gereken çok şey var zaten bazı şeyleri de babaya bırakmak lazım veya ortak karar almak lazım bence. Tüm sorumluluğu yüklenip kendimizi germeyelim ayrıca zaten bu süreçte kafamız dolu. Eşim sağolsun araştırır ben de ona güvenirim. Sadece bazı şeylerde doğrudan kararı bana bırakıyor sen kullanacaksın sen daha iyi bilirsin diyor. Ama oda nemlendiricisi, ateşölçer beşik gibi bazı şeylerde ya ortağız ya o bakacak. Öyle rica ettim çünkü onlardan anlamam eşim daha iyi anlıyor.
Bebek bezi lajzm de bakalım ona da ne gerek var diyecek mi
Kız seninde ayarın olsun daha geçen gün yok fazlalık yok masraf deyip şimdi gidip dünyanın parasına bunu alman çok hoşşaka şaka yanlış anlama çok iyi yapmışsın. Süper bişey.
Canım yorumun için teşekkür ederimCevap yazdım mı hatırlamıyotum yazdıysam kusura bakma, tekrarlıyorum. Erken olur bencede, tızlanır yeniden uğraşırsın. Ben kutu veya normal hurçlarxan ayarladım onlara koyuyorum şimdilik. Daha dolabı almadık zaten. Doğuma yakın 32. Haftadan sonra yıkar, ütüler temiz poşetlere koyar kaldırırım diye düşünüyorum
Ben cinsiyet için kutlama yaptığımız sırada paylaştım ilk olarakİyi geceler
Bugün cinsiyet partisi gibi bişey yaptık
Tam balon patlarken 3 2 1 sıfırda kardeşim heyecandan videoyu durdurdu sonra çok üzüldü
Modumuz düştü ve eve gelince çok ağladımhormonlar coştu galiba
Bir de hamileliği İnstagramda ne zaman paylaşmak uygun acaba
Çoğu arkadaşım ailem biliyor zaten
maşallahh , şuanda büyüme aşamasındalar o yüzden pıtır pıtır her yerdeler ben normalde hep solda hissederdim 5 dk sonra bi bakıyorum sağdaBenim öyle 2-3 gündür, bu sefer de niye bu kadar hareketli diye kafaya taktım. Bir de çok aşağıda hissediyorum bazen. Anlamadım.
maşallah bu günümüze şükürHiç sorma canım sabahları alarm gibi maşallah
kız mıydı seninkiGittikçe hareketleri artmaya başladı ilginçtir eşimin sesini ne zaman duysa tepki veriyor babaci olacak zaar
dün şok oldum bana da vurdu bir tane dışardan dalga gibi bile olsa gözükmeye başladı hareketleriBenimki hatta şimdi bile rahime vuruyor ve bayağı güçlü
Evet canım kızim olacak nasipsemaşallahh , şuanda büyüme aşamasındalar o yüzden pıtır pıtır her yerdeler ben normalde hep solda hissederdim 5 dk sonra bi bakıyorum sağda
maşallah bu günümüze şükür
kız mıydı seninkiben ne zaman olumsuz bir şey konuşsam vuruyor benim duygusal ponciğim
dün şok oldum bana da vurdu bir tane dışardan dalga gibi bile olsa gözükmeye başladı hareketleri
Hahahahaha anasınin üzülmesini istemeyen anaci bir erkek doğuracaksin demek hamaşallahhh bizimki erkek baba sesi falan dinlemiyor o yüzden sordum
bende böyle diyordum hep erkek çocukları ekstra yaramaz oluyor evet ama aradaşımıın bir kızı var yemin ederim 3 erkek cocuğuna taş çıkartır böyle bir şey yok o yüzden cinsiyetten önce karakterle alakalı olduğunu düşünüyorumHahahahaha anasınin üzülmesini istemeyen anaci bir erkek doğuracaksin demek hadünden beri iki erkek çocuğunun sorumluluğunu aldım yeminle çekilecek çile değilmis.O kadar çok kinadim ki kızım onlara benzerse yandım Erkek çocuk analarina sabır sükunet diliyorum
Ondan çok korkuyorum o kadar çok çocuk kinadim ki hepsinin kombosu olur diye korkudan ödüm kopuyor zatenbende böyle diyordum hep erkek çocukları ekstra yaramaz oluyor evet ama aradaşımıın bir kızı var yemin ederim 3 erkek cocuğuna taş çıkartır böyle bir şey yok o yüzden cinsiyetten önce karakterle alakalı olduğunu düşünüyorumkınamak yok başımıza gelmesin..
yook yaaOndan çok korkuyorum o kadar çok çocuk kinadim ki hepsinin kombosu olur diye korkudan ödüm kopuyor zatenMerak etme uc çocuğa taş cikartacak kız çocuğumuz da mevcut abimin kızı üç yaşında abimin altındaki sandalyeyi bir an kalkip otururum diye düşünmüs kizcemiz abimin altından çekerek adamı geçen hafta hastanelik etti
Hahh erkek gününü bekler derler ayın 23 üne kadar hurmayı abartiriz olmadıyook yaaiyi düşün iyi olsun akrepler fena oluyor ama bizim bebitolar terazide olabilir bilemedimm
yay burcu çok güzel ama aşırı rahatlar ben çok tilt oluyorumHahh erkek gününü bekler derler ayın 23 üne kadar hurmayı abartiriz olmadıterazi burçları hakkında da çok bilgim yok ben biraz daha tutup yay yapmak isterdim ama sanırım bir ay icerde kalamaz
İleriki haftalarda daha da artıyor benim oğlumda bir ton video var dışarıdan teknelerinin gözüktüğü. Şimdi de oluyor ama kısa sürüyor kameraya çekemedim dahamaşallahh , şuanda büyüme aşamasındalar o yüzden pıtır pıtır her yerdeler ben normalde hep solda hissederdim 5 dk sonra bi bakıyorum sağda
maşallah bu günümüze şükür
kız mıydı seninkiben ne zaman olumsuz bir şey konuşsam vuruyor benim duygusal ponciğim
dün şok oldum bana da vurdu bir tane dışardan dalga gibi bile olsa gözükmeye başladı hareketleri
Merhaba ben Yayyay burcu çok güzel ama aşırı rahatlar ben çok tilt oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?