Nedense korkuyorum benFarkında mısınız bir kaç aya hayatımız değişecek
Hepsi düşük baktırmıştım üf nasıl içcem bilmiyorum aşırı bulantı oluyor sağol canım🖐Kalsiyumun düşükse içmen lazım d vitaminine baktirdinmi
Hiç anlayışlı değiller maalesef canımBırak d imer kadın tsh t3 t4 zorla bakiyor rica minnet 3une baktiriyorum bunu desem beni bir daha kontrolde etmez el mahkum
2.doz tetanozdan sonra çemkirmeye başlardımda sonra bunun 3.4.5. Dozu aklıma geldiHiç anlayışlı değiller maalesef canım
Ay iyi ki söyledin ben de hastane çıkışı bir tane tulum ve pantalon aldım kızımasimdi organickid.com.tr'den girip aldim indirimden birkac parca. daha evvel 2 hastane setini de ordan almistim. kumas kaliteleri, dikis kaliteleri cok cok iyi. fiyatlar disaridaki normal ince kumasli urunlerle neredeyse ayni olmus. omuz ortusu,uzun bodyler ve pantolonlar aldim.
Venatura d3k2 yağ var.Hepsi düşük baktırmıştım üf nasıl içcem bilmiyorum aşırı bulantı oluyor sağol canım🖐
Bio oilin kokusu nasıl happcim? Kuzenim balık yağı gibi kokuyor dedi almadım o yüzden
Kuzu alan olmadiki kullanim o kokuya bilene hasret kalacsgim sanırımbende yorumlarda Çörekotu yağı gibi koktuğunu yazmışlardı .Bir tane yağım olsunda varsın pis koksun
3 hafta sonra catlamazsam elime geçerse yazarım kuzu sana
Teşekkürler tatlım. Yerimede sürPek balık yapı kokusu almadım kızlar ben ondan, ha çok ferah değil, bi lierac bi mustela bebe yağı ferahlığı yok tabi, ama aşırı rahatsız olduğumu da hatırlamıyorum, zaten kalıcı değil kokusu. Eve geçince kokusuna bi bakıp yazarım tekrar
Yenidoğan çabuk üşür derler, çıtçıtlı bodylerin de bacakları açık olmaz mı ? Üşürler gibi geldi bana ama bilemedim. İnce bile olsa bi pijama giydirirz herhalde bilmiyorum ki
Kizlar Kanada dan bildiriyorum , siz bebegi neye alistirirsaniz oyle devam ediyor. Burada Kisin bile corapsiz bebekler goruyoruz. Zaten okullarda yaz kiz 2 saat disari aktivitesi var. Yas gozetmeksizin.Can
Canım sağol, bizim şehir soğuk ama dengesiz aynı zamanda malum bide kasım ayı belirsizliğin zirve olduğu ay ekimle birlikte. Bencede ortadan açılanlar daha mantıklı. Yalnız kolsuz kış aylarında kullanılır mı çok ? Kat kat giydirirswk rahatsız olur mu bebişlerimiz? Yoksa diyorum tulum daha mı çok alsak, kolları bacakları sıcacık olur yada uzun kollu çıtçıtlı body daha mı çok olmalı? O zamanda bacakları çıplak kalacak. Kolları bacakları çıplak kalırsa üşümez mi ? Bizim şehir yüzünden ne alsam kararsız kalıyorum. En iyisi uzun kollu çıtçıtlılardan çok alıp diğerlerinden az almak. 3-6,ay,arası ağırlıklı alacağım. Hastane çıkışında 10 lu olanı kimisi gereksiz buluyor bilemedim. Alırsam bir onlu bir beşli alırım gibi duruyor. Zaten diğer kıyafetleri de olacak tulumlar falan yeter herhalde. Her seferinde battaniyeye gerek yok bence, 2 battaniye olsa yeter gibi .
Bu arada o hastane çjkışları ne artmış öyle
benimde tansiyon hep doktorda daha yuksek cikiyorBenim açlık şekeri 65 çıkıyor düşük hiçbirşey anlamadım ya.
Hele tansiyon orada yüksek çıkıyor eve geliyorum 2 sabah ölçtüm 9 a 6 düşük çıkıyor.
Doktor fobimmi var acaba
yeni uyandim canim
Günaydın o zamanKizlar Kanada dan bildiriyorum , siz bebegi neye alistirirsaniz oyle devam ediyor. Burada Kisin bile corapsiz bebekler goruyoruz. Zaten okullarda yaz kiz 2 saat disari aktivitesi var. Yas gozetmeksizin.
Benim butun Turk arkadaslarimin cocuklari bebeklikten beri incecik giyinirler , corap fln kalin seyler asla sevmezler. Vucut alsiiyor hava kosullarina.
benimde tansiyon hep doktorda daha yuksek cikiyor
yeni uyandim canim
Şimdi kuzu d imer dediğin kafama takıldı doktora bende derim bizimki ters ahanda tosun gibi der yapmazda nasıl zekice bir plan yapıp o testi yaptirabilirim acaba
Eger ilerde gebelik zehirlenmesine donmezsek ( insallah oyle birsey olmazGünaydın o zaman
Ya hani hayırlısıyla normal dogurursak tansiyona bakıyorlar ya orda yüksek çıkarsa engel olurmu acaba normal doğuma şu 3 ay bitmez
Senin covidle ilgili d vitamini yorumun var ya ekimler topiginde sen sadece multivitamin icindemi kullaniyorsun yoksa ayriyeten d3k2 takviyesi kullaniyormusun kuzu
Asla katiyen kabul etmez .Doğrudan söylesen doktoruna? Merak ediyorum, bi baktırmak istiyorum desen. Kimisi hastadan gelen önerilerden hoşlanmaz, öyle mi acaba?
Bizide yanına al teyzesiEger ilerde gebelik zehirlenmesine donmezsek ( insallah oyle birsey olmaz) normal doguma engel degil diye biliyorum.
Ben ilk 3 ay ayri d vitamini ictim ama son 3 aydir multivitamin icindekiyle idare ediyorumcok ilac ictigim icin azalttim biraz fakat burada gunes az oldugundan biz yillardir iciyoruz ayrica d vitamini.
Sendemi yurtdisi kuzuDoğrudan söylesen doktoruna? Merak ediyorum, bi baktırmak istiyorum desen. Kimisi hastadan gelen önerilerden hoşlanmaz, öyle mi acaba?
Asla katiyen kabul etmez .
Bak d vitamini bizim için çok önemli 40 çıktı benim normal seviyede dedim hocam sabit kalması için içimmi dedim sonuçta düşen bir değer sürekli 40ta kalmazki diyor güneş var oradan alırsın güneşlenme saati nedir bilmiyor benim alerjim var onu bile sorgulamadi yani sabit tutmak için bir takviye vermedi .Evet tabiki fazlasida zarar ama sabit kalması için idame doz ayarinda devam ettirebilirdi. Şimdi yerlerdedir d vitaminim tekrar gidip baktiracagim. Kendim alıp içeceğim kalsiyumum yüksek çıkarsak sadece d vitamini alırım 2si düşük çıkarsa d3k2 alırım coviddede önemli d vitamini ve c vitamini ben 3 yıldır hiç olmadım d3k2 kullanıyordum. Şimdi 6 aydır hiç kullanmadım. Yani tek korkum bu .
Hahahaha boncuk ne alaka ya fhdhhdhd cildiriyorumNaptim biliyormusun takarimda bildiğin boncuk gelecek olsun takmasamda dursun gittim en ucuzundan boncuk kolye buldum onu aldırıyorum trendyoldan oda kesin gırtlagıma yapışır bende hashimoto varya onuda takamam rahat rahatyoksa bugün uyuyamazdım
greenkart yok malesef ya ama meselegine gore gocmenlik basvuralari var.Bizide yanına al teyzesi
Green kart yokmu
Erkek kardeşim hayırlısıyla Amerika gidecek es kişisine dedim sen gelmezsende ben oğlanı alır giderim sana para yollarız yatırım yaparsın böyle diyince kabul etti ah paranın gözü kör olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?