2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım ben badem ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum doktorum gen de varsa çatlayacaksın doğal yağlar kullan dedi çatladım da zaten
Bende doktorumun önermesiyle hindistan cevizi yağı kullanıyorum bir de bebeyağı. Şuana kadar çatlamadım ama henüz 2 kilo aldım inşallah çatlamam

Canim çok geçmiş olsun. Herhangi bir şey kullaniyor musun? Kadın Doğum doktorun ne dedi peki bebek için bi zararı varmi covidin?
Sağ ol kuzum ilaç kullanamadım malesef doktor ateşin yükselmesin gerisi önemli değil dedi geçirmeyen gebem yok bir şekilde 9 ay içinde yakalanıyorlar bebeğe zararı yok ateş ve hastanelik bir durum olmadığı müddetçe dedi, çok uğraştım ateşi stabil tutmak için beni ilk bas ve bel ağrısıyla tuttu ateş de yükseliyordu arada o yüzden parol içtim ilk üç dört gün doktorumun önerisiyle, kendi takviyelerime ek suda eriyen c vit kullandım bir de. Ama en çok ihtiyaç duyduğum balgam söktürücü oldu hala tıkanıklığım var boğazda ve burunda ne zaman temizlenir bilinmez bazen diyorum düzemicek heralde tat ve koku da yok hala.

Herkes kendine çok dikkat etsin hem sıcak hem hamilelik hem hastalık çok zor, psikolojisi aşırı zor zaten benim ilk covid oluşum gözümde yaş bırakmadı zaten duygusalım çok mahvetti beni tedirginlik. Allahtan kuzum baya hareketli de hissettikce rahatlıyorum

Ay bende ekmek yemicem diyorum eşim gidip tırnaklı pide var burda onu getiriyor sıcak sıcak karşıma gelip yap bal sürüyor ooohh
Birde mis gibi kokar sıcak sıcak bir parçayla doysak tamamda ben hepsini yerim
Bunlar bize düşman kilo almamızı istiyorlar iyice duba gibi olacağız benim korkum doğuma yürüyerek gidememek

İnşallah canım ALLAH razı olsun desteğin için,bebeğim için savaşıyorum zaten uğraşıyorum RABBİM hepimize güzel günler göstersin sıkıntısız herşeyin yolunda gittiği
Canim ne demek..inan bebeklerimiz için sen,ben yok..cocuklarimizin bir sürü teyzesi ve bir sürü dua edeni var burda.Kimin duası gerçek olur belli olmaz.Hepiniz duamdasiniz Burda o kadar güzel bağlar kurduk ki sanmıyorum ki birimiz diğerinin kötülüğünü düşünsün hepimiz bebeklerini heyecanla bekleyen anneleriz Allah hepimizi yavrularımıza sağlıklı bir şekilde kavuştursun

Aynı bende böyle dedim eşim diyor ki sabahtan beri mantı yedin çikolata yedin çekirdeğe tepik attıysa ne vizyonsuzsunuz yav dedim bak ağlarım hamileyim ben heeee
Cekirdegi bulmak almak kolay bence hic laf etmesin

Kurtuluş yok yani hemen

Çok sağ ol kuzum bana olanlar oldu aman dikkat edin sizler de, ben çalışmadığım halde nerden kaptım bilmiyorum gerçekten dediğin gibi insanların birbirine saygısı yok maske takmıyorsun bari oksurup hapsururken dikkat et insanlara yaklaşma mesafeni koru markette hastanede hep ensemizde pis pis insanlar , test vermeye gittiğimde maskesiz covid testine gelen vardı düşün artik ve sağlık çalışanları da uyarmıyor artik bu insanları onlar bile takmıyor bi çoğu hayret ediyorum

Birde mis gibi kokar sıcak sıcak bir parçayla doysak tamamda ben hepsini yerim
Bunlar bize düşman kilo almamızı istiyorlar iyice duba gibi olacağız benim korkum doğuma yürüyerek gidememek
Benim eşim göbeğimi seviyor oy kızım diye diyorum o şuan tırnaklı pide kızın değil

Amiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…