2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Farkında mısınız bir kaç aya hayatımız değişecek
Nedense korkuyorum ben
Sanırım ben ilk üç ay yalnız kalamam ya
Hem çok istiyo tarifsiz bir korkuda var pinpirikliyim ya oda benim gibi olursa daha doğrusu ağlasa doktora giderim e o bebek ne olacak büyüyünce benim gibi düşse ağlayacak bir yeri ağrısa hadi doktora önce bir kendimi silkelemem lazım

Ay iyi ki söyledin ben de hastane çıkışı bir tane tulum ve pantalon aldım kızıma

Hepsi düşük baktırmıştım üf nasıl içcem bilmiyorum aşırı bulantı oluyor sağol canım🖐
Venatura d3k2 yağ var.
Hem birinin dozu yüksek hemde düşük olanı var .
Tabi bilinçli kullanmak gerek .
Önce güzelce özel laboratuvarda ölçtürebiliyorsan 2sini ölçtür.
Çok düşük çıktıysa idame doza ulaşana kadar 2 katı içiyorsun 2 kat dediğimde kilomuzu 50 varsayalim 2yi 5 le çarp 10 damla ediyor .İdeal d vitamini düzeyine gelince günlük 5 damlayla devam ediyorsun d vitamini düzeyin sabit kalsın diye.Bu arada yağlı bir kahvaltı sonrası yani zeytinini cevizini ye 1yemek kaşığı soğuk sıkım zeytinyağına damlatip içiyorsun d vitamini yağda çözülüyor çünkü
Biraz kafan karışabilir ama bu d vitamini cidden önemli bir konu bazı doktorlar sallamiyor. Bebek kalsiyum d vitamini ne varsa emiyor .Sonra bu sana kemik erimesi olarak ve diş kayıpları olarak geri dönecek sonra durmadan kendinle uğraşacakcin

Bio oilin kokusu nasıl happcim? Kuzenim balık yağı gibi kokuyor dedi almadım o yüzden

Pek balık yapı kokusu almadım kızlar ben ondan, ha çok ferah değil, bi lierac bi mustela bebe yağı ferahlığı yok tabi, ama aşırı rahatsız olduğumu da hatırlamıyorum, zaten kalıcı değil kokusu. Eve geçince kokusuna bi bakıp yazarım tekrar

Teşekkürler tatlım. Yerimede sür

Yenidoğan çabuk üşür derler, çıtçıtlı bodylerin de bacakları açık olmaz mı ? Üşürler gibi geldi bana ama bilemedim. İnce bile olsa bi pijama giydirirz herhalde bilmiyorum ki

Kizlar Kanada dan bildiriyorum , siz bebegi neye alistirirsaniz oyle devam ediyor. Burada Kisin bile corapsiz bebekler goruyoruz. Zaten okullarda yaz kiz 2 saat disari aktivitesi var. Yas gozetmeksizin.

Benim butun Turk arkadaslarimin cocuklari bebeklikten beri incecik giyinirler , corap fln kalin seyler asla sevmezler. Vucut alsiiyor hava kosullarina.
Benim açlık şekeri 65 çıkıyor düşük hiçbirşey anlamadım ya.
Hele tansiyon orada yüksek çıkıyor eve geliyorum 2 sabah ölçtüm 9 a 6 düşük çıkıyor.

Doktor fobimmi var acaba
benimde tansiyon hep doktorda daha yuksek cikiyor
Spicelover
Gel bakim buraya bebeği gördün bizi unuttunNasılsın kuzum bebek nasıl.
yeni uyandim canim

Günaydın o zaman
Ya hani hayırlısıyla normal dogurursak tansiyona bakıyorlar ya orda yüksek çıkarsa engel olurmu acaba normal doğuma şu 3 ay bitmez
Senin covidle ilgili d vitamini yorumun var ya ekimler topiginde sen sadece multivitamin icindemi kullaniyorsun yoksa ayriyeten d3k2 takviyesi kullaniyormusun kuzu

Şimdi kuzu d imer dediğin kafama takıldı doktora bende derim bizimki ters ahanda tosun gibi der yapmazda nasıl zekice bir plan yapıp o testi yaptirabilirim acaba

Doğrudan söylesen doktoruna? Merak ediyorum, bi baktırmak istiyorum desen. Kimisi hastadan gelen önerilerden hoşlanmaz, öyle mi acaba?

Eger ilerde gebelik zehirlenmesine donmezsek ( insallah oyle birsey olmaz ) normal doguma engel degil diye biliyorum.

Ben ilk 3 ay ayri d vitamini ictim ama son 3 aydir multivitamin icindekiyle idare ediyorum cok ilac ictigim icin azalttim biraz fakat burada gunes az oldugundan biz yillardir iciyoruz ayrica d vitamini.

Doğrudan söylesen doktoruna? Merak ediyorum, bi baktırmak istiyorum desen. Kimisi hastadan gelen önerilerden hoşlanmaz, öyle mi acaba?
Asla katiyen kabul etmez .
Bak d vitamini bizim için çok önemli 40 çıktı benim normal seviyede dedim hocam sabit kalması için içimmi dedim sonuçta düşen bir değer sürekli 40ta kalmazki diyor güneş var oradan alırsın güneşlenme saati nedir bilmiyor benim alerjim var onu bile sorgulamadi yani sabit tutmak için bir takviye vermedi .Evet tabiki fazlasida zarar ama sabit kalması için idame doz ayarinda devam ettirebilirdi. Şimdi yerlerdedir d vitaminim tekrar gidip baktiracagim. Kendim alıp içeceğim kalsiyumum yüksek çıkarsak sadece d vitamini alırım 2si düşük çıkarsa d3k2 alırım coviddede önemli d vitamini ve c vitamini ben 3 yıldır hiç olmadım d3k2 kullanıyordum. Şimdi 6 aydır hiç kullanmadım. Yani tek korkum bu .

Bizide yanına al teyzesi
Green kart yokmu
Erkek kardeşim hayırlısıyla Amerika gidecek es kişisine dedim sen gelmezsende ben oğlanı alır giderim sana para yollarız yatırım yaparsın böyle diyince kabul etti ah paranın gözü kör olmasın

Canım o zaman imkanın varsa herhangi bir özel laboratuarda istek kağıdı olmaksızın kendin yaptır. Ama doktorun da bir risk görse isteyebilirdi. İlk haftalarında bakılmış olabilir mi? D dimer olmasa da yine pıhtılaşma değerleri var, bakılabiliyor.
Ya da ailede bilmem kimde var bi baktıralım de doktoruna

Hahahaha boncuk ne alaka ya fhdhhdhd cildiriyorum

greenkart yok malesef ya ama meselegine gore gocmenlik basvuralari var.

mantikli dememissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…