2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
gel kuzumm

aa neden ? ben hic izlemedim

benim favorim zaten cig somon aci soslu. yoksa digerlerinden yiyebilirm de onlari canim cekmiyor

Normalde de balik sevmem oyle izgara , tava flneve sokmam bile
Hepsi benim bebeklerim
Şuan zehirlenirim diye hiç yemedim 2 defa somon yedim o kadar son 3 ay diyip iç çekiyorum

Bende arıyordum bakacağım ss aldım kuzu teşekkürler

İnşallah canım ALLAH razı olsun açıklaman içimi rahatlattı

Benimde var bacaklarda ve göğüslerde, bir göbeğim kaldı tüm bakımı ona harcıyorum
Gel etme eyleme ihi bak happy dedi dersin.Doğum sonrası var bunun daha kan akışı için peelingte sartmis onun organik bulamadim şekeri zeytinyağıyla karıştırıp öyle peeling yapacağım

Kızlarcım ben yarın 17.00 de detaylı ultrasona gireceğim. 1000 TL bayılıcam kızım yüzünü gösterirseeee ona hediye alıcam anlaştık az önce
Benim de yarın 14.20 de canım. Çok heyecanlıyım. Umarım bunu da sıkıntısız atlatırız. Kuzucuklarımız sağlıklıdır inşallah. Şimdiden rüşvete alıştırma şu kızı Çok nazlanacak sonra

Haftaya devlette randevum var birde ona sorayım bakayım ne diyecek değer çok yüksek çıkmamış. En fazla 500 çıkması gerekirken 627 çıkmış. İstesem iğne yazar mı ?

saglikla giysin minigin :) Bunny Bebek Body 2li set ekledim aldiklarima, onun koleksiyonunun hastane cikisini almistim gecen aylarda, cok kaliteli. 2 tane body 65 lira gorunce hemen atladim ben de :)
Ben de bunny bebek planının hastane çıkışını ve bodysini aldım çok tatlılardı

E göstermiyor sıpa yüzünü mecbur bi yüz görümlüğü lazım

Merhabalar, aranızda idrarda protein yüksekliği çıkan oldu mu? Doktor saşe verdi ama kullanmakta tereddüt ettim enfeksiyon için uygulandığını biliyorum. Protein yüksekliği için de faydası olur mu? Lütfen cevaplar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…