2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kendimi çok bakımsız hissediyorum bir boncuklu kolyem bilene yok
Gidimde süt içim efkarım gitsin bebeğim kilo alsın
Ben de az once beyaz elbise icin duygu somurusu yapiyodum. Begenmedi beyim ne o oyle hadi tatilde belki de bunu istanbulda giymeyi dusunme bence diyo en son kiyamadi yine cok aklinda kaldıysa alalim dedi almiyom dedim yine o kazandi

Sağlık ocağında bir şansımı denim kuzum bende.Napim hayırlısı yine bir dert eklemim kendime kaçıncı haftada bu pıhtılaşma belli oluyor acaba . Sen kendinde tedbirini almışsın olmadı dediğin gibi özel laboratuvarda baktiririm içim rahatlasın.

Son düzenleme:
Kız sissem ben siserim hergün ekmek makarna şeker ne ararsan yiyorum tuz dikkat ediyormusun peki birde turşu mahvediyor.

Sen sür benim durumlar karışık diye zeytinyağına kaldım
Odem benmki yaaa ne kilosu gebeligin basindan beri 8 kilo almamisim gibi ama cidden burda kaynanam da var yoruluyorum ertesimgun elim ayagim sisiyo yanda arabayla binyere gitsek yine sisiyo.
Doğal sabun yapan bi dukkandaydim az once birsuru alacaktim kullanacak gibi minimumda tuttum kendimi kocam da tutmus olabilir

İnşallah canım ALLAH razı olsun desteğin için,bebeğim için savaşıyorum zaten uğraşıyorum RABBİM hepimize güzel günler göstersin sıkıntısız herşeyin yolunda gittiği

Ben de az once beyaz elbise icin duygu somurusu yapiyodum. Begenmedi beyim ne o oyle hadi tatilde belki de bunu istanbulda giymeyi dusunme bence diyo en son kiyamadi yine cok aklinda kaldıysa alalim dedi almiyom dedim yine o kazandi
Çok fenalar çok bende migrostan şekersiz kendi markası olan frambuaz reçeli alim dedim evde Çilek reçeli var diyor bende bir tane tam buğday makarna aldım çıktım inadına sonra alırsan al ben senin şekerini düşünüyorum diyor

Bizimkiler ya tutumlu yada cimri çözümleyemiyorum artık yada ben pis boğazım gebelikte dahada coştum

Ne kdr da iyi niyetli bi koca bak yavruma da elbise alacaktim ordan bak o da arada kaynadi alamadik

Ne kdr da iyi niyetli bi koca bak yavruma da elbise alacaktim ordan bak o da arada kaynadi alamadik
Ona birşey demez .Bebeğe alırken arada kaynatabilirsin aslında beyaz elbiseyle uyumlu seçip aaa ne kadar yakışır ikimize diyip hafif kedi bakışı atarak

Bizimkiler ya tutumlu yada cimri çözümleyemiyorum artık yada ben pis boğazım gebelikte dahada coştum
Yok ya benimki karismaz oyle alcam desem alirim da alisveriste boyle evet evet alalim demeyince hevesim kaciyo. Dedim bi dahakine annenle gelcem onla gelsek hepsini almistik simdi

Ahahah bunu bende yapıyorum. Sonra markete gidince bişiler alıp geliyor mesela en sevdiğim buzlu dondurmadan

Ona birşey demez .Bebeğe alırken arada kaynatabilirsin aslında beyaz elbiseyle uyumlu seçip aaa ne kadar yakışır ikimize diyip hafif kedi bakışı atarak
Artik cok gec yazliga döndük o elbisenin suanki narin(!) Vucuduma yakisacagini bilsem alirdim zaten de iste neyse....

Yok ya benimki karismaz oyle alcam desem alirim da alisveriste boyle evet evet alalim demeyince hevesim kaciyo. Dedim bi dahakine annenle gelcem onla gelsek hepsini almistik simdi
Benimde kayinvalidem öyle eşim bizi yalnız bırakmaz her istediğimi alır ikiletmez ceylan gözlüm benim onu daha çok seviyorum alınca ağız tadıyla olmuyor cidden dediğin gibi

Ahahah bunu bende yapıyorum. Sonra markete gidince bişiler alıp geliyor mesela en sevdiğim buzlu dondurmadan
Benimki süründürür öyle alır bende yemem çünkü zorla aldığı için tat vermez.Birde ekmek yemiyecegim derim gider en sevdiğim ekmek çeşidinden alır bizim inat böyle uzar gider

Benimki süründürür öyle alır bende yemem çünkü zorla aldığı için tat vermez.Birde ekmek yemiyecegim derim gider en sevdiğim ekmek çeşidinden alır bizim inat böyle uzar gider
Ay bende ekmek yemicem diyorum eşim gidip tırnaklı pide var burda onu getiriyor sıcak sıcak karşıma gelip yap bal sürüyor ooohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…