Hepsi benim bebeklerimgel kuzumm
aa neden ? ben hic izlemedim
benim favorim zaten cig somon aci soslu. yoksa digerlerinden yiyebilirm de onlari canim cekmiyor
Normalde de balik sevmem oyle izgara , tava flneve sokmam bile
Bende arıyordum bakacağım ss aldım kuzu teşekkürlerKızlar hava nemlendiricisi istiyorduk bebiş için, şükğr bugün onu aldık. Mi antibakteriyel hava nemlendiricisi aldık, ani bi karardı şimdilik çok memnunuz. Media markt 999 a, amazon 998 e satıyor. Wn ucuz bu iki firmada, diğerleri epey yukarıda. Gözümüzle görelim, kargo sıkıntısı olmasın diye media marktan aldık. Telefonla kontrolü falan var, 4.5 litre su alıyor, odanın nemini ölçüyor falan bana çok iyi geldi. Bu özellikte benzerleri çok çok yüksek. Wewell e falan baktım bi modeli iyi dediler ama fiyatı 2 binin üzerinde. Aynı işi görüyor sonuçta. İhtiyacı olan baksın. Karasal iklim burası, kaloriferi de açınca çok kuruyordu hava, peteğin üzerine bezler falan koyuyordum doğal olsun diye ama yetersiz geliyordu bebeğe hiç yetmez. Fazla koysam ya petek paslanırsa korkum vardı, belli mi olur. Dedik en iyiisi nemlendirici alalım.
Benimde var bacaklarda ve göğüslerde, bir göbeğim kaldı tüm bakımı ona harcıyorumAnnende varsa sende çatlarsin bundan kaçış yok benimde şuan göbekte yok sürmüyorumda ama ergenlikten kalma bacaklarda var 3-4 haftaya tarla gibi olurum
Kuzen gibi kuzen bbeBen istedim benilk memur maaşını ben yedim kızın
İnşallah canım ALLAH razı olsun açıklaman içimi rahatlattıCanım sevindim halletmene tepecik çok iyi bir hastane çok tecrübeli doktorlar daha önce detayliya giden çok duydum oraya ben ilçedeyim buradan devlet hastanesinden oraya yönlendirme yapıyor çoğu doktor tabi doktor mu asistanı mi çeker bilmiyorum ama asistanı bile çekse muhakkak görüntüleri inceler inşallah memnun kalırsın
Hepsi benim bebeklerimKuzen gibi kuzen bbe
Gel etme eyleme ihi bak happy dedi dersin.Doğum sonrası var bunun daha kan akışı için peelingte sartmis onun organik bulamadim şekeri zeytinyağıyla karıştırıp öyle peeling yapacağımBenimde var bacaklarda ve göğüslerde, bir göbeğim kaldı tüm bakımı ona harcıyorum
Benim de yarın 14.20 de canım. Çok heyecanlıyım. Umarım bunu da sıkıntısız atlatırız. Kuzucuklarımız sağlıklıdır inşallah.Kızlarcım ben yarın 17.00 de detaylı ultrasona gireceğim. 1000 TL bayılıcamkızım yüzünü gösterirseeee ona hediye alıcam anlaştık az önce
Daha varmış seninkiBenim 10unda
Haftaya devlette randevum var birde ona sorayım bakayım ne diyecek değer çok yüksek çıkmamış. En fazla 500 çıkması gerekirken 627 çıkmış. İstesem iğne yazar mı ?Geçmiş olsun ama ecopirin tek başına işe yaramıyor ben günlük iğne kullanıyorum oksapar bende de çıktı çünkü ve Allah kimseye vermesin iki kere çok acı şeyler yaşadım bi kaç doktorla görüşerek iğne daha iyi olursa iğneye başla bence ./
Onu da yaparızGel etme eyleme ihi bak happy dedi dersin.Doğum sonrası var bunun daha kan akışı için peelingte sartmis onun organik bulamadim şekeri zeytinyağıyla karıştırıp öyle peeling yapacağım
Oy maşallah536 Gr olmuş minişimsizin?
Ben de bunny bebek planının hastane çıkışını ve bodysini aldımsaglikla giysin minigin :) Bunny Bebek Body 2li set ekledim aldiklarima, onun koleksiyonunun hastane cikisini almistim gecen aylarda, cok kaliteli. 2 tane body 65 lira gorunce hemen atladim ben de :)
Maşallah bir kiloya ne kalmış şurada annesiOy maşallahbizde bugun kontroldeydik 751 gr
E göstermiyor sıpa yüzünü mecbur bi yüz görümlüğü lazımBenim de yarın 14.20 de canım. Çok heyecanlıyım. Umarım bunu da sıkıntısız atlatırız. Kuzucuklarımız sağlıklıdır inşallah.Şimdiden rüşvete alıştırma şu kızı Çok nazlanacak sonra
Ben geçen Cumartesi gittiğimde 627 gramdıKızlar bebişler kaç gram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?