İç karın olayı varya ondan galiba benim ki geniş olabilir. Annemde de çatlak var korkuyorum o yüzdenKız ben kilo bile almadım verdim hatta ama tam vajinamın üstü alt göbek yani baya çatır çatır
1200 de bizimkiKızlarcım ben yarın 17.00 de detaylı ultrasona gireceğim. 1000 TL bayılıcamkızım yüzünü gösterirseeee ona hediye alıcam anlaştık az önce
Benim 2. De pertim cikti valla daha fazlasini dusunemiyorumİç karın olayı varya ondan galiba benim ki geniş olabilir. Annemde de çatlak var korkuyorum o yüzdenama annem 5 tane doğurdu
Canım sevindim halletmene tepecik çok iyi bir hastane çok tecrübeli doktorlar daha önce detayliya giden çok duydum oraya ben ilçedeyim buradan devlet hastanesinden oraya yönlendirme yapıyor çoğu doktor tabi doktor mu asistanı mi çeker bilmiyorum ama asistanı bile çekse muhakkak görüntüleri inceler inşallah memnun kalırsınİnşallah yapıyodur bende bilmiyorum perinatoloji bölümü diye aldım ve doktora not düştüm detaylı ultrason için diye, yarın gidince görücem artık umarım sorunsuz bir şekilde geçiririm
İç dış bilmem çatır çatırım şuan. Bakıyorum aaa burası Antalya ise şurası Gaziantep filan diye dalga geçiyorumİç karın olayı varya ondan galiba benim ki geniş olabilir. Annemde de çatlak var korkuyorum o yüzdenama annem 5 tane doğurdu
saglikla giysin minigin :) Bunny Bebek Body 2li set ekledim aldiklarima, onun koleksiyonunun hastane cikisini almistim gecen aylarda, cok kaliteli. 2 tane body 65 lira gorunce hemen atladim ben de :)Ay iyi ki söyledin ben de hastane çıkışı bir tane tulum ve pantalon aldım kızıma
Bende düşünemiyorum ya henüz ilk bebeğim ama en fazla 2 gibi düşünüyorum, hayırlısı artıkBenim 2. De pertim cikti valla daha fazlasini dusunemiyorum
Malesef .. herşey küçük sıpalar içinKurtuluş yok yani hemen
Niye kaçtı ki anlamadımEn miniği migrosta 75 tlydialasım kaçtı artık
Canım hangi birini uyarsınlar. Yolda yürüyorum mesela, koskoca adam öksürüyor ağzını bile kapatmıyor. Ben saklanıyorumÇok sağ ol kuzum bana olanlar oldu aman dikkat edin sizler de, ben çalışmadığım halde nerden kaptım bilmiyorum gerçekten dediğin gibi insanların birbirine saygısı yok maske takmıyorsun bari oksurup hapsururken dikkat et insanlara yaklaşma mesafeni koru markette hastanede hep ensemizde pis pis insanlar , test vermeye gittiğimde maskesiz covid testine gelen vardı düşün artik ve sağlık çalışanları da uyarmıyor artik bu insanları onlar bile takmıyor bi çoğu hayret ediyorum
Ben istedim benKuzenin de alacak başka bişey bulamamış mi beins iyi gelir yüzüne kullandığında
Evet bal Duş yağı süper ondan pişman olacağını zannetmiyorum.Niye kaçtı ki anlamadım
Ya canjm senin kullandıkların bunlar mıydı tavsiye eder misin alsam mı acaba ? Çatlamalara iyi mi lierac mı alsam diyorum. Bio oil var bende ama üzerinde çatlak görünümünde azalma diyo sitede çatlak için diyor. Yanlış ürün mü yolladılar nedir ?
Bende pişmişinden yesemmi diye düşünüyorum nefsimi köreltimdogurayim zaten ilk sushi yicem
sirt ustu yatinca dami rahatsiz olmadi ?
benimkide sirt ustu yatinca cosuyor
Benimki oğlum annene çekme diye seviyor bilmiyorki oğlan çocukları annelerine düşkün olur bitti benimki bittiBenim eşim göbeğimi seviyor oy kızım diye diyorum o şuan tırnaklı pide kızın değil
Seneye daha güzelleri çıkar.Yok bulamam sanmiyorum seneye gelince artik.
Belki de. Artık hamileyim çekeceğim varsa da mecbur cekecemHerkesin ayni olacak diye bir sey yok canim belki de ben 30.haftafa kasilmalarim olup erken dogum riski dediklerinde istirahat almistim o surecte pek yuruyus yapamadigimdan acilma olmamistir kim bilir.
gel kuzummAyy bende sushi istereeemm.
aa neden ? ben hic izlemedimSpicelover senin adımı gördükçe aklıma kanadalı robin geliyor have ı met your mother daki
benim favorim zaten cig somon aci soslu. yoksa digerlerinden yiyebilirm de onlari canim cekmiyorBende pişmişinden yesemmi diye düşünüyorum nefsimi köreltim
Annende varsa sende çatlarsin bundan kaçış yok benimde şuan göbekte yok sürmüyorumda ama ergenlikten kalma bacaklarda var 3-4 haftaya tarla gibi olurumİç karın olayı varya ondan galiba benim ki geniş olabilir. Annemde de çatlak var korkuyorum o yüzdenama annem 5 tane doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?