Geçmiş olsun ama ecopirin tek başına işe yaramıyor ben günlük iğne kullanıyorum oksapar bende de çıktı çünkü ve Allah kimseye vermesin iki kere çok acı şeyler yaşadım bi kaç doktorla görüşerek iğne daha iyi olursa iğneye başla bence ./Kanda pıhtılaşma çıktıbu ara tüm talihsizlikler beni buluyor sanırım . Ecopirin yazdı doktor. Düzelir mi doğuma kadar kullanmak gerek mi ?
Sende nasıl çıktı tatlım d dimer mi yaptılar sana ne şikayetle basvurdunGeçmiş olsun ama ecopirin tek başına işe yaramıyor ben günlük iğne kullanıyorum oksapar bende de çıktı çünkü ve Allah kimseye vermesin iki kere çok acı şeyler yaşadım bi kaç doktorla görüşerek iğne daha iyi olursa iğneye başla bence ./
Yedim oynamadı sıpaCikolata, jelibon, bal , dondurma :)
İyi olmuş sanaOnuda almadı cin gibi kargoyla daha pahalıya geliyormuş
Pıhtılaşma bende de var doğuma girmeden 12 saat önce iğne mi yapmıştım şansıma sancı başladı doğum yaptım normal doğum oldu kan kaybetmiyorsunuz korkmayın kızlar doğum dan 12 saat sonra bi daha yaptı doktor iğnemi biraz daha kullandım on gün kadar hattabiz ne istersek isteyelim bebek istediği şekilde gelecek o ayrı tabiki ama bence doğumdan 1 hafta önce ya da bir kaç gün önce bıraktırır diye tahmin ediyorum
En iyisini yapıyorsun sürmeSizi okudukca kendimden utandimne bi krem ne bi yag hicbisey kullanmiyorum. Ustelik sedef var bende onu rahatlatsin diye bi krem almistim eczaneden onu bile 2 3 kere sürdüm
Yarin tatilimin son gunu. Cumartesi sabah döneceğiz insallah doner donmez de ayrintili ultrason var. Tatilde cok odem oldu bakalim ne diyecek dr. Kendimi en az 34haftalik gibi hissediyorum
Canim benim hepimizin sınavı o kadar farklı ki .. Rabbim tez zamanda feraha ulaştırsin seni yaşadığın korkular yüzünden günlerinin ne kadar berbat olduğunun farkindayim ama kendini iyi hissetmek zorundasın bebişin için.Son bir kez kalk ayağa inanıyorum ki herşey yoluna girecek hamileliign arrtik çok güzel gececekİnşallah canım bende o kadar çok istiyorum ki,şu hastaneler yüzünden psikolojim bozuldu artık kendimi depresyonda hissetmeye başladım
Kendimi çok bakımsız hissediyorum bir boncuklu kolyem bilene yokİyi olmuş sana
Belki seninkide protein seviyordur. Ayran süt coşturuyor.Yedim oynamadı sıpa
D dimer değil canım ben iki kere düşük yaptım kürtaj falan oldu Allah bir daha göstermesin sonra genetik araştırmaya gittik halam da falan da varmış pıhtılaşma bozukluğu öyle genetik taramada benim de çıktı hamile olursan çift çizgiyi görür görmez iğneye başlıycaz dedi kızımda da bunda da kullandım kullanıyorum yine son ana kadar devam ..Sende nasıl çıktı tatlım d dimer mi yaptılar sana ne şikayetle basvurdun
Çekirdek çitliyorum şuan cınımBelki seninkide protein seviyordur. Ayran süt coşturuyor.
Boyle durumlarda ben rahatsiz etmeyi tercih ediyorumYedim oynamadı sıpa
Hahah sür desen dinlemem ama sürme deyince bi dinleyesim geldiEn iyisini yapıyorsun sürme(ben süremiyorum kimse sürmesin çirkeflik yapim )
Hayırlısıyla güzel geçecek ultrasonun
Ödemde hep soluna yatmaya çalış günlük 15-30 dk yürü
Ahahahahah sütcü kız su burçlara iyi gelen taşlardan al bari alacaksan cidden güzel enerji veriyorlarKendimi çok bakımsız hissediyorum bir boncuklu kolyem bilene yok
Gidimde süt içim efkarım gitsin bebeğim kilo alsın
Kız sissem ben siserim hergün ekmek makarna şeker ne ararsan yiyorum tuz dikkat ediyormusun peki birde turşu mahvediyor.Hahah sür desen dinlemem ama sürme deyince bi dinleyesim geldi
Soluma yatiyorum hep zaten vertigodan dolayi. Her gun yuruyus de yapiyoruz tatilde tuzlu da yemiyorum oyle ama ayaklarim davul gibi. Bazen ellerim bile sisiyo. Evimin rahatligi duzeni yokmdiyedir.diye avunuyorum bakalim
Kan uyusmazligi ayrı pıhtı testi ayrı dimi tatlım e nabiz baktimda d dimer bakılmamış senin ayriyeten baktilarmi
Bu boncuğu almayan onu hiç almaz evde Rose gua sha taşı var onu deler al kolye derAhahahahah sütcü kız su burçlara iyi gelen taşlardan al bari alacaksan cidden güzel enerji veriyorlar
O neye iyi geliyormuşBu boncuğu almayan onu hiç almaz evde Rose gua sha taşı var onu deler al kolye der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?