2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
idrarta protein yuksekligi cidde bir duruma isaret edebilir ihmal etmeyin. bobrek fonsiyonlarinizin duzgun calismadigindan gebelim tansiyonuna kadar bir cok tani idarar da protein basta olmak uzere kreatinin ve albumin gbi degerlerede bakilir.
Doktorunuzu dinleyin derim.

Benim yuksek tansiyonum gebelik onceside vardi. o nedenle genelim tansiyonuna donup donmedigini duzenli olarak idarar da proteine bakarak anliyorlar. cok sukur suan bir sknti yok.

Güzelmiş canım iyi fikir. Hamileler de kullanabiliyor o halde. Çok kimyasal ürün sürmemeye çalışıyorum. Bak aldığım bio oil böyle geldi üstünde bu yazıyor kullansam mı? Çatlak önleyici diye aldım çatlak görünümünde azalma diyor anlamadım aynı şey mi
İnternetten aldığımı da ekliyorum.

Eklentiler

• 20220721_232750.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_20220722-005528_Amazon Shopping.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 43
Bende arıyordum bakacağım ss aldım kuzu teşekkürler
Biz kullanmaya başladık bakalım, iyi gibi. Eşim telefona uygulama kurdu, çok çok az sesi var gibi ama ben farketmedim sayılır. Yani eşim demese farketmezdim bile. O kadar az diyeyim. Ama sonuçta çalışan makine yani sıfır ses hiçbirinde yoktur. Dediğim gibi eşim demese farketmezdim bile

Aynı şey canim çatlak önlemek için bunu da kullanabilirsin hiç bir fark yok sadece sarı olan daha doğal ama bunu da kullanan bir çok kişi var bende dahilim buna hem sarısı hem pembesi var bende ikisinide kullanıyorum üzerinze çatlak görünümünde azalma yazıyor olmasına aldanma catladiktam sonra da kullanmalıyız bunu aslında doğumdan sonra uzun süre

Haftaya devlette randevum var birde ona sorayım bakayım ne diyecek değer çok yüksek çıkmamış. En fazla 500 çıkması gerekirken 627 çıkmış. İstesem iğne yazar mı ?
Dediğim gibi benim testim öyle değildi bende 6 tane değer vardı 3 ü heterezigot yazıyor bu da pıhtılaşma demekmiş hemen iğneye başladılar , doktorun gerekli görse yazardı bence demek ki çok sorun olacak gibi değil .. Allah yardımcımız olsun iğne de çok zor benim karnım kollarım artık morardı yapacak yer bulamıyorum ağrıyor her yerim annelik zor ekstra şeyler Daha da zorluyor Tekrar geçmiş olsun ..

Ablam da çıkmıştı tuzlu şeyler yeme bol bol su iç demişti , ekmek tarzı şeyleri azalt dedi şükür sorun olmadı bi daha

P pembeumutyildizi
Kuzum kan akışını sağlamak için hafif bastırarak peeling yap kozmetik olarak alabiliyorsan alamazsan zeytinyağı badem yağı olur + azıcık şeker. Peeling yaptıktan sonra duş yağını aldıysan onla güzel bir duş her yerine sür üstünden suyla geç sürüp çıkma sonra bio oil yada bioderma krem hangisini aldıysan vücudun hafif nemliyken her yerine sür göğüs bile çatlar karnının altını yanlarını popo basenler unutma .
Bu kadar neme vücut çatlarsa kader kısmet genetik
Annemizden genetik miras

Günaydın kızlar
Benim bildiğim Pıhtılaşma ile ilgili testler gebelik öncesi yapılıyor.
Gebelikte yapılanlar yanlış olabiliyor diye biliyorum. Ama doktorunuza sorun tabi siz yine. Benim kayıplarım olduğu için ben eğitim araştırmada genetik bölümünde yaptırmıştım.

Yani gebeliği ogrendigmiz ilk ayda değil.Gebe kalmadan önce genel tarama şeklinde olanmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…