- 25 Kasım 2020
- 3.121
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.453
- 83
MaşallahGöbek güncellemesi bugünolduk
Kilo verilir ♡boyuna göre sırıtan birşey yokkiloluyum ama benim her yerim kilolu bir bölge değil tek şansım o
hepimize yakıştıııı teşekkür ederim ama hızlı biterse mutlu olcam çokcaaaaMaşallahçok yakışmış hamilelik
Elbisende çok güzel yakışmış çıtı pıtıGöbek güncellemesi bugünolduk
doğumdan sonra bomba gibi giriş yapacağız inşallahhhKilo verilir ♡boyuna göre sırıtan birşey yok
Gelsin diyetler gelsin sporlar gitsin kilolardoğumdan sonra bomba gibi giriş yapacağız inşallahhh
inanıyorum başaramayacağımız hiçbir şey yokGelsin diyetler gelsin sporlar gitsin kilolarbebeğe koşturmaktan hepsi balon olup gidecek
Ben de bugün azcık giyinip süslenip göbek güncellemesi atıcamGöbek güncellemesi bugünolduk
Kolay mı canım içimizde bi can var, iç organlarımız nereye gideceğini şaşırmış halde. Bende bel ağrısından ayağa kalkıp adım atamıyordum geçen hafta, çok ozrlanıyordum. Şükğr daha iyiyim bu hafta.Bende sağa yatınca ağrıyor kalça pert .
Ama alıştım 2 hafta olacak yuruyemiyordum bile şimdi yürüyorum ağrı acı var ama alıştım sanırım2 hafta önce inleyerek yataktan kalkıyor ayağımın üzerine basamıyordum bebek büyüdüğü içinmiş
Hangi testte çıktı canım ? Ben genetikte trombofili testi yaptırdım orada çıktı iğneye başladılar hemenKanda pıhtılaşma çıktıbu ara tüm talihsizlikler beni buluyor sanırım . Ecopirin yazdı doktor. Düzelir mi doğuma kadar kullanmak gerek mi ?
D imer ne oluyor canım ben onu bilmiyorum. İnternette baktım o da kan pıhtılaşması ile ilgili galiba doğru muBırak d imer kadın tsh t3 t4 zorla bakiyor rica minnet 3une baktiriyorum bunu desem beni bir daha kontrolde etmez el mahkum
Hiç duymamıştım bu markayı sağol canım bende bakayımsimdi organickid.com.tr'den girip aldim indirimden birkac parca. daha evvel 2 hastane setini de ordan almistim. kumas kaliteleri, dikis kaliteleri cok cok iyi. fiyatlar disaridaki normal ince kumasli urunlerle neredeyse ayni olmus. omuz ortusu,uzun bodyler ve pantolonlar aldim.
Çikolata ye belki olur, arada yutyor nazları. Gün içinde yorulduysan falan o da etkili oluyor.Kızlarcım benim kız bugün pek bi hareketsiz. Napsak ki
İkisi çok farklı canımKan uyusmazligi ayrı pıhtı testi ayrı dimi tatlım e nabiz baktimda d dimer bakılmamış senin ayriyeten baktilarmi
Aman ödem yapmasın dikkat et çekirdeği deverim ama ödem korkumdan yiyemiyorum.Çekirdek çitliyorum şuan cınım
Ne testi canım bu ? Farklı bişey galibaHaftaya devlette randevum var birde ona sorayım bakayım ne diyecek değer çok yüksek çıkmamış. En fazla 500 çıkması gerekirken 627 çıkmış. İstesem iğne yazar mı ?
İlacı veren kadın doğum doktoru mu ? Kendi tecrübemi söyleyeyim. Ben bi doktora gittim enfeksiyonun var antibiyotik kullanman lazı mdedi, kendi doktorum hamilelerde o değerler normal hatta daha da artacak, diğer doktorlar yanılıyor bu değerleri görünce dedi. Ama ihaml etme kendi doktorun da kullan derse o zaman ihmal etme.Merhabalar, aranızda idrarda protein yüksekliği çıkan oldu mu? Doktor saşe verdi ama kullanmakta tereddüt ettim enfeksiyon için uygulandığını biliyorum. Protein yüksekliği için de faydası olur mu? Lütfen cevaplar mısınız
Sağol canım çatlamayalım derken bebeğe zararlı bişey kullanmayayım diyorum. Not aldım yszdıklarını çok sağol. Lierac da alırım ben aklımda kalmasın o yağı da alırım foşur foşur kremlenek bakalımAynı şey canim çatlak önlemek için bunu da kullanabilirsin hiç bir fark yok sadece sarı olan daha doğal ama bunu da kullanan bir çok kişi var bende dahilim buna hem sarısı hem pembesi var bende ikisinide kullanıyorum üzerinze çatlak görünümünde azalma yazıyor olmasına aldanma catladiktam sonra da kullanmalıyız bunu aslında doğumdan sonra uzun süre
Bende iğne yapıyorum. Doktor göbekten dedi ama göbek zorluyor beni hem göremiyorum artık iğneyi sapladığım yeri hem acıyo bacak daha iyi ama o da mosmor olduDediğim gibi benim testim öyle değildi bende 6 tane değer vardı 3 ü heterezigot yazıyor bu da pıhtılaşma demekmiş hemen iğneye başladılar , doktorun gerekli görse yazardı bence demek ki çok sorun olacak gibi değil .. Allah yardımcımız olsun iğne de çok zor benim karnım kollarım artık morardı yapacak yer bulamıyorum ağrıyor her yerim annelik zor ekstra şeyler Daha da zorluyorTekrar geçmiş olsun ..
Sağol canım ss aldımP pembeumutyildizi
Kuzum kan akışını sağlamak için hafif bastırarak peeling yap kozmetik olarak alabiliyorsan alamazsan zeytinyağı badem yağı olur + azıcık şeker. Peeling yaptıktan sonra duş yağını aldıysan onla güzel bir duş her yerine sür üstünden suyla geç sürüp çıkma sonra bio oil yada bioderma krem hangisini aldıysan vücudun hafif nemliyken her yerine sür göğüs bile çatlar karnının altını yanlarını popo basenler unutma .
Bu kadar neme vücut çatlarsa kader kısmet genetik
Annemizden genetik miras
Benim doktorum gebelikten sonra yönlendirdi ve tıp fakültesi genetik bölümünde yaptılar. Öncesi olması lazımdı diyen olmadı hiç, genlere bakılıyor sonuçta ama bahsettiğin farklı bi test olabilir. Heterozigot falan fıstık şeylerine baktılar bende. Belki değerleri ölçtükleri farklı testler varsa onlar gebelikte yapılmıyordur.Günaydın kızlar
Benim bildiğim Pıhtılaşma ile ilgili testler gebelik öncesi yapılıyor.
Gebelikte yapılanlar yanlış olabiliyor diye biliyorum. Ama doktorunuza sorun tabi siz yine. Benim kayıplarım olduğu için ben eğitim araştırmada genetik bölümünde yaptırmıştım.
Çok tatlışşşş o elbiseden bende de varGöbek güncellemesi bugünolduk
olsun ben severim popoooBen de bugün azcık giyinip süslenip göbek güncellemesi atıcamama benimki daha çok popo güncellemesi de olabilir
evet çok rahatmış gerçekten hayatta bu yaşıma kadar elbise giymiş biri değilim ama hamilelik insana her şeyi yaptırıyorKolay mı canım içimizde bi can var, iç organlarımız nereye gideceğini şaşırmış halde. Bende bel ağrısından ayağa kalkıp adım atamıyordum geçen hafta, çok ozrlanıyordum. Şükğr daha iyiyim bu hafta.
Hangi testte çıktı canım ? Ben genetikte trombofili testi yaptırdım orada çıktı iğneye başladılar hemen
D imer ne oluyor canım ben onu bilmiyorum. İnternette baktım o da kan pıhtılaşması ile ilgili galiba doğru mu
Hiç duymamıştım bu markayı sağol canım bende bakayım
Çikolata ye belki olur, arada yutyor nazları. Gün içinde yorulduysan falan o da etkili oluyor.
İkisi çok farklı canım
Aman ödem yapmasın dikkat et çekirdeği deverim ama ödem korkumdan yiyemiyorum.
Ne testi canım bu ? Farklı bişey galiba
İlacı veren kadın doğum doktoru mu ? Kendi tecrübemi söyleyeyim. Ben bi doktora gittim enfeksiyonun var antibiyotik kullanman lazı mdedi, kendi doktorum hamilelerde o değerler normal hatta daha da artacak, diğer doktorlar yanılıyor bu değerleri görünce dedi. Ama ihaml etme kendi doktorun da kullan derse o zaman ihmal etme.
Sağol canım çatlamayalım derken bebeğe zararlı bişey kullanmayayım diyorum. Not aldım yszdıklarını çok sağol. Lierac da alırım ben aklımda kalmasın o yağı da alırım foşur foşur kremlenek bakalım
Bende iğne yapıyorum. Doktor göbekten dedi ama göbek zorluyor beni hem göremiyorum artık iğneyi sapladığım yeri hem acıyo bacak daha iyi ama o da mosmor oldu
Sağol canım ss aldım
Benim doktorum gebelikten sonra yönlendirdi ve tıp fakültesi genetik bölümünde yaptılar. Öncesi olması lazımdı diyen olmadı hiç, genlere bakılıyor sonuçta ama bahsettiğin farklı bi test olabilir. Heterozigot falan fıstık şeylerine baktılar bende. Belki değerleri ölçtükleri farklı testler varsa onlar gebelikte yapılmıyordur.
Çok tatlışşşş o elbiseden bende de varsanıyorum aynısı lcw den almıştım ben çok rahat ve çok tatlı, onu giyince hep iltifat alıyorum
Elbiseyi severim normalde ama bu aralar inanılmaz rahat. Şimdi de karın panelli pantolonları keşfettim ohh rahat rahat pek iyi oldu. Bir iki tane daha alayım da onları da giyerim arada. Tavsiye ederim bakevet çok rahatmış gerçekten hayatta bu yaşıma kadar elbise giymiş biri değilim ama hamilelik insana her şeyi yaptırıyor
2 tane hamile pantolonum var ama işte çekilecek gibi değil saatlerce kendimi strece sarılmış gibi hissediyorumElbiseyi severim normalde ama bu aralar inanılmaz rahat. Şimdi de karın panelli pantolonları keşfettim ohh rahat rahat pek iyi oldu. Bir iki tane daha alayım da onları da giyerim arada. Tavsiye ederim bak
Teşekkür ederim ❤idrarta protein yuksekligi cidde bir duruma isaret edebilir ihmal etmeyin. bobrek fonsiyonlarinizin duzgun calismadigindan gebelim tansiyonuna kadar bir cok tani idarar da protein basta olmak uzere kreatinin ve albumin gbi degerlerede bakilir.
Doktorunuzu dinleyin derim.
Benim yuksek tansiyonum gebelik onceside vardi. o nedenle genelim tansiyonuna donup donmedigini duzenli olarak idarar da proteine bakarak anliyorlar. cok sukur suan bir sknti yok.
Ablam da çıkmıştı tuzlu şeyler yeme bol bol su iç demişti , ekmek tarzı şeyleri azalt dedi şükür sorun olmadı bi daha
Teşekkür ederim fikriniz için en iyisi bol su için pazartesiyi beklemek. İlacı aile hekimi verdi pazartesi kadın doğum doktoruma gideceğimİlacı veren kadın doğum doktoru mu ? Kendi tecrübemi söyleyeyim. Ben bi doktora gittim enfeksiyonun var antibiyotik kullanman lazı mdedi, kendi doktorum hamilelerde o değerler normal hatta daha da artacak, diğer doktorlar yanılıyor bu değerleri görünce dedi. Ama ihaml etme kendi doktorun da kullan derse o zaman ihmal etme.
Bence hep giymelisinevet çok rahatmış gerçekten hayatta bu yaşıma kadar elbise giymiş biri değilim ama hamilelik insana her şeyi yaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?