2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşallah yapıyodur bende bilmiyorum perinatoloji bölümü diye aldım ve doktora not düştüm detaylı ultrason için diye, yarın gidince görücem artık umarım sorunsuz bir şekilde geçiririm
Canım sevindim halletmene tepecik çok iyi bir hastane çok tecrübeli doktorlar daha önce detayliya giden çok duydum oraya ben ilçedeyim buradan devlet hastanesinden oraya yönlendirme yapıyor çoğu doktor tabi doktor mu asistanı mi çeker bilmiyorum ama asistanı bile çekse muhakkak görüntüleri inceler inşallah memnun kalırsın

En miniği migrosta 75 tlydi alasım kaçtı artık
Niye kaçtı ki anlamadım
Ya canjm senin kullandıkların bunlar mıydı tavsiye eder misin alsam mı acaba ? Çatlamalara iyi mi lierac mı alsam diyorum. Bio oil var bende ama üzerinde çatlak görünümünde azalma diyo sitede çatlak için diyor. Yanlış ürün mü yolladılar nedir ?

Eklentiler

• Screenshot_20220721-224258_Amazon Shopping.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 47
Canım hangi birini uyarsınlar. Yolda yürüyorum mesela, koskoca adam öksürüyor ağzını bile kapatmıyor. Ben saklanıyorum

Evet bal Duş yağı süper ondan pişman olacağını zannetmiyorum.
O krem kullanmadım bereketli diye alacağım bugün alsaydim deneyimleyip yazacaktım. Uzun bir süre alamayacağım. Ama Duş yağını sürdükten sonra hafif nemli cildine sürersen nemi hapseder

Kızlar hava nemlendiricisi istiyorduk bebiş için, şükğr bugün onu aldık. Mi antibakteriyel hava nemlendiricisi aldık, ani bi karardı şimdilik çok memnunuz. Media markt 999 a, amazon 998 e satıyor. Wn ucuz bu iki firmada, diğerleri epey yukarıda. Gözümüzle görelim, kargo sıkıntısı olmasın diye media marktan aldık. Telefonla kontrolü falan var, 4.5 litre su alıyor, odanın nemini ölçüyor falan bana çok iyi geldi. Bu özellikte benzerleri çok çok yüksek. Wewell e falan baktım bi modeli iyi dediler ama fiyatı 2 binin üzerinde. Aynı işi görüyor sonuçta. İhtiyacı olan baksın. Karasal iklim burası, kaloriferi de açınca çok kuruyordu hava, peteğin üzerine bezler falan koyuyordum doğal olsun diye ama yetersiz geliyordu bebeğe hiç yetmez. Fazla koysam ya petek paslanırsa korkum vardı, belli mi olur. Dedik en iyiisi nemlendirici alalım.

Herkesin ayni olacak diye bir sey yok canim belki de ben 30.haftafa kasilmalarim olup erken dogum riski dediklerinde istirahat almistim o surecte pek yuruyus yapamadigimdan acilma olmamistir kim bilir.
Belki de. Artık hamileyim çekeceğim varsa da mecbur cekecem bu saatten sonra korkmakta çare değil onu farkettim

Ayy bende sushi istereeemm.
gel kuzumm
Spicelover senin adımı gördükçe aklıma kanadalı robin geliyor have ı met your mother daki
aa neden ? ben hic izlemedim
Bende pişmişinden yesemmi diye düşünüyorum nefsimi köreltim
benim favorim zaten cig somon aci soslu. yoksa digerlerinden yiyebilirm de onlari canim cekmiyor

Normalde de balik sevmem oyle izgara , tava flneve sokmam bile

İç karın olayı varya ondan galiba benim ki geniş olabilir. Annemde de çatlak var korkuyorum o yüzden ama annem 5 tane doğurdu
Annende varsa sende çatlarsin bundan kaçış yok benimde şuan göbekte yok sürmüyorumda ama ergenlikten kalma bacaklarda var 3-4 haftaya tarla gibi olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…