- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Benim pazartesi 22+1 de 508 gramdı.Kızlar bebişler kaç gram
idrarta protein yuksekligi cidde bir duruma isaret edebilir ihmal etmeyin. bobrek fonsiyonlarinizin duzgun calismadigindan gebelim tansiyonuna kadar bir cok tani idarar da protein basta olmak uzere kreatinin ve albumin gbi degerlerede bakilir.Merhabalar, aranızda idrarda protein yüksekliği çıkan oldu mu? Doktor saşe verdi ama kullanmakta tereddüt ettim enfeksiyon için uygulandığını biliyorum. Protein yüksekliği için de faydası olur mu? Lütfen cevaplar mısınız
Güzelmiş canım iyi fikir. Hamileler de kullanabiliyor o halde. Çok kimyasal ürün sürmemeye çalışıyorum. Bak aldığım bio oil böyle geldi üstünde bu yazıyor kullansam mı? Çatlak önleyici diye aldım çatlak görünümünde azalma diyor anlamadım aynı şey miEvet bal Duş yağı süper ondan pişman olacağını zannetmiyorum.
O krem kullanmadım bereketli diye alacağım bugün alsaydim deneyimleyip yazacaktım. Uzun bir süre alamayacağım. Ama Duş yağını sürdükten sonra hafif nemli cildine sürersen nemi hapseder
Biz kullanmaya başladık bakalım, iyi gibi. Eşim telefona uygulama kurdu, çok çok az sesi var gibi ama ben farketmedim sayılır. Yani eşim demese farketmezdim bile. O kadar az diyeyim. Ama sonuçta çalışan makine yani sıfır ses hiçbirinde yoktur. Dediğim gibi eşim demese farketmezdim bileBende arıyordum bakacağım ss aldım kuzu teşekkürler
Aynı şey canim çatlak önlemek için bunu da kullanabilirsin hiç bir fark yok sadece sarı olan daha doğal ama bunu da kullanan bir çok kişi var bende dahilim buna hem sarısı hem pembesi var bende ikisinide kullanıyorum üzerinze çatlak görünümünde azalma yazıyor olmasına aldanma catladiktam sonra da kullanmalıyız bunu aslında doğumdan sonra uzun süreGüzelmiş canım iyi fikir. Hamileler de kullanabiliyor o halde. Çok kimyasal ürün sürmemeye çalışıyorum. Bak aldığım bio oil böyle geldi üstünde bu yazıyor kullansam mı? Çatlak önleyici diye aldım çatlak görünümünde azalma diyor anlamadım aynı şey mi
İnternetten aldığımı da ekliyorum.
Dediğim gibi benim testim öyle değildi bende 6 tane değer vardı 3 ü heterezigot yazıyor bu da pıhtılaşma demekmiş hemen iğneye başladılar , doktorun gerekli görse yazardı bence demek ki çok sorun olacak gibi değil .. Allah yardımcımız olsun iğne de çok zor benim karnım kollarım artık morardı yapacak yer bulamıyorum ağrıyor her yerim annelik zor ekstra şeyler Daha da zorluyorHaftaya devlette randevum var birde ona sorayım bakayım ne diyecek değer çok yüksek çıkmamış. En fazla 500 çıkması gerekirken 627 çıkmış. İstesem iğne yazar mı ?
Ablam da çıkmıştı tuzlu şeyler yeme bol bol su iç demişti , ekmek tarzı şeyleri azalt dedi şükür sorun olmadı bi dahaMerhabalar, aranızda idrarda protein yüksekliği çıkan oldu mu? Doktor saşe verdi ama kullanmakta tereddüt ettim enfeksiyon için uygulandığını biliyorum. Protein yüksekliği için de faydası olur mu? Lütfen cevaplar mısınız
Yani gebeliği ogrendigmiz ilk ayda değil.Gebe kalmadan önce genel tarama şeklinde olanmı.Günaydın kızlar
Benim bildiğim Pıhtılaşma ile ilgili testler gebelik öncesi yapılıyor.
Gebelikte yapılanlar yanlış olabiliyor diye biliyorum. Ama doktorunuza sorun tabi siz yine. Benim kayıplarım olduğu için ben eğitim araştırmada genetik bölümünde yaptırmıştım.
Günaydın güzellikGünaydın kızlarrrr
Teşekkürler tatlımEvet canım gebe kalmadan önce gitmiştim
yüklemen güzel geçsiiin inşallahhGünaydın güzellik
Kiloluyum deme bir dahaGöbek güncellemesi bugünolduk
yüklemen güzel geçsiiin inşallahh
kiloluyum ama benim her yerim kilolu bir bölge değil tek şansım oKiloluyum deme bir daha
Çok güzelsin tatlisin maşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?