2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim çok geçmiş olsun. Herhangi bir şey kullaniyor musun? Kadın Doğum doktorun ne dedi peki bebek için bi zararı varmi covidin?

Çok geçmiş olsun canım, ne yazık ki son durum aynen bu, karantina varmış aslında ama uyan yok ve bu durum beni korkutuyor. Bazı kişileri arayıp evde kalın diyorlarmış. Ama bi arkadaşım da arayan soran olmadı dedi
Hepimizin akşama kadar yüzlerce kişi ile teması oluyor. Maskeyi geçtim mesafeye bile o en coşkulu covid zamanında dikkat eden yoktu. Kapılarda engeller görüyordum bazı yerlerde, onları atlayıp geçenler vardı, orada kalmanız gerekiyor deyince de aa öyle miydi diyorlar. Ya elinle kaldırdın ya neyin şaşırması bu gördüğüm şeyler bunlar. Hala hiç tanımadığı insana 10 cm yaklaşmadan işini halledemeyeceğini sananlar varken halimiz zor. Bide manmun çıktı başımıza. Sözde temizlik dinimizin emri ama inan uyan çok sz kişi var. Uzattım kusura bakma, çok geçmiş olsun sana c ve d vitaminine dikkat et. Umarım toparlarsın tez vakitte.

Analarımız hep derdi sizi sardık sarmaladık hasta olursunuz, sokakta yalın ayak çocuklara bişey olmaz diye bizim ki o hesap canım alıştırmak çokk önemli kalın kalın giydirmek mikropla temasını engellemek, hijyenik fanusta bir dünya yaratmak çocuğa zarar. Ama şu geliyor aklıma, Kanada daki beslenme ile bizim ülkemizdeki beslenme aynı kalitede mi sence ? Yani ben istediğim kadar dikkat edeyim evime aldığım meyve sebze böcek ilacına hormona boğulmuşsa nereye kadar koruyabiliriz kendimizi . İşi bilenler anlatıyor, akşamdan hormonu basıyorlarmış tarlaya hemen büyüyormuş çatır çatır. Ya sabaha ya diğer güne tarladan topluyorlarmış. Tarlada olan biri anlattı. Tavuğu her yerden almyorum mesela, geçen canım tavuk suyu çekti, uzak diye her zaman ki yerden almadık marketten bilindik bir marka aldık. Kaynatttım ama yok yani ısıtılmış su içtik sanki o kadar tatsız tuzsuzdu. Tadı tuzu yerinde bişey bulunca seviniyorum, hatta şunu da söyleyeyim yemek konusunda ucuza kaçmayız, özellikle eşim gıdadan kesmez sağlık var ucunda der. Gidip dandik bişey almayız, artk çoğu markayı bile eve sokmuyoruz. Bildiğimiz şeyleri alıyoruz onda bile şüphelerim var. Kanada da durum böyle mi bilmiyorum ama burada sağlıklı gıdaya ulaşmak zaman, para ve dikkat istiyor bence.

Canim burada durum cok farkli degil. Tarim da ilac dunya sorunu malesef. Cogu meyve sebze meksika veya amerikadan bize geliyor. Amerika da zaten herseyi kilifina uydurmuslar masallah.
Burada hazir yemek efsane bir sektor. evlerin mutfaklari minnacik genelde .

Bir belgesel izlemistim hani yumurta kutularinda “free range “ kafeste olmayan tavuklarla
ilgili. Kapiya cit cekmisler yarim metre, o kapiya cikip gelmeleri onlara o belgeyi alma hakkini veriyormus. Istedigin gbi organik bitki vs basvurup aliyormussun , kim bilir kim ne zaman biri denetime gelirde oyle olmaidgini anlarda o hakki sende geri alir. Olme essegin ölme

Ben de alayım o zaman bacaklarıma kollarıma ondan sürerim

Üç kağıtçı her yerde aynı desene. Hayalim kendi bahçemin olması, eker biçerim tavuklarımmda olur. Bilirim en azından..Hakkımızda hayırlısı

Üç kağıtçı her yerde aynı desene. Hayalim kendi bahçemin olması, eker biçerim tavuklarımmda olur. Bilirim en azından..Hakkımızda hayırlısı
Malesef tuketim cilginligi tarim icinde gecerli. Yedigimizden daha fazlasini urettigimiz icin sisteme gore boyle oluyor.

Evet ozamanda hem ilacsiz toprak hemde kotu yonde genetegi degistirilmemis tohum bulmak lazim.

Ayyyy yazmışsın sen gözden kscirmisim Tepecik araştırma detaylı yapıyorsa iyi daha evvel orada doç. Olan bir perinatologun hastasıyım bende.İsmini cismini araştır doktorun doktor takvimi gibi yerlerden.Bir de kendi mi ilgileniyor asistanları mi bu da çok önemli eğer asistan girerse özel durmunu belirttip o doktorun da görmesini istemeni tavsiye ederim.İnsallah tüm işlerin Ras gider lütfen de gitsin

İnşallah yapıyodur bende bilmiyorum perinatoloji bölümü diye aldım ve doktora not düştüm detaylı ultrason için diye, yarın gidince görücem artık umarım sorunsuz bir şekilde geçiririm

İnşallah yapıyodur bende bilmiyorum perinatoloji bölümü diye aldım ve doktora not düştüm detaylı ultrason için diye, yarın gidince görücem artık umarım sorunsuz bir şekilde geçiririm
İnşallah kuzum benim ya artık güzel günler gelsin gerçekten

Kan uyusmazligi ayrı pıhtı testi ayrı dimi tatlım e nabiz baktimda d dimer bakılmamış senin ayriyeten baktilarmi

İnşallah kuzum benim ya artık güzel günler gelsin gerçekten
İnşallah canım bende o kadar çok istiyorum ki,şu hastaneler yüzünden psikolojim bozuldu artık kendimi depresyonda hissetmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…