2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kolay mı canım içimizde bi can var, iç organlarımız nereye gideceğini şaşırmış halde. Bende bel ağrısından ayağa kalkıp adım atamıyordum geçen hafta, çok ozrlanıyordum. Şükğr daha iyiyim bu hafta.

Kanda pıhtılaşma çıktı bu ara tüm talihsizlikler beni buluyor sanırım . Ecopirin yazdı doktor. Düzelir mi doğuma kadar kullanmak gerek mi ?
Hangi testte çıktı canım ? Ben genetikte trombofili testi yaptırdım orada çıktı iğneye başladılar hemen

Bırak d imer kadın tsh t3 t4 zorla bakiyor rica minnet 3une baktiriyorum bunu desem beni bir daha kontrolde etmez el mahkum
D imer ne oluyor canım ben onu bilmiyorum. İnternette baktım o da kan pıhtılaşması ile ilgili galiba doğru mu

Hiç duymamıştım bu markayı sağol canım bende bakayım

Kızlarcım benim kız bugün pek bi hareketsiz. Napsak ki
Çikolata ye belki olur, arada yutyor nazları. Gün içinde yorulduysan falan o da etkili oluyor.

Kan uyusmazligi ayrı pıhtı testi ayrı dimi tatlım e nabiz baktimda d dimer bakılmamış senin ayriyeten baktilarmi
İkisi çok farklı canım

Çekirdek çitliyorum şuan cınım
Aman ödem yapmasın dikkat et çekirdeği deverim ama ödem korkumdan yiyemiyorum.

Haftaya devlette randevum var birde ona sorayım bakayım ne diyecek değer çok yüksek çıkmamış. En fazla 500 çıkması gerekirken 627 çıkmış. İstesem iğne yazar mı ?
Ne testi canım bu ? Farklı bişey galiba

İlacı veren kadın doğum doktoru mu ? Kendi tecrübemi söyleyeyim. Ben bi doktora gittim enfeksiyonun var antibiyotik kullanman lazı mdedi, kendi doktorum hamilelerde o değerler normal hatta daha da artacak, diğer doktorlar yanılıyor bu değerleri görünce dedi. Ama ihaml etme kendi doktorun da kullan derse o zaman ihmal etme.

Sağol canım çatlamayalım derken bebeğe zararlı bişey kullanmayayım diyorum. Not aldım yszdıklarını çok sağol. Lierac da alırım ben aklımda kalmasın o yağı da alırım foşur foşur kremlenek bakalım

Bende iğne yapıyorum. Doktor göbekten dedi ama göbek zorluyor beni hem göremiyorum artık iğneyi sapladığım yeri hem acıyo bacak daha iyi ama o da mosmor oldu

Sağol canım ss aldım

Benim doktorum gebelikten sonra yönlendirdi ve tıp fakültesi genetik bölümünde yaptılar. Öncesi olması lazımdı diyen olmadı hiç, genlere bakılıyor sonuçta ama bahsettiğin farklı bi test olabilir. Heterozigot falan fıstık şeylerine baktılar bende. Belki değerleri ölçtükleri farklı testler varsa onlar gebelikte yapılmıyordur.

Göbek güncellemesi bugün olduk
Çok tatlışşşş o elbiseden bende de var sanıyorum aynısı lcw den almıştım ben çok rahat ve çok tatlı, onu giyince hep iltifat alıyorum

evet çok rahatmış gerçekten hayatta bu yaşıma kadar elbise giymiş biri değilim ama hamilelik insana her şeyi yaptırıyor

evet çok rahatmış gerçekten hayatta bu yaşıma kadar elbise giymiş biri değilim ama hamilelik insana her şeyi yaptırıyor
Elbiseyi severim normalde ama bu aralar inanılmaz rahat. Şimdi de karın panelli pantolonları keşfettim ohh rahat rahat pek iyi oldu. Bir iki tane daha alayım da onları da giyerim arada. Tavsiye ederim bak

Elbiseyi severim normalde ama bu aralar inanılmaz rahat. Şimdi de karın panelli pantolonları keşfettim ohh rahat rahat pek iyi oldu. Bir iki tane daha alayım da onları da giyerim arada. Tavsiye ederim bak
2 tane hamile pantolonum var ama işte çekilecek gibi değil saatlerce kendimi strece sarılmış gibi hissediyorum

Günaydın kızlar ❣ bi sorum var Şeker yüklemede aç olarak mı gidiliyor? Haftaya randevum var sabaha aldım. Kaç kere kan alınıyor? Yaptıranlar süreci yazabilirse çok sevinirim

Teşekkür ederim ❤

Teşekkür ederim fikriniz için en iyisi bol su için pazartesiyi beklemek. İlacı aile hekimi verdi pazartesi kadın doğum doktoruma gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…