Daha o var değil mi ayın 25inde benim2.doz tetanozdan sonra çemkirmeye başlardımda sonra bunun 3.4.5. Dozu aklıma geldi
Canim çok geçmiş olsun. Herhangi bir şey kullaniyor musun? Kadın Doğum doktorun ne dedi peki bebek için bi zararı varmi covidin?Karantina bile rapor yerine geçmiyor ki canim bana çalışıyorsan rapor yazdır dediler sağlık bakanlığından arayıp, artik pozitifim deyip evde oturmak bile raporla. O yüzden hic sanmıyorum covid izni veya herhangi bir önlem alınacağını belki doğum zamanlarimizda bi tedbir gelir o da bizim için çok geç olur zaten herkes kendini korumaya baksın benim bi haftam doldu tekrar test verdim hala pozitif biz geçirdik karantina bitti iyilestik diyene de inanmayin bir gün iyiysem ertesi gün kötüyüm hala
Çok geçmiş olsun canım, ne yazık ki son durum aynen bu, karantina varmış aslında ama uyan yok ve bu durum beni korkutuyor. Bazı kişileri arayıp evde kalın diyorlarmış. Ama bi arkadaşım da arayan soran olmadı dediKarantina bile rapor yerine geçmiyor ki canim bana çalışıyorsan rapor yazdır dediler sağlık bakanlığından arayıp, artik pozitifim deyip evde oturmak bile raporla. O yüzden hic sanmıyorum covid izni veya herhangi bir önlem alınacağını belki doğum zamanlarimizda bi tedbir gelir o da bizim için çok geç olur zaten herkes kendini korumaya baksın benim bi haftam doldu tekrar test verdim hala pozitif biz geçirdik karantina bitti iyilestik diyene de inanmayin bir gün iyiysem ertesi gün kötüyüm hala
Analarımız hep derdi sizi sardık sarmaladık hasta olursunuz, sokakta yalın ayak çocuklara bişey olmaz diye bizim ki o hesapKizlar Kanada dan bildiriyorum , siz bebegi neye alistirirsaniz oyle devam ediyor. Burada Kisin bile corapsiz bebekler goruyoruz. Zaten okullarda yaz kiz 2 saat disari aktivitesi var. Yas gozetmeksizin.
Benim butun Turk arkadaslarimin cocuklari bebeklikten beri incecik giyinirler , corap fln kalin seyler asla sevmezler. Vucut alsiiyor hava kosullarina.
benimde tansiyon hep doktorda daha yuksek cikiyor
yeni uyandim canim
Analarımız hep derdi sizi sardık sarmaladık hasta olursunuz, sokakta yalın ayak çocuklara bişey olmaz diye bizim ki o hesapcanım alıştırmak çokk önemli kalın kalın giydirmek mikropla temasını engellemek, hijyenik fanusta bir dünya yaratmak çocuğa zarar. Ama şu geliyor aklıma, Kanada daki beslenme ile bizim ülkemizdeki beslenme aynı kalitede mi sence ? Yani ben istediğim kasar dikkat edeyim evime aldığım meyve sebze böcek ilacına hormona boğulmuşsa nereye kadar koruyabiliriz kendimizi . İşi bilenler anlatıyor, akşamdan hormonu basıyorlarmış tarlaya hemen büyüyormuş çatır çatır. Ya sabaha ya diğer güne tarladan topluyorlarmış. Tarlada olan biri anlattı. Tavuğu her yerden almyorum mesela, geçen canım tavuk suyu çekti, uzak diye her zaman ki yerden almadık marketten bişindik bir marka aldık. Kaynatttım ama yok yani ısıtılmış su içtik sanki o kadar tatsız tuzsuzdu. Tadı tuzu yerinde bişey bulunca seviniyorum, hatta şunu da söyleyeyim yemek konusunda ucuza kaçmayız, özellikle eşim gıdadan kesmez sağlık var ucunda der. Gidip dandik bişey almayız, artk çoğu markayı bile eve sokmuyoruz. Bildiğimiz şeyleri alıyoruz onda bile şüphelerim var. Kanada da durum böyle mi bilmiyorum ama burada sağlıklı gıdaya ulaşmak zaman, para ve dikkat istiyor bence.
Ben de alayım o zaman bacaklarıma kollarıma ondan sürerimPek balık yapı kokusu almadım kızlar ben ondan, ha çok ferah değil, bi lierac bi mustela bebe yağı ferahlığı yok tabi, ama aşırı rahatsız olduğumu da hatırlamıyorum, zaten kalıcı değil kokusu. Eve geçince kokusuna bi bakıp yazarım tekrar
Canım çok fark var, ucuz olan kesin orijinal mi? Emin ol bence almadan.
Üç kağıtçı her yerde aynı desene. Hayalim kendi bahçemin olması, eker biçerim tavuklarımmda olur. Bilirim en azından..Hakkımızda hayırlısıCanim burada durum cok farkli degil. Tarim da ilac dunya sorunu malesef. Cogu meyve sebze meksika veya amerikadan bize geliyor. Amerika da zaten herseyi kilifina uydurmuslar masallah.
Burada hazir yemek efsane bir sektor. evlerin mutfaklari minnacik genelde .
Bir belgesel izlemistim hani yumurta kutularinda “free range “ kafeste olmayan tavuklarla
ilgili. Kapiya cit cekmisler yarim metre, o kapiya cikip gelmeleri onlara o belgeyi alma hakkini veriyormus. Istedigin gbi organik bitki vs basvurup aliyormussun , kim bilir kim ne zaman biri denetime gelirde oyle olmaidgini anlarda o hakki sende geri alir. Olme essegin ölme
Malesef tuketim cilginligi tarim icinde gecerli. Yedigimizden daha fazlasini urettigimiz icin sisteme gore boyle oluyor.Üç kağıtçı her yerde aynı desene. Hayalim kendi bahçemin olması, eker biçerim tavuklarımmda olur. Bilirim en azından..Hakkımızda hayırlısı
Ayyyy yazmışsın sen gözden kscirmisimHastane bakanlığa yalan söyledi,o tür hastalara hep randevu verdik demişler,en son doktorla özel olarak konuşulacaktı ve malesef oda aynı şeyi söylemiş ve olmadı randevu... Bende sinirlendim İzmir hastanelerine baktım,yarına tepecik hastanesine perinatoloji bölümünden randevu buldum, alırken notta düştüm detaylı ultrason için 23 haftalık hamileyim diye, inşallah orda bir problem çıkmaz hiçbilmediğim bir yere gidiyorum doktor umarım iyidir,hastane hakkında bilgisi olan yazabilirmi acaba
İnşallah yapıyodur bende bilmiyorum perinatoloji bölümü diye aldım ve doktora not düştüm detaylı ultrason için diye, yarın gidince görücem artık umarım sorunsuz bir şekilde geçiririmAyyyy yazmışsın sen gözden kscirmisimTepecik araştırma detaylı yapıyorsa iyi daha evvel orada doç. Olan bir perinatologun hastasıyım bende.İsmini cismini araştır doktorun doktor takvimi gibi yerlerden.Bir de kendi mi ilgileniyor asistanları mi bu da çok önemli eğer asistan girerse özel durmunu belirttip o doktorun da görmesini istemeni tavsiye ederim.İnsallah tüm işlerin Ras gider lütfen de gitsin
Cikolata, jelibon, bal , dondurma :)Kızlarcım benim kız bugün pek bi hareketsiz. Napsak ki
İnşallah kuzum benim ya artık güzel günler gelsin gerçektenİnşallah yapıyodur bende bilmiyorum perinatoloji bölümü diye aldım ve doktora not düştüm detaylı ultrason için diye, yarın gidince görücem artık umarım sorunsuz bir şekilde geçiririm
Kan uyusmazligi ayrı pıhtı testi ayrı dimi tatlım e nabiz baktimda d dimer bakılmamış senin ayriyeten baktilarmiCanım o zaman imkanın varsa herhangi bir özel laboratuarda istek kağıdı olmaksızın kendin yaptır. Ama doktorun da bir risk görse isteyebilirdi. İlk haftalarında bakılmış olabilir mi? D dimer olmasa da yine pıhtılaşma değerleri var, bakılabiliyor.
Ya da ailede bilmem kimde var bi baktıralım de doktoruna
Onuda almadı cin gibi kargoyla daha pahalıya geliyormuşHahahaha boncuk ne alaka ya fhdhhdhd cildiriyorum
Yolumuz birgün kesişecek sushi yerizgreenkart yok malesef ya ama meselegine gore gocmenlik basvuralari var.
mantikli dememissin
Benim 10undaDaha o var değil mi ayın 25inde benim
En miniği migrosta 75 tlydiCanım çok fark var, ucuz olan kesin orijinal mi? Emin ol bence almadan.
İnşallah canım bende o kadar çok istiyorum ki,şu hastaneler yüzünden psikolojim bozuldu artık kendimi depresyonda hissetmeye başladımİnşallah kuzum benim ya artık güzel günler gelsin gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?