Benim oğlumda hiç bir sorun yoktu ve beklenmiyordu ama 34. Haftada şiddetli sancıyla hastaneye yattım. Gerçi ben böbrek ağrısı zannetmiştim bebek olabileceği aklıma gelmemiştiCanım yorumun için teşekkür ederimplesanta previa yüzünden erken doğum riski var ya o yüzden benim 32 yi beklememem lazım :/ 25.haftamda kontrolüm var eğer o zamana kadar düzelmemişse başlayacağım ben eşyalara artık
demek ki kendin için istiyorsun heee kuzenim yay burcu Allah öyle yay etmesin kimseyiMerhaba ben Yay
Ay ben de Kasım 1 gösteriyor diye belki biraz daha erken doğar terazi olur diyorum. Akreplerin kötü bir unvanı var ama sağlık olsunyook yaaiyi düşün iyi olsun akrepler fena oluyor ama bizim bebitolar terazide olabilir bilemedimm
Happycigim bugün sesin cikmamis geldi mi güneş kremin dün takip edemedim almış mi enişte beySümüksü gibimi
eşim akrep çok uyumlu ama kadın akrepler fena oluyor ama bi o kadarda havalılar gerçekten farklı bir auraları varAy ben de Kasım 1 gösteriyor diye belki biraz daha erken doğar terazi olur diyorum. Akreplerin kötü bir unvanı var ama sağlık olsun
Alakası yok sadece kilosu vs bir hafta önde olmuş oluyor doğum zamanını değiştirmez ama 37 den sonra da doğabilir 40. Haftayı beklemeden ki bu da normal zaten öyle doğan tonla bebek varkızlar bir şey soracağım benim tahmini doğum 11.11.2022 ama her gittiğimde bebitom 1 hafta önce yani o tarih 1 hafta öne mi çekilmiş oluyor yoksa alakası yok mu.
Ay benim tanıdığım erkek akrepler de iyi bir sorunum yok ama kadınları birazcık fenalar dediğin gibi arkadaşımın kızı 9 Kasım doğumlu oğlumla yaşıt yemin ediyorum bu yaşta herkesi parmağında oynatıyor doğduğundan beri evin prensesi konumunda ve istediği yapılmasın ortalığı yıkıyor ondan gözüm korkuyor birazeşim akrep çok uyumlu ama kadın akrepler fena oluyor ama bi o kadarda havalılar gerçekten farklı bir auraları var
Performansım düşüyor farkındayımHappycigim bugün sesin cikmamis geldi mi güneş kremin dün takip edemedim almış mi enişte bey
Bu hafta takibini hep merak etmisimdir erken doğan bebekleri tenzih ederek alakası yok demek ki güzel bilgiAlakası yok sadece kilosu vs bir hafta önde olmuş oluyor doğum zamanını değiştirmez ama 37 den sonra da doğabilir 40. Haftayı beklemeden ki bu da normal zaten öyle doğan tonla bebek var
Benimkiler de bir haftadır coşkulu, iki gündür dışarıdan pıtpıtları bile görmeye başladık, naapsın yavrularım iki kişi yapıyorlar bu yolculuğu, yerleri darKızlar bebitolarınız normalden daha çok vuruyor mu benim kuduruk çıktı maşallah
evet kızları fena ama büyünce çok becerikli oluyorlar ben hiç paspal hiçbir şeyi başaramayan bir akrep burcu görmedimAy benim tanıdığım erkek akrepler de iyi bir sorunum yok ama kadınları birazcık fenalar dediğin gibi arkadaşımın kızı 9 Kasım doğumlu oğlumla yaşıt yemin ediyorum bu yaşta herkesi parmağında oynatıyor doğduğundan beri evin prensesi konumunda ve istediği yapılmasın ortalığı yıkıyor ondan gözüm korkuyor biraz
bu günleride gördük yaaa imkansız gibi geliyordu minnoşlar yaBenimkiler de bir haftadır coşkulu, iki gündür dışarıdan pıtpıtları bile görmeye başladık, naapsın yavrularım iki kişi yapıyorlar bu yolculuğu, yerleri dar
Ahahaha adama trip atarken bizde mi nasiplendik yaPerformansım düşüyor farkındayımsıcak havanın etkisiyle enerji düşüklüğü yaşıyoruz teyzesi.
Yok ya 2 bepantholle güneş kremini almış .Bugün alır sanırım birde kan hapimi almış sagolsun multivitamin unutmuş2 bepanthol bir güneş kremi 700 tutmuş biodermaları almamak için şirinlik yapıyor bende gargamel modunda geziyorum kazanacağım (multivitamin unutmasında )
Benimde hedefim yaydı hem zeki hem hareketli hayalimdeki sportif bebek modeliHahh erkek gününü bekler derler ayın 23 üne kadar hurmayı abartiriz olmadıterazi burçları hakkında da çok bilgim yok ben biraz daha tutup yay yapmak isterdim ama sanırım bir ay icerde kalamaz
Bin şükür, sağlıkla da kavuşalım inşallahbu günleride gördük yaaa imkansız gibi geliyordu minnoşlar ya
kinadigm kız çocuğu modeli bu a dostlarAy benim tanıdığım erkek akrepler de iyi bir sorunum yok ama kadınları birazcık fenalar dediğin gibi arkadaşımın kızı 9 Kasım doğumlu oğlumla yaşıt yemin ediyorum bu yaşta herkesi parmağında oynatıyor doğduğundan beri evin prensesi konumunda ve istediği yapılmasın ortalığı yıkıyor ondan gözüm korkuyor biraz
Aslında haklısın içeride kaldığı 1 gün dışarıdaki 10 güne falan denk geliyordu fakat planlı sezeryanda genelde 37-38 gibi alıyorlar nedenini inan bilmiyorum ama tüm planlı sezeryan olan tanıdıklarımın bebeklerini o hafta aldılar. Annelere komplikasyon oluşmasın diyorlar ama neyin komplikasyonu anlamıyorum plansız sezeryanla 42 de bile aldıkları oluyor o yüzden bebeğin haftasının etkili olmaması gerekiyor ama bilmiyorumBu hafta takibini hep merak etmisimdir erken doğan bebekleri tenzih ederek alakası yok demek ki güzel bilgiBenimkisinin 9 kasima denk gelecekti doğumu 10 Kasım'da dogururum diye hep korkuyordum valla.Bir de şey sorucam sezeryani ille iki hafta kala mi almak zorundalar ya mesela gününe daha yakın alınsa ne olur ki doktor kendine göre gün belirliyor gibi geliyor bu da beni sinir ediyor açıkçası içeride kaldığı her gün çocuğun yararına diye düşünüyorum.acaba yanlış mı fikir yürütüyorum
İnanki şu bepantholleri alma dedim bioderma tüm vücuda sürülüyor ne bilim bitti demişim erkeklerde düz mantık olduğu için al anlamış al demedim oysaki bitti dedimAhahaha adama trip atarken bizde mi nasiplendik yainternetten guvenemiyor musun almaya daha uyguna getirte bilirsin aslında belli başlı ismi olan satıcılardan eczane cidden çok ekliyor üstüne ürkünç fiyatlar.gecenlerde yine yüzde yirmi beş zam yaptılar
Sezeryan 2 hafta onceyse benimki Ekim terazi olabilir normal doğum olmazsaBu hafta takibini hep merak etmisimdir erken doğan bebekleri tenzih ederek alakası yok demek ki güzel bilgiBenimkisinin 9 kasima denk gelecekti doğumu 10 Kasım'da dogururum diye hep korkuyordum valla.Bir de şey sorucam sezeryani ille iki hafta kala mi almak zorundalar ya mesela gününe daha yakın alınsa ne olur ki doktor kendine göre gün belirliyor gibi geliyor bu da beni sinir ediyor açıkçası içeride kaldığı her gün çocuğun yararına diye düşünüyorum.acaba yanlış mı fikir yürütüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?