2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
evet kızları fena ama büyünce çok becerikli oluyorlar ben hiç paspal hiçbir şeyi başaramayan bir akrep burcu görmedim
Orası da doğru ama olan analarına oluyor kadın ilk 6 ay totosunun üstüne oturan adı neredeyse sürekli gezmek istiyordu hanımefendi oturunca ağlıyordu. Emeklemeye başlayınca ailece biraz daha rahat ettiler

Doktorum hemen Ekim sonu alırım dedi ben Kasım ilk haftasina kadar götürme taraftarıyım açıkçası.Hatta normal doğurmak istiyorum diye direticem sırf bu sebepten sanki öteki taraftan çocuğu yormaktan da korkuyorum kafam allak bullak

Benim 4 Kasım normalde doğum güzel kadınlar normal doğumla gelirse. Hadi erken oldu 2 hafta önce sezeryan diyelim Ekim ayı terazi olabilme ihtimali yüksek dimi

Orası da doğru ama olan analarına oluyor kadın ilk 6 ay totosunun üstüne oturan adı neredeyse sürekli gezmek istiyordu hanımefendi oturunca ağlıyordu. Emeklemeye başlayınca ailece biraz daha rahat ettiler
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun doğsunlar burada bbenimkinin huyu şöyle böyle diye konuşalım

kinadigm kız çocuğu modeli bu a dostlar 9 Kasım mis birde bu bir işaret mi
İnşallah değildir arabaları yok onların ve şehir dışındaki ailelerinin yanına gitmek için her seferinde araba kiralıyorlar. Otobüsle gidemiyorlar otobüsü ayağa kaldırıyor çünkü

Senin direk akrep olur. Benim normalde 4 Kasım.
Sen niye diretiyon kuzum

İndirim yakalarsam atarım bio oil geçenlerde ikisi çok uyguna geliyordu evdekiler azalsın diye almamistim.Ayriyeten günde bir kere lierac ya.kullaniyorum yağlardan hariç baya 3. Aydan beri bereketiyle yola devam ediyorlar

İnşallah değildir arabaları yok onların ve şehir dışındaki ailelerinin yanına gitmek için her seferinde araba kiralıyorlar. Otobüsle gidemiyorlar otobüsü ayağa kaldırıyor çünkü
Annem ve kayinpederim yaramaz çocuğu tırnağının ucuyla bile sevmez yeminle bizi yalnızlığa mahkum ederler annemin şimdiden umudu yok ki Delikiz aşağı deli kız yukarı konuşuyor cocugum hakkinda

İndirim yakalarsam atarım bio oil geçenlerde ikisi çok uyguna geliyordu evdekiler azalsın diye almamistim.Ayriyeten günde bir kere lierac ya.kullaniyorum yağlardan hariç baya 3. Aydan beri bereketiyle yola devam ediyorlar
Lierac bana yetmez diye düşünüyorum ben böyle sürünce nemli kalim istiyorum.
Lieracta gözüm varda o daha pahalı ürkütmemek için eş kişisini bunlarla idare edeceğim

Eklentiler

• Screenshot_20220527-073549_Chrome.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_20220608-071339_Chrome.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20220608-071104_Chrome.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 51
Lierac bana yetmez diye düşünüyorum ben böyle sürünce nemli kalim istiyorum.
Lieracta gözüm varda o daha pahalı ürkütmemek için eş kişisini bunlarla idare edeceğim
Diğerlerini bilmiyorum ama o bio oili o fiyata alırsan senden ben urkerim ikisi 160 TL idi ya geçen kesin yine iner bu ara takibe alıyorum sakin alma bak o fiyata

Annem ve kayinpederim yaramaz çocuğu tırnağının ucuyla bile sevmez yeminle bizi yalnızlığa mahkum ederler annemin şimdiden umudu yok ki Delikiz aşağı deli kız yukarı konuşuyor cocugum hakkinda
Hele bir doğsun çok seveceklerdir yaramaz derlerse de akrepler böyle oluyormuş dersin

Diğerlerini bilmiyorum ama o bio oili o fiyata alırsan senden ben urkerim ikisi 160 TL idi ya geçen kesin yine iner bu ara takibe alıyorum sakin alma bak o fiyata
Bu olandı ama dimi sarı natural olan diğerinde turuncu olanda soyucu bir özellik var onu dogum sonrası düşünüyorum
Dur o zaman onu alma diyim sen yorulma balım trendyoldanmi takip ediyorsun ben eczanede yok diye watsons aldiracaktim

S Sntr Kanatsız meleğimsin artık

Aradaki farka bak ben şok hiç bakmamıştım

Eklentiler

• Screenshot_20220721-094011_Chrome.webp
    16 KB · Görüntüleme: 54
  • Screenshot_20220721-093906_Trendyol.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 48
Vay be gününde doğması gerçekten önemli kilo açısından. Akrep olsun kilolu olsun ben muz kaşara devam edim .Bu seferde kabız yapıyor
Göz korkutmayayım ama doğurması zor hele de normalde. Arkadaşım sezeryan olursun demişti bana hatta kilosu yüzünden, ben de doktorum bir şey demedi demiştim ama işin aslı zordu. Sonra kendisi de geçenlerde doğum yaptı 3900 lerde falandı galiba onunki de ve planlı sezeryandı bebeği zor çıkardılar başka doktorlar falan girdi doğumun yarısında dedi. Ondan fazla da kilolu olmasınlar 3500 peri fazla aşmasınlar diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…